Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

vat butent cia ir yra esme. Normaliai auginant i rgyvenant vaikai nebyra kas met, net ir po sekso.

Vaisingiems byra. Birtų. Jei nezinojot, tai jei pora nesisaugodama per metus nepastoja- jie turi kazkokiu problemu. Jus tiesiog nesate vaisinga. Ar vyras. Ty jums sunku pastot. Tad negalite buti joks pavyzdys. Kitoms gi reikia saugotis. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 23, 14:09)
1. Tu ne nelabai supranti, o visiskai. Buna kam ir 3 operacijas daro. Zinau 25ete, kuriai dvi darytos, bet jai yra didziuliai skausmai, diena is dienos, skausmingi (beveik neimanomi) lytiniai santykiai, dideles saaugos, kiausides su gimda nuo ju net pasislinke. Bet net ir jai gydytojas galu gale pasake, kad skiria gydyma koki gali atsizvelgiant i jos amziu ir nepjaustys istisai, net jeigu ta kankinasi. Tai as tau ir sakau, kad operacijai reikia rimtos priezasties. Operacija nera skirta ligos diagnozavimui, arba tiesiog paziuret kaip sekasi.
</p><p>2.  Del to tariamo gydymo, tai jei taip viska zinai, rasyk straipsnius, varyk i gyd konferencijas ir gal gausi nobeli.
</p>

Ginekologinė diagnostinė laparoskopija dažniausiai atliekama dėl:
Neaiškios kilmės ūmaus ar lėtinio skausmo pilvo apatinėje dalyje ar juosmens srityje;
Įtariamo ginekologinio uždegimo;
Negimdinio (ektopinio) nėštumo;
Endometriozės;
Kiaušidžių navikų (cistų);
Gimdos priedų apsisukimo;
Nevaisingumo, nes galima įvertinti kiaušintakių pratekamumą, ir kitus su nevaisingumu susijusius svarbius veiksnius (sąaugas, endometriozę).
http://www.gkklinika...paroskopija-136

nu niekur kiek skaiciau info neraso taip ,kaip tu rasia, kaip tik reklamuoja si aoperacija ir ivardina kaip diagnoztikos priemone.
ir vis tiek nesuprantu, ka bandei irodyti, jei moetriai dare, tai dare, jei sake,kad dare, patvirtino, kad nera endometriozes zidiniu tai gal taip ir yra?

Niekaip neina suvokti, kad cia atskiri pasauliai? alternatyvi medicina ir tradicine ir viena kitos nei metodais, nei irodymais nesinaudoja? ir ko ta Nobeli kisat amzinai?
Skaitei striapsni kur idejau nesenai,kur moteris paskoja kaip komoje kai ka suvoke ir pagijo nuo vezio, gal jai irgi pasiulik eiti gauti Nobelio premija? juk taip negalejo buti pagal medikus, ji turejo buti mirusi, o va eme ir pasveiko.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 23, 14:17)
Tau labai svarbus tavo socialinis statusas. Greiciausiai tu augai vargingoje seimoje.
Galiu spresti,  kad tu ji kurei savo rankomis ir labai sunkiai  kurei,  todel labai ji aukštini

Prie ko mano statusas?
As kalbu, kad ukininkas niekada nezinos kaip paleisti raketa i dangu, o mokslininkas, kures raketa nezinos kaip ukininkaut.
Visos specialybes, visi darbai reikalingi, bet jei nenutuoki kazkurioj srity - tai kam tiek plesytis?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 23, 14:22)
Tu man labai panasi i kaka, prilipusi prie bato.
Ko tu cia Dievo tema kisi? Ai, nori ir cia apssiskelbti, kad daug ju matei?😂😂😂 O balti arkliai dar neskraido aplink tave?
Apie kokius tu vargsus ir nelaimingua cia sneki? Apie ta nare, kur vaika prarado? Nu tai koks tavo reikalas kaip ji gyvena, kodel ji turi ieskotis pagalbos pagal tavo proteli?
Atsibodai, nebeidomu jau is tuscio i kiaura pilstyt.

