Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 14:27)
Prie ko  cia drauge, drauges laime ir pavydas blink.gif ?
Mes lyg apie isvaizda snekejom, kad yra tokiu, kuriems 120 patinka.

Tai jei yra, tai ko cia pavydeti joms laimes? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 08, 13:26)
Oooooo...jau issisukinejimai prasideda  biggrin.gif
Cia tu parasei 'Net aš...',  ne aš
O zodis -  be zvirblis,  išleidai ir nepagausi atgal  rolleyes.gif

Na tai ir rasiau, kad po 20 metu verkslenimo kokia jin stora, susirado vyra, kuriam patinka.
As neissisukineju, tiesiog norejau parasyti," kad net mano drauge". Skubu as rasyti, nesu tokia, kad kai atsises forume - tai su visom gramatinem ir literaturinem subtilybem destys.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 08, 13:31)
Tai jei yra,  tai ko cia pavydeti joms laimes?  biggrin.gif

Jazau, nebuk kaip viena nare, kuriai atrodo, kad jai visi pavydi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 14:31)
Na tai ir rasiau, kad po 20 metu  verkslenimo kokia jin stora, susirado vyra, kuriam patinka.
As neissisukineju, tiesiog norejau parasyti," kad net mano drauge". Skubu as rasyti, nesu tokia, kad kai atsises forume - tai su visom gramatinem ir literaturinem subtilybem destys.

Kaip taisykle jau cia mamkose yra - uzgauta savimeile ir trukumas argumentu pavirsta i gramatiniu klaidu taisyma biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 14:33)

Jazau, nebuk kaip viena nare, kuriai atrodo, kad jai visi pavydi.

' Net mano' ir 'Net aš' atspindi visiskai skirtinga poziuri i ta zmogu ir save pati

Kaip gi tu nepavydėti? Pavydi. Nes tau butinai reikejo patraukti per danti 'aisku, toki pati tesliu susirado, kaip pati, bet va vistiek ja paeme i zmonas biggrin.gif

Nu paeme ja kazkas i zmonas, paeme, Nepavydek biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 rugpjūčio 2017 - 13:40
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 08, 13:33)
Kaip taisykle jau cia mamkose yra -  uzgauta savimeile ir trukumas argumentu pavirsta i gramatiniu klaidu taisyma  biggrin.gif  biggrin.gif
[right][snapback]71750423[/snapback][/right]

As pastebejau- idomus tu zmogus. Atrodo nieko tokia, juokus supranti, bet buna bendrauji forume ( cia as ne tik su savim variantu turiu), atrodo vyksta vyksta diskusija normali, paskui tau kazkas " dzvingt" - ir pradedi nusikalbeti i pievas, dazniausiai apie tai, kad visos esa su vyrais nelaimingos, kaip cia tau vienai nusiseke arba isvis apie antra gala pradedi nusikalbet. Nu juk taip biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 08, 14:25)
Kokia neapykanta susitvarkiusioms moterims. biggrin.gif  Kur tu gyveni, kad tokias matai? Kokiam užkampyje? Aš tai tokių nematau. Nepyk, bet tu nusikalbi ryškiai.

Visur tokias matau. Nejau dazot plaukus kas savaite, juk dazot, kai siek tiek atauga, nagus gelinius irgi eina pasipildyti, kai siek tiek atauga ar ne??? ir net geriausia kosmetika po keliu valandu pradeda birti, gal saves is sono nematot?
ir prie ko ci aneapykanta? sakau, ka matau, tiek Lietuvoje, tiek uzsienyje, o man tai kas lai vaiksto, jei jos taip geriau jauciasi, jei padeda tai su savais kompleksais gyventi biggrin.gif ...Bet daug tvarkingiau atrodo moteris, kuri nesidazo, nenaudoja plastiko ant saves, visada graziai, ne tik kai iseina is kirpyklos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 14:40)
As pastebejau- idomus tu zmogus. Atrodo nieko tokia, juokus supranti, bet buna bendrauji forume ( cia as ne tik su savim variantu turiu), atrodo vyksta vyksta diskusija normali, paskui tau kazkas " dzvingt"  - ir pradedi nusikalbeti i pievas, dazniausiai apie tai, kad visos esa su vyrais nelaimingos, kaip cia tau vienai nusiseke arba isvis apie antra gala pradedi nusikalbet. Nu juk taip biggrin.gif .

