Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Tai va dėl ko tu visus pas psichologus siunti, nes pati labai nukentėjusi. Nieko sau tokie mokytojai ax.gif
Ir nieko nedarėt klasė, nuleidę galveles sėdėjot?

As nenukentejau, nes nebuvau tarp tu, kuriems sakydavo. Sutinku, kad mokytojo elgeys netinkamas. Nors prisimenant, tavo komentarus apie vaiku musima, tai keista, jog taip reaguoji tik i zodini smurta.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 28, 18:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ubuntu***" data-cid="71775752" data-time="1503934367"><div><p>ne negauna, nera joks pretekstas gauti kazkokias pasalpas vien del to, kad turi daug vaiku.
</p></div></blockquote><p>Pretekstas yra pajamos seimos nariui.
</p>

ir ka? ka tuom nori pasakyti? zinai, kad daug zmoniu nieko negauna, nes uzdirba daugiau ir vsii gauna child benefit uz keikveina vaika, bet tirkai ne del to vaikus gimdo, kai Lietuvoje iprasta sakyti biggrin.gif Pvz vienas bendradarbis jis turi 6 vaikus, dirba pas mus ir dar destytoju , nezinau kiek jis gauna konkreciai, bet destytojai cia gauna apie 60-70 t per metus. Suprask pagaliau, kad neziuri cia i vaikus kaip i varga, kaip i kazkai baisaus. mes bendruomene, mes zmonija, vaikus auginam bendrai visi , suvokiam tai ar ne. Net gyvunai daugelis tai supranta, drambliai, vilkai augina vaikus bendrai, jais rupinasi priziuri ir negalvoja, kad va as dabar turiu islaikyti kazkieno vaika. Tai vaikai musu visu ateitis, musu bendru anuku ir proanukiu tevai ir galu gale tie, kas mus aprupins senatveje, tai gal saizninga, kad tie, kas maziau turi vaiku prisideda siek tiek prie tu vaiku auginimo, kurie auga daugiavaikei siemoj, nemanai? smile.gif
ps as negaunu jokiu pasalpu ar priedu ir man negaila, kad dalis mokesciu mano sumoketu eina vaikams kazkieno smile.gif cia siaip Jau kam kam bet gaileti vaikams, tai man super egoizmas ir nematymas kas pasaulyje dedasi, tiek mokesciu pinigu sviastoma vejais...
Atsakyti

Saugi moteris kaip tik daugiau malonumo patiria 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 28, 18:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71775769" data-time="1503935025"><div><p>Tai va dėl ko tu visus pas psichologus siunti, nes pati labai nukentėjusi. Nieko sau tokie mokytojai vartotojo įkelta nuotrauka
Ir nieko nedarėt klasė, nuleidę galveles sėdėjot?</p></div></blockquote><p>As nenukentejau, nes nebuvau tarp tu, kuriems sakydavo. Sutinku, kad mokytojo elgeys netinkamas. Nors prisimenant, tavo komentarus apie vaiku musima, tai keista, jog taip reaguoji tik i zodini smurta.
</p>

Ir kokie tie komentarai tokie jau baisūs? Gal pacituok, tik tiksliai prašyčiau, nes antraip šmeižtas bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 28, 19:50)
Pvz vienas bendradarbis jis turi 6 vaikus, dirba pas mus ir dar destytoju , nezinau kiek jis gauna konkreciai,

O kaip Airijoj su vaikų slauga? Pvz. turi keletą vaikų - tarkim, 4, jie vienas po kito, (ne tuo pat metu) serga.. Jei abu dirba, kaip tokioj situacijoj?
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 08 28, 18:33)
Ubuntu ir Žkrūta boba galėtų papasakot apie tai, kokiu būdu Airijai pavyko padidint gimstamumą.. Kas man įdomu, kad net turtingojoje Norvegijoje taip pat kalbama, kad gimstamumas per mažas, neužtikrina kartų kaitos, šeimoje vidutiniškai 2, kažkiek vaikų, nors yra ir vaiko pinigai, ir mokestinės lengvatos-šeimos pajamos sumuojamos, ir mokesčiai mažinami, atsižvelgiant į tai, kiek vaikų, vaikų prekėms lengvatinis PVM ir kt, mokslas VISIŠKAI nemokamas (t.y. nereik pirkt nei pratybų, nei pieštukų ne kt panašių ugdymo dalykų)..