O ko tu maistą kiši ne į temą? Tu geriau apsiskelbk, kad tu nebe krikščionė, nors ką tik žavėjaisi krikščionių dievu, o kai buvai sugėdinta, kad taip krikščionės nesielgia kaip tu, jau tapai nebe krikščionė biggrin.gif
Tai vat tame ir esmė, kad tu nežinai apie ką šneki. Jinai tau neparodė mirties liudijimo. Ji tiek prišnekėjus visokių nesąmonių, kad kai nebeturėjo ką pasakyti, tai pradėjo vaikus kišti. Pirmiausia svetimus, kaip juos gelbėja, o po to susigalvojo persiregistruoti ir jau sumąstė, kad ir savo gal turėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 23, 14:28)
Prie ko mano statusas?
As kalbu, kad ukininkas niekada nezinos kaip paleisti raketa i dangu, o mokslininkas, kures raketa nezinos kaip ukininkaut.
Visos specialybes, visi darbai reikalingi, bet jei nenutuoki kazkurioj srity - tai kam tiek plesytis?

As nekalbu apie tai, ka tu rašai eilutese, as kalbu apie tai, kas paslepta tarp eilučių
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 23, 14:15)

Papildyta:

kažkoks durnokas skonis biggrin.gif nerišlus visai biggrin.gif

As isvardinau ivairiu amziu moteris, o tai vel paskui rasysi, kad tik jaunas parasiau.
Na o savo skoni parodyk. O tai speju madam Sapokliak biggrin.gif .
Atsakyti
Aha aha, nu kokia "melagė" ta iš_šviesos:

"According to Steve Jobs’ biographer, Walter Isaacson, the Apple mastermind eventually came to regret the decision he had made years earlier to reject potentially life-saving surgery in favor of alternative treatments like acupuncture, dietary supplements and juices. Though he ultimately embraced the surgery and sought out cutting-edge experimental methods, they were not enough to save him"
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 23, 14:30)
O ko tu maistą kiši ne į temą? Tu geriau apsiskelbk, kad tu nebe krikščionė, nors ką tik žavėjaisi krikščionių dievu, o kai buvai sugėdinta, kad taip krikščionės nesielgia kaip tu, jau tapai nebe krikščionė biggrin.gif
Tai vat tame ir esmė, kad tu nežinai apie ką šneki. Jinai tau neparodė mirties liudijimo. Ji tiek prišnekėjus visokių nesąmonių, kad kai nebeturėjo ką pasakyti, tai pradėjo vaikus kišti. Pirmiausia svetimus, kaip juos gelbėja, o po to susigalvojo persiregistruoti ir jau sumąstė, kad ir savo gal turėjo ax.gif

Durne tu durne, eik i tema apie Dieva, susirask mano postus ir pasiskaityk is naujo. Aisku cia draskysies, bet dar karta TAU asmeniskai paaiskinsiu, kad tikiu i viena Dieva, budizmas, islamas, krikscionybe veda i ta pati, tai zinok pripazistu ir Krisna ir Buda ir Alacha ir Jezu.
Kas mane gedyja? Tu arba Ubunte su sarlatanka ezoterike? Cia ir arkliui aisku, kad uzgautos jusu savimeiles biggrin.gif .

Taip, parase, kad palaidojo vaika. O tu ant tiek nusiritai, kad jai parasei" jog ja karma nubaude"( na gal zodis zodin neatkartosiu, bet panasiai kazka). Antizmogiska tai, nesupranti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 23 rugpjūčio 2017 - 13:39
QUOTE(cambala @ 2017 08 23, 14:31)

Na o savo skoni parodyk. O tai speju madam Sapokliak biggrin.gif .