Niekam ne naujiena mamkose, kad tau visi nusisneka pleasantry.gif , kurie turi kitokia nuomone, nei tu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 rugpjūčio 2017 - 13:45
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 08, 13:38)
Kaip taisykle jau cia mamkose yra -  uzgauta savimeile ir trukumas argumentu pavirsta i gramatiniu klaidu taisyma  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

' Net mano'  ir 'Net aš'  atspindi visiskai skirtinga poziuri i ta zmogu ir save pati

Kaip gi tu nepavydėti?  Pavydi. Nes tau butinai reikejo patraukti  per danti 'aisku,  toki pati tesliu  susirado, kaip pati,  bet va vistiek ja paeme i zmonas  biggrin.gif

Nu paeme ja kazkas i zmonas,  paeme,  Nepavydek  biggrin.gif

Siaip pas mano drauge ryskios problemos su sveikata - jin vaiksciojo pas kardiologus, ji negali uzlipti iki tam tikro auksto, tinsta kojos ir pan. Jai nepatinka jos busena, bet ji keisti mitybos nesiruosia. Ar tai ne apsileidimas? Visos drauges, gudydytojai sneka ta pati, bet jei zmogus nenori - tai cia jau tik jos asmeninis reikalas. Nerasiau, kad " tesliu", bet toki pat, kuriems abiems gerai taip. Bent jau kol kas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 14:45)
Siaip pas mano drauge ryskios problemos su sveikata - jin vaiksciojo pas kardiologus, ji negali uzlipti iki tam tikro auksto, tinsta kojos ir pan. Jai nepatinka jos busena, bet ji keisti mitybos nesiruosia. Ar tai ne apsileidimas? Visos drauges, gudydytojai sneka ta pati, bet jei zmogus nenori - tai cia jau tik jos asmeninis reikalas. Nerasiau, kad " tesliu", bet toki pat, kuriems abiems gerai taip. Bent jau kol kas.

Tu taisyk savo trukumus i kitus pirstais nebadzius...Miss Universe atsirado.. biggrin.gif
Atsakyti

Darbo dienos pabaigoje, o stebukle, mano kosmetika nenubyrėjusi!!! Keista, ką? Ir nagus lakuoju nelaukdama, kol ataugs ar nubyrės ;) ajaj.... 

Nu ner, ner graziu naturaliu maoteru virs kokiu 30. Jos dazniausiai pavargusios atrodo. Blausios. Blyskios. Nugesusios.

Ps vienetu yra gerai atrodanciu.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 14:45)
. Nerasiau, kad " tesliu", bet toki pat, kuriems abiems gerai taip. Bent jau kol kas.

Ech, kaip noretusi, kad ta jos laime nesitestu ilgai...ane?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 14:25)
Man nepasakok apie plaukus - as dirbau grozio sferoj. O juodukems, kada pradeda zili plaukai rastis - jie buna visai kitos strukturos, todel jau reikia naudoti visai kitokias prieziuros priemones nei pries tai, kad tie plaukai ( zili) nesiskirtu.
Apie senus zmones tai cia isvis nedeliok pavyzdziu - ju visa plauku struktura tampa kitokia nei jaunystej. Tiesiog su metais priprantama prie pokyciu.
Gal ir negrazu, kurios prisitepa pudru, nagai nuauga,  visokiu apsileidusiu ir besidazanciu yra, bet kada moteris kazka paryskina, paslepia ar tai pajuodusius paakius ar tai zilus plaukus - tai tiesiog tvarkingos moters kortele.

Nu prie ko cia dabar juodukes, kazkuri cia is musu juoduke?Ju aplamai kitokie plaukai, kam apie tai is vis kalbeti?????
tai ka ir sakau, kai zylama naturaliai tai tie plaukai pamazu ir bala ir nesidaro , nei jokie kaip siaudai ar dar kazkokie baisus. pas mane gal koks 10 zilu plauku dabar i rmanes jei tikrai nei bjauroja, nei daro kazkokia netvarkinga tongue.gif
Dazyti plaukus jums tvakringumas, nu labai jau keistas issireiskimas, galit sakyt, jums graziau, bet tvarkingiau? tepti chemija ant saves tai jums tvakringumo kortele??? blink.gif Man tvarkingumas, kai zmogus svarus, susisukaves, tvarkingais, islygintais rubais. bigsmile.gif bet ka as gal jau atsilikusi nuo siu dienu pasaulio, pasirodo dazyti save yra tvarkingumas doh.gif cia kaip viduramziasi, vietoj prausimosi piltis ant saves butelius kvepalu irgi buvo tvarkingumas ir gero tono zenklas ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 15:43)
Visur tokias matau. Nejau dazot plaukus kas savaite, juk dazot, kai siek tiek atauga, nagus gelinius irgi eina pasipildyti, kai siek tiek atauga ar ne??? ir net geriausia kosmetika po keliu valandu pradeda birti, gal saves is sono nematot?
ir prie ko ci aneapykanta? sakau, ka matau, tiek Lietuvoje, tiek uzsienyje, o man tai kas lai vaiksto, jei jos taip geriau jauciasi, jei padeda tai su savais kompleksais gyventi  biggrin.gif ...Bet daug tvarkingiau atrodo moteris, kuri nesidazo, nenaudoja plastiko ant saves, visada graziai, ne tik kai iseina is kirpyklos  biggrin.gif

Tai tau gal vaidenasi. Matai to ko nėra. biggrin.gif
Atsakyti