Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 07, 22:33)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="71747496" data-time="1501923675">
<div>
<p>Nesamone. Jeigu man negrazu nutysusios spygos, tai diedas gali kiek nori garbint, man nuo to graziau nepasidarys.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Perfrazuoti galima ta pasakyma, jei save myli tai ir priimi savo kuna, toki koks yra su meile, o su meile ziurint, nematai nutysusios krutines, jei ji tokia yra, o matai save kaip visuma, zmogu su kunu ir siela. Tik tada sugebesi priimti ir kita zmogu visa, ne dalimis....

Siaip jau silikonus i save kisa labai mazo protelio moterys, kurios rizikuoja sveikata del isorines optines apgaules. Juk ju krutine nepasikeicia, tik i ja idetas svetimukins padaro jos isvaizda nesveikai itempta. Siaip zindziau vaikus gana ilgai ir krutine liko grazi, nejokia nenutysusi, gal reiktu ilgiau zindyt, sportuot, labiau rupintis ka valgot ir bendrai kuno sveikata primiausia ir atrodysit normaliai , nereiks tu spakliu ir patempimu, botuksu ir silikonu????</p>
<p>Kakzaip kartais noretusi zmonem perinstaliuost smegenis, sudeti akcentai kazkaip isvirksciai.... unsure.gif </p>

Kaip lengva šnekėti, kai neturi akivaizdžių išvaizdos trūkumų ;) Nekalbu apie tas jaunas moteris, kurios, būdamos iš prigimties dailios, vis "tobulinasi", lūpas pučiasi, leidžiasi botoksus, nano nuomone čia kažkoks psichinis sutrikimas, na pvz Karinos Krysko sesuo, kokia graži buvo ir ką su savim pasidarė, bet kartais išvaizdos trūkumai tikrai kelia diskomfortą, vat aš nesididinu papų ir neišsitiesinu nosies tik dėl to, kad žiauuuuruai bijau gultis po peiliu ir jei nepavyktų, kiti tų vadinamų trūkumų gal nepastebi, bet man tai šiek tiek kartina gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 07, 15:17)
Bet tai kaip nesupranta zmonės  temos. Mes kalbam apie vyru padjopkes savo zmonoms. Mylintis vyras niekada nepriekaistaus zmonai del jos formu ar isvaizdos. Niekada.

Priklauso kokios tos formos ir kokia ta išvaizda. smile.gif

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 08, 00:35)
Kaip lengva šnekėti, kai neturi akivaizdžių išvaizdos trūkumų ;)

Na, mano nuomone, žylantys plaukai 30 metei jau yra ryškus išvaizdos trūkumas ir juos reikia dažyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 08 rugpjūčio 2017 - 07:36

va cia tobula mintis.

Visi mes neesame tobulybes, visi turim kazkokiu trukumu , nevaikstom kaip nufotosopinti modeliai zurnalusoe, bet jei savo mylima zmogu grausi, kad jis ne toksai, tai koks bus gyvenimas ? Dazniausiai patys zmones su kompleksais ir nemylintis saves, grauzia ir kitus ir kitiems tuos kompleksus varo, kad ne duok dieve pasijaus gerai, atsipalaiduos ir megausis gyvenimu paprasciausiai....

Zinoma, galime tuo guostis

Taciau tarp tobulybes ir apsileidimo yra plati jura. Ir jei sutuoktinis ima ir patampa 100 kilograminiu teslium, nu sorry, bet subinioka pajudinti reiks, kad tai netaptu nuolatine busena.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 08, 10:00)
Zinoma, galime tuo guostis</p><p>Taciau tarp tobulybes ir apsileidimo yra plati jura. Ir jei sutuoktinis ima ir patampa 100 kilograminiu teslium, nu sorry, bet subinioka pajudinti reiks, kad tai netaptu nuolatine busena.</p>

Tai cia jau sveikatos problemos, tai jau manau kita tema, kalbame apie isorini grozi. Ka ir sakau, jei zmogus sveikas, aisku neapsileides, ta prasme svarus, tvarkingas, jis ir grazus, kiek kam grazus, jau skonio reikalas.
Atsakyti
Plesykites kiek norit, bet zili plaukai moteri sendina ir jos bendra isvaizda daro netvarkinga. Jau sitai moterei kiek metu, bet kokia tvarkinga isvaizda nepakuliniais zilais plaukais:
https://m.delfi.lt/s...php?id=75420595

