Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 26, 14:44)
tai kas ci ane paleistuvavimas?  bigsmile.gif ko taip tada pasisiauset pries ta zodi, vadinkim tada dalykus tikrais vardais, nori dulkintis, dulkinasi, kad nepastot vartoja kt ar kitokias apasaugas, ka as pacioje pradzioje ir sakiau  mirksiukas.gif

ir kokia karjera jau padariusi, kaip suprantu vaikus 2 turi tai kaip ir jau karjeros aukstumose?  bigsmile.gif

Ne, tai ne paleistuvavimas. Jei aš sexuoju su NUOLATINIU PARTNERIU ir ABIEMS GERAI, ABU TAI TENKINA. Jokio skirtumo, ar tai boyfriendas ar vyras. Jeigu tu neskiri prostitučių nuo šiaip sveikų, apturinčių reguliarų seksą žmonių, tai tau, dalba..., ir nesuprast, toliau kliedėsi.

O koks tavo, atsiprašant, pisalas? Aš tau turėčiau ataskaitą apie savo gyvenimą pateikt? Taigi siūleisi atsiūst cv, davai tėkšk viešai, lai visos mato pavyzdį, kaip vaikų prisiperėt ir karjerą padaryt. Googlės "mokslininkės" karjerą lotuliukas.gif

Ir išvis, kaip moterys nepavargsta tau, troli, aiškint, tavęs neveikia jokie argumentai, ant tiek nukvakus, kad baisu

Atsakyti

Del karjeros. Su pirmu vaiku i darba grizau po 1.5 metu, su antru po 9 men. Taip, abu kartus vaikus numeciau auklei ir pati neauginau. 

Bet as ne apie tai. Net ir po tu pirmu metu, vaikai stipriai koreguoja darbine veikla.

Pvz rugpjuti su abiem vaikais apejom visus gydytojus (profilaktiskai), tai as is darbo atsiprasinejau gal kokius 5 kartus ir  dar pora kartu vyras veze vaikus.

Paskui vaikai serga ir kazkodel butinai vienas po kito. Tai savaite atsedi namie su vienu, tada antra savaite su kitu. Dziaugiusi, kad tiek as, tiek vyras turim galimybe dirbti namuose, kai vaikai serga (nors apie darbo kokybe tokiom dienom kalbeti neverta), bet nemanau, kad darbdavys toleruotu 5 vaiku sirgimus.

Ir darbo kokybe siek tiek prasteja, nes pvz kol neturejau vaiku dirbdavau kaip minimum po 8 val., o dabar maximum 7. Ir vyras dazniau darbo i namus parsinesa, nes jei veza vaikus i darzeli veliau nuvaziuoja i darba ir anksciau turi isvaziuot. Zodziu, as ir su 2 vaikais vos speju suktis tarp darbo ir namu, o su 5 turbut reiketu arba iseiti is darbo, arba tureti pastovia aukle.

Lt 5 vaiku i burelius neisleisi.nama ne visi isgali turet.nekalbant apie aukles padejejas. Ir kur dirba tos mamos? Jei 5 vaikai tai kokie 15 metu ir darbo rinkos iskritusi moteris. Kas per kompetencijos? 

Jooo... Pvz maniskio baseinas kainuoja 60/men. Tai jei visus 5 vaikus reiketu pasiplaukiot isleist... :D Man tai skirtumas yra, Ubuntu tai ne???

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuogine: 26 rugpjūčio 2017 - 16:09

Mums baseinas dabar brangiai, bet pradzia, norim individ pamoku. Nezinau kaup reiktu uz 5 moket. Vonioj burelis vyktu.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 26, 14:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="71772452" data-time="1503749847"><div><p>Cia ziurint koki vyra pasirinksi. Su kitu gali tekti istisai keliauti... Su treciu gali tekti leisti savo laika keliose darbovietese, be normalaus pabuvimo namuose ir kelioniu.

