Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(cambala @ 2017 08 23, 14:37)

Taip, parase, kad palaidojo vaika. O tu ant tiek nusiritai, kad jai parasei" jog ja karma nubaude"( na gal zodis zodin neatkartosiu, bet panasiai kazka). Antizmogiska tai, nesupranti?

Su situo as irgi nesutinku.
Viena sūkelė mamkose parase, kad taip ir reikia man, jog mano vaikas serga, o kai as jai atrasiau, jog uz tokius zodzius linkiu kad ir jos vaikai sirgtu, tai tu pamatytum kokia sceną sukėlė, kokia jinai nuskriausta pasijaute. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 rugpjūčio 2017 - 13:49

Endometriozės;
Kiaušidžių navikų (cistų);
Gimdos priedų apsisukimo;
Nevaisingumo, nes galima įvertinti kiaušintakių pratekamumą, ir kitus su nevaisingumu susijusius svarbius veiksnius (sąaugas, endometriozę).

Tu cia matai kur nors parasyta, kad darytu laporaskopija vien tam, kad nustatytu endometriozes diagnoze? Jei itaria endometrioze, nera dideliu skausmu, magnetinis rezonansas nerodo dideliu baisybiu, skiria KT arba siulo gimdyt. Jei moteris negali pastoti ir jai itaria endo, tai taip, daro, kad paziureti kokia priezastis, pravalyt kiausintakius jei uzsikise ir pan. Niekur cia neparasyta, jog operacija daroma, jog isitikinti, ar tikrai moteris serga endometrioze. Ka tau ir sakau visa laika.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 23, 14:05)
Man visada kele siauba tevai,   kurie prisigimdo vaiku ir net uz mokslus negali sumoketi -   jauni zmones turi pradeti gyvenima nuo paskolu uz issimokslinima

Nu matai tie kriterijai skiriasi, vienam bus galejimas uzmoket uz mokslus, kitam namu nupirkimas , treciam gal ir maisto uztekimas bus pakankamas kriterijus. Nors jei taip butu galvojusios visos moterys, musu cia nebutu , nes mano mama pvz gime pokario metu, kai ir maistas buvo prabanga... neturetume ir daugelio geniju, jei buvo 5-7 vaikai seimoje..
Deja nuo paskolu pradeda beveik dauguma jaunu vakaru gyventoju...Nors mokslas siais laikasi jau nebera tokia vertybe, kaip pries 50 m, dirbu su zmonemis, kurie ir vidurines nebaige, svarbu moketi ka darai, tam diplomas nereikalingas. Keiciasi viskas pasaulyje ir labai greitai, paaugliai milijonus uzdirba youtube smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 23 rugpjūčio 2017 - 13:52
QUOTE(cambala @ 2017 08 23, 14:37)
Durne tu durne, eik i tema apie Dieva, susirask mano postus ir pasiskaityk is naujo. Aisku cia draskysies, bet dar karta TAU asmeniskai paaiskinsiu, kad tikiu i viena Dieva, budizmas, islamas, krikscionybe veda i ta pati, tai zinok pripazistu ir Krisna ir Buda ir Alacha ir Jezu.
Kas mane gedyja? Tu arba Ubunte su sarlatanka ezoterike? Cia ir arkliui aisku, kad uzgautos jusu savimeiles biggrin.gif .

Taip, parase, kad palaidojo vaika. O tu ant tiek nusiritai, kad jai parasei" jog ja karma nubaude"( na gal zodis zodin neatkartosiu, bet panasiai kazka). Antizmogiska tai, nesupranti?

