Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Monteverte @ 2017 08 23, 09:34)
Tai buvo cambala žodis, dėkojame cambalai biggrin.gif
Papildyta:

čia tai faktas, kad rašys ir dar dakurs savo biggrin.gif nu bet gi jai, kaip ne krikščinei tai galima, Jėzaus gi neklauso ji ax.gif

Bet kokia tu visgi nesubrendusi mazvaike biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 23, 09:59)
Bet kokia tu visgi nesubrendusi mazvaike biggrin.gif .

Ania? Tai ko pastoviai prie manęs lendi ir kalbini? biggrin.gif Motušėlę vaidini, patarimus žarstai, auklėji, nia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 23, 10:01)
Ania? Tai ko pastoviai prie manęs lendi ir kalbini? biggrin.gif  Motušėlę vaidini, patarimus žarstai, auklėji, nia? biggrin.gif

Kas prie taves lenda? Ar ne per daug susireiksmini del demesio trukumo? Niekam tu neidomi, bet jei juokas ima is to, kad pvz ciuckina zuvim seri, nes veganei taip sviecia arba rasai, kad kas su tavim pykstadi, tas rojaus ir eliziejaus nematys - nu tai griuk negyvas, ryskiai atsimeni tokius dalykus. biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 23, 00:01)
Ka ir rasiau prioritetai noriu sekso, nenoriu vaiku.
Paleistuvaut nereikai KT pagalbos, tik sakau, kad ji vartojama didziausiai del to. Nu aisku jums jei su vienu tai jau nepaleistuvavimas, nesvarbu, kad ir meiles nera... smile.gif  Jus pvz suvokiat,akd ir susituokus galima ir porstitucija ir paleistuvyste, stampas kazkur parasia nekeicia situ dalyku  biggrin.gif ar pagal jus jei miegas kas suvienu tai jau viskas gerai nesvarbu, kad ir del pinigu pvz ?  biggrin.gif

Papildyta:

Eksperte, o tu is kur zinai kas su kiek ir del ko miega? Tave paskaicius, tai jei su vyru gyvena, kt geria- paleistuves, bet jei kt negeria - irgi paleistuves, nes miega del pinigu. Tu is kur zinai kas ka myli ar nemyli? blink.gif
Tai pagal tavo logika iseina kad nepaleistuve yra tik tokia istekejusi motera, kuri negeria kt ir mylusi su bedarbiu, neturinciu jokiu pajamu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 23 rugpjūčio 2017 - 09:15

1. Nu va, o kitom daro ir po kelias operacijas, diagnozei.

2. Paleistuvaut nereikai KT pagalbos, tik sakau, kad ji vartojama didziausiai del to.

1. :D

2. :D irodyti aisku negali

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 23 rugpjūčio 2017 - 09:23

Prisiminiau istorija. Moteriske dar jauna susirgi kruties veziu. Ale gi visa sirdim tikejo zolelem ir gyduoliais. Niekas, nei vyras nei vaikai jos neitikino. Uzverte kojas. Dabar sveika...

Garsiausia istorija, kuri parodo alternatyvios medicinos ir fanatiku zala yra Steve Jobs mirtis. Jis is pradziu gydesi alternatyviai, po to perejo prie normalios medicinos, bet buvo per velu. Pries mirti gailejosi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 23 rugpjūčio 2017 - 09:32
QUOTE(Gervuogine @ 2017 08 23, 06:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ubuntu***" data-cid="71767637" data-time="1503435663"><div><p>Ka ir rasiau prioritetai noriu sekso, nenoriu vaiku.
Paleistuvaut nereikai KT pagalbos, tik sakau, kad ji vartojama didziausiai del to. Nu aisku jums jei su vienu tai jau nepaleistuvavimas, nesvarbu, 

</p></div></blockquote><p></p><p>KAS YRA PALEISTUVAVIMAS???</p>

Kai zenotos bobos leidziasi buti grabaliojamos svetimų diedų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 23, 10:15)
Kas prie taves lenda? Ar ne per daug susireiksmini del demesio trukumo? Niekam tu neidomi, bet jei juokas ima is to, kad pvz ciuckina zuvim seri, nes veganei taip sviecia arba rasai, kad kas su tavim pykstadi, tas rojaus ir eliziejaus nematys - nu tai griuk negyvas, ryskiai atsimeni tokius dalykus. biggrin.gif

Papildyta:

Eksperte, o tu is kur zinai kas su kiek ir del ko miega? Tave paskaicius, tai jei su vyru gyvena, kt geria- paleistuves, bet jei kt negeria - irgi paleistuves, nes miega del pinigu. Tu is kur zinai kas ka myli ar nemyli? blink.gif
Tai pagal tavo logika iseina kad nepaleistuve yra tik tokia istekejusi motera, kuri negeria kt ir mylusi su bedarbiu, neturinciu jokiu pajamu?

Aš jau tingiu gilintis į jos kliedesius, tai yra absoliučiai beviltiška persona, nes sveiko proto žmogus taip nekliedės
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 23, 10:15)
Kas prie taves lenda?
Ar ne per daug susireiksmini del demesio trukumo?
Niekam tu neidomi,

Šiuo metu - tu.
Tu mane sureikšmini, nes pastoviai kartoji mano mintis, kai kurios iš jų net pusės ar daugiau metų senumo biggrin.gif
Tikrai? Tai kam man rašai? Ignoruok, ar taip sunku tą funkciją paspausti?
Jei jau net juokų nebeįkerti, susenai, sugedai taip staigiai, tai dar kartą sakau - ignoruok. Nes dabar kaip kvailė atrodai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 23, 11:23)
Šiuo metu - tu.
Tu mane sureikšmini, nes pastoviai kartoji mano mintis, kai kurios iš jų net pusės ar daugiau metų senumo biggrin.gif
Tikrai? Tai kam man rašai? Ignoruok, ar taip sunku tą funkciją paspausti?
Jei jau net juokų nebeįkerti, susenai, sugedai taip staigiai, tai dar kartą sakau - ignoruok. Nes dabar kaip kvailė atrodai.

Kas kad tavo mintys buvo puse metu senumo, bet jos TAVO biggrin.gif .
Man tave patinka erzinti biggrin.gif wub.gif . Tikrai neignoruosiu. Juoko dozes sveika, ypac kai man "nematyti Rojaus ir Eliziejaus lauku".
Atsakyti
Moterys pasidaro piktos ir burbancios, ir amziais kazkam kazka irodinejancios, kai pradeda suprasti, jog bb o ne gerą diedą gavo i vyrus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 23, 11:28)
Kas kad tavo mintys buvo puse metu senumo, bet jos TAVO biggrin.gif .
Man tave patinka erzinti  biggrin.gif  wub.gif . Tikrai neignoruosiu. Juoko dozes sveika, ypac kai man "nematyti Rojaus ir Eliziejaus lauku".

Nu tai ir toliau prieš visus apsijuoksi biggrin.gif
Pažiūrėk tu į save, gi graudu žiūrėti, pati muši, pati rėki biggrin.gif
Atsakyti

Nu tai ir toliau prieš visus apsijuoksi biggrin.gif
Pažiūrėk tu į save, gi graudu žiūrėti, pati muši, pati rėki biggrin.gif

Tu=Visi? :)

Atsakyti