Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 28, 22:32)
bet kaip tu sauniai pasirinkai avatara vis negaliu atsiziureti, kaip Sirinskiene harmoninga savam stiliui taip tavo avataras super harmoningai atspindi tave ir tavo buda  mirksiukas.gif

Aha, taip, o tu, kadangi nepasirinkus jokio avataro, tai tokia ir esi, JOKIA, nulis visiškas, tik mėgstanti nusikliedėti biggrin.gif
Atsakyti

Aga. O cia ne.. Realybej tai vien daugiavaikes seimos  ir tie, kurie nesugeba pastot. Ir visi ne pasalpiniai....
Praleidai paleistuves. 

Cia tos kur geria KT, dedasi spirales, negimdo, bando kompensuoti dazymusi, bet vyrai vistiek palieka.  :angel_sadangel:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 28 rugpjūčio 2017 - 22:08
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 28, 22:15)
O normaliai gyvenanciu nera? vartotojo įkelta nuotraukaas tai daug matau butent normaliai gyvenaciu daugiavaikiu seimu, ir salia daug kaimynu su 4 vaikais ir vaiku klasioku 4-5 vaikai seimos cia nieko nestebina. 
</p></div></blockquote><p>O tu nenori geriau rupintis kokiom realiom problemom? Nu rimtai. Jau taip reikia irodyti, kad KT yra baisus blogis, kad vis knisi ir knisi.</p><p></p><p>Kiek vaiku vidutiniskai gimdo moteris Airijoje? Is tavo aprasymo gaunas, kad visos po 5. Ar tu ten kokiam daugiavaikiu kvartale gyveni? Ir ten visi nesisaugo, kad tokie skaiciai? Ar saugosi? Tada pagalvok kiek butu be apsaugos. </p>

Vat kažkaip iš mano aplinkos airiai turi po max 3 vaikus, tie, kurie dirbantys, tvarkingi, o ne metų metais iš pašalpų gyvena. Kiek mačiau daugiavaikių, bobos nupenėtos riebaluotais plaukais, vaikai laukinukai, o tų šeimų diedų snukeliai "prisirpę" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 28, 22:54)
O tai aplinkines pasakoja tau kad geria KT ir kodel geria? Apie meiluzius irgi? Apie KT salutinius dejuoja tau atejusios? </p><p></p><p>Ir sniurais eina, kad susidarai pilna vaizda. Simtais tiesiog. </p>

Pirma ne viska reikia pasakoti kai kas ir taip matosi ar zinoma as ne apie salutiniu s poveikius o veikima snekejau.
Antra - tai ka rasiau apie psichologinius straipnsius, gydytoju , moklininku isvadas apie kt povieki moteriai praleidai?
Trecia, jei cia jusu 3 paklausyciau tai jau butu pilnas vaizdas? bigsmile.gif

p.s Airijoje visiskai normalu pasakotis apie seksa, praleistas naktis , nuotykius ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti

Tiesiog stebuklu salis ta Airija :))) 

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 28, 23:08)
Vat kažkaip iš mano aplinkos airiai turi po max 3 vaikus, tie, kurie dirbantys, tvarkingi, o ne metų metais iš pašalpų gyvena. Kiek mačiau daugiavaikių, bobos nupenėtos riebaluotais plaukais, vaikai laukinukai, o tų šeimų diedų snukeliai "prisirpę" biggrin.gif

nemeluok mirksiukas.gif nebent tik su tokiais ir bendrauji...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 28, 23:10)
<p>Tiesiog stebuklu salis ta Airija smile.gif)) </p>

aha tik geraja prasme stebuklu, ne taip kaip Lietuvoje, stebuklai neigiami, cia teigiami mirksiukas.gif
Atsakyti

Pirma ne viska reikia pasakoti kai kas ir taip matosi ar zinoma as ne apie salutiniu s poveikius o veikima snekejau. Antra - tai ka rasiau apie psichologinius straipnsius, gydytoju , moklininku isvadas apie kt povieki moteriai praleidai? Trecia, jei cia jusu 3 paklausyciau tai jau butu pilnas vaizdas? bigsmile.gif p.s Airijoje visiskai normalu pasakotis apie seksa, praleistas naktis , nuotykius ir t.t. mirksiukas.gif
Tai tu negeri KT, bet jau 2 desimtmecius nagrineji ju veikima, moters psichologini portreta ir t.t.?  Neitikinsi manes. Nusistatei pries KT del apsedimo naturalumui ir ieskai kuo jie blogai. Tai vezi sukelia, tai baisiai sunku tablete isgerti, tai asmenybe keicia, vyrai palieka (kaip ta drauge, kuri spirale isidejo). Kas toliau? Globaliniam atsilimui itakos kartais nedaro? 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 28 rugpjūčio 2017 - 22:15
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 28, 23:12)
nemeluok  mirksiukas.gif nebent tik su tokiais ir bendrauji...

