Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Nera blogu figuru, yra tik nemylintys vyrai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 rugpjūčio 2017 - 18:13
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 08 04, 11:57)
O,ką daryti toms moterims,kurios jokiais fiziniais pratimais nepakels dupcės( pvz metų per daug).

Pagooglinkit: 95 years old yoga instructor bigsmile.gif
Atsakyti

Nu taip pasityciojimai pas jus seimoje matau iprastas, net vadinat tai jumoru.. unsure.gif
Taip taip Sirinskiene doh.gif
Neina priimti, kad paprasciausiai esu moteris, ta kuri sakausi esu, nei zymi, nei garsi, nei mano nuotrauku rasit spaudoje? Siaip gi sakiau negyvenu Lietuvoje...ar taip norisi susipazinti?
Jei jau taip smalsu, esu normalaus sudejimo, tamsesnio gymio , moku ir apsirenkti madingai ir susitvarkyti, nesijaudinkit, vyru demesio netruksta, tai gal but neesu pabaisa labai ir be makijazo mirksiukas.gif

Tema buvo apie tai, kad vyras eda savo moteri del jos isvaizdos, kaip matau, nemazai tokiu moteru, kur edasi save ir kitus irgi, taigi matyt nieko nuostabaus, nors man is pradziu pasirode tokia neitikinama situacija....
Temos autorei patarimas, pati atsikratykit kompleksu, pamilkit save ir tokie tipai patys nubires, kaip nereikalingi...

Na faktas, kad su makiazu grazesne butumet. Ir greiciausiai be zilu plauku geriau attodytulet. Zili buna grazus, kai atspalvis i baltuma (prancuzai sako "druska su pipiru), o kai spalva tokia purvinai pilka, tai labai sendina. Jus gal saves is sono nematot, pripratusi prie vaizdo veidrodyje, tai grazu, o ka pasakytu jusu nepazistantys zmones, tai dar neaisku. Gal jums sitas negalioja, bet amziumi subrendusios naturalistes daznai is sono ne kazka atrodo. Joms tai fainai ta naturali oda, ilgi plaukai ir linine suknele su kokiais neutralios spalvos patogiais sandalais, o man tai nei elegantiska, nei sarminga, nei aki traukia. Aimeja labai taikliai apie tokias moteris pasake. 

Atsakyti

Nera blogu figuru, yra tik nemylintys vyrai

Taip, bet soriukas, jei 25etei po gimdymo b dydzio spygos nutyso ir dar nesimetriskai, tai tokia moteris visu pirma del saves desis silikonus, o ne del vyro. Juo labiau, kad vyras gali pasikeist, o papai liks. Isivaizduoti, jog visos po peiliu gulas del vyru tai juokinga. Nors kiek is jusu postu suprantu, tai jums namie puostis reikia del vyro, todel gal nekeista, jog apie silikono papus ta pati galvojat. 

Atsakyti

Taip, bet soriukas, jei 25etei po gimdymo b dydzio spygos nutyso ir dar nesimetriskai, tai tokia moteris visu pirma del saves desis silikonus, o ne del vyro. Juo labiau, kad vyras gali pasikeist, o papai liks. Isivaizduoti, jog visos po peiliu gulas del vyru tai juokinga. Nors kiek is jusu postu suprantu, tai jums namie puostis reikia del vyro, todel gal nekeista, jog apie silikono papus ta pati galvojat. 

Nu ne

Gyventu ta motera miske viena, netrukdytu jai tie papai nutyse anei blakstienos nedazytos.

Atsakyti

Nu ne

Gyventu ta motera miske viena, netrukdytu jai tie papai nutyse anei blakstienos nedazytos.

