Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Butu Lietuva baisingai dvasinga salis :))

Labai dvasinga.

Dar reiketu iverinti fakta, jog 50% proc. vedybu pasibaigia skyrybomis ir vienisos moterys su vaikais labiausiai rizikuoja gyventi uz skurdo ribos. Tai moteriai gyventi gimdymo-zindymo grafiku ir n metu nedirbti yra ypac viliojanti perspektyva.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 28, 18:40)
Kai  tu tos diedo birkos net neuostai,  tai apie ka kalba eina?

Iš kur tu taip gerai žinai, ką aš uostau, ko ne? Tau jau seniai buvo sakyta mesti tą savo suskilusį plastmasinį rutulį per tvorą, prasta iš tavęs "būrėja".
Atsakyti

Taip, yra tokių, be abejo. Kiekvienam - savas metodas. Kitas niekas nesupras po 25 prašymų ir aiškinimų, kol nesugriebsi pvz. už rankos, netruktelsi ar už ausies netimptelsi arba neužplosi biškį per rūrą.
VAJAZŪS, VAJAZŪS, sušaudyt mane dabar už mano tokią nuomonę. Su-šau-dyt biggrin.gif
Tik kas šaus, gi jūs anti-smurtautojai? biggrin.gif

Viskas gerai, nenustebinai.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 28, 18:40)
Prisigimdo didvyres vaiku, ir dziaugiasi, kad vyresneliai auklemis patampa. 

Va va. Nereikia nei daug vaikų turėt, užtenka kad ir du su dideliu metų skirtumu. Viena mano draugė turi dvi dukras, 16 ir 2 metų, tai spėkit, kas mažę daboja, kol tėvai dirba? Mano nuomone, tai nesąžininga vyresniosios atžvilgiu
Atsakyti

Labai dvasinga.

Dar reiketu iverinti fakta, jog 50% proc. vedybu pasibaigia skyrybomis ir vienisos moterys su vaikais labiausiai rizikuoja gyventi uz skurdo ribos. Tai moteriai gyventi gimdymo-zindymo grafiku ir n metu nedirbti yra ypac viliojanti perspektyva.

Oi..taigi palieka tas nedvasingas, o va gimdytu kasmet, zindytu amzinai, tai nepaliktu ju, tikru moteru

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 28, 18:56)
cia niekas nedidino gimstamumo, atvirksiciai sumazino su visom kt  biggrin.gif bet bent abortu nera. Manau paparsciausiai tokia zmoniu natura, kultura, kad vaikas nera kazkoks blogis ir baisuma, kaip pas mus... o naturali gyvenimo dalis...

Ja ja. Abortų Airijoj nėra, bet, manau, egzistuoja abortinis turizmas, UK visai arti.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 28, 20:21)
Va va. Nereikia nei daug vaikų turėt, užtenka kad ir du su dideliu metų skirtumu. Viena mano draugė turi dvi dukras, 16 ir 2 metų, tai spėkit, kas mažę daboja, kol tėvai dirba? Mano nuomone, tai nesąžininga vyresniosios atžvilgiu

O man atrodo, kad kartais tas nėra nieko blogo, kaip tik, vaikas susipažįsta su suaugusio pareigomis šiek tiek.. Kažkuria prasme mokosi tėvystės iš anksto - tas, man regis, nėr blogai.. Žinoma, tuo neturi būt piktnaudžiaujama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 28 rugpjūčio 2017 - 18:28
QUOTE(vilnera @ 2017 08 28, 18:58)
Turit galvoje, gimstamumas Airijoj mažėja?
O dėl abortų - ar moterys tiesiog jų nesidaro, ar uždrausti?

Uždrausti
Atsakyti

Oi..taigi palieka tas nedvasingas, o va gimdytu kasmet, zindytu amzinai, tai nepaliktu ju, tikru moteru

Man rodos LT moterys inicijuoja daugiau skyrybu nei vyrai. Per KT pamirso prigimti, nebepatenkinamos

pasidare 😀

Atsakyti

O man atrodo, kad kartais tas nėra nieko blogo, kaip tik, vaikas susipažįsta su suaugusio pareigomis šiek tiek.. Kažkuria prasme mokosi tėvystės iš anksto - tas, man regis, nėr blogai..

Kam? Nespes suauge isikinkyt i vaiku prieziura? Be to vyresniam mazieji nutrenkiami ne ugdymo tikslais, o tam kad tevams butu lengviau.

Atsakyti

O man atrodo, kad kartais tas nėra nieko blogo, kaip tik, vaikas susipažįsta su suaugusio pareigomis šiek tiek.. Kažkuria prasme mokosi tėvystės iš anksto - tas, man regis, nėr blogai.. Žinoma, tuo neturi būt piktnaudžiaujama.

Kartais gal ir ne, bet jei visa laika...Zinau viena seima, kur viena dukra 11os, kita 6iu. Spekit kuri lieka kalta del visu pykciu, mazosios isdaigu, nesugebejimo laiko susiruosti, pavalgyti ir pan. 

Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 08 28, 19:26)

Na, aš manau, nieko baisaus, jeigu retkarčiais pabūtų, bet kai taip nuolatos? Pasigimdė, bet užkrovė vyresnėlei, ne be reikalo pykstasi, buvo kuriam laikui iš namų išejus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 28 rugpjūčio 2017 - 18:37