Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 28, 19:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vilnera" data-cid="71775736" data-time="1503933652"><div><p></p></div></blockquote><p>Nu bet speju ir toje pacioje Airijoje daugiavaikes seimos (net ir dirbancios) gauna finansine pagalba. Bet ta pagalba kazkas turi uzdirbti. Pas mane galima tureti daug vaiku, badu nemirsi, gausi pasalpas, bus bustas bent jau dalinai apmoketas, tas ir anas apmoketas, bet gyvensi, aisku, baisiame rajone (vaikais lankys tragiska mokykla, tad sumazes galmybes studijuot) ir velgi, kazkas tas tavo pasalpas atidirbs.
</p>

Ubuntu ir Žkrūta boba galėtų papasakot apie tai, kokiu būdu Airijai pavyko padidint gimstamumą.. Kas man įdomu, kad net turtingojoje Norvegijoje taip pat kalbama, kad gimstamumas per mažas, neužtikrina kartų kaitos, šeimoje vidutiniškai 2, kažkiek vaikų, nors yra ir vaiko pinigai, ir mokestinės lengvatos-šeimos pajamos sumuojamos, ir mokesčiai mažinami, atsižvelgiant į tai, kiek vaikų, vaikų prekėms lengvatinis PVM ir kt, mokslas VISIŠKAI nemokamas (t.y. nereik pirkt nei pratybų, nei pieštukų ne kt panašių ugdymo dalykų)..
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 28, 14:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71775276" data-time="1503918051"><div><p>Iš viso nesmirdi.
Netiesa. Pasidomėk pvz. geros firmos brandintu česnaku vartotojo įkelta nuotrauka
Saikas būtinas visur ir visada, kas dėl to ginčytųsi?</p></div></blockquote><p>Kiek domejausi, tai cesnakas tiek naudingas, kiek intensyvus jo kvapas.
</p>

Blogai domėjaisi. Pasidomėk iš naujo. O geriausia - realiais žmonių atsiliepimais.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 28, 14:25)
O vat rimtai, kur det daaauuuug cesnako, motina is Lt atsiunte doh.gif biggrin.gif

Nuo vampyrų ginkis
Atsakyti

ne negauna, nera joks pretekstas gauti kazkokias pasalpas vien del to, kad turi daug vaiku.

Pretekstas yra pajamos seimos nariui.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 28, 17:53)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71775694" data-time="1503931803">
<div>
<p>vartotojo įkelta nuotraukaeikit, jūs...asiliukų galvos

As asmeniskai po triju metu pastojau</p>
</div>
</blockquote>
<p>Jeigu skaitytum visus postus, o ne kas trecio pirmas eilutes, tai butum suzinojusi kaip apibreziamas nevaisingumas.</p>
<p> </p>
<p>Mano istorijos mokytojas sakydavo "O dabar kartoju glusiams" :</p>
<p>Nevaisingumas diagnozuojamas toms poroms, kurios nepastoja 2 m (pagal kai kuriuos saltinius 1 m) nesisaugodamos, o jei moteris vyresne nei  35 m, tada uztenka 1 m (kai kur 6 men).</p>

Nevaisinga ir Afrikoj nevaisinga. O tie jusu kvaili išsigalvoti apibrėžimai nieko nejaudina
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2017 08 28, 14:41)
Nieko, šiaip paklausiau.
Nu ir dabar dar pasakykit, kad šiuo metu madinga sveikuoliška ir "dvasinga" mityba nėra verslas rolleyes.gif

Nesidomėsiu aš Jūsų "gera firma", geriau tėvo darže užaugintu česnaku pasinaudosiu esant būtinybei ir progai.

Nu, taip susimokėti reikia biggrin.gif
O kas ne verslas šiais laikais? Net Supermama verslas biggrin.gif Gi ne už dyką čia sėdim, o už tai, kad jie iš reklamos gyvena ax.gif
Atsakyti

Blogai domėjaisi. Pasidomėk iš naujo. O geriausia - realiais žmonių atsiliepimais.

Aciu, nereikia. Jeigu man reikes cesnako, as cesnaka ir valgysiu, ne tabletes.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 28, 18:31)
Bet tu niekada negerei KT. Labai smagu ir naudinga tiek dometis vaistais, kurie tau nereikalingi, bet zinok sava patirtis irgi gerai. Dalis moteru nejaucia jokiu salutiniu, nuotaiku kaitu, depresijos, svorio augimo ir pan. Tai kaip tai keicia asmenybe?
</p><p>Kad su kai kuriom priemonem maziau malonu, tai taip, bet ar tikrai nuo to pasikeis zmogaus asmenybe? biggrin.gif Ne per daug dramatizuoji kartais?
</p>

tai as ir nesakau, kad butina depresija jaustis, as zinau kaip as jauciuosi per vaisingas dienas ir koks skirtumas mylintis ir visai nenoreciau, kad si savijauta dingtu is mano gyvenimo biggrin.gif tai kaip atimti dali prieskoniu is gyvenimo biggrin.gif
Taip jei tai ilgai darysi pasikeis, isivaizudok moteri kuri niekad normaliai nepatenkinama ? nemanai,kad su laiku jos charakteris keisis?arba moteri, kuri gyvena nemylima ir nemyledama ?
daug kas itakoja mus ar ne? tam tikra mityba(sako japones moka savo vyro charakteri koreguot vien maistu), aktyvumas, net hobiai...mes nuolat kintantys ir jei daug metu naudoji kazkokius vaistus taip tai keicia zmogu, jie veikia kepenis nori nenori, jei keicia hormonus, tu nezinai kokia butum, jei nevartotum
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 28, 17:51)
Ir apskritai, toks jausmas, kad gyvenimas sukasi tik apie diedo birką

