Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(cambala @ 2017 08 04, 01:51)
Ne, ubuntu save idejo fb nuorodoj, jaunystej tokia, dabartyje apsigaubusi pledu su virsvoriu ir isblukusiom akim. Na bet jei sau grazi - tai viskas ok.

maciau biggrin.gif O ten tikrai ji? Tai bliamba, kazkas meluoja, nes ta is fb nuorodos diedo neturi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 04 rugpjūčio 2017 - 01:20
QUOTE(Persikine @ 2017 07 30, 11:40)
Labas, mielos moterys.

Rašau gamindama pietus- tad skubos tvarka biggrin.gif Ilgai dvejojau, ar rašyti, bet kartais čia galima rasti šaunių, protingų damų.

Apie save: esu išsilavinusi, jauna moteris. Išvaizda: ryškių, bruožų, sportuojanti, prisižiūrinti (bet ne miss madam Fyfa 3000). Tikrai esu jaunatviška, simpatiška.

Apie vyrą: susituokę jau 4 metus. Pastaruoju metu visą laiką (beje, tas buvo ir santykių pradžioje) gaunu komentarų, kad nesu moterišką, kad nesidažau tiek, kiek jam norėtųsi. Kad pažiūrėk, kokia kita, o tu kokia. Kad "ana tai baisi, bet jos š**na gerulė". Kodėl nesidažai namie? Ir panašaus tipo dalykai. Aš jam sakiau, kad mane skaudina tokie dalykai, plius, neturiu kalno jo kontroliuojamų pinigų, dirbu pamaininį darbą, kas tenka dirbti ir naktimis. Darbas ne oficinis, ne sedžiu rankyčių sudėjus... Jis po naktinės, man išėjus iš dušo užsipuola, kodėl aš susirišus kuodą? Kodėl kiti vyrai gali "turėti šalia savęs gražią moterį, o aš ne??"

Buvau išėjus. Du mėnesius gyvenome atskirai. Susitaikėme. Tad noriu Jūsų nuomonės - ar aš tikrai kažko nesuprantu, arba aš nesu jo skonio moteris, arba...? Ačiū už bet kokias nuomones.  4u.gif

Man tinka darbsti ir nesidazius moteris ,jei ka i PM ax.gif
Bet tema kaip visada nukrypo i lankas ,bet gerai paatviravot smile.gif) apie kasas smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 04 rugpjūčio 2017 - 06:04
Darbinės kumelės ieškote? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 08 04, 06:06)
Darbinės kumelės ieškote? mirksiukas.gif

Kodel butinai kumeles ? Daugiausia moteru iesko arklio ir durno ,kad tampyt galetu biggrin.gif
Man moteris naturali patinka ,net ir kvepintis nereikia .aisku tas naturalus svaraus kuno kvapas ,,veza,, mirksiukas.gif
Atsakyti
Nea, tada reikia ieškoti darbinio asilo.
O moteriai kvepintis nereikia, juk pigiau kainuoja.
Ir iš viso,totaliai nukrypome į lankas.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 08 04, 06:18)
Nea, tada reikia ieškoti darbinio asilo.
Ir iš viso,totaliai nukrypome į lankas.

Smagu kai du zmones jungia ne tik pusryciu stalas ,lova o ir darbas poilsis ir t.t
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 04, 00:54)
maciau biggrin.gif O ten tikrai ji? Tai bliamba, kazkas meluoja, nes ta is fb nuorodos diedo neturi biggrin.gif

Nezinau, gal ir ne ji, bet neatmetu galimybes.
Siaip galvoju, koks sveikas zmogus des i foruma zmogaus fb nuoroda?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 08 04, 06:18)

O dar gi kaip nesveika kvepintis - juk chemija, nesveika bigsmile.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 04, 02:24)
Amm.. o kuom tas apsileidimas atsispindi, smalsu pasidare? As pvz beveik isvis nesidazau, nes, visu pirma, ne bet ka galiu ant veido uztepti, oda ziauriai jautri, eidama i miesta pieno nusipirkt ar i baseina tikrai nesidazau ir man gilai dzin, kokia as kitiems atrodau, jei mano plaukai, rubai svarus, bet nepasidazius, tai jau tipo apsileidus?

Pasiskaicius ubuntu, pries akis stojasi nu grynai Sirinskiene, isvaizdos prasme lotuliukas.gif

Kaip čia teisingai išsireikšti? Na man neužtenka, kad plaukai ir rūbai būtų švarūs, nors ir tai labai gerai, bet plaukai dar turi būti pakirpti, nenutriušę, pagaliau jei jau yra žilų- padažyti, rūbai vėlgi, pagal figūrą, tinkantys žmogui. Jei nesidažo, tai vistiek antakiai turi būti sutvarkyti, negražu kai būna juodai perdėtai dirbtinai nupiešti, bet negražu ir ,,paršiuko''. Kažkaip taip.
Man labai gražiai moteriškai atrodo Seimo narė A. Bilotaitė. Dažosi mažai, kiek pastebėjau sutvarkyti antakiai visada, tušas ir neryškiai lūpas padažo. Super, ji visada tokia pasitempusi, graži.
Atsakyti
O man ta moteris įdėtoje nuotraukoje tikrai simpatiška (gerokai simpatiškesnė už žurnaluose periodiškai pasirodančias persidažiusias "žvaigždes", kurių tikrų veido bruožų per kontūravimus ir pridėtinius "grožius" visiškai nebesimato). Ir visai neapsileidusi.

Ir šiaip, kam tie kraštutinumai? Lygiai taip pat galėčiau pasakyti, kad jei nemokat vyrų sugundyti be striptizo šokėjos aprangos, nu tai dedatės tą aprangą. Yra moterų, kurioms ir be jos visai neblogai sekasi biggrin.gif Kiek man teko tų vyrų turėt, garantuoju, kad ne mano triusikai jiems buvo didžiausias dirgiklis biggrin.gif cool.gif

Gražūs apatiniai gali būti ir iš natūralių medžiagų, neišsidirbinėkit, kad nematę tokių rolleyes.gif Nors pas mane visokių yra, bet tik todėl kad perku tai, kas man patinka ir su kuo jaučiuosi gerai.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 04, 01:24)
Amm.. o kuom tas apsileidimas atsispindi, smalsu pasidare? As pvz beveik isvis nesidazau, nes, visu pirma, ne bet ka galiu ant veido uztepti, oda ziauriai jautri, eidama i miesta pieno nusipirkt ar i baseina tikrai nesidazau ir man gilai dzin, kokia as kitiems atrodau, jei mano plaukai, rubai svarus, bet nepasidazius, tai jau tipo apsileidus?

Meskite pieną, mažiau jautri oda bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Anne Hathaway: tvarginga, prisiziurejusi, nepersidaziusi zvaigzde, savo grozi pabrezianti minimaliu makiazu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 04, 08:50)
Meskite pieną, mažiau jautri oda bus mirksiukas.gif

Aš pieno išvis beveik nevartoju, sūnus mėgsta, dėl jo ir perkam.
Atsakyti