Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Montekrista @ 2017 08 25, 19:38)
Na taip ;)) dzin tas darbas, savirealizacija, svarbiausia bet kada gimdyt o ten jau kaip nors.

Niu. pagimdyt neuztenka, dar zindyt kuo ilgiau pageidautina. Kokia dar karjera? Fui fui
Atsakyti

Nu 25m pats tas gimdyti smile.giftai jau ne tokia jau ir jaunyste, o jei nera garantuota, kad nuo to vyro nori vaiku tai geriau ir nesantykiautu su tuo vyru, kol nebus tikra, kad jie myli viena skita ir kad kuria seima, visada gi didzioji atsakomybes dalis ant moters, kokius santykius susikursi iki pradejimo myletis, tokie beveik ir bus visa seimynini gyvenima, taigi ta laikotarpi reikia labai gerai isnaudot biggrin.gif. Kaip is vis galima myletis, nebunant garantuotai, kad nori nuo to zmogaus vaiko, juk pastoti gali bet kada ir su kt, ka tada abortas? ekstrine konntraceptika, ar vestuves is reikalo?

O tu man papasakok, kiek laiko truks tas karjeros darymas ir kada bus gana ir ka jau pagimdysi vaika ir viska sustabdysi karjera ar numesi vaika auklei ar kazkaip visgi derinsi?

Jei studini magistra, tai baigi 24. Zodziu reiktu gimdyt tik pradejus dirbt. Ir jei nesisaugant, tai gautusi, kad arba gimdai, arba sedi namie ir zindai. Kada dirbt? 

O tu tiki, kad tavo vaikai seks tavo filosofija ir netures lytiniu santykiu nebudami tikri, kad nori vaiku su tuo zmogum? 

Kokia atsakomybe gula ant moters peciu? Patikslink prasau. 

Atsakyti

ne nemanau, nu zinoma kazin kada pradesi gimdyti ir kokia bus sveikata ir t.t. bet imkim vidutinsika moters vaisinga amziu iki 45 ir santykiu pradzia nuo 20, viso 25 m teroiskai 10 vaiku jau labai labai daznai santykiaujant, per ilgai nezindant su tobula sveikata abieju partneriu. Sakau mano kelios drauges nesinaudoja apsaugom ir max turi 5 vaikus, viena pora zinau 6 vaikai, bet moterys kokios sveikos o jau visos apie 40 tai kazin ar dar vaiku bus:)
Nejau isivaizudoji, kad visi turi galimybe tiek myletis turint 3-5 vaikus? ir nora ir sveikata ir kad kas menesi ta ovuiliacija atsirana?? biggrin.gif
Vat butent Nigerioje islieka stipriausios moterys, del to ir pagimdyti daugsugeba smile.gifo mes isauge silnamio salygom, kur jau beveik kas antra su visokiais uzdegimasi, skausmais ir kitom mmot probllemom jau zinok 3-5 pagimdyti tikrai mazia kas gali...

siaip siulyciau kas gali kiekvienai pasistebet save pasimatuot t ,kas nenaudoja kt bent jau neiznau kaip tai iskraipo info ir realiai pasiziureti kiek kartu per metus joms susidaro ovuliacija. O dar ir vyrus istirti reiktu, paskutiniu metu vyru sperma suprastejo vos ne 50 proc. Taigi dabar ir labai noredama 7 nepagimdysi smile.gif

Bet taip ir nesupratau kodel tu nemanai. Afrikoje randa laiko

myletis ir turi po 7 vaikus, nors 24% mirsta. Tai jos nescios buna vidutiniskai beveik 9 kartus per gyvenima. Jei cia tie vaikai nenumirtu, tai va turetume 9. Ne visos aisku. Kai kurios gal 5, kai kurios po 10-13. Mano proprosenele turejo 11. Sakai nepagimdysi 7? O kaip tiek pagimdo salyse, kur truksta maisto? tu galvoji jie ten labai pilnavertiskai maitinasi, sportuoja, medituoja? 

O tu tikrai zinai, kad tos tavo drauges niekada niekaip nesisaugojo? Mes cia dabar kalbam apie tai kiek vaiku moteris naturaliai turetu nesisaugodama jokiais budais. 

Atsakyti

O tai ka, ne? Pfff.. Jei uztenka dviem, tai ka, penkiem neuzteks? blink.gif

As negaliu. Nusiperka seima su paskola 3 kambariu buta vargais negalais. Pyst, moteris pagimdo 6, nedirba, kadangi dvasingai zindo. Namuose 8 burnos. Sekmes isgyvent. Cia ne tik, kad LT neisgyventum, bet ir kitur. Sedetum ant pasalpu 15 metu. 

Atsakyti

Ovuliacija kiek kartu per metus??? Blyn cia kaip? Ji gi kiekviena menesi buna

Nuo karmos priklauso. 

Atsakyti

Nuo karmos priklauso. 