Zmogus siaip socialine butybe ir net jei miske gyventume, tai butume grupemis, o ne po viena. Ir taip, grupese yra grozio standartai, kuriu ismokstame ir tada pagal juos vertiname save ir kitus. Grazus zmogus = sveikas (reiskia vaisingas, ko mes visad pasamoningai ieskome) ir tai yra uzkoduota, su niekuo cia nepakovosi. Vyras kiek tik nori gali garbinti 29 kg anstvorio ant mano subines, bet man asmeniskai ji vistiek bus 'egrazi. Taip, mazo uzpakalio poreikis kaip ir idiegtas vaikysteje, bet taip jau nutili ir tai jau yra MANO poreikis, o ne kazko kito, nes norint ta pakeisti reiketu puse smegenu isoperuoti. Ir as asmeniskai zinau moteru po gimdymo, kurias taisesi savo nutysusius papus, nors vyras priestaravo visom keturiom. Meiluziu neturejo, nuosavas vyras buvo pries, tad akivaizdu, kad jai paciai to reikejo. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 04, 20:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ubuntu***" data-cid="71746721" data-time="1501845813"><div><p>Nu taip pasityciojimai pas jus seimoje matau iprastas, net vadinat tai jumoru.. vartotojo įkelta nuotrauka
Taip taip Sirinskiene vartotojo įkelta nuotrauka
Neina priimti, kad paprasciausiai esu moteris, ta kuri sakausi esu, nei zymi, nei garsi, nei mano nuotrauku rasit spaudoje? Siaip gi sakiau negyvenu Lietuvoje...ar taip norisi susipazinti?
Jei jau taip smalsu, esu normalaus sudejimo, tamsesnio gymio , moku ir apsirenkti madingai ir susitvarkyti, nesijaudinkit, vyru demesio netruksta, tai gal but neesu pabaisa labai ir be makijazo vartotojo įkelta nuotrauka
Tema buvo apie tai, kad vyras eda savo moteri del jos isvaizdos, kaip matau, nemazai tokiu moteru, kur edasi save ir kitus irgi, taigi matyt nieko nuostabaus, nors man is pradziu pasirode tokia neitikinama situacija....
Temos autorei patarimas, pati atsikratykit kompleksu, pamilkit save ir tokie tipai patys nubires, kaip nereikalingi...</p></div></blockquote><p>Na faktas, kad su makiazu grazesne butumet. Ir greiciausiai be zilu plauku geriau attodytulet. Zili buna grazus, kai atspalvis i baltuma (prancuzai sako "druska su pipiru), o kai spalva tokia purvinai pilka, tai labai sendina. Jus gal saves is sono nematot, pripratusi prie vaizdo veidrodyje, tai grazu, o ka pasakytu jusu nepazistantys zmones, tai dar neaisku. Gal jums sitas negalioja, bet amziumi subrendusios naturalistes daznai is sono ne kazka atrodo. Joms tai fainai ta naturali oda, ilgi plaukai ir linine suknele su kokiais neutralios spalvos patogiais sandalais, o man tai nei elegantiska, nei sarminga, nei aki traukia. Aimeja labai taikliai apie tokias moteris pasake. </p>

Tiesiog tiksliai parasyta.
Atsakyti
Kada moterei tiek metu, tai tas zilumas gal ir nieko
http://idomybes.pasm...azi-moteris-777,
bet jaunesnes zili plaukai sendina ir tokios moterys atrodo trp suvargusios.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 05, 10:21)
Kada moterei tiek metu, tai tas zilumas gal ir nieko
http://idomybes.pasm...azi-moteris-777,
bet jaunesnes zili plaukai sendina ir tokios moterys atrodo trp suvargusios.

64 metų, o atrodo, kaip 80.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 05, 10:04)
64 metų, o atrodo, kaip 80.

Na taip, tikrai zymiai senesne atrodo, bet zili plaukai tinka tik senoms moterims.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 04, 21:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71747025" data-time="1501863209"><div><p>Nera blogu figuru, yra tik nemylintys vyrai</p></div></blockquote><p>Taip, bet soriukas, jei 25etei po gimdymo b dydzio spygos nutyso ir dar nesimetriskai, tai tokia moteris visu pirma del saves desis silikonus, o ne del vyro. Juo labiau, kad vyras gali pasikeist, o papai liks. Isivaizduoti, jog visos po peiliu gulas del vyru tai juokinga. Nors kiek is jusu postu suprantu, tai jums namie puostis reikia del vyro, todel gal nekeista, jog apie silikono papus ta pati galvojat. </p>

Nera negražių formų, yra tik nemylintys vyrai.
Atsakyti

Nera negražių formų, yra tik nemylintys vyrai.

Nesamone. Jeigu man negrazu nutysusios spygos, tai diedas gali kiek nori garbint, man nuo to graziau nepasidarys.

Atsakyti