Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 28, 21:51)
As taves niekada nieko neklausiu. Pati pirma uzkabinai,   dabar ėsk savo šūdą

Davai pacituok, kur as tave uzkabinau bigsmile.gif Gal sugrizk keleta puslapiu atgal ir pasiskaityk, kas ka uzkabino, marazmatike tu. Bet tai kaip but tokiai.. geriau garsiai nesakysiu rolleyes.gif Gydytis nesiulysiu, nes tokios kaip tu- nepagydomos lotuliukas.gif Tik va, artimuju gaila..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 28 rugpjūčio 2017 - 20:55
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 28, 21:55)
Davai pacituok, kur as tave uzkabinau bigsmile.gif  Gal sugrizk keleta puslapiu atgal ir pasiskaityk, kas ka uzkabino, marazmatike tu. Bet tai kaip but tokiai.. geriau garsiai nesakysiu rolleyes.gif  Gydytis nesiulysiu, nes tokios kaip tu- nepagydomos lotuliukas.gif Tik va, artimuju gaila..

Psichiškai nesveikas tu. Kaip dar diedas su tavim gyvena...nesuprantu.

Vsio, užteks cia man kalbeti su Naujos Vilnios paciente.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 28, 21:58)
Psichiškai  nesveikas tu. Kaip  dar diedas  su  tavim  gyvena...nesuprantu.

Vsio,  užteks cia  man  kalbeti su Naujos Vilnios paciente.

Nu kaip taikliai apie save pasisakei, tiksliau jau neimanoma. pleasantry.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2017 08 28, 21:41)
* Turbut todel, kad mane nervina kad tu kazka pasiskaitei ir nusisnekineji iki galo neisigilinus. </p><p></p><p>** Tikrai kliedesiai. As auklei pries 2 metus mokedavau po 600 eur uz 1 vaika, jei namie budavo abu kaina is karto isaugdavo, nepamenu po kiek euru i diena (20-30, lazkas tokio). Tai zodziu, pasidomek, koks vidutinis atlyginimas LT ir tada pasiskaiciuok kiek seimu galetu aukles 5 vaikam samdyti. </p><p></p><p>Man tu kaip mazas vaikas, kuriam reikia suniuko (o tau vaiku), bet dzin is ko tas suniukas bus seriamas, kas ji vedzios, sh surinks ir t.t.
As tai visai nebandau nepastoti. As tiesiog apie tai visai negalvoju smile.gif</p><p></p><p>O siaip is kur tu zinai, kaip moteris su KT jauciasi, jei nevartoji ? smile.gif
Mano tai neiskrypes. Tiesiog suprantu, kad a) daugiavaikes seimos buna arba labai turtingos b) arba gyvena vos gala su galu sudurdamos ir labai save ribodamos arba c) asocialios. </p><p></p><p></p>

O gal jauti frustracija, nes tiesiog nebegali pastoti???
O tu gali surpasti, kad sita tema tiesiog visai nejaudina? Tiesiog net negalvoji kad ui kaip bijau pastoti smile.gif Zinai, kad nepastosi 150 proc ir ramu smile.gif
O ka daryt, jei vyras daugiau vaiku nenori??? As tai gimdyciau smile.gif

Tai kaip tik as gerai isigilinusi, ka nepasakyciau apie kai kurias vartojancias biggrin.gif

Tai zinoma kakziek daugiau bet tai ne 2 ar 5 k daugiau. Be to pamastyk, jei turi 5-7 vaikus ar tikrai visiems vienu metu reiks aukles???? Lietuvoje yra darzeliai gana pigus, jei pati nenori auginti.
Tai gal tai ir problema, kad ziuri i vaikus kaip i kazkoki isigyjima kazko? Tau pinigu maistui truksta?

Saunu, as ir nesnekejau apie tokius atvejus, snekejom apie baimes pastoti.
Apie tai raso pischologai kt gamintojai, medikai , mokslininkai, daro tyrimus ir t.t.

O normaliai gyvenanciu nera? doh.gif as tai daug matau butent normaliai gyvenaciu daugiavaikiu seimu, ir salia daug kaimynu su 4 vaikais ir vaiku klasioku 4-5 vaikai seimos cia nieko nestebina smile.gif

Kodel tureciau?? jei netureciau vaiku gal ir jausciau, bet pas mane nera toks mastymas kad kazka man turet reikia butinai, bet kokia kaina. Turiu vaiku geria, kiek turiu matyt tiek ,kiek reikia. O jei nebuciau nei vieno pagimdziusi irgi matyt taip butu reikeje, neziuriu as taip i tuos dalykus kaip tu mirksiukas.gif

Nu as tau neatsakysiu i tuos klausimus gyvenimo, as nenoreciau buti su vyru, kuris nenoretu daugiau vaiku, tai tegul pasidaro vazektomija, kodel tu turi gerti hormonus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 28 rugpjūčio 2017 - 21:04

tai ir nesnekejau apie tokius atvejus, kai pora nenro tik siuo metu, kai masto gal dabar nereiktu, bet jei bus tai bus, tai labai retai ir kt naudoja
Tai labai daug tyrimu padaryta apie tas kurios saugosi, labai daug psichologiniu straipnsiu. nelabai turiu kieno paklaust, mano drauges nei viena kt nevartoja.
Viena pzystama zinau tik ,kuri isidejo spirale jau vyresnio amziaus, nezinau rimtai kam dejosi is vis, bet po to neuzilgo ir su vyru issiskyre... unsure.gif

Is kur tu zinai kokios poros vartoja KT? Gi pati pasakei, kad tavo drauges nenaudoja, tai neturi nei savo patirties, aplinkiniu. 