Manoji, reik suprasti, yra kalė :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 25, 20:19)
As negaliu. Nusiperka seima su paskola 3 kambariu buta vargais negalais. Pyst, moteris pagimdo 6, nedirba, kadangi dvasingai zindo. Namuose 8 burnos. Sekmes isgyvent. Cia ne tik, kad LT neisgyventum, bet ir kitur. Sedetum ant pasalpu 15 metu.

Aha, sedetu. Bet uztat dvasingai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Aha, sedetu. Bet uztat dvasingai wub.gifwub.gifwub.gif

As sakau. Sueitu tokios teorijos 19am amziuje, arba 3iojo pasaulio salyje, kur kuo daugiau vaiku, tuo daugiau ranku prie ukio. Vistiek i mokykla leist nereikia.  :mastau: 

Atsakyti

Nzn kiek reik vyrui uzdirbt kad galetu bent neblogai islaikyti amzinai zindancia dvasinga zmona ir buri vaiku. Kazkokia utopija.

Atsakyti
Paskaitineju tema, mane labai glumina kai kurios mintys.

Manau, kad siais laikais auginti daug vaiku yra didele prabanga. Samoninga tevyste neapsiriboja vien vaiko zindymu, beje nesurpatau kuo zindymas susijes su dvasingumu... Tai daugiau fiziologija, kuri susijus su zmogaus fizinemis galimybemis, pasirinkimu, kuri itakoja jo pasauleziura. Itakojantys ta pasirinkima faktoriai ne vien pagristi mistiniu dvasingumu.

Siaip, neturiu nieko pries daugiavaikes seimas. Gerbiu tuos zmones kurie samoningai pasirenka ta kelia, blaiviai ivertine SAVO GALIMYBES, savistoviai realizuoja savo pasirinkima gyvenime. Bet, deja tenka konstatuoti kad nemaza daugiavaikiu yra itikeje, kad jiems PRIVALO PADETI nedvasinga VISUOMENE. Kodel? Juk tai ju samoningas pasirinkimas, o jei samoningas, tuomet ir nesk dvasingai-brandziai atsakomybe uz savo pasirinkima.

Mano galva, "padaryti", pagimdyti, maitinti krutimi vaika, daug proto nereikia, cia jau fiziologija, darbas prasideda kai vaikas ugteli... Beje ne kiekviena seimininkes-motinos vaidmeniu apsiribojusi moteris istiesu dvasiskai ugdo savo atzalas.

Nesiplesiu, bet daugiavaikese seimose, bent jau vertinant is mano varpines, neretai piktnaudziaujama. Vyresneliai vaikai yra ipareigojami auginti savo jaunesnius brolius ir seseris. Bent jau as tame izvelgiu "vergove", nes vaikas neturi kito pasirinkimo. Bet cia jau kita tema.

Kaip visada tema igauna poteme. Temos gi autorei patarsiu. Gerbti ir myleti save. Musu gyvenimas ne pageidavimu koncertas, todel neverta stengtis itikti. Ypac tam kuris nesivargina izvelgti Jusu turini, o vercia tiuninguoti isore. Mano galva, taip dazniausiai elgiasi zmones kurie nemyli. Juk ne veltui sakoma "Kad grozis atsispindi mylincio akyse".

As tikrai negyvenciau su tokiu vyru, tiesiog butu gaila savo gyvenimo, kuris ganetinai trumpas. Tai pastebi kai jis prabega. Taigi, gyvenkite taip, kad veliau nebutu gaila gyvenimui prabegus suvokti, kad ji savo valia atidavet mulkiui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 25 rugpjūčio 2017 - 22:02

O tu man papasakok, kiek laiko truks tas karjeros darymas ir kada bus gana ir ka jau pagimdysi vaika ir viska sustabdysi karjera ar numesi vaika auklei ar kazkaip visgi derinsi?

O tu mums papasakok, kaip cia dabar tai moteriai gyvent. Nu issirinko vyra. Is meiles vyrui nori vaiku ir nesisaugo. Maitina vaikus kiek reikia tiem vaikam. Kas 3 metus po vaika pradedant nuo 25...Tai kaip tai moteriai dirbti ir kada dirbti??? Ar seima vyras turi islaikyt???

As tai manau, kad moteris is tiesu gali leisti sau tiek vaiku, kiek sugebetu islaikyt be vyro. Nes siais laikais zinai visko gi buna, ir isyra seimos, ir siaip kojas vyras anskciau laiko pakratyt gali. 

Ar tu isgyventum su visais esamais ir atrityje laukiamais vaikais viena??? 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 08 25, 22:58)

As tikrai negyvenciau su tokiu vyru, tiesiog butu gaila savo gyvenimo, kuris ganetinai trumpas. Tai pastebi kai jis prabega. Taigi, gyvenkite taip, kad veliau nebutu gaila gyvenimui prabegus suvokti, kad ji savo valia atidavet mulkiui.

Tu, aš negyventumėm...dar kelios ir viskas. Galiu drąsiai lazintis, kad daugumos cia besiplėšančių forumieciu vyrai ne karta yra pabadę pirstais jas del lyčno gramo ar per ilgo sijono.
Atsakyti