QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 03, 23:13)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71745437" data-time="1501759891"><div><p>Ir jus tik megstat medvilninius pantalonus su kasytem?</p></div></blockquote><p>
Man tai cia jau juokinga. Sakyti, kad vyrams dzin triusikai ir neriniai su kaspinais skirti tik fetisistams yra ekstremalu. Net man patinka moterys su graziais triusikais, tai ka jau ten apie vyrus sneket. </p>
Tai butent kad mums moterims patinka
, normaiam sveikam vyrui, nuoga moteris patinka
mes daug ka daromes del saves, del kitu moteru ir labai daug ka prisifantazuojam apei vyrus, aisku viskokiu tu vyru yra...
yra tokiu ,kurie ir partys megsta neriniuotus apatinius
Niekas nesako, kad reikia su pantalonais vaikscioti, sakiau, jei triusikai normalus, svarus, grazus, tai ir gerai, neturi jie buti sintetinia arba butinai su neriniais ir normalus vyrai tikrai jiems per daug demesio neskiria, manau, moteris svarbiau pati normaliam vyrui, ne jos rubai ar pridetines dalys
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 04, 01:51)
Ne, ubuntu save idejo fb nuorodoj, jaunystej tokia, dabartyje apsigaubusi pledu su virsvoriu ir isblukusiom akim. Na bet jei sau grazi - tai viskas ok.
nenusisnekek gal jau daugiau
jau graudu darosi.
jei tau ta mergina su virsvoiu, tau rimtai su galva negerai. ir jei manai, kad savo nuotraukas cia deciaus ar atskleisciau tapatybe irgi ne viskas tvarkoje matomai.
Bet ot bjjaurus tavo charakteris, neina kazko irodyt, tai vis vaiksciosi ratais ir vis dergsi zmones, sveikata del to nestreikuoja? Jei gimtu tau raudonplauke dukra tai taip ir vadintum ryza su kiaules akim? ir siulytum gal nuo vaikystes dazytusi, Baisu kai zmones pilni kompleksu ir kitiems bando juos ivaryti.
As siaip esu tamsaus gymio, bet man raudonplaukiai labai grazus zmones
Papildyta:
Maniau, kad tas vyriskis temos autores nekoks, bet ziuriu cia moteru yra dar baisesniu, va tokios tokius sunus ir uzaugina....
Nei saves nesugeba mylet, nei kitu priimti, paskui ir siukslias i lauka bijo isnesti be makijazo ...
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2017 08 04, 07:13)
Man moteris naturali patinka ,net ir kvepintis nereikia .aisku tas naturalus svaraus kuno kvapas ,,veza,,
Pritariu.
va taip dauguma sveiku normaliu vyru ir masto.
Tie su kompleksais, iesko moteru su kompleksasi.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 04, 08:28)
Kaip čia teisingai išsireikšti? Na man neužtenka, kad plaukai ir rūbai būtų švarūs, nors ir tai labai gerai, bet plaukai dar turi būti pakirpti, nenutriušę, pagaliau jei jau yra žilų- padažyti, rūbai vėlgi, pagal figūrą, tinkantys žmogui. Jei nesidažo, tai vistiek antakiai turi būti sutvarkyti, negražu kai būna juodai perdėtai dirbtinai nupiešti, bet negražu ir ,,paršiuko''. Kažkaip taip.
Man labai gražiai moteriškai atrodo Seimo narė A. Bilotaitė. Dažosi mažai, kiek pastebėjau sutvarkyti antakiai visada, tušas ir neryškiai lūpas padažo. Super, ji visada tokia pasitempusi, graži.
Siaip su daug kuom sutinku, bet kuom uzkliuvo zili plaukai? man jei grazu pvz? dabar net mada ziuriu ateina , jaunos net dazosi tokia spalva