Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 08, 13:44)
Niekam ne naujiena mamkose,  kad tau visi nusisneka pleasantry.gif ,  kurie turi kitokia nuomone, nei tu

Tai jei kazkas teigia, kad pvz paryskini blakstienas tusu ar lupas blizgiu ( jei pvz tai dieninis makiazas, be jokiu pudru ir skaistalu) ir po poros valandu viskas pradeda byret - nu tai didesnio nusisnekejimo nera.
Taip komentuojantys tik parodo, kad yra tokie kaip Sirinskiene, nieko nenutuokia nei apie kosmetika nei apie tvarkinguma, tiesiog kapsi i vienus vartus ir vsio.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 08, 13:49)
Ech,  kaip noretusi,  kad ta jos laime nesitestu ilgai...ane?

Uzuot nusisnekejusi eik su vyru pasimylet 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 15:49)
pas mane gal koks 10 zilu plauku dabar i rmanes jei tikrai nei bjauroja, nei daro kazkokia netvarkinga  tongue.gif

Daro, daro netvarkinga. Ir bjauroja. biggrin.gif Kad ir kaip tau atrodo, kad ne. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 14:52)
Tai jei kazkas teigia, kad pvz paryskini blakstienas tusu ar lupas blizgiu ( jei pvz tai dieninis makiazas, be jokiu pudru ir skaistalu) ir po poros valandu viskas pradeda byret - nu tai didesnio nusisnekejimo nera.
Taip komentuojantys tik parodo, kad yra tokie kaip Sirinskiene, nieko nenutuokia nei apie kosmetika nei apie tvarkinguma, tiesiog kapsi i vienus vartus ir vsio.
Papildyta:

Uzuot nusisnekejusi eik su vyru pasimylet 4u.gif .

O jums nedašunta, ane, kad visokios kokybes kosmetikos yra? Nedašunta?

Trukumas pisiaus pas pačią?
Atsakyti

Neturiu zilu plauku ne vieno, bet jei kazkuri turi mano akimis tai nera apsileidimas, priklauso nuo bendro vaizdo.

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 13:49)
Nu prie ko cia dabar juodukes, kazkuri cia is musu juoduke?Ju aplamai kitokie plaukai, kam apie tai is vis kalbeti?????
tai ka ir sakau, kai zylama naturaliai tai tie plaukai pamazu ir bala ir nesidaro , nei jokie kaip siaudai ar dar kazkokie baisus. pas mane gal koks 10 zilu plauku dabar i rmanes jei tikrai nei bjauroja, nei daro kazkokia netvarkinga  tongue.gif
Dazyti plaukus jums tvakringumas, nu labai jau keistas issireiskimas, galit sakyt, jums graziau, bet tvarkingiau? tepti chemija ant saves tai jums tvakringumo kortele??? blink.gif Man tvarkingumas, kai zmogus svarus, susisukaves, tvarkingais, islygintais rubais.  bigsmile.gif bet ka as gal jau atsilikusi nuo siu dienu pasaulio, pasirodo dazyti save yra tvarkingumas doh.gif cia kaip viduramziasi, vietoj prausimosi piltis ant saves butelius kvepalu irgi buvo tvarkingumas ir gero tono zenklas ? lotuliukas.gif

Yra naujos kartos dazu, kur chemijos beveik nera, yra chna/ basma zoleliu dazu. Beje pastaraisiais indes, rytietes simtmeciu simtmeciais dazosi. Nei mirsta nuo tu dazymu nei trumpiau gyvena biggrin.gif .
Tai tau taip, kitoms grazu ir tvarkinga kai rubai tvarkingi islyginti, paryskinta kazkas ir plaukai nenuzile.
Viduramziuos nebuvo kvepalu.
Atsakyti
Tikriausiai visos esam mate keistus grozio supratimus ivairiose salyse, cia tik tam kad siek tiek islystumet is savo dezes galvoje ir suprastumet, kad ir jusu grozio supratimas kazkam lygiai taip pat gali atrodyti keistai ir nera universali tiesa, tik vat, naturalus saves nedarkantis zmogus visada atrodys sveikiau ir graziau smile.gif nebent mados aukoms, neitiks smile.gif pavyzdziai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 08 rugpjūčio 2017 - 13:59
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 08, 13:54)
O jums nedašunta,  ane,  kad visokios kokybes kosmetikos yra?  Nedašunta?

Trukumas pisiaus pas pačią?