cia niekas nedidino gimstamumo, atvirksiciai sumazino su visom kt biggrin.gif bet bent abortu nera. Manau paparsciausiai tokia zmoniu natura, kultura, kad vaikas nera kazkoks blogis ir baisuma, kaip pas mus... o naturali gyvenimo dalis...
Atsakyti

ir ka? ka tuom nori pasakyti? zinai, kad daug zmoniu nieko negauna, nes uzdirba daugiau ir vsii gauna child benefit uz keikveina vaika,
ps as negaunu jokiu pasalpu ar priedu ir man negaila, kad dalis mokesciu mano sumoketu eina vaikams kazkieno smile.gifcia siaip Jau kam kam bet gaileti vaikams, tai man super egoizmas ir nematymas kas pasaulyje dedasi, tiek mokesciu pinigu sviastoma vejais...

Noriu pasakyti, kad pasalpos skaiciuojamas pagal pajamas seimos nariui. Jei ne, tai pagal ka skaiciuoja?

Net jeigu abu tevai dirba, ir turi 5 vaikus, tai pas mane galetu gauti pasalpa, nuo tam tikros pajamu ribos. O kad daug uzdirbantys negauna pasalpos, nors turi ir 15 vaiku, tai cia logiska siaip. Tik man dar karta idomu kiek seimu gali islaikyti kruvas vaiku be pagalbos. Tas tavo destytojo atlyginimas daug didesnis uz vidutini Airijoje. Bet turbut ne visi uzdirba po 60 000, ne?

Kalba eina ne apie gailesti, o salies funkcionavima. Kaip manai kokioj siknoj butu LT ekonomika, jei visos moterys iseitu dekretiniu 10-15ai metu?

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 28, 19:56)
cia niekas nedidino gimstamumo, atvirksiciai sumazino su visom kt  biggrin.gif bet bent abortu nera. Manau paparsciausiai tokia zmoniu natura, kultura, kad vaikas nera kazkoks blogis ir baisuma, kaip pas mus... o naturali gyvenimo dalis...

Turit galvoje, gimstamumas Airijoj mažėja?
O dėl abortų - ar moterys tiesiog jų nesidaro, ar uždrausti?
Atsakyti

cia niekas nedidino gimstamumo, atvirksiciai sumazino su visom kt biggrin.gifbet bent abortu nera. Manau paparsciausiai tokia zmoniu natura, kultura, kad vaikas nera kazkoks blogis ir baisuma, kaip pas mus... o naturali gyvenimo dalis...

Dienos anekdotas- abortu nera :))) aga, Lenkijoj irgi nera :)))

Atsakyti

cia niekas nedidino gimstamumo, atvirksiciai sumazino su visom kt biggrin.gifbet bent abortu nera. Manau paparsciausiai tokia zmoniu natura, kultura, kad vaikas nera kazkoks blogis ir baisuma, kaip pas mus... o naturali gyvenimo dalis...

Jo, zinau ta garsia istorija kaip moteris mire, nes gydytojai nedare aborto. Tikrai yra kuo dziaugtis. Jos vyrui, tiesa, nelabai, bet vardan visuomenes morales galime paaukoti viena kita seima.

Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 08 28, 18:45)
[U]
ją ne uostyt reikia... biggrin.gif  biggrin.gif Mokink tave ir mokink..

Ne????? Tik bučiuot?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 28, 18:52)
<p>Saugi moteris kaip tik daugiau malonumo patiria </p>

jei pergyvena del pastojimo, t.y. jei jo nenori tai tokia niekad nesijaus gerai ir su kt ,kuri ne 100 proc, o ne jei nori pastoti ar bent nebijai mirksiukas.gif
Atsakyti