QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 08, 13:17)
Tame ir esmė, kad man visiškai nusispjaut, pastebi kiti ar ne, svarbiausia yra, kad MAN nepatinka, trukdo, pjauna tiesiog. Jei vaikystėj nebūčiau susilaužius nosies, dabar turėčiau dailią, be kupros nosį, nu nepatinka man, kaip dabar atrodo ir vsio.
Nu jo, harmoningi, tarkim, gimsta vaikas atlėpusiom kaip kūlverstuko ausim, tai tėvai turėtų nedaryt operacijos, nes sudarkys harmoniją, ane?
O tu pati irgi teisi žmones, nes neatitinka tavo įsivaizduojamų grožio standartų. Nežinotum, kad ta operacija daryta, nei nosis kreiva atrodytų, nei tos ausys, kojos išvis prie ko? Viskas ok su tom operacijom, kai su saiku, nu pvz jei iš aa dydžio spuogelių pasididins iki b, atrodys normaliai ir natūraliai, jokia ne asimetrija, aišku, jei išsipūs iki d, e, atrodys kaip balionai, mano akimis, žiauriai negražu.
Nu taip taip, vyrai bėga tik nuo "tuštučių", o tu tokia įsitikinus, kad vieną dieną diedas nuo tavęs nepabėgs? Ir išvis, toks jausmas, kad nei putės, pažastų, kojų neskuti, nelakuoji nagų, visa tokia natur produkt
Nu jo, harmoningi, tarkim, gimsta vaikas atlėpusiom kaip kūlverstuko ausim, tai tėvai turėtų nedaryt operacijos, nes sudarkys harmoniją, ane?
O tu pati irgi teisi žmones, nes neatitinka tavo įsivaizduojamų grožio standartų. Nežinotum, kad ta operacija daryta, nei nosis kreiva atrodytų, nei tos ausys, kojos išvis prie ko? Viskas ok su tom operacijom, kai su saiku, nu pvz jei iš aa dydžio spuogelių pasididins iki b, atrodys normaliai ir natūraliai, jokia ne asimetrija, aišku, jei išsipūs iki d, e, atrodys kaip balionai, mano akimis, žiauriai negražu.
Nu taip taip, vyrai bėga tik nuo "tuštučių", o tu tokia įsitikinus, kad vieną dieną diedas nuo tavęs nepabėgs? Ir išvis, toks jausmas, kad nei putės, pažastų, kojų neskuti, nelakuoji nagų, visa tokia natur produkt
Tai kad krutys niekaip nepadideja per operacijas , nebent ilgai pazindzius ar priaugus svorio, o isidejus silikono, tai ne krutine padideja, tai tik silikonas atsiranda krutineje ir taip tai matosi. Kaip matosi ir kitos operacijos. nesneku apie kazkokias nezymias ar tas kurios islygina buvusius suzalojimus, kiap pvz luzusi nosis , suaugusi nelygiai, tai tiketina, reiktu lauzyti kaula ir vel ir kazkiap tiesiai suauginti.
Nu tai tik tavo jausmai Idomu kaip siejasi silikono isidejimas i kuna, kuris sukelia aibes komplikaciju ir plauku skutimas?
Isitikinus bet ne tame esme, paminejau tik tame kontekste, kad buvo sakoma, jei nesidazysi, nebusi ryski, tai pabegs vyras, manau greiciau atvirksciai, aisku vyras vyrui nelygus...