Oho kiek daug dievukų iš vieno atsirado biggrin.gif

Tu nė nesupratai kokiame kontekste rašiau. Rašiau tame, kad nesipūstų ir šventos nevaidintų iš šventosios giminės, kurioje visi angelais buvo ir yra biggrin.gif Neaiškintų kaip visus permato ir kaip visiems "padeda", gąsdindama juos prievartautojais ir iškrypėliais. Bet teisingai rašai, durnai gi neįrodysi, nesupras vistiek, galų nesuves niekaip. Tau paprasčiausiai nereikėjo kištis į 4 metų reikalą, nes nei tu skaitei, nei tu dalyvavai, nei tu sovoki kas po kam.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 23, 14:51)
Nu matai tie kriterijai skiriasi, vienam bus galejimas uzmoekt uz mokslus, kitam namu nupirmkimas , treciam gal ir maisto zutekimas bus pakankamas kriterijus. Nors jei taip butu galvojusios visos moterys, musu cia nebutu , nes mano mama gime pokario metu, kai ir miastas buvo prabanga... neturetume ir daugelio geniju, jei buvo 5-7 vaikai seimoje..
Deja nuo paskolu pradeda beveik dauguma vakaru gyventoju...Nors mokslas siais laikasi jau nebera tokia vertybe, kaip pries 50 m, dirbu su zmonemis, kurie ir vidurines nebaige, svarbu moketi ka darai, tam diplomas nereikalingas. Keiciasi viskas pasaulyje ir labai greitai, paaugliai  milijonus uzdirba youtube smile.gif

Jusu gal ir nebutu. As buciau, nes mane i gyvenima isleido pilnai aprupinta. Ir todel mes irgi aprupinsim savo vaikai.
Atsakyti

Tai pasiklausk Is_Sviesos , paaiskins ji kad endometrioze taip nenustatoma, taip gali tik itarti, taigi tikros diagnozes tu kaip ir neturi...

Taip ir yra. Is simptomu galima tik itarti, diagnozes patvirtinimui reikalinga arba laparo, arba magnetinis rezonansas. Bet magnetinis rezonansas parodys ne viska, matysis tik dideli zidiniai ir dideli pakitimai. Man is magnetinio nustate 2a stadija, per laparo paaiskejo, kad 4a.

Jei moteris vyresne, turi vaiku, daugiau nenori ir gydytojai itaria endo, tai skiria KT arba spirale ir ziuri kas toliau. Jei cistos mazeja, skausmai mazeja - nieko nereikia daryti. Juo labiau operaciju.

Nu tai visgi Cambalai daryta laparo ir diagnoze patvirtinta. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 23 rugpjūčio 2017 - 14:00

As isvardinau ivairiu amziu moteris, o tai vel paskui rasysi, kad tik jaunas parasiau.
Na o savo skoni parodyk. O tai speju madam Sapokliak biggrin.gif.

Jai Jakutiene grazi :)

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 23, 14:45)

bet Motina Tereze be makiazo iri palauki nedaze, tai kaip ci adabar ji tau patinka, sakei, akd tokiso yr aapsileidusios...
O zinai,adk tokie zmones ir zudikais tampa? meluoja , iekso sau naudos? mokslas negarantuoja saziningumo ir doros, deja.
Tai pasiklausk Is_Sviesos , paaiskins ji kad endometrioze taip nenustatoma, taip gali tik itarti, taigi tikros diagnozes tu kaip ir neturi...

Motinai Terezai nepriklauso dazytis, ji dvasiniais dalykais uzziiminejo ir i tave visai nepanasi, kuri nesidazo, nuzilus ir su vyru vartosi, vaikus peri kaip futbolo komanda.

Gydytojai zudikais tampa? Nezinau, tau matyt geriau zinot, tu gi pas mus unicumas.
Kiek as esu su gydytojais reikalu turejus del saves, savo artimuju, tai blogo nieko negaliu pasakyt, kai kuriem jauciu labai didele padeka.

