Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 24, 16:47)
Vidurkis yra 1 proc, tu nezinai kiek konkreciai kartu pastoji tu. Sakai baisu, kai pasakau, o daryti nebaisu?  biggrin.gif

Ir kiek moteru gydymo tikslais vartoja pasaulyje? tu irgi gydymo tikslais vartoji?

Tai aisku ne baubas, o kas sake kad baubas? Tik ir vadinkim daiktus tikrais vardais. Kuno pardavinejimas yra prostitucija. Nu taip labai jau nemadingas zodis siais laikais - paleistuvavimas smile.gif dabar niekas nebelaikoma paleistuvavimu, tik zmoniu reikalu, ar tryse ar penkiese ar su vyrasi ar su moterimis, viskas tik zmoniu apsiprendimo reikalas smile.gif

Noreti pasilmyleti su vyru yra visiskai gerai ir visiskai normalu, tai normali gyvenimo seimoje su vyru dalis. Tik reikia suprasti, kad tas veiksmas sukuria gyvybe ir nebijot to  biggrin.gif . Norisi to malonumo, bet nesinori gyvybes kurt ar ne?, bet taip nesigauna, tada pradedama zalot save. Cia kaip noret skaniai ir daug valgyt ir bet ka ir bet kada, bet turet grazia figura ir but sveikai, nu nesigauna, bet ir tam isranda visokiu vaistu, nu sveikata tikkencia. Kazka VISADA reikia aukoti, uz vsika yra sava kaina smile.gif

Tai man visiskai vienodai kas ka isivaizduoja puolancios smile.gif juk mes internete bendraujam, gyvai gal ir bijociau, mazu dar primustu uz tokisu zodzius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei rimtai, juk tik save zmogus parodo kazka rasydamas ir tik su svaim kariauja mirksiukas.gif

As gi sakiau nesinaudoju NSP, kiek dar pakartot reiks?
O siaip tai nera zudymas, jauciu suvoki? biggrin.gif seimos kurios naudojasi naturalesniais metodais ne kt visada atviros vaikui, nors ir su kt gali pastoti smile.gif tik klausimas, ka pastojusi darysi...
Papildyta:

nu va kaip teisingai smile.gif lotuliukas.gif

tikriausiai suprantat, kad tik patys sau zmones zino ka ir kaip ir kodel daro smile.gif

Pirmiausia, tai as tais abortais nuo kontraceptiku netikiu. Nes pirmiausia KT slopina ovuliacija, o ta tavo minima aborto funkcija yra kaip papildoma, jei moteris pamirsta tablete ir visgi ivyksta ovuliacija. O apie pamirsima isgerti tabletes mes jau diskutavom - atsakingai moteriai taip tiesiog nebuna smile.gif

Visu kitu detaliu nesiruosiu cia destyt, del ko jas vartoju mano reikalas, del to jokia amorali ar paleistuve nesijauciu, o tau kazka irodinet nematau prasmes smile.gif

O vaikus, jei ka, as dar ir 5 mielai auginciau. Bet tam man is karto reiketu gerokai didesnio namo, super duper dideles masinos ar seimyninio autobusiuko, beabejo aukles ir kaip minimum 3000 eur prie atlyginimo smile.gif Zodziu, jei finansines galimybes leis, bus ir 5 vaikai smile.gif

O bet kaip, bet kur, bet kokiom salygom vaiku auginti as negaliu, nemoku ir nenoriu. Man arba vaikas turi plius minus viskuo aprupintas, o jei taip neiseina - tada nereikia.

Atsakyti
Ubuntu, pries operacija sutikimo parasas reikalingas. Nu kaip ten tave pjauste ir gulde be tavo paraso?
Nwzinau, negirdejau as niekur tokiu nesamoniu ka tu cia apie save ir ta guldyma su operacija rasai. Kazkas is fantastikos. Nebent tu nesikalbejai nei su tave gydanciu gydytoju, nei su personalu, gal tau pasake diagnoze, o tau pro viena ausi iejo, pro kita isejo ir tau dabar atrodo kad bereikalinga.
Atsakyti

Tai aisku su nusiskundimais, tik sakau operaciju tikrai nereikejo.

Kodel tu sakai, kad nereikejo? Butum pasveikus be to? Ar jos nepadejo? Ar liga buvo ne tiek rimta, kad operuot?