As taip suprantu, kad Ubuntu nesupranta, kad yra visoki9s kosmetikos.
Nea, nes jei butu, tai pas mane visi juokeliai i ana gala sueitu. Tiesiog pasiuliau, kad nurimtum, nes labai sexova esi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 14:57)
Yra naujos kartos dazu, kur chemijos beveik nera, yra chna/ basma zoleliu dazu. Beje pastaraisiais indes, rytietes simtmeciu simtmeciais dazosi. Nei mirsta nuo tu dazymu nei trumpiau gyvena biggrin.gif .
Tai tau taip, kitoms grazu ir tvarkinga kai rubai tvarkingi islyginti, paryskinta kazkas ir plaukai nenuzile.
Viduramziuos nebuvo kvepalu.

Nu kazin kiek lietuviu dazosi su chna , siaip sakei kad ryzos tau negrazu smile.gif

tai kalbam apie tvarka ar grozi?

Praplesk istorines zinias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 13:58)
Tikriausiai visos esam mate keistus grozio supratimus ivairiose salyse, cia tik tam kad siek tiek islystumet is savo dezes galvoje ir suprastumet,  kad ir jusu grozio supratimas kazkam lygiai taip pat gali atrodyti keistai ir nera universali tiesa, tik vat, naturalus saves nedarkantis zmogus visada atrodys sveikiau ir graziau smile.gif nebent mados aukoms, neitiks smile.gif  pavyzdziai

O tai kaip su tatoo? Cia gi aiskini, kad mados aukoms neitiks tai ka idejai, bet pati baisejais tatoo kazkada?
Atsakyti

Ubuntu, o tu, jei ne paslaptis, ir nesidepiliuoji?

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 14:12)
Tai kad krutys niekaip nepadideja per operacijas  biggrin.gif , nebent ilgai pazindzius ar priaugus svorio, o isidejus silikono, tai ne krutine padideja, tai tik silikonas atsiranda krutineje ir taip tai matosi. Kaip matosi ir kitos operacijos. nesneku apie kazkokias nezymias ar tas kurios islygina buvusius suzalojimus, kiap pvz luzusi  nosis , suaugusi nelygiai, tai tiketina, reiktu lauzyti kaula ir vel ir kazkiap tiesiai suauginti. 
Nu tai tik tavo jausmai  biggrin.gif Idomu kaip siejasi silikono isidejimas i kuna, kuris sukelia aibes komplikaciju ir plauku skutimas?  unsure.gif
Isitikinus  mirksiukas.gif bet ne tame esme, paminejau tik tame kontekste, kad buvo sakoma, jei nesidazysi, nebusi ryski, tai pabegs vyras, manau greiciau atvirksciai, aisku vyras vyrui nelygus...

O tai kas padidėja, užpakalis? biggrin.gif Kam tie išvedžiojimai, papai padidėja, o kam gražu, kam ne, skonio reikalas. Ilgas žindymas krūtinės nepadidina, abu vaikus žindžiau po 2 metus, nei padidėjo, nei ką, sakyčiau, dar labiau susitraukė, ir svorio keletą kg priaugau, o papų kaip nėr taip nėr.
Jei ką, mano nosis nesužalota, savo funkcijas atlieka, kuo puikiausiai prakvėpuoju, užuodžiu, operaciją galbūt daryčiausi tik dėl išvaizdos pagerinimo, bet tu, kaip tikra ekspertė, iškart matytum, kad daryta operacija, nes nu savaime aišku, graži jau nebebus, o kreiva, ar ne pati taip sakai, kad operacijos matosi, tai daryk nedaręs, tau ar prieš ar po šh atrodys biggrin.gif
O tai pala pala, pati ką tuštutėm išvadinai? Jei teisingai supratau, tavo požiūriu tuštutės yra besidažančios, plaukus dažančios ir kt šiaip jau įprastus savęs priežiūros veiksmus atliekančios moterys.
Naivuolė biggrin.gif Galėtum būt įsitikinus, jei laikytum su grandine pririštą lotuliukas.gif O mano nuomone, kad ir kokia būtum mis ar pabaisiukė, nu norės tas diedas ir pabėgs, nenulaikysi ir tikrai ne vien išvaizdoj esmė.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 14:01)
Nu kazin kiek lietuviu dazosi su chna , siaip sakei kad ryzos tau negrazu smile.gif

tai kalbam apie tvarka ar grozi?

Praplesk istorines zinias  mirksiukas.gif

Mazai. Todel, kad ilgas procesas.
Jei dazosi vien su cna - spalva ryza, jei chna ir basma - nuo tamsiai kastonines iki juodos- priklausomai nuo plauku spalvos ir islaikyto laiko.
Na man negrazu ryzos, ir ka blink.gif ? Cia tik mano nuomone, kam grazu - tas tegu grozisi.

Trukt uz vadziu - vel nuo pradziu biggrin.gif . Daugeliui tvarkinga, prisiziurinti moteris yra nenuzilusiais plaukais, sutvarkytais nagais ir paryskintais bruozais. Apie pensijinio amziaus moteris nekalbu siuo atveju.

Atsakyti