Kai tu tos diedo birkos net neuostai, tai apie ka kalba eina?
Atsakyti

pagal statistikas beveik kas 3 pora nevaisinga, dar is likusiu dalis irgi turi problemu pastoti, bet taip jei tau patogiau galvok, kad as viena tokia visoj Europoj ir visos kitos jei tik nuliptu nuo kt pagimdytu po 10 biggrin.gif
o vaisingumo klinikos ir dirbtinis apvaisinimas siaip visiems tik pramoga, ne butinybe mirksiukas.gif

As siaip pagimdiau vaikus, tai mane vadinti bnevaisinga nemanai, kad kvaila? O kad vaisingumas mazeja su metais tiek vyru , tiek moteru, tai irgi jokia paslaptis, tam pilna ir tavo mylimu moksliniu darbu biggrin.gif

kazkaip sneki ir nesuvoki kaip nusneki, kokios mano teroijos sublukstu, jei as turiu beda ir pavartojus kazka., pakeitus kazka gyvenime ar pan. man ji praeina, tai cia teroija ar praktika, nors pires tai meginta "tradicinem" priemonem tvarkytis? aplamai galvojau esi siek tiek samoningesne, bet matau ka rasiau tai kaip i tuscia reti, neiko nesugebejai supratsi biggrin.gif
cia dar vienas straipsnis gal pades is kitos puses i vsika pazvelgti, nera musu kunas nei robotas nei masina, psichika labai turi daug itakos ir pastojimui irgi..
http://www.delfi.lt/...r.d?id=65280816
Papildyta:
tai va ar su vienu vaiku ar su 5 reikia kazkaip derinti darba ir vaiku prieziura ir taip visa gyvenima, koool jie uzuaga. Ir taip ir renkasi moterys kas savrbiau ar vaikus savo auginti ar eiti kazka dirbti, dauguma nesirenka o yra pirverstos dirbti del finansu. Klaidingas isitikinimas, akd su daugiau vaiku sunkiua, lygiai tas pats kiek matau, nes kol pagimdai maziukus, jau vyresni paauge ir padeda smile.gif
bet taip kaip ir sakiau mes tik pacios renkames kokias kainas mokam uz savo pasirinkimsu kazkam svarbiau darbas tas renkasi darba, kazkam vaikai tas renkasi vaikus,
Taip Lietuva labai netolerantiska salis vaikams ir mamoms, deja...labai problematiska dirbti ne pilna darbo kruvi ir t.t.
Papildyta:
ne jos neskiria pagl tai ka raso biggrin.gifkoks skirtumas ar pradejus sportuoti, taisyklingai valgyti moteris isgyja ar vartodama kt isivaizudoja kad gydosi , nu veido oda juk grazeja biggrin.gif

nu jo. Prisigimdo didvyres vaiku, ir dziaugiasi, kad vyresneliai auklemis patampa. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 28, 17:53)
Mano istorijos mokytojas sakydavo "O dabar kartoju glusiams" :</p>

Tai va dėl ko tu visus pas psichologus siunti, nes pati labai nukentėjusi. Nieko sau tokie mokytojai ax.gif
Ir nieko nedarėt klasė, nuleidę galveles sėdėjot?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 28, 19:40)
Kai  tu tos diedo birkos net neuostai,  tai apie ka kalba eina?

[U]
ją ne uostyt reikia... biggrin.gif biggrin.gif Mokink tave ir mokink..
Atsakyti

tai as ir nesakau, kad butina depresija jaustis, as zinau kaip as jauciuosi per vaisingas dienas ir koks skirtumas mylintis ir visai nenoreciau, kad si savijauta dingtu is mano gyvenimo biggrin.giftai kaip atimti dali prieskoniu is gyvenimo biggrin.gif
Taip jei tai ilgai darysi pasikeis, isivaizudok moteri kuri niekad normaliai nepatenkinama ? nemanai,kad su laiku jos charakteris keisis?arba moteri, kuri gyvena nemylima ir nemyledama ?
daug kas itakoja mus ar ne? tam tikra mityba(sako japones moka savo vyro charakteri koreguot vien maistu), aktyvumas, net hobiai...mes nuolat kintantys ir jei daug metu naudoji kazkokius vaistus taip tai keicia zmogu, jie veikia kepenis nori nenori, jei keicia hormonus, tu nezinai kokia butum, jei nevartotum

Kad asmenybe pasikeistu reikalingas kazkoks sokas, darbas su savimi, dideli ir svarbus gyvenimo ivykiai. Anot taves mano asmenybe pasikeis nes 3 m kiekviena vakara isgeriu tablete? Nu dievazi, drama queen.

Zinok man prieskoniu is gyvenimo labiau atimtu 5ios cistos abiejose kiausidese, endometriozes zidinys ant slapimo pusles ir kasdieniai skausmai, nei viena tablete.

Velgi, tu prisiskaiciusi kazkokiu kliedesiu ir filosofuoji. Kas tau sake, kad moteris del KT turetu buti maziau patenkinama? Cia kazkokia tai tingincio vyro atmaske, ne?

Jo, kepenis veikia. O kepenys yra mano asmenybe? :D

Nereikia cia perdeti. Man cia tokio pacio lygio problema kaip nesugebeti tabletes isgerti tuo paciu metu.

Atsakyti