QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 14:25)
Man nepasakok apie plaukus - as dirbau grozio sferoj. O juodukems, kada pradeda zili plaukai rastis - jie buna visai kitos strukturos, todel jau reikia naudoti visai kitokias prieziuros priemones nei pries tai, kad tie plaukai ( zili) nesiskirtu.
Apie senus zmones tai cia isvis nedeliok pavyzdziu - ju visa plauku struktura tampa kitokia nei jaunystej. Tiesiog su metais priprantama prie pokyciu.
Gal ir negrazu, kurios prisitepa pudru, nagai nuauga, visokiu apsileidusiu ir besidazanciu yra, bet kada moteris kazka paryskina, paslepia ar tai pajuodusius paakius ar tai zilus plaukus - tai tiesiog tvarkingos moters kortele.
Nu prie ko cia dabar juodukes, kazkuri cia is musu juoduke?Ju aplamai kitokie plaukai, kam apie tai is vis kalbeti?????
tai ka ir sakau, kai zylama naturaliai tai tie plaukai pamazu ir bala ir nesidaro , nei jokie kaip siaudai ar dar kazkokie baisus. pas mane gal koks 10 zilu plauku dabar i rmanes jei tikrai nei bjauroja, nei daro kazkokia netvarkinga
Dazyti plaukus jums tvakringumas, nu labai jau keistas issireiskimas, galit sakyt, jums graziau, bet tvarkingiau? tepti chemija ant saves tai jums tvakringumo kortele???
Man tvarkingumas, kai zmogus svarus, susisukaves, tvarkingais, islygintais rubais.
bet ka as gal jau atsilikusi nuo siu dienu pasaulio, pasirodo dazyti save yra tvarkingumas
cia kaip viduramziasi, vietoj prausimosi piltis ant saves butelius kvepalu irgi buvo tvarkingumas ir gero tono zenklas ?