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 24, 18:33)
Ubuntu, pries operacija sutikimo parasas reikalingas. Nu kaip ten tave pjauste ir gulde be  tavo paraso?
Nwzinau, negirdejau as niekur tokiu nesamoniu ka tu cia apie save ir ta guldyma su operacija rasai. Kazkas is fantastikos. Nebent tu nesikalbejai nei su tave gydanciu gydytoju, nei su personalu, gal tau pasake diagnoze, o tau pro viena ausi iejo, pro kita isejo ir tau dabar atrodo kad bereikalinga.

pirma kart neprase, antra kart atnese popieriu pasirasyti ir pamirso pasiimti, namo ji parsiveziau. Gal tada dar taip niekas gireztai nereikalavo tu parasu.

Pirma kart kaip ir sakiau niekas su manim nesisnekejo, pries operacija, paskui bande kazka pateisint ,kad ale gal ir gerai buvo bet suvokiu, kad nereikejo, tai zinoma pasake del ko operavo, tik dar kar sakau, to nereikejo, cia buvo reali operacija, kai antra tebuvo diagnoztine laporoskopija.
antra kart kaip ir sakiau snekejausi ir aisikino man tokia interne, as jos ir klausiau gal nereikia, sakau as jau geria jauciuosi, nieko man nera nu ir asbuvau teisi.....kai pasakai, pasake diagnoze, o as ale ne nesuvokiau ka man sako doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 24, 18:34)
Kodel tu sakai, kad nereikejo? Butum pasveikus be to? Ar jos nepadejo? Ar liga buvo ne tiek rimta, kad operuot?
</p>

Taip abiem atvejais man nieko nebutu buve blogiau, nei as sirgau, nei man padejo, atvirksciai pora nakroziu ir siules pilve tikrai ne i gera suejo..., ilgos ten istorijos, suprantu gydytoju nora apsidrausti, bet realiai, nereikejo man tu operaciju. Gydytojams taip paprasciau, ispjovei iir viskas. dar viena operacija buciau apturejusi gyvenime, bet si karta atsisakiau , tada jau reikejo pasirasyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gervuogine @ 2017 08 24, 18:31)
Pirmiausia, tai as tais abortais nuo kontraceptiku netikiu. Nes pirmiausia KT slopina ovuliacija, o ta tavo minima aborto funkcija yra kaip papildoma, jei moteris pamirsta tablete ir visgi ivyksta ovuliacija. O apie pamirsima isgerti tabletes mes jau diskutavom - atsakingai moteriai taip tiesiog nebuna smile.gif
Visu kitu detaliu nesiruosiu cia destyt, del ko jas vartoju mano reikalas, del to jokia amorali ar paleistuve nesijauciu, o tau kazka irodinet nematau prasmes smile.gif
O vaikus, jei ka, as dar ir 5 mielai auginciau. Bet tam man is karto reiketu gerokai didesnio namo, super duper dideles masinos ar seimyninio autobusiuko, beabejo aukles ir kaip minimum 3000 eur prie atlyginimo smile.gif Zodziu, jei finansines galimybes leis, bus ir 5 vaikai smile.gif
O bet kaip, bet kur, bet kokiom salygom vaiku auginti as negaliu, nemoku ir nenoriu. Man arba vaikas turi plius minus viskuo aprupintas, o jei taip neiseina - tada nereikia.

Nu as remiuosi gamintoju aprasymu, ne tikejimu , gal jie meluoja ka as zinau, as kt negaminu unsure.gif

Tai ta ir sakiau, kad tik mes pacios viska zinom apie save ir niekam irodineti nereikai to. ir nebutina reaguot, jei kas ka pasako, jei tai musu neliecia biggrin.gif

Nu va kaip saunu biggrin.gif siaip kiek reikia gyvenime tiek ir buna tu pinigu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 24 rugpjūčio 2017 - 17:50

Tie kurie yra sterilūs (vazektomija, kiaušiintakių perrišas) tai mylisi iš meilės ir nepaleistuvauja.

