Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Noriu pasakyti, kad pasalpos skaiciuojamas pagal pajamas seimos nariui. Jei ne, tai pagal ka skaiciuoja?

Net jeigu abu tevai dirba, ir turi 5 vaikus, tai pas mane galetu gauti pasalpa, nuo tam tikros pajamu ribos. O kad daug uzdirbantys negauna pasalpos, nors turi ir 15 vaiku, tai cia logiska siaip. Tik man dar karta idomu kiek seimu gali islaikyti kruvas vaiku be pagalbos. Tas tavo destytojo atlyginimas daug didesnis uz vidutini Airijoje. Bet turbut ne visi uzdirba po 60 000, ne?

Kalba eina ne apie gailesti, o salies funkcionavima. Kaip manai kokioj siknoj butu LT ekonomika, jei visos moterys iseitu dekretiniu 10-15ai metu?

Butu Lietuva baisingai dvasinga salis :))

Atsakyti

jei pergyvena del pastojimo, t.y. jei jo nenori tai tokia niekad nesijaus gerai ir su kt ,kuri ne 100 proc, o ne jei nori pastoti ar bent nebijai mirksiukas.gif

Nu labas rytas. Pasakysiu naujiena- visad gerdama kt ar su mirena jauciausi saugi. Visad. Nu jums naujiena.

Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 08 28, 18:55)
O kaip Airijoj su vaikų slauga? Pvz. turi keletą vaikų - tarkim, 4, jie vienas po kito, (ne tuo pat metu) serga.. Jei abu dirba, kaip tokioj situacijoj?

ziurint kur dirbi , imi laisvas dienas ir slaugai arba dirbi is namu, kas turi mociutes, kas aukles visaip buna.. koks skirtumas 1 ar 4 . Dauguma turi vaiku ir supranta tai, nu bet neserga tie vaikai kazkiap istisai, kartais ir pati juk kartias susergi ar ne? biggrin.gif
Atsakyti

Ir kokie tie komentarai tokie jau baisūs? Gal pacituok, tik tiksliai prašyčiau, nes antraip šmeižtas bus ax.gif

Pati susirask, jei nebeprisimeni, ka rasai. Cia buvo n metu, temoje apie NO vaiku teisiu baisybes.

p.s. Dabar kaip visada naudosi savo standarta - as melage, smeizike ir apsijuokiau pries visa foruma. :D

Atsakyti

ziurint kur dirbi , imi laisvas dienas ir slaugai arba dirbi is namu, kas turi mociutes, kas aukles visaip buna.. koks skirtumas 1 ar 4 . Dauguma turi vaiku ir supranta tai, nu bet neserga tie vaikai kazkiap istisai, kartais ir pati juk kartias susergi ar ne? biggrin.gif

Nu jo. Atlygis auklei uz 4 toks pat kaip uz 1 :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 28, 19:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71775788" data-time="1503935714"><div><p>Ir kokie tie komentarai tokie jau baisūs? Gal pacituok, tik tiksliai prašyčiau, nes antraip šmeižtas bus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Pati susirask, jei nebeprisimeni, ka rasai. Cia buvo n metu, temoje apie NO vaiku teisiu baisybes.
</p><p></p><p>p.s. Dabar kaip visada naudosi savo standarta - as melage, smeizike ir apsijuokiau pries visa foruma. biggrin.gif
</p>

Tai skirk komentarus, neplak visų į vieną. Jei aš prieš tokį staigų ir brutalų visam laikui vaikų atėmimą iš šeimų, net nuo giminių (o gal teta būtų gera ar močiutė?), tai nereiškia, kad aš už smurtą umn.gif
Atsakyti

jei pergyvena del pastojimo, t.y. jei jo nenori tai tokia niekad nesijaus gerai ir su kt ,kuri ne 100 proc, o ne jei nori pastoti ar bent nebijai mirksiukas.gif

Absurdas.

1. KT geriant logiska moteris nebijos pastoti

2. Galima nenoreti vaiku duotuoju momentu, bet ir paniskai nebijoti. Tai yra, aiskiai suvokti, jog pastojus pasaulis nesugrius.

Tu pati negeri KT, nesisaugai, nori gimdyt tiek, kiek gaunasi, bet sedi ir ieskai visokiu isivaizduojamu problemu, kurias turi besisauganti moteris. Tu geriau paklausk tu, kurios saugosi, tai nereiks cia siknoj slieku ieskoti.

Atsakyti

Tai skirk komentarus, neplak visų į vieną. Jei aš prieš tokį staigų ir brutalų visam laikui vaikų atėmimą iš šeimų, net nuo giminių (o gal teta būtų gera ar močiutė?), tai nereiškia, kad aš už smurtą umn.gif

Jezusmarija, tu tada dauzeisi i krutine, kad yra vaiku, kuriuos reikia musti, tipo kitaip nesusitvarkysi. Tai mane ir stebina po to, kad zodis "glusius" tave taip sujaudino. Ar nejaudina ir tu ten pakomentavai tik, kad prie manes prisikabint? Greiciausiai tai antrasis variantas. :)

Atsakyti

Nu jo. Atlygis auklei uz 4 toks pat kaip uz 1 :)

Ir darzeliui. Ir kai serga, tai visi sinchronizuotai, todel ar augini 1 ar 4, is darbo atsiprasineji tiek pat dienu.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 28, 18:35)
Nuo vampyrų ginkis

Dar nebuvau sutikus nei vieno, kur jie visi išsislapstę?

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 28, 19:58)
Ne????? Tik bučiuot?

Jei tik taip tau norisi, prašom. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 28, 19:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71775818" data-time="1503936427"><div><p>Tai skirk komentarus, neplak visų į vieną. Jei aš prieš tokį staigų ir brutalų visam laikui vaikų atėmimą iš šeimų, net nuo giminių (o gal teta būtų gera ar močiutė?), tai nereiškia, kad aš už smurtą vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Jezusmarija, tu tada dauzeisi i krutine, kad yra vaiku, kuriuos reikia musti, tipo kitaip nesusitvarkysi. Tai mane ir stebina po to, kad zodis "glusius" tave taip sujaudino. Ar nejaudina ir tu ten pakomentavai tik, kad prie manes prisikabint? Greiciausiai tai antrasis variantas. smile.gif
</p>

Taip, yra tokių, be abejo. Kiekvienam - savas metodas. Kitas niekas nesupras po 25 prašymų ir aiškinimų, kol nesugriebsi pvz. už rankos, netruktelsi ar už ausies netimptelsi arba neužplosi biškį per rūrą.
VAJAZŪS, VAJAZŪS, sušaudyt mane dabar už mano tokią nuomonę. Su-šau-dyt biggrin.gif
Tik kas šaus, gi jūs anti-smurtautojai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 28, 19:14)
Dar nebuvau sutikus nei vieno, kur jie visi išsislapstę?

Gali būti kokia ir artima draugė ar anyta mirksiukas.gif
Atsakyti