Nu gerai namuose laikas?Tai gal tuos namus isirengti galima normaliai, sakysim kur ant vidurzemio juros kranto vila... galima sedet ant juros kranto arba nueit pasivaiksciot i miesta kad koks teroristas pervaziuotu</p></div></blockquote><p>Nu jo. Pamirsau kad visi vyrai gali leisti sau nama ant juros kranto. A dar pamirsau apie burelius vonioj.</p>

Ne, tau vila ant juros kranto netiktu... Nes vaikus i burelius toli veziot, geriau kur mieste blokuskej..salia bureliai po 200 euru
Nu koks cia burelis jei ne burius treniruoja o individualiai.
Gal teisingai ir ivardinkim asmeninio trenerio paslaugos, galima ir mokytojus pasisamdyti visus asmeniskai, tai aukstesnis lygis nei kokia privati mokykla.
Va rode viena ne biedan zmogeli, turi jachta didele, na tokia didele, kad ten ir baseinas normalus telpa manau. Tai jis vaikui surenka mokytojus ir veziojasi po vandenynus tai ir treneri ne problema isimesti
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 26, 15:42)
pasimatuok t metus kas diena, nevarotdama kt ir susiznosi kiek realiai ovuliaciju pas tave vyksta. Taip iki 25 dauguma ciklu buna su ovuliacijom, bet ne visom moterim, po to palaipsniu pradeda mazeti, o jau virs 35 tai retai kuriai kas menesi susidaro ovuliacija. Manai gyveni  gyveni tokia visa vaisinga bac 45 ir nebevaisinga, viskas palaispniui buna. Todel ir sako gydytojai, kad geriausia pastoti iki 30, o paskui sansu vis mazeja. Rimtai tau tai naujiena?

Matuoju BT daugiau kaip septynerius metus (kaip žinia, jaunyn nėjau) - per tą laiką neturėjau nė vieno anovuliacinio ciklo, t.y. 12 ar 13 ovuliacijų per metus. Pirmą kartą pastojau pirmą nesisaugojimo mėnesį, antrą kartą (7 metais vėliau) - ne tik pirmą ciklą, o iš viso po vienintelio "rizikingo" pasimylėjimo biggrin.gif
Pasakysiu dar daugiau - abu kartus pirmų mm po gimdymų sulaukiau praėjus 7-8 savaitėms. Reiškia, pirma ovuliacija įvyko dar anksčiau, po pirmo vaiko ginė patvirtino įvykusią ovuluaciją apžiūrėdama echoskopu. Maitinau vaikus be jokio grafiko, pagal jų poreikį, laikiausi natūralaus žindymo taisyklių. Vėlesnes ovuliacijas patvirtino BT matavimas ir kiti požymiai. Net maitinant pilnu tempu visi paskesni ciklai buvo ovuliaciniai.
Gimdau lengvai ir greitai, pirmą per porą val., antrą per 52 min. nuo pirmo sąrėmio. Galėčiau ir prie gubos ar šieną grėbdama, jei reiktų biggrin.gif
35-erius aš jau turiu. Lažintumėtės, kad kol mano ir vyro vaisingumas sumažės, aš dar kokius 9 pagimdyt spėčiau? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazza: 26 rugpjūčio 2017 - 21:07
QUOTE(Nakviša @ 2017 08 26, 15:44)
O vat man klausimas kilo.  Kaip vegetarės pimpalą čiulpia? Nuryja spermą ar ne?

Jokiu būdu. As manau, kad turėtų išspjauti, jei netycia koks lasas i burną papuola. Jokiu būdu!
Papildyta:
QUOTE(Gervuogine @ 2017 08 26, 16:48)
 Del karjeros. Su pirmu vaiku i darba grizau po 1.5 metu, su antru po 9 men. Taip, abu kartus vaikus numeciau auklei ir pati neauginau. 

Mamaša rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 23, 14:13)
Tavo vaikai lys  i skolas  bankui,  matau. Valio. Ir toliau rupinkis tik savimi. Cia tavo pasirinkimas.

Skirk rupinimasi mazais vaikais ir jau suaugusiais.
ne visur ne visas mokslas yra mokamas.
ne visi privalo KAZKA BAIGTI, todel ne visi lenda i skolas.
ir taip, savim rupintis irgi svarbu.
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2017 08 27, 16:11)
Skirk rupinimasi mazais vaikais ir jau suaugusiais.
ne visur  ne visas mokslas yra mokamas.
ne visi privalo KAZKA BAIGTI, todel ne visi lenda i skolas.
ir taip, savim rupintis irgi svarbu.