As tau dar karta aiskinu, kad eco parode, itare, stebejo, kai echo parode polipa, reikejo operuot, operacijos metu diagnoze pasitvirtino. Dar kas nors?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 23, 14:16)
</p><p></p><p>"We talked about this a lot," Isaacson told a television interview. "He wanted to talk about it, how he regretted it. I think he felt he should have been operated on sooner."
</p>

Nu taip ,kai mires galima dabar visko prisigalvoti. Esmeje ne apie tai gailejosi jis ar ne. Esmeje kad su siuo veziu tikimybe isgyventi ilgai labai maza ir dar neasiku kiek jis butu gyvenes, jei butu pasirinkes kita gydymosi kelia ir pasidares operacija anksciau, net daktarai del to diskutuoja, nera vieningos nuomones. Ir aplamai medicina ne visas ligas isgydo ir o stebukle ir ligoninese zmones mirsta, gal jie gailisi, kad kitu terapiju nesirinko?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 23, 14:18)
Nu bent jau dabar zinai, kad jei kazkas tau atrodo juokingas ir "apsijuokia", dar nereiskia, kad taip atrodo visam forumui ir visiems. Nepamirsk tik, nes ta argumenta apie apsijuokima naudoji pastoviai, kai pritruksta argumentu ir belieka pazeminti pasnekova bandant daryti ispudi, jog "visi" su juo nesutinka, nors tu viena draskaisi.
</p>

ta galetum parasyti ir cambala ir ZKBai, nes jos lygia itaip pat isivaizudoja mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 23, 14:23)
<p>Tas magiskas isitikinimas, kad zmogus "teisingai" gyvenandamas gali viska kontroliuoti. Iskaitant nestumu skaiciu. O jeigu pastoji per daznai, arba visai nepastoji - kazka negerai darai.</p>

Visikas ne toks isitikinimas, nu visiskai atvirksciai. Atvirksciai, naudojancios KT mano, kad gali viska kontroliuoti. As asmeniskai atsiduodu Dievo valiai ir kazka planuoju gyvenime salyginai su galimybe keisti planus. Darau kaip sugebu geriausia, o kaip gyvenime viskas susiklostys gyvenimas ir parodys as stengiuosi pirimti savo gyvenima, toki koks jis yra i rvaiksu, jei jie pas mane ateina.
Paprasciausiai nemaciau nei pas viena moteri ,kuri nenaudoja kontraceptiku ir zindo normaliai, kiek reikia vaika, kad vaikai labai daznai birtu. Gal taip ir buna, nezinau, bet tai jau reta isimtis, tokios moterys ir su spiralem pastoja. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 23 rugpjūčio 2017 - 14:04

ta galetum parasyti ir cambala ir ZKBai, nes jos lygia itaip pat isivaizudoja mirksiukas.gif

As suprantu, kad tu naujoke forume, nes siaip mes su Cambala pakankamai daug kapojames, tai kai nesutinku su jos nuomone, ir parasau.

Ir, beje, nzn kas ka isivaizduoja, bet tas apsijuokimas Montevertes postuose pastoviai pasirodo. Pirmus kartus viena pazvengiau ir tiek, dabar parasiau, nes gal zmogus tikrai nesupranta, jog ji yra ne visas forumas.

Atsakyti

Ubuntu nu nesvaik mitais, ka. Zindant pastot galima dar ir kaip. Vartaisi ir tiek. O greiciausiai vyras tavo jei toks yra, savo mikasiu istraukia pries baigdamas. O tai irgi yra siokia tokia apsauga nuo vaiku. Sapnelis tu.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 23, 14:28)
Prie ko mano statusas?
As kalbu, kad ukininkas niekada nezinos kaip paleisti raketa i dangu, o mokslininkas, kures raketa nezinos kaip ukininkaut.
Visos specialybes, visi darbai reikalingi, bet jei nenutuoki kazkurioj srity - tai kam tiek plesytis?

Tu suvoki skirtuma tarp technologiju, kuriom reikalingos spec zinios ir savo kuna, apie kuri mes visi turim zinot? nemanai?
Atsakyti