Neisivaizduoju kur cia grozis zilos 30 imtmetes butu.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 07, 23:35)
Kaip lengva šnekėti, kai neturi akivaizdžių išvaizdos trūkumų ;) Nekalbu apie tas jaunas moteris, kurios, būdamos iš prigimties dailios, vis "tobulinasi", lūpas pučiasi, leidžiasi botoksus, nano nuomone čia kažkoks psichinis sutrikimas, na pvz Karinos Krysko sesuo, kokia graži buvo ir ką su savim pasidarė, bet kartais išvaizdos trūkumai tikrai kelia diskomfortą, vat aš nesididinu papų ir neišsitiesinu nosies tik dėl to, kad žiauuuuruai bijau gultis po peiliu ir jei nepavyktų, kiti tų vadinamų trūkumų gal nepastebi, bet man tai šiek tiek kartina gyvenimą.

nemanai kad cia esme? kokie jau tie baisus trukumai, kuriu kiti ne nepastebi? bigsmile.gif
Visi turim turkumu, visi, tik esemeje, kaip sugebi save priimti. nera tobulu vaiksciojanciu zmoniu. Be to net tobuliausias kazkam patiks ,kazkam ne.
Mes esame ciela butybe su charaketriu, isvaizda, judesiais, kunu ir visa visuma traukia zmones arba atsumia. Mes taip pat esam gana harmoningi, ir kai zmogus pradeda kazka kaitalioti tai visa harmonija issibalansuoja, dazo plaukus, tada veidas atrodo isbylskes, prisideda papus, gaunasi kuno asimetrija ir t.t. Neesu maciusi nei vienos harmoningai atrodancios po kakzokiu operaciju...kazkokia kreiva nosis, nevienodos ausys, kazkios kojos, tai mes, tai musu dalis, tai musu isskirtinumas, nejau turim visi palei trafareta ispjaustyti buti?
Man krutine skirta zindymui - atliko savo funkcia ir valio, reiskia viskas gerai, kojos skirtos vaikscioti, turiu ir dziaugiusoi, akys skirtos matyti ir t.t. beda tada kai kazkas is tu daliu serga, nefunkcionuoja, tada tai jau trukumai, jei mzogus apdega ir dingsta akiu vokai, tada reikia operacijos.
O vsia kita tustybiu tustybe, bet kiekvienas renkames savo gyvenimo prioritetus...tik nesistebiu, kaip nuo tokiu tusciu moteru paskui tikrri vyrai bega ir iesko kitu, jiems norisi kazko tikro gyvenime, ne silikono...
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 12:38)
Plesykites kiek norit, bet zili plaukai moteri sendina ir jos bendra isvaizda daro netvarkinga. Jau sitai moterei kiek metu, bet kokia tvarkinga isvaizda nepakuliniais zilais plaukais:
https://m.delfi.lt/s...php?id=75420595

Neisivaizduoju kur cia grozis zilos 30 imtmetes butu.

O kur cia kas su zilais plaukais, matau tik dazytus smile.gif ir tie plaukai tos moters istiesinti trumpam, kad taip atrodyti, jai reiks juos tiesinti nuolat, idomu man ja butu pamatyti su naturaliais is vis neadzytais plaukais ir juos gi galima kazkaip susiristi, nebutina palaidais vaikscioti....

Tai nelabai ir buna 30m zilu ar ne? Zili plaukai pradeda atsirasti pamazu dazniausiai. bet dabar mada atejo dazytis pilka spalva plaukus, stai grazios jaunos merginos su tokiais plaukais, kad jau neina isivaizduoti smile.gif

http://www.huffingto...4b0d4093a5824a3

Stai grazios prazilusios moterys.http://www.goodhousekeeping.com/beauty/hair/tips/a16987/amazing-gray-hair/