Mano vyras po vazektomijos. As ne. Tai jis is meiles su manim, o as paleistuvauju su juo??? :(

Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2017 08 24, 18:20)
Butent. Maciau smile.gif

geras, as aplamai mazai pazystu ilgiau maitinanciu moetru kelios drauges iki 2 m panasiai pazinde ir viskas, bet niekur nei pas viena vaikai sitaip nesnekojo. Mano vaikai prasydavo pienuko, jei norejo ir tai ne prie zmoniu.
O siaip tai koks skirtumas ar vaikai nekulturingai praso pienuko mamos ar kazko kitko? kaip ismoko mamos taip ir turi. Bet kaip bebutu MP labai svarbus vaikams ir kuo ilgiau tu o geriau i pabaiga zindymo, jei neatjunkai anksciau laiko jis buna labai koncentruotas ir labai svarbus imuniteto formavimuisi, ta jau pagaliau ir mokslininnkai irode ir gydytojai nebesiulo misinukais maitinti, bent oficialiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 24 rugpjūčio 2017 - 17:55
Ubuntu, tai jei nelabai didele paslaptis - kokia tau diagnize buvo, kai gulde ir operavo? Nu man neiseina suvokt, kad gydytojai neismaneliai abiem atvejais...
Atsakyti

Papildyta:
Taip abiem atvejais man nieko nebutu buve blogiau, nei as sirgau, nei man padejo, atvirksciai pora nakroziu ir siules pilve tikrai ne i gera suejo..., ilgos ten istorijos, suprantu gydytoju nora apsidrausti, bet realiai, nereikejo man tu operaciju. Gydytojams taip paprasciau, ispjovei iir viskas. dar viena operacija buciau apturejusi gyvenime, bet si karta atsisakiau , tada jau reikejo pasirasyti smile.gif

Kai taip abstrakciai kalbi, sunku suprasti. Man vaikysteje apendicita isoperavo, nors jo nebuvo. Bet vemiau para, raiciojausi is skausmo, tai gydytojams tuo metu reikejo spresti, ar rizikuoti, kad praplys ir laukti, ar operuoti. Operacijos metu paaiskejo, kad ten nieko nebuvo, apsinuodijimas ir tiek. Bet dabartiniais laikais galima echoskopija daryti, magnetini rezonansa, tai tikrai geriau ivertina.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 24, 18:56)
Ubuntu, tai jei nelabai didele paslaptis - kokia tau diagnize buvo, kai gulde ir operavo? Nu man neiseina suvokt, kad gydytojai neismaneliai abiem atvejais...

Kodel neismaneliai? apsidraude ir tiek , atejau su skausmu, jis nebuvo kazkos didelis, bet tesesi ilgai, maudimas toks pilve, visa sesija prakentejau, paskui nuejau psitikrinti, geriau buciau nejusi biggrin.gif , kiek dabar galvoju tikriausiai buvo nuo streso ir nervu per egzaminus smile.gif diagnozes nebuvo, patikrino chirurgas, paskui ginekologe, paskui abu nutere, kad vis tiek reikia pasiguldyt stebejimui para, o kaip chirurgas sugalvojo operuot nezinau, bet ispjove apendicita, sake nebuvo umus uzdegimas, bet vis tiek gerai,kad ispjove, ateiti nereiks blink.gif
Antra kart itare negimdini nestuma, apziurint buvo skausmai tokie duriantys nedideli, bet sakiau, kad man taip kartais paskauda per mmm . Buvo ten sutrikimai del menesiniu, sakiau, kad neimanoma, jei butu negimdinis butu jau didelis terminas, jau neimanoma, kad nieko nejausciau, jau skaudetu labai, bet manes niekas neklause nu ir aisku nebuvo jokio ten negimdinio nestumo ir viskas man gerai buvo, o is kur kodel tas skausmas taip niekas ir neissiasikino smile.gif ismokau labiau pasitiketi savo intuicija smile.gif o visas moteriska probelmas issiprendziau be gydytoju paglabos, keik su gydytojais meginau, neikas i gera nejo, visoki uveju prirasinedavo tai antibijotiku stipriu tai kt, tai va ispoeravo, vienu zodziu savim reikia daugiau pasitiket, o ne kitais.

tai cia viskas normaliai, apie neismanelius gydytojus manau visi istoriju zinom, mane tik papjauste siek tiek, zmones ir mirsta ...bet visi esam tik zmones, ir nereikia tu gydytoju sudievinti kad ir kiek ilgai jie mokesi biggrin.gif , visi klaidas daro ir nei vienas ne dievulis, kad viska zinotu
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 24, 17:28)
Parasyk PSO, irodyk, kad tai nenormalu, gal Nobelio premija gausi smile.gif cia jus taip nuolat man rasot smile.gif Gal apsispresk, tu pasitiki mokslu ar ne?  biggrin.gif
Papildyta:

Ne, mano vaikams iki 7 nereikejo.
Tai sakai meluoja jau dabar tie issilavine daktarai?  blink.gif

