Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(cambala @ 2017 08 04, 14:15)
Juoko forma pavadinciau, nes musu seimoj humora visi supranta.
Tai gal tikrai Sirinskiene?

Nu taip pasityciojimai pas jus seimoje matau iprastas, net vadinat tai jumoru.. unsure.gif
Taip taip Sirinskiene doh.gif
Neina priimti, kad paprasciausiai esu moteris, ta kuri sakausi esu, nei zymi, nei garsi, nei mano nuotrauku rasit spaudoje? Siaip gi sakiau negyvenu Lietuvoje...ar taip norisi susipazinti?
Jei jau taip smalsu, esu normalaus sudejimo, tamsesnio gymio , moku ir apsirenkti madingai ir susitvarkyti, nesijaudinkit, vyru demesio netruksta, tai gal but neesu pabaisa labai ir be makijazo mirksiukas.gif

Tema buvo apie tai, kad vyras eda savo moteri del jos isvaizdos, kaip matau, nemazai tokiu moteru, kur edasi save ir kitus irgi, taigi matyt nieko nuostabaus, nors man is pradziu pasirode tokia neitikinama situacija....
Temos autorei patarimas, pati atsikratykit kompleksu, pamilkit save ir tokie tipai patys nubires, kaip nereikalingi...
Atsakyti
Gal tikrai mergaitės, baikit veltis.Tikrai niekam nuo to geriau nebus.
O kaip tvarkytis su tokiais tipais, labai taikliai atsakė Gervuoginė, 7-oje žinutėje.
Neverta temos autorė tokio lopo.Jei būtų normalus vyras, sudarytų sąlygas savo moteriai dirbti mažiau, ir ne naktimis. Ir nekontroliuotų jos pinigų.
Patarti lengva, o kaip pasielgs temos autorė, tik jai vienai spręsti.Juk čia jos gyvenimas.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 04, 15:14)
O man grazu, mano plaukai tamsus ir pradeda aisku atsirasti tu zilu plauku ir man jie patinka smile.gif Bet cia gal skonio reikalas ar ne, zmogus del to nepasidaro, nei grazesnis, nei negrazesnis  biggrin.gif
Nezinau gal ir kils noras kazkada nusidazyti plaukus,  bet kol kas dziaugiuosi savo naturla spalva.

Įdomi tu, tau gražu, tu ir nedažyk. Tu paklausei, aš atsakiau. Man negražu. Taip čia skonio reikalas, bet nesu sutikusi, kad kokia prisižiūrinti save 30 metė būtų patenkinta žylančiais plaukais.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 04, 14:56)
Įdomi tu, tau gražu, tu ir nedažyk. Tu paklausei, aš atsakiau. Man negražu. Taip čia skonio reikalas, bet nesu sutikusi, kad  kokia prisižiūrinti save  30 metė būtų patenkinta žylančiais plaukais.

O 30metėms ne per anksti žilt? Man daugiau, nei 30, bet žilų plaukų neturiu. O vyrui, kuris 5 metais už mane jaunesnis, pilna galva žilų plaukų, genai tokie.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 04, 16:04)
O 30metėms ne per anksti žilt? Man daugiau, nei 30, bet žilų plaukų neturiu. O vyrui, kuris 5 metais už mane jaunesnis, pilna galva žilų plaukų, genai tokie.

Nežinau ar per anksti ar ne- tiesiog žinau virš 60 m. moterį nei vieno žilo plauko, bendradarbė žyla nuo 25 m., taip čia genai tokie. Ir taip, daug 30 mečių jau žylančios, ne visos baltos, bet žilų plaukų yra ir jie matosi. Pagaliau,o 40 -50 metė, tai jau irgi graži žila, jai nieko nereikia daryti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 04, 13:23)
Nu taip pasityciojimai pas jus seimoje matau iprastas, net vadinat tai jumoru.. unsure.gif
Taip taip Sirinskiene doh.gif
Neina priimti, kad paprasciausiai esu moteris, ta kuri sakausi esu, nei zymi, nei garsi, nei mano nuotrauku rasit spaudoje? Siaip gi sakiau negyvenu Lietuvoje...ar taip norisi susipazinti?
Jei jau taip smalsu, esu normalaus sudejimo, tamsesnio gymio , moku ir apsirenkti madingai ir susitvarkyti, nesijaudinkit, vyru demesio netruksta, tai gal but neesu pabaisa labai ir be makijazo  mirksiukas.gif
Tema buvo apie tai, kad vyras eda savo moteri del jos isvaizdos, kaip matau, nemazai tokiu moteru, kur edasi save ir kitus irgi, taigi matyt nieko nuostabaus, nors man is pradziu pasirode tokia neitikinama situacija....
Temos autorei patarimas, pati atsikratykit kompleksu, pamilkit save ir tokie tipai patys nubires, kaip nereikalingi...

