Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

o as sakyciau, kad nera ko nervintis. O gal jam grazu??? O ka, negali but grazu? Grozio samprata gi skirtinga. Va man pvz. grazu vyras su MAZU pilvuku. Nu, grazu. O kitam jau gal kompleksas del to pilvuko bus.

Nu bet man negrazu. O cia svarbiausia. Vyras su smegenim pasakys, kad jam grazu, bet supras moters nora pataisyti ir sumokes uz operacija :D. O mazas pilvukas yra neisvengiamybe man rodos. Nu anksciau ar veliau visi tures, nebent dziovinsis iki beprotybes. As daugiau kalbejau, kai pas jauna moteri krutine nukara po maitinimo. Ir tas pokytis ivyksta greitai, tad nera laiko priprasti ir susitaikyti. Cia ne koks celiulitas kur po truputi dauginasi  :D .

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 07, 01:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Terroriste" data-cid="71748401" data-time="1502023370"><div><p>o as sakyciau, kad nera ko nervintis. O gal jam grazu??? O ka, negali but grazu? Grozio samprata gi skirtinga. Va man pvz. grazu vyras su MAZU pilvuku. Nu, grazu. O kitam jau gal kompleksas del to pilvuko bus.</p></div></blockquote><p>Nu bet man negrazu. O cia svarbiausia. Vyras su smegenim pasakys, kad jam grazu, bet supras moters nora pataisyti ir sumokes uz operacija biggrin.gif. O mazas pilvukas yra neisvengiamybe man rodos. Nu anksciau ar veliau visi tures, nebent dziovinsis iki beprotybes. As daugiau kalbejau, kai pas jauna moteri krutine nukara po maitinimo. Ir tas pokytis ivyksta greitai, tad nera laiko priprasti ir susitaikyti. Cia ne koks celiulitas kur po truputi dauginasi  biggrin.gif .</p>

Bet tai kaip nesupranta zmonės temos. Mes kalbam apie vyru padjopkes savo zmonoms. Mylintis vyras niekada nepriekaistaus zmonai del jos formu ar isvaizdos. Niekada.
Atsakyti

Bet tai kaip nesupranta zmonės temos. Mes kalbam apie vyru padjopkes savo zmonoms. Mylintis vyras niekada nepriekaistaus zmonai del jos formu ar isvaizdos. Niekada.

Jus tai cia kas? Siaip dabar ne su tamsta diskutavau ir tema ne jusu nustatoma. Taip, taip, nuo autores klausimo nutolome jau n puslapiu pries ir nematau tame bedos, kadangi pati autore nesirodo. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 07, 18:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71749370" data-time="1502104627"><div><p>Bet tai kaip nesupranta zmonės temos. Mes kalbam apie vyru padjopkes savo zmonoms. Mylintis vyras niekada nepriekaistaus zmonai del jos formu ar isvaizdos. Niekada.</p></div></blockquote><p>Jus tai cia kas? Siaip dabar ne su tamsta diskutavau ir tema ne jusu nustatoma. Taip, taip, nuo autores klausimo nutolome jau n puslapiu pries ir nematau tame bedos, kadangi pati autore nesirodo. </p>

Aha...jusu nustatoma atseit. Kurkit savo temą ir ten vadovaukit. Diedas nesiduoda vadovaujamas, tai cia bandot vadovauti?
Rodos autore ar ne, o nuo to nesikeicia gyvenimo tiesos - nemylintis vyras visada per dantis patrauks zmonos isvaizda.
Atsakyti

Nera blogu figuru, yra tik nemylintys vyrai

va cia tobula mintis.

Visi mes neesame tobulybes, visi turim kazkokiu trukumu , nevaikstom kaip nufotosopinti modeliai zurnalusoe, bet jei savo mylima zmogu grausi, kad jis ne toksai, tai koks bus gyvenimas ? Dazniausiai patys zmones su kompleksais ir nemylintis saves, grauzia ir kitus ir kitiems tuos kompleksus varo, kad ne duok dieve pasijaus gerai, atsipalaiduos ir megausis gyvenimu paprasciausiai....

Atsakyti

Na faktas, kad su makiazu grazesne butumet. Ir greiciausiai be zilu plauku geriau attodytulet. Zili buna grazus, kai atspalvis i baltuma (prancuzai sako "druska su pipiru), o kai spalva tokia purvinai pilka, tai labai sendina. Jus gal saves is sono nematot, pripratusi prie vaizdo veidrodyje, tai grazu, o ka pasakytu jusu nepazistantys zmones, tai dar neaisku. Gal jums sitas negalioja, bet amziumi subrendusios naturalistes daznai is sono ne kazka atrodo. Joms tai fainai ta naturali oda, ilgi plaukai ir linine suknele su kokiais neutralios spalvos patogiais sandalais, o man tai nei elegantiska, nei sarminga, nei aki traukia. Aimeja labai taikliai apie tokias moteris pasake. 