Nesiteisink - juokingai atrodai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 27, 17:22)
Nesiteisink -  juokingai atrodai.

kur as teisinuos? as gi parasiau - TAIP, SAVIM RUPINTIS SVARBU. ir papusk tu man. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2017 08 27, 22:02)
kur as teisinuos? as gi parasiau - TAIP, SAVIM RUPINTIS SVARBU. ir papusk tu man.  biggrin.gif

Tas 'papusk tu man' rodo tik vieną - bais lūpas paputei, kad nepritariu tavo gyvenimo budui (kas liecia vaiku aprupinima)
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 25, 13:30)
Taip niekas nezino gal turetu gal ir ne, nepameginsi nezinosi smile.gif

Leidot zysti kiek nori, o kiek ilgai, pati nutrauket ar vaikas atsisake?

todel ir sakau super sveika pora turi buti pagimdyti kokiu 7 vaikus

As kuo  ilgiau gyvenu tuo man labiau aiskeja, kad susilauki vaiku tiek , kiek reikia, pas kiekviena pora tie vaikai ateina, kuriems reikia ateiti, ar saugosies ar ne, ziurekit ir su spiralem moterys pastoja arba kita visa gyvenima is bedu neislipa ir nei vieno nesusilaukia...

O kas geriau abortas sukeltas KT ar padarytas gydytojo , sunku pasakyti ir cia ir cia savi + - . is vienos puses ankstyvas aboratas paprasciau moteriai, is kitos tam reikia ilgai vartot sintetinius hormonus, kokia ju galutine  itaka dar nezinom.

Nu jei kažkam patinka eksperimentuoti su tuo, kiek čia tų vaikų pasigimdysi, tai tegu. Aš tai jau gal geriau planuosiu.

Koks skirtumas? Mėnesinės prasidėjo dar tada, kai leidau žįsti kiek nori, kada nori, o ir primaitinimai dar nebuvo prasidėję.

Tai ko Jūs tas KT taip smerkiat? Jei jau lemta 7 susilaukt, tai ir su KT susilaiks smile.gif

Kam sunku? Jums? Man tai nesunku. Aš nesu prieš abortą idėjiškai, tačiau jau geriau saugosiuos nuo nėštumo man priimtinais būdais, nei darysiuosi abortus kas mėnesį ar pusmetį. Man taip geriau.

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 26, 15:07)
Supranti kai moteris nebezino, kam ji gime zemeje ir kodel ji moteris, tai ir uzsidro visos galimybes pastoti, nebeveikia to sfunkcijos, nes gi mums svarbiau kareros, darbas, pingai , turtai ir t.t. as irgi taip galvojau, tikrai i galva buvo prikista kruva nesamoniu pirma mokslai, paskui karjera nu ir kada nors vaikai, kai jau apsirupinsim viskuom  biggrin.gif , todel ir sirgau, skausmingos buvo mm labai net kartais, ir uzdegimai nuolatiniai  ir t.t.  kai atmeti savyje moteriskuma, tai ir streikuoja tos vietos..

Nu vadinasi viskas su mano moteriškumu gerai biggrin.gif Ir vaikų kiek norėjau turiu, ir funkcijos visos veikia be problemų, ir mokslai, ir darbas normaliai. Ir visa tai nepaisant to, kad nesiruošiu aš gimdyti tiek, kiek "gamtos duota", nes nenoriu. Ir dar seksas patinka. Net tada, kai jis ne pastojimo tikslais vyksta biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad Ubuntu ėmėsi šiek tiek gelbėti pasaulį smile.gif Kaip gana daug žmonių, pasukusių dvasinių ieškojimų kelių, jai atrodo, jog ėmė ir atrado kokią tai mistinę "tikrąją moteriškumo tiesą" ir dabar jai norisi pasidalinti su kitais ir apšviesti juos kaip anie neteisingai gyvena. Arba tiesiog projektuojate savo norus į kitus. Ubuntu, nebūkite tokia baisiai egocentriška-jei JUMS ATRODO ir norisi gyventi pagal tam tikras vertybes, tai visai nereiškia, kad ir kiti žmonės yra tokie patys, jūs niekada nepagalvojote, kad kažkam užtenka vieno vaiko? O gal kažkas visai nenori vaikų? O kažkam pats tas yra 7 vaikai ir jie mėgaujasi kiekviena tokio gyvenimo minute? O gal kažkurios moterys mėgaujasi ėjimu į darbą taip kaip jūs mėgavotės motinyste ir vaikštinėjimu su vaikais. Jums labai norisi čia visoms parodyti kaip reikia gyventi ir galvoti, ar nemanote, kad tai šiek tiek juokinga?
Atsakyti