Permesk tema nuo pradziu mirksiukas.gif - dvi ar tris dienas paklodziu paklodes tas pats per ta pati. Visos jau senai suprato, kad esi grazuole naturaliste, kad sau labai patinki ir t.t. Ir kad vyrai seilejasi visi i tave ziuredami. Gal jau nurimk, nes tau gal nesuvokiama, kad uzsikirtusi plokstele nebeidomu.
Na o ka ta Sirinskiene? Nieko, moteris kaip moteris, nesakysiu kad supermodelis, bet tiesiog dirba savo darba, o ne grozi seime demonstruoja.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 04, 15:17)
Nežinau ar per anksti ar ne- tiesiog žinau virš 60 m. moterį nei vieno žilo plauko, bendradarbė žyla nuo 25 m., taip čia genai tokie. Ir taip, daug 30 mečių jau žylančios, ne visos baltos, bet žilų plaukų yra ir jie matosi. Pagaliau,o 40 -50 metė, tai jau irgi graži žila, jai nieko nereikia daryti?  biggrin.gif

Aš manau, tai kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas, jei tam žmogui gerai žili plaukai, tai ir ok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 04, 16:28)
Aš manau, tai kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas, jei tam žmogui gerai žili plaukai, tai ir ok biggrin.gif

Be jokios abejonės, kaip žmogus nori, taip daro, jo laisvė ir teisė, bet jo norai ir supratimas, niekaip neįtakoja mano nuomonės, kad jam gerai, tai nereiškia, kad man ar kitam tai privalomai turi būti gražu. biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:

Siap tarp kitko mes panasaus amziaus su ta mergina, ne kokia man dar ne senatve, gali nesvajoti biggrin.gifDaug zmoniu raso apei sveika gyvensena, zinok yra daug tuom besidominciu...ne visiems tinka netobuleti..., tai ka jie visi as?

Kiek tas per daug turi buti 70? bigsmile.gif

Oi, o man tai ziauriai juokinga kad tobulejimas yra prilyginamas sveikai mitybai. As ir dazausi ir sveikai valgau, bet man tai tera elementari kuno prieziura ir su tobulejimu visai nesusije :)

O zili plaukai man grazu kai moteriai 70. Bet ne kai 30. 

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 04, 14:56)
Įdomi tu, tau gražu, tu ir nedažyk. Tu paklausei, aš atsakiau. Man negražu. Taip čia skonio reikalas, bet nesu sutikusi, kad  kokia prisižiūrinti save  30 metė būtų patenkinta žylančiais plaukais.

Tai ir as tik pasakiau savo nuomone biggrin.gif NU va dabar busi sutikusi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 04, 15:27)
Permesk tema nuo pradziu  mirksiukas.gif  - dvi ar tris dienas paklodziu paklodes tas pats per ta pati. Visos jau senai suprato, kad esi grazuole naturaliste, kad sau labai patinki ir t.t. Ir kad vyrai seilejasi visi i tave ziuredami. Gal jau nurimk, nes tau gal nesuvokiama, kad uzsikirtusi plokstele nebeidomu.
Na o ka ta Sirinskiene? Nieko, moteris kaip moteris, nesakysiu kad supermodelis, bet tiesiog dirba savo darba, o ne grozi seime demonstruoja.

Tu tai jau visi, visus apklausei biggrin.gif
O ar ka blogo sakiau apie Sirinskiene? ar aplamai ka apie ja sakiau? man ji kaip seimo nare labai patinka. Siaip dailiu bruozu, tik rengiasi senobiskai.
Papildyta:
QUOTE(Gervuogine @ 2017 08 04, 15:37)
Oi, o man tai ziauriai juokinga kad tobulejimas yra prilyginamas sveikai mitybai. As ir dazausi ir sveikai valgau, bet man tai tera elementari kuno prieziura ir su tobulejimu visai nesusije smile.gif</p><p></p><p>O zili plaukai man grazu kai moteriai 70. Bet ne kai 30. </p>

NU juokas irgi sveika . biggrin.gif
Taigi tobuleti galima visuose srityse ar ne? Ne visi nuo mazens igauna sveikos gyvensenos igudzis, taigi tobulina per gyvenima mirksiukas.gif
Na vkus i cvet druzei net mirksiukas.gif
Atsakyti
Kalbekit ka norit, bet tik nepasitikinti savo vyru moteris dėsis silikoninius papus, kad tik ans i kitu papulius nesidairytu biggrin.gif

Ne triusikuose ėsme, o tarpusavio santykiuose.
Niekada negulciau po peiliu, kad tik neduok Die diedas nepabegtu pas standesnę biggrin.gif
Toks ir diedas, kuri reikia priristi standzia šikna ir dirbtinais papais. O apie tokios moteris saviverte, tai ne kalbet nera ka.

Isvada - ner blogu triusiku, yra tik nemylintys vyrai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 rugpjūčio 2017 - 18:12
Nu taip taip, dedasi silikoninius papus tik dėl diedų, kitaip nebūna. Tai gal ir sportuoja dėl diedų, dažosi, puošiasi dėl diedų? O ką pvz daryti moteriai, kurios papai kaip spuogai, pats mažiausias liemenukas per didelis? Arba pvz po kelių gimdymų krūtinė pavirsta į spanielio ausis?
Atsakyti