Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 23, 12:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71768006" data-time="1503477321"><div><p>Nu tai ir toliau prieš visus apsijuoksi vartotojo įkelta nuotrauka
Pažiūrėk tu į save, gi graudu žiūrėti, pati muši, pati rėki vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tu=Visi? smile.gif
</p>

Tave pačia gi jinai avyte išvadino, tai sutinki tada, kad tu avis? smile.gif
Atsakyti

Man nesvarbu kas pries ka, su kuo ir uz ka. Net jei demonstruotum savo arogancija pries pacia nemegstamiausia nare, as vistiek pakomentuociau. Sedi viena ir rasineji "apsijuokei pries visa foruma, pries visus". Buna zmones su susidvejinusia asmenybe, tai pas tave ten galvoj keliolika turbut sedi, kad tiek puties ir save isivaizduoji kaip "visus".

Atsakyti
Kodel jus, kaip laukinės katės - vienos kitoms pagatavos gerkles perkasti?
I witnessed it firsthand mamkose typ top matavimusis kuri geriausia, ne taip senai. Nieko is to gero neišėjo - mergos persipyko ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 rugpjūčio 2017 - 11:39
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 23, 11:38)
Kodel jus,  kaip laukinės katės -  vienos kitoms pagatavos gerkles perkasti?

Viskas cia normaliai, as kitokio bendravimo tarp moteru ir nemaciau.

Padeti galima pataisyti tesiant tema apie "durnu zmonu auklejima kumsciais". Tada vel visos susivienysit ir tapsit draugiskos.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 23, 12:19)

Dieve dieve, kokia tu mazvaike, elgesys kaip smelio dezej besikapstancios.
O tu galvoji, ji neatsimena, kad as jai avis dejau?
Ir tu manai, kad pas narius tik kaip pas tave, jei kas ne pagal tave, tai iskart karas iki gyvos galvos?
Asmeniskai as vienoj temoj galiu nesutart, kitoj temoj salininje but, aisku jei zmogus protingas. Bet tau sito tiesiog nesuvokt, nes nesubrendusi esi.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 08 23, 12:43)
Padeti galima pataisyti tesiant tema apie "durnu zmonu auklejima kumsciais". Tada vel visos susivienysit ir tapsit draugiskos.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 23, 12:43)
Dieve dieve, kokia tu mazvaike, elgesys kaip smelio dezej besikapstancios.
O tu galvoji, ji neatsimena, kad as jai avis dejau?
Ir tu manai, kad pas narius tik kaip pas tave, jei kas ne pagal tave, tai iskart karas iki gyvos galvos?
Asmeniskai as vienoj temoj galiu nesutart, kitoj temoj salininje but, aisku jei zmogus protingas. Bet tau sito tiesiog nesuvokt, nes nesubrendusi esi.

Tai tau ir nesuvokt biggrin.gif Kaip viskas tau tinka, ką tu man rašai bigsmile.gif
Kad dievų tema tau nepatiko ir kelių pozicija joje, įskaitant mano, tai nereiškia, kad visose temose dabar kabinėtis turi, pradedant mityba, baigiant žmonių išvaizda. Gi pati rašei, kad anksčiau sutarėm, tai ko dabar čia išskydai dėl vienos ar poros temų? biggrin.gif
Papildyta:

Ne, aš tai jau stočiau į tavo pusę, man vyrai visada labiau patiko, be to jau seniai ką bemušiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 23, 12:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71768059" data-time="1503479994"><div><p>Tave pačia gi jinai avyte išvadino, tai sutinki tada, kad tu avis? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Man nesvarbu kas pries ka, su kuo ir uz ka. Net jei demonstruotum savo arogancija pries pacia nemegstamiausia nare, as vistiek pakomentuociau. Sedi viena ir rasineji "apsijuokei pries visa foruma, pries visus". Buna zmones su susidvejinusia asmenybe, tai pas tave ten galvoj keliolika turbut sedi, kad tiek puties ir save isivaizduoji kaip "visus".
</p>

Vėl psichologauji? Realių klienčių pritrūkai, striuka su pinigėliais? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 23, 13:11)
Tai tau ir nesuvokt biggrin.gif Kaip viskas tau tinka, ką tu man rašai bigsmile.gif
Kad dievų tema tau nepatiko ir kelių pozicija joje, įskaitant mano, tai nereiškia, kad visose temose dabar kabinėtis turi, pradedant mityba, baigiant žmonių išvaizda. Gi pati rašei, kad anksčiau sutarėm, tai ko dabar čia išskydai dėl vienos ar poros temų? biggrin.gif
Papildyta:

Ne " dievu", o "Dievo". Is kur trauki, kad nepatiko? Patinka, bet vienai egzocertistei manau kita tema labiau butu tikusi. Bet i ezoterika matomai mazai uzsuka kas, todel save reklamuoja temoj apie Dieva.
Nerasiau niekur, kad su tavim sutariau anksciau, rasiau, kad anksciau atrodei kaip ir protinga, bet perpratau, esi melage, veidmaine, false, besisaipanti is kitu nelaimiu. Man tokie zmones nepatinka.
Tave erzinu su tavo mityba, na man patinka taip linksmintis, nes jei nekreiptum demesio ir nerasytum visur to pacio apie savo ciucika ir tai, kad visavalgiai kvailesni uz veganus, tai neerzinciau biggrin.gif .
O Ubuntu isvaizda tai aisku norisi komentuot, ypac kai maike plesosi, irodyneja kad nuzilusios saknys jaunai moteriai grazu ir visos besidazancios kompleksuotos. Nu tai Sapokliak gryna.
Atsakyti

Kodel? Dar yra AŽ. Gerai veikia biggrin.gif Cia pries keleta dienu viena 'nuskriausta' (o tiksliau - psichiskai bisky nestabili) sios temos dalyves ikalbinejo ignoruoti mane. Bet tai ant kiek kvailu zmogumi reikia buti, kad nesuprasti, jog tokie dalykuai isplaukia i pavirsiu vistiek. Bet tiek to. Jei rupetu - pulciau aiskintis, dabar gi ar ne pokum man? biggrin.gif
Geriau pakalbam apie tavo fobiją moterims.
Tave vaikysteje isprievartavo ar tu gimei jau toks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 rugpjūčio 2017 - 12:39
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 23, 08:01)
Nesvaik. Nesisaugai, barskiniesi vaisingomis dienomis ir nepastoji- nevaisinga arba tu arba vyras</p>

Kodel nepastoju? tai vaikai is kur is kopustu palei tave, gal pati nesvaik? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 23 rugpjūčio 2017 - 12:36
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 23, 13:33)

As tavo vietoj keliems troliams neatsakineciau sioje temoje
Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2017 08 23, 06:09)
KAS YRA PALEISTUVAVIMAS???</p>

siais laikais labai individualus supratimas, jei klausi mano suvokimo, tai man lyt santykiai be meiles.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 23, 13:37)
As tavo vietoj keliems troliams neatsakineciau sioje temoje

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o ka viekti, kaip diena pasilinksminti ? biggrin.gif
Atsakyti