O skonis zmoniu skirtingas, jums gal patinka viskas kas nenaturalu, kitiems gal kitaip, nesuprantu ka bandot irodyti...Butu labai nuobuodus pasaulis, jei visi atrodytumem vienodai smile.gif
Papildyta:
dar veina nuostabi moteris, ko jai truksta? vartotojo įkelta nuotrauka
ir dar daugiau pavyzdziu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 08 rugpjūčio 2017 - 11:51
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 12:48)
nemanai kad cia esme? kokie jau tie baisus trukumai, kuriu kiti ne nepastebi?  bigsmile.gif
Visi turim turkumu, visi, tik esemeje, kaip sugebi save priimti. nera tobulu vaiksciojanciu zmoniu. Be to net tobuliausias kazkam patiks ,kazkam ne.
Mes esame ciela butybe su charaketriu, isvaizda, judesiais, kunu ir visa visuma traukia zmones arba atsumia. Mes taip pat esam gana harmoningi, ir kai zmogus pradeda kazka kaitalioti tai visa harmonija issibalansuoja, dazo plaukus, tada veidas atrodo isbylskes, prisideda papus, gaunasi kuno asimetrija ir t.t. Neesu maciusi nei vienos harmoningai atrodancios po kakzokiu operaciju...kazkokia kreiva nosis, nevienodos ausys, kazkios kojos, tai mes, tai musu dalis, tai musu isskirtinumas, nejau turim  visi palei trafareta ispjaustyti buti?
Man krutine skirta zindymui - atliko savo funkcia ir valio, reiskia viskas gerai, kojos skirtos vaikscioti, turiu ir dziaugiusoi, akys skirtos matyti ir t.t. beda tada kai kazkas is tu daliu serga, nefunkcionuoja, tada tai jau trukumai, jei mzogus apdega ir dingsta akiu vokai, tada reikia operacijos.
O vsia kita tustybiu tustybe, bet kiekvienas renkames savo gyvenimo prioritetus...tik nesistebiu, kaip nuo tokiu tusciu moteru paskui tikrri vyrai bega ir iesko kitu, jiems norisi kazko tikro gyvenime, ne silikono...
Papildyta:

O kur cia kas su zilais plaukais, matau tik dazytus smile.gif ir tie plaukai tos moters istiesinti trumpam, kad taip atrodyti, jai reiks juos tiesinti nuolat, idomu man ja butu pamatyti su naturaliais is vis neadzytais plaukais ir juos gi galima kazkaip susiristi, nebutina palaidais vaikscioti....

Tai nelabai ir buna 30m zilu ar ne? Zili plaukai pradeda atsirasti pamazu dazniausiai. bet dabar mada atejo dazytis pilka spalva plaukus, stai grazios jaunos merginos su tokiais plaukais, kad jau neina isivaizduoti  smile.gif

Tame ir esmė, kad man visiškai nusispjaut, pastebi kiti ar ne, svarbiausia yra, kad MAN nepatinka, trukdo, pjauna tiesiog. Jei vaikystėj nebūčiau susilaužius nosies, dabar turėčiau dailią, be kupros nosį, nu nepatinka man, kaip dabar atrodo ir vsio.
Nu jo, harmoningi, tarkim, gimsta vaikas atlėpusiom kaip kūlverstuko ausim, tai tėvai turėtų nedaryt operacijos, nes sudarkys harmoniją, ane?
O tu pati irgi teisi žmones, nes neatitinka tavo įsivaizduojamų grožio standartų. Nežinotum, kad ta operacija daryta, nei nosis kreiva atrodytų, nei tos ausys, kojos išvis prie ko? Viskas ok su tom operacijom, kai su saiku, nu pvz jei iš aa dydžio spuogelių pasididins iki b, atrodys normaliai ir natūraliai, jokia ne asimetrija, aišku, jei išsipūs iki d, e, atrodys kaip balionai, mano akimis, žiauriai negražu.
Nu taip taip, vyrai bėga tik nuo "tuštučių", o tu tokia įsitikinus, kad vieną dieną diedas nuo tavęs nepabėgs? Ir išvis, toks jausmas, kad nei putės, pažastų, kojų neskuti, nelakuoji nagų, visa tokia natur produkt biggrin.gif

Atsakyti
Ta kariune, kuriai sutvarke plaukus ir parode ka gali dekoratyvine kosmetika - dazyra nevykusiai ryza, zilos saknys.

Jokio panasumo i tas zilas, neprisiziurejusias, merginos dazancios plaukus baltai/ pilka/ violetine neturi. Zili plaukai buna visai kitos strukturos - kieti kaip pakulos, pasipute ir jaunatviskumo moterei neikaip nesuteikia.