Debesėli, kas tau ką rašo? Gal tu nesijausk užkalbinta, gerai? Man tas tavo pso joks ne autoritetas, eik paaiškink airėms, kurios išvis vaikų papu nemaitina, kliedesy. O 3mečiui kišti papą yra nenormalu, tai yra MANO NUOMONĖ, tai gal lįsk iš kur išlindus, "mokslininke", stebuklai, kaip tu čia dar nobelio negavus, tooookia visažinė, sm savo "išminties" perlus barstai, tai gal plauk į didesnius vandenis, ką čia sm'e varginies? Toks unikumas, nu
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 24, 19:07)
Kodel neismaneliai? apsidraude ir tiek , atejau su skausmu, jis nebuvo kazkos didelis, bet tesesi ilgai, maudimas toks pilve, visa sesija prakentejau, paskui nuejau psitikrinti, geriau buciau nejusi  biggrin.gif , kiek dabar galvoju tikriausiai buvo nuo streso ir nervu per egzaminus smile.gif  diagnozes nebuvo, patikrino chirurgas,  paskui ginekologe, paskui abu nutere, kad vis tiek reikia pasiguldyt stebejimui para, o kaip chirurgas sugalvojo operuot nezinau, bet ispjove apendicita, sake nebuvo umus uzdegimas, bet vis tiek gerai,kad ispjove, ateiti nereiks  blink.gif
Antra kart itare negimdini nestuma, apziurint buvo skausmai tokie duriantys nedideli, bet sakiau, kad man taip kartais paskauda per mmm . Buvo ten sutrikimai del menesiniu, sakiau, kad neimanoma, jei butu negimdinis butu jau didelis terminas, jau neimanoma, kad nieko nejausciau, jau skaudetu labai, bet manes niekas neklause nu ir aisku nebuvo jokio ten negimdinio nestumo ir viskas man gerai buvo, o is kur kodel tas skausmas taip niekas ir neissiasikino smile.gif ismokau labiau pasitiketi savo intuicija smile.gif o visas moteriska probelmas issiprendziau be gydytoju paglabos, keik su gydytojais meginau, neikas i gera nejo, visoki uveju prirasinedavo tai antibijotiku stipriu tai kt, tai va ispoeravo, vienu zodziu savim reikia daugiau pasitiket, o ne kitais.

tai cia viskas normaliai, apie neismanelius gydytojus manau visi istoriju zinom, mane tik papjauste siek tiek, zmones ir mirsta ...bet visi esam tik zmones, ir nereikia tu gydytoju sudievinti kad ir kiek ilgai jie mokesi  biggrin.gif , visi klaidas daro ir nei vienas ne dievulis, kad viska zinotu

Na bet kai itaria apendicita, tai daro tyrimus, kad patvirtintu. Ankstyvoj jaunystej persisportavus is pradziu buvau, tiesiog pradzioj perdideli kruvi turejau, tai pilvo skausmai nezmoniski, greitoji i ligonine nuveze, tenai chirurgas, gine apziurejo, itare umu apendicita. Priemime paeme tyrimus, jie paneige ta apendicita ir namo parvaziavau su receptais nuo skausmo. Ir tai buvo dar tais laikais, kai medicina ne tokia issivysciusi buvo.

Ir dar su tavo tuo aprasomu negimdyviniu nestumu irgi keista - tau ka, ultragarso nedare ir kraujo tyrimo neeme? Nes itart tai itaria, bet echo daromas, imamas kraujas, kad nustatyti horminu kieki... Tai tau dare tuos tyrimus kai itare ar ne, ar iskart ta lapto dare? Nu keista tikrai.

Niekas gydytoju nesudievina, visokiu yra, is savo praktikos kiek zinau 6 - iems tikrai licenzija atimciau. Bet tai ir gydytojus reikia mojet atsirink. Tada manau problemu nekiltu.
Ir mokosi dabar 10 metu, o ne kaip sovietmeti 5, ypac patinka jauni gydytojai, jiems visjas idomu, zingeidus, siekiantis kilti auksciau. Bet labai vertinu ir profesorius ir docentus ir aplamai humaniskus medikus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 24 rugpjūčio 2017 - 18:45
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 24, 18:50)
Mano vyras po vazektomijos. As ne. Tai jis is meiles su manim, o as paleistuvauju su juo??? verysad.gif

Eik nusibausk. Ten palei tave kažkur bažnyčia, tai keliais. Min 10 kartų. Gal bus atleistos tai tavo nuodėmės.
Atsakyti