Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 23, 13:47)
ai as ne tokia bjauri  biggrin.gif neturiu tikslo rustinti, siaip tik ismegitni zmogaus porto galimybiu ribas ir uztenka lotuliukas.gif

As tai manau, kad ne moteru prote cia reikalas, o saves nerealizavime. Neturiu siandien jegu beletristikoms, bet veliau pratesiu savo izvalgas
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 23, 10:23)
<p>1. biggrin.gif</p>
<p>2. biggrin.gif irodyti aisku negali</p>

cia temoje apie endometrioze taip motetrys raso iki 4 operaciju dare, matomai irgi meluoja, visos visada meluoja? Nelabai suprantu, ka tu nori irodyt, kad nei vienai moteriai pasaulyje nera padare antros laporoskopijos?
Paaiskink savo logika, endometriozes bijai, kadangi gali likti nevaisinga, bet vaiku negimdai? tai nemanai, kad su amzium ir taip maziau vaisinga daraisi? unsure.gif

O del irodymo apie paleistuvavima vartojant KT, tai pasakyk kam jos varojamos turint mylima ir mylinti vyra?(atmeskim tariama gydyma nuo ligu, kas manau labai mazas procentas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 23 rugpjūčio 2017 - 12:59

ai as ne tokia bjauri biggrin.gifneturiu tikslo rustinti, siaip tik ismegitni zmogaus porto galimybiu ribas ir uztenka lotuliukas.gif
Papildyta:
Tu is vis matau nesusipazinusi su moters kuno, vaisingumo veikimu mirksiukas.gif
Matai buna seksas ir buna pasimylejimas, kai suvoksi skirtuma pasisnekesim. biggrin.gif

Kaaaas? Sexas yra sexas. Po sexo nesisaugant vaisingi zmones anksciau ar veliau susilaukia pasekmiu. Baik cia varytis. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 23, 13:54)
As tai manau,  kad ne moteru  prote cia reikalas,  o saves nerealizavime. Neturiu siandien jegu beletristikoms,  bet veliau pratesiu savo izvalgas

keli dalykai pirma siauras mastymas, nesugebejiasm pazvelgt placiau ir antra meiles trukumas.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 23, 13:43)
Tu kiek aks kokiu moteru minejo visas isdergei smile.gif  tai idek kokia nuotrauka ar pavarde zymios moters, krui tau grazi, zinosim skoni tavo  biggrin.gif

Ai gydytojai skyre ir sventa, supratau tavo religgija - medicina. O tai kai nustate endometrioze narkoze buvo sveika?  bigsmile.gif

Jau rasiau kas man grazios, bet papildau Adamkiene, Motina Teresa, Dzenifer alopez, Kate Winslet, " Karibu piratu" pirmu daliu pagrindine aktore, Hario Poterio" Hermiona ir daug daug ivairiu biggrin.gif .
Na taip, man zmones, igyje specialybe pagal issilavinima, besistazuojantys issivysciusiose salyse ir dirbantys savo darba 20 ir daugiau metu man yra patikimesni uz pakvakusius naturalistus.
Siaip tai man endometrioze nustate echoskopu ir per apziura+ bendrais nusiskundimais. Neskyre jokio gydymo, pradzioj tik stebejo. Pakartotinis echo parode polipa, reikejo isoperuoti, nes gydytojai sake, kad jei neoperuot - gali suvezeti. Na tai is dvieju blogu dalyku protingas zmogus renkasi mazesne rizika. Dar kazka nori apie mane suzinot?
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 23, 13:56)
keli dalykai pirma siauras mastymas, nesugebejiasm pazvelgt placiau ir antra meiles trukumas.

As visada sakau - ne diplomu skaicius pasakok apie zmogaus prota, o poelgiai ir KAIP jis KALBA.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 23, 13:55)
Kaaaas? Sexas yra sexas. Po sexo nesisaugant vaisingi zmones anksciau ar veliau susilaukia pasekmiu. Baik cia varytis. </p>

vat butent cia ir yra esme. Normaliai auginant i rgyvenant vaikai nebyra kas met, net ir po sekso.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 23, 13:56)
Jau rasiau kas man grazios, bet papildau Adamkiene, Motina Teresa, Dzenifer alopez, Kate Winslet, " Karibu piratu" pirmu daliu pagrindine aktore, Hario Poterio" Hermiona ir daug daug ivairiu biggrin.gif .
Na taip, man zmones, igyje specialybe pagal issilavinima, besistazuojantys issivysciusiose salyse ir dirbantys savo darba 20 ir daugiau metu man yra patikimesni uz pakvakusius naturalistus.
Siaip tai man endometrioze nustate echoskopu ir per apziura+ bendrais nusiskundimais. Neskyre jokio gydymo, pradzioj tik stebejo. Pakartotinis echo parode polipa, reikejo isoperuoti, nes gydytojai sake, kad jei neoperuot - gali suvezeti. Na tai is dvieju blogu dalyku protingas zmogus renkasi mazesne rizika. Dar kazka nori apie mane suzinot?

O maaaaan tik vienintelė ir nepakartojama Merylin Monroe
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 23, 13:59)
As visada sakau -  ne diplomu skaicius pasakok apie zmogaus prota,  o poelgiai ir KAIP jis KALBA.

Nu taip taip, fabriko fasuotoja draskosi ziniose apie medicina lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 23, 14:00)
vat butent cia ir yra esme. Normaliai auginant i rgyvenant vaikai nebyra kas met, net ir po sekso.

Man visada kele siauba tevai, kurie prisigimdo vaiku ir net uz mokslus negali sumoketi - jauni zmones turi pradeti gyvenima nuo paskolu uz issimokslinima
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 23, 14:02)
Nu taip taip, fabriko fasuotoja draskosi ziniose apie medicina lotuliukas.gif .

O kas blogai su fasuotoja? Ta fasuotoja gali buti desimt kartu protingesne uz tave.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 rugpjūčio 2017 - 13:07
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 23, 14:05)
Man visada kele siauba tevai,  kurie prisigimdo vaiku ir net uz mokslus negali sumoketi -  jauni zmones turi pradeti gyvenima nuo paskolu uz issimokslinima

tai yra investicija i SAVO ateiti ir gyvenimo kokybe. gal dar tevai turi nupirkti vaikams po buta/nama, kad anie gyvenimo nepradetu skoloj? o gal ir dirbt vaikams nereik leisti, nes tevai turi uztikrinti vaiko pilnaverti gyvenima? tai ka tada tiems vaikams veikti gyvenime? kaupti pinigus savo vaikams?
Atsakyti
Ai, nu jei myli vyrą, vadinasi turi būti pasiruošus pagimdyti visą futbolo komandą lotuliukas.gif
Atsakyti