Debeseli, man nera ko meluot, o tavo rusies asabas aplenkiu is tolo ;) biggrin.gif
Atsakyti

Debeseli, man nera ko meluot, o tavo rusies asabas aplenkiu is tolo ;) biggrin.gif

Neturi jinai daug vaiku. Butu pasakius kitaip, kad va, as turiu 5 ir dirbu, is pasalpu negyvenu. Manau nepastoja, pagal isitikinima sveikai gyvena ir atrodo, jog visos su mazu kiekiu prasisuktu. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 28, 23:24)
Neturi jinai daug vaiku. Butu pasakius kitaip, kad va, as turiu 5 ir dirbu, is pasalpu negyvenu. Manau nepastoja, pagal isitikinima sveikai gyvena ir atrodo, jog visos su mazu kiekiu prasisuktu.

Bet isties, o ko cia slept, kiek turi vaiku, baisiai jau cia karine paslaptis biggrin.gif O is mano aplinkos nu absoliuciai visi kiek pazistu airiai turi nuo 1 iki 3 vaiku, nu maaax 4 vaikai. Tik viena dukros klasioke yra is 14 vaiku seimos, bet ji yra travellere biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 28, 22:10)
Tai jei daug serga gal reiktu paciom tada vaikus auginti, gal vaikams demesio truksta, jei mazuliukai dar ypac. Taip nuo visu ligu apsaugo daug maz normalus gyvenimo budas ir tevu ramybe ir harmonija seimoje.

Taip butent. 7 is kart tikrai labai retai gimsta, nu buna 4 is kart, bet tikrai retai.  biggrin.gif

Mano asmenine nuomone - joms reikia nustoti perdėtai tais vaikais rūpintis ir leisti jiems augti ne šiltnamio sąlygomis. Bet čia tik mano nuomonė rolleyes.gif Dėl ramybės namuose pritariu. Stresas retai kam į naudą išeina.

Nu kodėl "iš karto"? Nebūtinai. Nenoriu aš septynių nei iš karto, nei kas penki metai. Tiesiog. Aš myliu savo vaikus. Bet save irgi myliu. Ir mano asmeninės laimės receptas neapsiriboja mano pagimdytų vaikų skaičiumi. Aš manau, kad moteris gali savyje talpinti viską, ne tik motinystę. Taip, aš sąmoningai atsisakiau tam tikrų karjeros galimybių, nes jos buvo nesuderinamos su mano vaikų poreikiais (taip, kaip aš juos suvokiu), bet aš išskėstom rankom priėmiau kitas, kurioms nereikėjo tiek daug kompromisų. Ir ne, 7 pametinukai nebūtų suderinami nei su vienom, nei su kitom galimybėm. Bet ir aš nebūčiau laiminga būdama vien mama. Galbūt kitom moterim tai yra kitaip. Bet tai nereiškia, kad jos geresnės moterys nei aš smile.gif

Ir ta rytų išmintis, kuri Jus sužavėjo, manęs visai nežavi. Nes aš manau, kad net ir be vyro galėčiau būti nuostabi moteris. Taip pat mane veža tai, kad aš reliai be jokių problemų šiandien galėčiau išlaikyti save ir vaikus, jei man šiuo metu gyvenime to prireiktų. Ir nuo to aš bloga moterim netampu. Net jei rytų filosofai ar apsipūtę Lietuvos Seimo nariai taip mano. Man patinka tai, kad aš neprivalau gyventi pagal rytų filosofiją tam, kad būčiau laiminga.

Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2017 08 28, 22:48)
Nes aš manau, kad net ir be vyro galėčiau būti nuostabi moteris.

Labai daug pasaulyje nekritisku, labai gerai apie save galvojanciu asmenu.
Atsakyti