QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 23, 23:32)
Šitą patarlę apie meškerę sugalvojo nieko nesugebantys duoti savo vaikams
Tai visi normalus tevai kazka duoda viakams, tik klausimas kiek duoti ir ka
Galima vaika auginti siltnamio salygomis, tik paskui liudna buna, kai paciam gyventi reikia savarankiskai. Per radia snekejo apie kursus suaugusiems, kaip buti suaugusiu
Galima vaikui duoti milijonus, bet jei neismokinsi kaip su jais elgtis jis visus isleis ir nezinos ka toliau daryt, manau ta ir turima sioje patarleje omeny
Papildyta:
QUOTE(Gervuogine @ 2017 08 24, 10:06)
Klausyk, nu man vistiek labai idomu. Is kur tu zinai kad karma??? Ta prasme, man nereikia aiskinti kas tai yra, skaiciau girdejau domejausi. Bet kodel tu taip isitikinusi, kad karma? Knygutej perskaitei ir sventai itikejai ar savo praejusius gyvenimus ir visas padarytas nuodemes prisimeni?
As siaip nuosirdziai pavydziu zmonems, kurie tiki ir jiems jokie klausimai nekyla. Kazkaip manau, jiems gyvenimas paprastesnis, kai i visus egzistensinius klausimus turi atsakymus. Ir tada ramu, nereik del nieko galvos kvarsint
Nezinau, taip manau, nieko nezinom siame gyveinme 100 proc, galiu taves tolygiai paklausti, o is kur zinai, kad ne karma?
Ne is knyguciu, as sia nuomone susidariau, buvau krikscione kaip ir dauguma musu LIetuvoje, bet gyvenau, stebejau gyvenime, masciau, ieskojau priezasciu, atsakymu , gyvenimo tiklo, prasmes ir keitesi palaispniui daug visokiu teroiju ismeginau, permasciau gyvenime, taip atejau prie sios pasauleziuros, man ji atrodo logiskiausia ir aiskiausia siuo metu.
Jus pasakykit, kaip jus manot, kodel taip buna, kodel vienas vaikas gauna gera mama, kitas berazumne?kodel kai kas jau gimsta su ligom?
As neturiu atsakymu i visus klausimus ir toliau juos apmastau ir tikrinu gyvenime ....bet nereiskia, kad tu atsakymu nera