Ana paskutinej nuorodoj - moteris, ataugusiom zilom saknim.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 07, 23:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ubuntu***" data-cid="71749824" data-time="1502133888"><div><p>O kodel man turetu rupeti , ka kiti zmones apie mane galvoja???? hmm.gif  Savo vyrui patinku, i darba prieme, matyt isvaizda neisgasdino, tureciau gal kazka daryti del kazkokiu svetimu zmoniu del jusu gal??? kad jums pasirodyciau elegentiska sarminga ar dar kazi kokia ten lotuliukas.gif  ???? kurie ir taip per skuba nelabai ka pastebi gyvenime...Nu nesneku apie lietuvius, jiems labai rupi kaimynu gyvenimai ir kas kaip gatveje kas atrodo, bet mazai cia aplinkoje lietuviu ir man nerupi ir as nelabai kam rupiu   smile.gif</p><p>Siaip mano plaukai gana trumpi ir grazios spalvos, o zili atsiranda taip balti, taigi atrodo nuostabiai,  bent man  tongue.gif  O drabuziai taip patinka kuo naturalesni ir patogesni, avalyne taip pat, tik geru kompaniju ir kokybiska, jokiu aukstakulniu smile.gif  ... ir man toks amzius, kai jau leidziu sau tokia prabanga JAUSTIS GERAI, O NE ATRODYTI KITIEMS GERAI smile.gif</p></div></blockquote><p>Jeigu nerupi, tai nerupi, nesakiau, kad turetu. Tiesiog naturalistai daznai neisivaizduoja kaip jie is sono atrodo. Visgi isvaizda yra svarbi ir galime cia kliedeti, jog svarbiausia dvasingumas ir atsiverusios cakros, bet zmogus nevalingai vertina isvaizda, ypac priesinga lytis. Grazus zmogus=vaisingas. Ir nuo to nepabegsi. Galima beje ir jaustis gerai, ir atrodyti gerai. Geox batai pvz ( ne visi, bet galima rasti) tobulai patogus ir grazus. O siaip tai kiekvienas renkasi ka nori, kaip nori ir su kuo nori. Man asmeniskai grozio proceduros yra meiles sau israiska, kai laika ir</p><p>mintis skiriu tik sau ir niekam kitam. </p>

biggrin.gif nuo kada gražus zmogus vaisingas?
Neiskraipykit tiesu vien tik del to, kad jums taip vaidenasi biggrin.gif
Vaisingos moteris (vyru akimis) fiziologinis portretas: putlios krutys, lieknas liemuo ir platus klubai.
Vaisingo vyro (moteru akimis) fiziologinis portretas:
Siauri klubai ir platus peciai su raumeningomis rankomis.

Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 08, 08:35)
Priklauso kokios tos formos ir kokia ta išvaizda.   smile.gif

Turi karcios patirties? Nori pateisinti savo vyra, nes su juo gyventi lengviau nei vienai?
Papildyta:

vartotojo įkelta nuotrauka

O ji daug geriau ir laimingiau gyvena, nei jūs (prisiziurincios, kad nebutu virssvorio) visos kartu sudėjus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 rugpjūčio 2017 - 12:44
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 08, 14:39)
Turi karcios patirties? Nori pateisinti savo vyra,  nes su juo gyventi lengviau nei vienai?

O ji daug geriau ir laimingiau gyvena,  nei jūs (prisiziurincios,  kad nebutu virssvorio) visos kartu sudėjus  biggrin.gif

biggrin.gif Nei karčios patirties turiu, nei kažką pateisinti noriu, tiesiog turiu savo nuomonę. smile.gif

Kodėl tau tos kalbos apie viršsvorį tokia skaudi vieta? Daug sveri, viduje kompleksuoji, bet to neparodai, bandai vaidinti kietą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 08, 12:39)

vartotojo įkelta nuotrauka

O ji daug geriau ir laimingiau gyvena,  nei jūs (prisiziurincios,  kad nebutu virssvorio) visos kartu sudėjus  biggrin.gif

Na yra vyru, kurioms tokio sudejimo patiktu. Net as drauge turiu, visa gyvenima kimso i save beli ka ( alus, riesutai, bulkos, hezburgeriai, pyragaiciai ir t.t.) ir vis verke, kad jin stora ir i ja niekas neziuri. Vat praeita menesi vestuves atsoko, aisku su tokiu paciu.
Bet tai sita moteris nuorodoj pasidaziusi, nenuzilusiais plaukais, greiciausiai ir depiliyojasi pazastis ir kojas, bet jei butu tokia+ plaukais pakuliniais, kasytes is po pazastu ir su moherinem kojom - na tai jau apsileidusi kaip nzn kas. Ir nereik sakyti, kad tai grazu.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 08, 13:57)
biggrin.gif Nei karčios patirties turiu, nei kažką pateisinti noriu, tiesiog turiu savo nuomonę.  smile.gif

Kodėl tau tos kalbos apie viršsvorį tokia skaudi vieta? Daug sveri, viduje kompleksuoji, bet to neparodai,  bandai vaidinti kietą?  g.gif

Ranka prie sirdies pridejus sakau - As tikrai nekompleksuoju. Va jus tai, kad ir esat visokios nysusvietnai strainos, o laimes neturit. Tai kam is musu geriau?
Atsakyti