O kodel man turetu rupeti , ka kiti zmones apie mane galvoja???? :hmm:  Savo vyrui patinku, i darba prieme, matyt isvaizda neisgasdino, tureciau gal kazka daryti del kazkokiu svetimu zmoniu del jusu gal??? kad jums pasirodyciau elegentiska sarminga ar dar kazi kokia ten :lol:​  ???? kurie ir taip per skuba nelabai ka pastebi gyvenime...Nu nesneku apie lietuvius, jiems labai rupi kaimynu gyvenimai ir kas kaip gatveje kas atrodo, bet mazai cia aplinkoje lietuviu ir man nerupi ir as nelabai kam rupiu   :)

Siaip mano plaukai gana trumpi ir grazios spalvos, o zili atsiranda taip balti, taigi atrodo nuostabiai,  bent man  :P  O drabuziai taip patinka kuo naturalesni ir patogesni, avalyne taip pat, tik geru kompaniju ir kokybiska, jokiu aukstakulniu :)  ... ir man toks amzius, kai jau leidziu sau tokia prabanga JAUSTIS GERAI, O NE ATRODYTI KITIEMS GERAI :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 07 rugpjūčio 2017 - 21:38

Nesamone. Jeigu man negrazu nutysusios spygos, tai diedas gali kiek nori garbint, man nuo to graziau nepasidarys.

Perfrazuoti galima ta pasakyma, jei save myli tai ir priimi savo kuna, toki koks yra su meile, o su meile ziurint, nematai nutysusios krutines, jei ji tokia yra, o matai save kaip visuma, zmogu su kunu ir siela. Tik tada sugebesi priimti ir kita zmogu visa, ne dalimis....
Siaip jau silikonus i save kisa labai mazo protelio moterys, kurios rizikuoja sveikata del isorines optines apgaules. Juk ju krutine nepasikeicia, tik i ja idetas svetimukins padaro jos isvaizda nesveikai itempta. Siaip zindziau vaikus gana ilgai ir krutine liko grazi, nejokia nenutysusi, gal reiktu ilgiau zindyt, sportuot, labiau rupintis ka valgot ir bendrai kuno sveikata primiausia ir atrodysit normaliai , nereiks tu spakliu ir patempimu, botuksu ir silikonu????

Kakzaip kartais noretusi zmonem perinstaliuost smegenis, sudeti akcentai kazkaip isvirksciai.... :unsure:​ 

Atsakyti

gyvenimo tiesos - nemylintis vyras visada per dantis patrauks zmonos isvaizda.

Nu lyg as tai neigus buciau 

Atsakyti

va cia tobula mintis.

Visi mes neesame tobulybes, visi turim kazkokiu trukumu , nevaikstom kaip nufotosopinti modeliai zurnalusoe, bet jei savo mylima zmogu grausi, kad jis ne toksai, tai koks bus gyvenimas ? Dazniausiai patys zmones su kompleksais ir nemylintis saves, grauzia ir kitus ir kitiems tuos kompleksus varo, kad ne duok dieve pasijaus gerai, atsipalaiduos ir megausis gyvenimu paprasciausiai....

Na cia visos man rodos sutinka, kad negalima tyciotis, zeminti ir grauzti mylimo zmogaus. Galioja tiek vyrams, tiek moterims.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 07, 22:59)
Na cia visos man rodos sutinka, kad negalima tyciotis, zeminti ir grauzti mylimo zmogaus. Galioja tiek vyrams, tiek moterims.</p>

Bet daug svarbiau negrauzsti saves mirksiukas.gif nuo durno vyro galima pabegti, o nuo saves nepabegsi....
Atsakyti

O kodel man turetu rupeti , ka kiti zmones apie mane galvoja???? :hmm:  Savo vyrui patinku, i darba prieme, matyt isvaizda neisgasdino, tureciau gal kazka daryti del kazkokiu svetimu zmoniu del jusu gal??? kad jums pasirodyciau elegentiska sarminga ar dar kazi kokia ten :lol:  ???? kurie ir taip per skuba nelabai ka pastebi gyvenime...Nu nesneku apie lietuvius, jiems labai rupi kaimynu gyvenimai ir kas kaip gatveje kas atrodo, bet mazai cia aplinkoje lietuviu ir man nerupi ir as nelabai kam rupiu   :)

Siaip mano plaukai gana trumpi ir grazios spalvos, o zili atsiranda taip balti, taigi atrodo nuostabiai,  bent man  :P  O drabuziai taip patinka kuo naturalesni ir patogesni, avalyne taip pat, tik geru kompaniju ir kokybiska, jokiu aukstakulniu :)  ... ir man toks amzius, kai jau leidziu sau tokia prabanga JAUSTIS GERAI, O NE ATRODYTI KITIEMS GERAI :)

Jeigu nerupi, tai nerupi, nesakiau, kad turetu. Tiesiog naturalistai daznai neisivaizduoja kaip jie is sono atrodo. Visgi isvaizda yra svarbi ir galime cia kliedeti, jog svarbiausia dvasingumas ir atsiverusios cakros, bet zmogus nevalingai vertina isvaizda, ypac priesinga lytis. Grazus zmogus=vaisingas. Ir nuo to nepabegsi. Galima beje ir jaustis gerai, ir atrodyti gerai. Geox batai pvz ( ne visi, bet galima rasti) tobulai patogus ir grazus. O siaip tai kiekvienas renkasi ka nori, kaip nori ir su kuo nori. Man asmeniskai grozio proceduros yra meiles sau israiska, kai laika ir

mintis skiriu tik sau ir niekam kitam. 

Atsakyti

Bet daug svarbiau negrauzsti saves mirksiukas.gifnuo durno vyro galima pabegti, o nuo saves nepabegsi....

Tai taip. 

Atsakyti