Mes tau galim pasakyt kaip jauciasi moteris vartodama KT. Ir sakom, bet tau kiaurai pereina per tuneli, ausis jungianti. Turi savo teorijas, kad paleistuves ir vsio.

Ir cia tipo norejai pasakyt, kad issiskyre, nes spirale isidejo? 😀

Beje, tas susizavejimas seimo nariu, pasakiusiu, kad moterims tik serveteles nerti idant turetu energijos vyrui, nenustebino. Pries n postu sakiau, kad veganizmas+zavesys alternatyvia medicina po viena nevaiksto. Visada kaip salutiniai efektai pasireiskia meile vedoms, tradicinei seimai, moters vietai prie virykles. 

Bet as sakau, kad tu mane zavi. I viska yra atsakymai gyvenime. Nereikia svarstyt, galvot, abejot. Tik ko tais baugiai nesa i religinius fanatikus. 

Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2017 08 28, 21:50)
Nu čia kaip kam. Žinau šeimų, kur daug serga. Tada tai tikrai problema. Nuo slogų ir nuo kosulio labai nesunkiai grūdinimas apsaugo, o tų vaikiškų ligų ne tiek ir daug tada lieka.

Atmesti visiškai manau daug kas neatmeta. Bet galima padaryti maksimaliai viską, kad "netyčia" nebūtų. Bent jau man veikia. Žinoma, dar vienas nebūtų kažkokia tai pasaulinio dydžio tragedija. Bet 7 - tai jau ne atsitiktinumas biggrin.gif

Tai jei daug serga gal reiktu paciom tada vaikus auginti, gal vaikams demesio truksta, jei mazuliukai dar ypac. Taip nuo visu ligu apsaugo daug maz normalus gyvenimo budas ir tevu ramybe ir harmonija seimoje.

Taip butent. 7 is kart tikrai labai retai gimsta, nu buna 4 is kart, bet tikrai retai. biggrin.gif
Atsakyti

Saunu, as ir nesnekejau apie tokius atvejus, snekejom apie baimes pastoti.
Apie tai raso pischologai kt gamintojai, medikai , mokslininkai, daro tyrimus ir t.t.

O normaliai gyvenanciu nera? doh.gifas tai daug matau butent normaliai gyvenaciu daugiavaikiu seimu, ir salia daug kaimynu su 4 vaikais ir vaiku klasioku 4-5 vaikai seimos cia nieko nestebina. 

O tu nenori geriau rupintis kokiom realiom problemom? Nu rimtai. Jau taip reikia irodyti, kad KT yra baisus blogis, kad vis knisi ir knisi.

Kiek vaiku vidutiniskai gimdo moteris Airijoje? Is tavo aprasymo gaunas, kad visos po 5. Ar tu ten kokiam daugiavaikiu kvartale gyveni? Ir ten visi nesisaugo, kad tokie skaiciai? Ar saugosi? Tada pagalvok kiek butu be apsaugos. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 28, 22:10)
Is kur tu zinai kokios poros vartoja KT? Gi pati pasakei, kad tavo drauges nenaudoja, tai neturi nei savo patirties, aplinkiniu. </p><p>Mes tau galim pasakyt kaip jauciasi moteris vartodama KT. Ir sakom, bet tau kiaurai pereina per tuneli, ausis jungianti. Turi savo teorijas, kad paleistuves ir vsio.</p><p></p><p>Ir cia tipo norejai pasakyt, kad issiskyre, nes spirale isidejo? 😀</p><p></p><p> Beje, tas susizavejimas seimo nariu, pasakiusiu, kad moterims tik serveteles nerti idant turetu energijos vyrui, nenustebino. Pries n postu sakiau, kad veganizmas+zavesys alternatyvia medicina po viena nevaiksto. Visada kaip salutiniai efektai pasireiskia meile vedoms, tradicinei seimai, moters vietai prie virykles. </p><p> </p><p>Bet as sakau, kad tu mane zavi. I viska yra atsakymai gyvenime. Nereikia svarstyt, galvot, abejot. Tik ko tais baugiai nesa i religinius fanatikus. </p><p></p>

Sakiau drauges nevartoja, ne visos aplinkines moterys su kuriom bendrauju. As zinok ne negyvenamoj saloj gyvenu su keliom draugem mirksiukas.gif

