Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 05, 12:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71747493" data-time="1501923240"><div><p>Nera negražių formų, yra tik nemylintys vyrai.</p></div></blockquote><p>Nesamone. Jeigu man negrazu nutysusios spygos, tai diedas gali kiek nori garbint, man nuo to graziau nepasidarys.</p>

As kalbu apie vyrus, ne apie tai kas jums patinka. Man maziausiai sitoje temoje rupi ka moterys galvoja. Man rupi ka galvoja autorės vyras.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 05, 11:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71747493" data-time="1501923240"><div><p>Nera negražių formų, yra tik nemylintys vyrai.</p></div></blockquote><p>Nesamone. Jeigu man negrazu nutysusios spygos, tai diedas gali kiek nori garbint, man nuo to graziau nepasidarys.</p>

clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 05, 12:11)

Tavo vyras megėjas patraukti per dantį tavo formas?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 05, 12:01)
Nesamone. Jeigu man negrazu nutysusios spygos, tai diedas gali kiek nori garbint, man nuo to graziau nepasidarys.

Tikrai taip. Man vyras nėra išreiškęs nei menkiausio priekaišto dėl išvaizdos, nan svarbu patikt pačiai sau visų pirma. Aš nesusipykus su realybe, pvz jei papai kaip spuogai, o diedas sako, kad papai normalūs, nu tai sorry, norisi tik su kočėlu užvažiuoti
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 05, 11:14)
Tavo vyras megėjas patraukti per dantį tavo formas?

Pirmiausia ner ka traukt - sportuoju, prisiziuriu, kad patikt sau.
2. Jei mano vyras zarstytusi frazem " nepatinka uzpakalis, krutys, suristi plaukai, pas Maryte tas ar anas grazesni" - iskart parodyciau is kurios puses durys uzsidaro.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 05, 12:21)
iskart parodyciau is kurios puses durys uzsidaro.

Nu tai ir kalbekim, kad jei vyras pradetu reikšti nepasitenkinima - jo vieta uz durų.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 05, 11:59)
Nu tai ir kalbekim,  kad jei vyras pradetu reikšti nepasitenkinima -  jo vieta uz durų.

Tai ir kalbu - autorei reikia mesti vyra, nes jis nenormalus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 05, 13:08)
Tai ir kalbu - autorei reikia mesti vyra, nes jis nenormalus.

Tai ir aš ta patį kalbu rolleyes.gif
Atsakyti

Tikrai taip. Man vyras nėra išreiškęs nei menkiausio priekaišto dėl išvaizdos, nan svarbu patikt pačiai sau visų pirma. Aš nesusipykus su realybe, pvz jei papai kaip spuogai, o diedas sako, kad papai normalūs, nu tai sorry, norisi tik su kočėlu užvažiuoti

:D va butent. Jeigu tikrai matyciau, kad negerai, ties keliais tabaluoja, o tas "grazu, grazu", tai tik sunervintu. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 06, 10:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="žiauriai krūta boba" data-cid="71747513" data-time="1501924616"><div><p>Tikrai taip. Man vyras nėra išreiškęs nei menkiausio priekaišto dėl išvaizdos, nan svarbu patikt pačiai sau visų pirma. Aš nesusipykus su realybe, pvz jei papai kaip spuogai, o diedas sako, kad papai normalūs, nu tai sorry, norisi tik su kočėlu užvažiuoti</p></div></blockquote><p> biggrin.gif va butent. Jeigu tikrai matyciau, kad negerai, ties keliais tabaluoja, o tas "grazu, grazu", tai tik sunervintu. </p>

Tai jus tada esat moterys su zema saviverte.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 06, 10:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="žiauriai krūta boba" data-cid="71747513" data-time="1501924616"><div><p>Tikrai taip. Man vyras nėra išreiškęs nei menkiausio priekaišto dėl išvaizdos, nan svarbu patikt pačiai sau visų pirma. Aš nesusipykus su realybe, pvz jei papai kaip spuogai, o diedas sako, kad papai normalūs, nu tai sorry, norisi tik su kočėlu užvažiuoti</p></div></blockquote><p> biggrin.gif va butent. Jeigu tikrai matyciau, kad negerai, ties keliais tabaluoja, o tas "grazu, grazu", tai tik sunervintu. </p>

o as sakyciau, kad nera ko nervintis. O gal jam grazu??? O ka, negali but grazu? Grozio samprata gi skirtinga. Va man pvz. grazu vyras su MAZU pilvuku. Nu, grazu. O kitam jau gal kompleksas del to pilvuko bus.
Atsakyti

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Purpurinėėė: 06 rugpjūčio 2017 - 22:45