O ką biggrin.gif labai protinga moterytė ta Šapokliak. Ir issiauklejusi, bei gera skonio turinti sena tetulyte biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 23, 14:24)
Vaisingiems byra. Birtų. Jei nezinojot, tai jei pora nesisaugodama per metus nepastoja- jie turi kazkokiu problemu. Jus tiesiog nesate vaisinga. Ar vyras. Ty jums sunku pastot. Tad negalite buti joks pavyzdys. Kitoms gi reikia saugotis. </p>

tau ziuriu nedaiena niekaip, kad mes jau turim vaiku, nu niekaip neina tos info suvirskinti biggrin.gif
Pirmas vaikas normaliai gimsta apie metus nuo pasimylejimu pradzios. O kas 2 neimanoma pastot daug kartu, jei zindai. Su kiekvienu vaiku pastojimas tolinasi, nes zindant pastoti sunkiau ir aplamai organizmui atsistatyti reikia, bet taip realiai sunku suvokti tokia paprasta informacija? Tai prie ko cia as pavyzdys, pilna moteru, kaip as sakiau mano drauges turi nuo 1 iki 5 vaiku, nenaudodamos jokiu kontraceptiku, nei gumyciu. Nu zinoma, jei zmogus tik nori vieno vaiko ar 2 ir jokiu budu ne daugiau ir jam vaikai kazkoks siaubas, kad nuo ju taip stipriai reikia saugotis, cia jau kita sneka, bet nuolat aiskinti, kad nenaudojant konktraceptiku gims vaikai kas met tai jau absurdas ir matomai KT gamintoju paskleistas mitas.
Aplamai dabar visu zmoniu vaisingumas sumazejes tiek, kad kas 4-5 seima is vis nesusilaukia vaiku ir be jokiu saugjimosi, stai drauge antro niekaip nesusilaukia, mediciniskai abu sveiki. Tai gal nustokit skleist ta melaginga paranoja apie vaikus krentancius is dangaus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 23, 13:56)
Jau rasiau kas man grazios, bet papildau Adamkiene, Motina Teresa, Dzenifer alopez, Kate Winslet, " Karibu piratu" pirmu daliu pagrindine aktore, Hario Poterio" Hermiona ir daug daug ivairiu biggrin.gif .
Na taip, man zmones, igyje specialybe pagal issilavinima, besistazuojantys issivysciusiose salyse ir dirbantys savo darba 20 ir daugiau metu man yra patikimesni uz pakvakusius naturalistus.
Siaip tai man endometrioze nustate echoskopu ir per apziura+ bendrais nusiskundimais. Neskyre jokio gydymo, pradzioj tik stebejo. Pakartotinis echo parode polipa, reikejo isoperuoti, nes gydytojai sake, kad jei neoperuot - gali suvezeti. Na tai is dvieju blogu dalyku protingas zmogus renkasi mazesne rizika. Dar kazka nori apie mane suzinot?

bet Motina Tereze be makiazo iri palauki nedaze, tai kaip ci adabar ji tau patinka, sakei, akd tokiso yr aapsileidusios...
O zinai,adk tokie zmones ir zudikais tampa? meluoja , iekso sau naudos? mokslas negarantuoja saziningumo ir doros, deja.
Tai pasiklausk Is_Sviesos , paaiskins ji kad endometrioze taip nenustatoma, taip gali tik itarti, taigi tikros diagnozes tu kaip ir neturi...
Atsakyti
Nuuu. Tik va visokios gegutės pašalpinės gimdo po 6 ir daugiau, ir byra tie vaikai kasmet ar kas 2 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 23, 13:59)
As visada sakau -  ne diplomu skaicius pasakok apie zmogaus prota,  o poelgiai ir KAIP jis KALBA.

taip poelgiai daug ka pasako ir kas zmogaus sirdyje yra .
o kalbeti graziai galima ismokti, politikai tam grazus pvz
Atsakyti