Matai tavo sakymas man nieko nereiksia siame forume kaip tu jautiesi, nes cia gali pasakyti, ka tik nori. As matau ,aks aplink mane vyksta gyvenime biggrin.gif Tai ne teroijos, o realybe, taip deja dauguma naudoja kt kad nepastoti nei nuo savu vyru, nei nuo meiluziu arba tos kurios neturi vyru, o megsta laisvus santykius ir to ne neslepia, kaip montekrista sake, nori dulkintis ir dulkinasi jaunimas, nezinau ko tas tave taip kabina? nematai kas siais laikais darosi aplink?
Oi ne, nesizaviu indu vedomis, rusu idomu pasiklausyti, nepritariu viskam ,ka girdziu nu bet cia plati tema ...ir visai ne tokia mintis buvo tu zodziu siaip...
kaip idomu pasidarei tokia sisvadas, as nezinau visu atsakymu ir esamasi daznai suabejoju ir permastau vso ne kas dien ir cia su jumis diskutuodama vis pasitikrinu , pasiziuriu o kaip is kitos puses viskas atrodo, cia apie filosofinius, bet tai nereiskia, kad tu atsakymu nera, jei as nezinau...as tik sneku apie tuos dalykus, kur nusimanau ar duag masciau ir tebemastau, kaip ir sakiau, kur jau domiuosi 10- 20 m.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 28, 22:15)
O tu nenori geriau rupintis kokiom realiom problemom? Nu rimtai. Jau taip reikia irodyti, kad KT yra baisus blogis, kad vis knisi ir knisi.</p><p></p><p>Kiek vaiku vidutiniskai gimdo moteris Airijoje? Is tavo aprasymo gaunas, kad visos po 5. Ar tu ten kokiam daugiavaikiu kvartale gyveni? Ir ten visi nesisaugo, kad tokie skaiciai? Ar saugosi? Tada pagalvok kiek butu be apsaugos. </p>

nemanai, kad man geriau iznot kuom man dometis? nieko nenoriu niekam irodyti, o tu nori?
koks tikslas zinot viduti skaiciu. Airijoje seima normalu tureti 3-5 vaikus arba is vis neturi vaiku seimos, tai vidurkis jauciu bus koks 2 smile.gif Visa Airija daugiavaikiu kvartalas mirksiukas.gif
siaip net lietuviu zinau ne viena, kur LIetuvoje ispaisytos nevaisingumo diagnozes atvaziuoja ci ai tas salas ir pagimdo biggrin.gif kazkas tokio cia yra. Nu butu daugiau be apsaugos ir su sveikesniu gyvenimo budu, kaip buvo anksciau seimos, kam ta pati per ta pati sneketi? ir kas butu, jei tu vaiku butu daugiau?
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 28, 21:47)
Tai ir sakau, kad nezinai, ar jau susipainiojai, kas ten tau daba?
3? Ajajaj, moteryte, prastai tau su matematika, prastai... biggrin.gif
Papildyta:
Nu, ir i pinigus, ir i birka. Dar klausimu bus?

bet kaip tu sauniai pasirinkai avatara vis negaliu atsiziureti, kaip Sirinskiene harmoninga savam stiliui taip tavo avataras super harmoningai atspindi tave ir tavo buda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 28 rugpjūčio 2017 - 21:22

ta ka sakei kad nezinau, jau pamirsai pati, ka rasei?

hmm kaip smagu jums aiskeriagiu burelyje cia kelioms , 3 zmones jau 90 proc formumo bigsmile.gif
Papildyta:
oi ne apilnk mane labai daug protingu zmoniu.

Aga. O cia ne..

Realybej tai vien daugiavaikes seimos  ir tie, kurie nesugeba pastot. Ir visi ne pasalpiniai....

Atsakyti

Ale tai kodel toks fenomenas slepiamas? Airijoj turetu buti afigienas gimstamumo rodiklis. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 28, 20:44)
Jei putės krapštymas savais pirštais dabar  vadinamas 'gavimu',    tai as tada  balerina

Na niekas nekrapsto, nebent mandavoskemis (kirksininemis utelemis) uzsikretus.
Siaip atsipalaiduojama, nusiteikiama ir glostinejama.
Atsakyti

Sakiau drauges nevartoja, ne visos aplinkines moterys su kuriom bendrauju. As zinok ne negyvenamoj saloj gyvenu su keliom draugem mirksiukas.gif

Matai tavo sakymas man nieko nereiksia siame forume kaip tu jautiesi, nes cia gali pasakyti, ka tik nori. As matau ,aks aplink mane vyksta gyvenime biggrin.gifTai ne teroijos, o realybe, taip deja dauguma naudoja kt kad nepastoti nei nuo savu vyru, nei nuo meiluziu arba tos kurios neturi vyru, o megsta laisvus santykius ir to ne neslepia, kaip montekrista sake, nori dulkintis ir dulkinasi jaunimas, nezinau ko tas tave taip kabina? nematai kas siais laikais darosi aplink?

O tai aplinkines pasakoja tau kad geria KT ir kodel geria? Apie meiluzius irgi? Apie KT salutinius dejuoja tau atejusios? 

Ir sniurais eina, kad susidarai pilna vaizda. Simtais tiesiog. 

Atsakyti