Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 08, 13:17)
Tame ir esmė, kad man visiškai nusispjaut, pastebi kiti ar ne, svarbiausia yra, kad MAN nepatinka, trukdo, pjauna tiesiog. Jei vaikystėj nebūčiau susilaužius nosies, dabar turėčiau dailią, be kupros nosį, nu nepatinka man, kaip dabar atrodo ir vsio.
Nu jo, harmoningi, tarkim, gimsta vaikas atlėpusiom kaip kūlverstuko ausim, tai tėvai turėtų nedaryt operacijos, nes sudarkys harmoniją, ane?
O tu pati irgi teisi žmones, nes neatitinka tavo įsivaizduojamų grožio standartų. Nežinotum, kad ta operacija daryta, nei nosis kreiva atrodytų, nei tos ausys, kojos išvis prie ko? Viskas ok su tom operacijom, kai su saiku, nu pvz jei iš aa dydžio spuogelių pasididins iki b, atrodys normaliai ir natūraliai, jokia ne asimetrija, aišku, jei išsipūs iki d, e, atrodys kaip balionai, mano akimis, žiauriai negražu.
Nu taip taip, vyrai bėga tik nuo "tuštučių", o tu tokia įsitikinus, kad vieną dieną diedas nuo tavęs nepabėgs? Ir išvis, toks jausmas, kad nei putės, pažastų, kojų neskuti, nelakuoji nagų, visa tokia natur produkt biggrin.gif

Tai kad krutys niekaip nepadideja per operacijas biggrin.gif , nebent ilgai pazindzius ar priaugus svorio, o isidejus silikono, tai ne krutine padideja, tai tik silikonas atsiranda krutineje ir taip tai matosi. Kaip matosi ir kitos operacijos. nesneku apie kazkokias nezymias ar tas kurios islygina buvusius suzalojimus, kiap pvz luzusi nosis , suaugusi nelygiai, tai tiketina, reiktu lauzyti kaula ir vel ir kazkiap tiesiai suauginti.
Nu tai tik tavo jausmai biggrin.gif Idomu kaip siejasi silikono isidejimas i kuna, kuris sukelia aibes komplikaciju ir plauku skutimas? unsure.gif
Isitikinus mirksiukas.gif bet ne tame esme, paminejau tik tame kontekste, kad buvo sakoma, jei nesidazysi, nebusi ryski, tai pabegs vyras, manau greiciau atvirksciai, aisku vyras vyrui nelygus...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 14:01)
Na yra vyru, kurioms tokio sudejimo patiktu. Net as drauge turiu, visa gyvenima kimso i save beli ka ( alus, riesutai, bulkos, hezburgeriai, pyragaiciai ir t.t.) ir vis verke, kad jin stora ir i ja niekas neziuri. Vat praeita menesi vestuves atsoko, aisku su tokiu paciu.
Bet tai sita moteris nuorodoj pasidaziusi, nenuzilusiais plaukais, greiciausiai ir depiliyojasi pazastis ir kojas, bet jei butu tokia+ plaukais pakuliniais, kasytes is po pazastu ir su moherinem kojom - na tai jau apsileidusi kaip nzn kas. Ir nereik sakyti, kad tai grazu.

O vat pas tave, cambala, valyt tavo galva tai tiesiog butina nuo šlamšto susikaupusio. Vien tavo pasakymas 'Net pas mane...' kaip veidrodis atspindejo tavo demonus.

Th galvoji, kad ta tavo drauge jausis nemylima vyro ar blogiau gyvens uz tave? Pamatysi, ateis laikas, kai tu jai visko pavydesi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 rugpjūčio 2017 - 13:17
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 13:22)
Ta kariune, kuriai sutvarke plaukus ir parode ka gali dekoratyvine kosmetika - dazyra nevykusiai ryza, zilos saknys.

Jokio panasumo i tas zilas, neprisiziurejusias, merginos dazancios plaukus baltai/ pilka/ violetine neturi. Zili plaukai buna visai kitos strukturos - kieti kaip pakulos, pasipute ir jaunatviskumo moterei neikaip nesuteikia.

Ana paskutinej nuorodoj - moteris, ataugusiom zilom saknim.

Taip kaip kartais pasakai, tai nezinau net ka atsakyt, tu rimtai gal nemaciusi zilos moters? Mano mamos plaukai beveik visi zili jau, nu nei jie pasipute , nei kieti kaip pakulos, su geru kirpimu atrodo super ...

Dazniausiai tokios ir vaiksto plaukai dazyti, saknys ataugusios, dazai nubyreja, tusas kur siek tiek prabeges, akyse juoduliai matosi, geliniai nagai siek tiek jau prauge. arba lakas pabyrejes, krempudra rubus istepus arba gelsvai ruda soliariumo spalva, nutaturuoti antakiai ir isivaizudoja grazuoles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 08, 13:13)
O vat pas tave,  cambala,  valyt tavo galva tai tiesiog butina nuo šlamšto susikaupusio. Vien tavo pasakymas 'Net pas mane...'  kaip veidrodis atspindejo tavo demonus.

