Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(vilnera @ 2017 08 28, 13:18)
Ale ką tuomet skaitytų tos, brandžiosios, papais nesimatuojančiosios?

Tu galvoji, kad labai idomiai cia jūs nusišnekat? biggrin.gif Labai klysti. As paskaitau kas trecio posto pirma eilutę biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 28, 13:21)
As siaip suprantu tavo humoro jausma, viskas ok biggrin.gif , bet kiek tu pokalbiuose pasirodai - tai tu nediskutuoji i kazkokua tema, o tik nusikalbi.

Taip, Ubunte cia visas pralenke - pasirode "nesusvietnai protinga". Musu forumo doroji, medike, politike ir t.t. doh.gif  4u.gif .

O tu skaitai, kad tavo amzinas tiesos irodinejimas nera savotiskas nusišnekėjimas?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 28, 15:05)
Tu galvoji,  kad labai idomiai cia jūs  nusišnekat?  biggrin.gif  Labai klysti. As paskaitau kas trecio posto pirma eilutę  biggrin.gif

Skaitai tai, kas tau neįdomu, gaišti tam laiką, ir dėl ko? Tik tam, kad laiks nuo laiko mesteltum įžvalgą, kaip nusišneka tos tau neįdomios bobos? Iškart pasijauti tokia visa smarkiai protingesnė, ane?
Atsakyti

Iš viso nesmirdi.
Netiesa. Pasidomėk pvz. geros firmos brandintu česnaku rolleyes.gif
Saikas būtinas visur ir visada, kas dėl to ginčytųsi?

Kiek domejausi, tai cesnakas tiek naudingas, kiek intensyvus jo kvapas.

Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 08 28, 14:09)
Skaitai tai, kas tau neįdomu, gaišti tam laiką, ir dėl ko? Tik tam, kad laiks nuo laiko mesteltum  įžvalgą, kaip nusišneka tos tau neįdomios bobos? Iškart pasijauti tokia visa smarkiai protingesnė, ane?

O tau kas - šikną drasko?
Atsakyti
O vat rimtai, kur det daaauuuug cesnako, motina is Lt atsiunte doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 28, 13:35)

Nieko, šiaip paklausiau.

QUOTE(Monteverte @ 2017 08 28, 14:00)
Netiesa. Pasidomėk pvz. geros firmos brandintu česnaku rolleyes.gif

Nu ir dabar dar pasakykit, kad šiuo metu madinga sveikuoliška ir "dvasinga" mityba nėra verslas rolleyes.gif

Nesidomėsiu aš Jūsų "gera firma", geriau tėvo darže užaugintu česnaku pasinaudosiu esant būtinybei ir progai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 28, 15:16)
O tau kas -  šikną  drasko?

Niekas man nieko nedrąsko. Ale dėl tavęs rūpinuosi, gal, sakau, diedui kokiam suskambint, pagalbos, kad vargšė burbanti prie interneto į mamkų forumą įsodinta, vargsta, vargšė, bobinčių auklėdama, nors tuo metu daug įdomesne veikla užsiimtų..
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 28, 14:25)
O vat rimtai, kur det daaauuuug cesnako, motina is Lt atsiunte doh.gif biggrin.gif

Parduoti "gerai firmai" subrandinimui biggrin.gif

Aš pasidedu spintelėj ir naudoju, kiek reikia, kol likutį sudžiūvusį išmesti reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 28 rugpjūčio 2017 - 13:43
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 28, 15:25)

Valgyt, o kur daugiau? biggrin.gif
Agurkus marinuojant daug pridėt galima, kas mėgsta.. Ar vienus sumarinuot..
Oi, dar žinau, karolius susiveria ir nešioja, nuo virusų saugo sako smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 28 rugpjūčio 2017 - 13:45
QUOTE(vilnera @ 2017 08 28, 14:44)
Valgyt, o kur daugiau?  biggrin.gif
Agurkus marinuojant daug pridėt galima, kas mėgsta.. Ar vienus sumarinuot..
Oi, dar žinau, karolius susiveria ir nešioja, nuo virusų saugo sako smile.gif

Nuo vampyru.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 08 28, 14:41)
Niekas man nieko nedrąsko. Ale dėl tavęs rūpinuosi, gal, sakau, diedui kokiam suskambint, pagalbos, kad vargšė burbanti prie interneto į mamkų forumą įsodinta, vargsta, vargšė, bobinčių auklėdama, nors tuo metu daug įdomesne veikla užsiimtų..

Tu geriau savo diedu pasirūpink. Ne dovanėlė ans pas tave.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 rugpjūčio 2017 - 14:11
QUOTE(Nakviša @ 2017 08 28, 14:49)
Nuo vampyru.

Tiksliai! Pati nuo savęs apsisaugočiau biggrin.gif
Atsakyti