Nezinau kas tave taip uzgavo, bet as ne tavo charakterio, kuri vien tik su savo sudejimo draugauja. Pas mane visokiu draugiu yra - ir " coliukiu" ir 100. Kazkaip draugystej formos neitakoja.
Atsakyti
stai koks grazus uzpakaliukas su implantais blink.gif nezinau del ko ta mergina dejosi del saves ar vyru, bet atrdodo visgi ne kaip, dristu teigti, kad be implantu atrodytu geriau....
https://www.youtube....h?v=fBWtPntqNo4
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 08, 15:10)
Ranka prie sirdies pridejus sakau -  As tikrai nekompleksuoju. Va jus tai,  kad ir esat visokios nysusvietnai strainos,  o laimes neturit. Tai kam is musu geriau?

biggrin.gif O tai tu dabar ranką prie širdies pridėjus pasakyk, iš kur žinai, kuri čia turi laimę, o kuri ne? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 08, 14:20)
biggrin.gif O tai tu dabar ranką prie širdies pridėjus pasakyk, iš kur žinai, kuri čia turi laimę, o kuri ne?  biggrin.gif

Pff...lygtais pirmas menesis mes cia visos valkiojames po mamkas ir karts nuo karto savo istorijas papasakojam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 13:15)
Taip kaip kartais pasakai, tai nezinau net ka atsakyt, tu rimtai gal nemaciusi zilos moters? Mano mamos plaukai beveik visi zili jau, nu nei jie pasipute , nei kieti kaip pakulos, su geru kirpimu atrodo super ...

Dazniausiai tokios ir vaiksto plaukai dazyti, saknys ataugusios, dazai nubyreja, tusas kur siek tiek prabeges, akyse juoduliai matosi, geliniai nagai siek tiek jau prauge. arba lakas pabyrejes, krempudra rubus istepus arba gelsvai ruda soliariumo spalva, nutaturuoti antakiai ir isivaizudoja grazuoles  biggrin.gif

Man nepasakok apie plaukus - as dirbau grozio sferoj. O juodukems, kada pradeda zili plaukai rastis - jie buna visai kitos strukturos, todel jau reikia naudoti visai kitokias prieziuros priemones nei pries tai, kad tie plaukai ( zili) nesiskirtu.
Apie senus zmones tai cia isvis nedeliok pavyzdziu - ju visa plauku struktura tampa kitokia nei jaunystej. Tiesiog su metais priprantama prie pokyciu.
Gal ir negrazu, kurios prisitepa pudru, nagai nuauga, visokiu apsileidusiu ir besidazanciu yra, bet kada moteris kazka paryskina, paslepia ar tai pajuodusius paakius ar tai zilus plaukus - tai tiesiog tvarkingos moters kortele.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 15:15)
Dazniausiai tokios ir vaiksto plaukai dazyti, saknys ataugusios, dazai nubyreja, tusas kur siek tiek prabeges, akyse juoduliai matosi, geliniai nagai siek tiek jau prauge. arba lakas pabyrejes, krempudra rubus istepus arba gelsvai ruda soliariumo spalva, nutaturuoti antakiai ir isivaizudoja grazuoles  biggrin.gif

Kokia neapykanta susitvarkiusioms moterims. biggrin.gif Kur tu gyveni, kad tokias matai? Kokiam užkampyje? Aš tai tokių nematau. Nepyk, bet tu nusikalbi ryškiai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 14:18)
Nezinau kas tave taip uzgavo, bet as ne tavo charakterio, kuri vien tik su savo sudejimo draugauja. Pas mane visokiu draugiu yra - ir " coliukiu" ir 100. Kazkaip draugystej formos neitakoja.

Oooooo...jau issisukinejimai prasideda biggrin.gif
Cia tu parasei 'Net aš...', ne aš
O zodis - ne zvirblis, išleidai ir nepagausi atgal :rolleyes

Nesiteisink, nepagalvojus parasei ka galvoji is tikro. Turek savigarbos pripazinti savo tiesas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 rugpjūčio 2017 - 13:29

Jau zurnalu maziau ziurekit. Kaip Kim kardasian- **** parode be fotosopo jos vartus- nugi oj, celiulito isestos kojos ir dupe. Kam slepia tai? Nes graziau su fotosopu :)))

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 08, 13:13)

Th galvoji,  kad ta tavo drauge jausis nemylima vyro ar blogiau gyvens uz tave?  Pamatysi,  ateis laikas,  kai tu jai visko pavydesi  biggrin.gif

Prie ko cia drauge, drauges laime ir pavydas blink.gif ?
Mes lyg apie isvaizda snekejom, kad yra tokiu, kuriems 120 patinka.
Atsakyti