Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Monteverte @ 2017 08 22, 17:39)
Kas prabilo biggrin.gif Jėzusiukas prasimušė per tavo kietakaktiškumą pagaliau? bigsmile.gif
taigi taip neseniai ją pačia ančiasnape, negražia išvadinai ir rimtai ten rašei, grožį vertinai, o aš dabar tai juokais parašiau rolleyes.gif
Sugedai, cambala, oi sugedai. Matyt kažkas prakeikė tave biggrin.gif

Keptuve karsta laizysi, is Jezaus besityciodama.
Na kaip moteris ji man negrazi, taip, rasiau " anciasnapes tipo".
O juiktis is naturaliai raukslejancios odos cia normalu?
Spejam bigsmile.gif Monteverde bigsmile.gif .
Atsakyti
Oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Beraštė analfabetė padrikų kliedesių rašytoja tų pačių niekam neidomių nuorodų dėliotoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 22, 19:22)
Oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Beraštė analfabetė padrikų kliedesių rašytoja tų pačių niekam neidomių nuorodų dėliotoja lotuliukas.gif

Bet kaip jai patinka buti patyciu obhektu?
Nu blogai tos patycios kartais, nieko nesakau, bet kad moteriske sitiek plesytusi, sitiek visko deliotu, jai koki sakini numesk kaip suniui kaula - bac, jau nuorodas, citatu doh.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 22, 19:25)
Bet kaip jai patinka buti patyciu obhektu?
Nu blogai tos patycios kartais, nieko nesakau, bet kad moteriske sitiek plesytusi, sitiek visko deliotu, jai koki sakini numesk kaip suniui kaula - bac, jau nuorodas, citatu doh.gif  biggrin.gif .

Aha biggrin.gif
Atsakyti

1. Todel,akd viskas turi pirezastis gyvenime ligos irgi. Ir visko kas vykst asu mumis pirezastys pirmiausia yra mumyse ir musu gyvenimo bude. Nesutinki?
2. Tai jei moetris sirgo ir jai buvo diagnozuota endometrioze, tai kaip ir tau dare operaciajs, taip ir tai moetriai gal dare patikrinti , kas cia tau taip keisto ir nesuprantamo? aisku niekas siaip sau nesidarys. Pati sakai tau dare net kelias operacijas, o stebiesi, kaip kazkam dare dvi?

3. Naudoja ir tai ir tai, prezervatyvai visai prastai apsaugo nuo vaiku KT nuo ligu. idomu, kokiam tu pasaulyje gyveni, kur visi tik iskirtinai monogamiskuose santykiusoe, visi istikimi ir lytiskai santykiauti pradeda tik po Santuokos ar tik sutike rimta parteri

As jau tikrai maniau, neatsakysiu, nu bet i kelius punktus VISTIK :D.

1. Nesutinku, kad visos ligos kyla del gyvenimo budo ir kas yra mumyse (musyse :D). Dar yra genetika siaip, kurios itaka speju vistiek nuneigsi.

2. Nedare man 2 operaciju, butent del to, kad nepjausto siaip. Dare viena, kai buvo aisku, kad reikia. Patikrinimui niekas nepjausto, jomajo, kaip galima isvis taip nusisneketi. As taip isivaizduoju, operacijos tikslas "patikrinimui". :D

3. Mano drauges tikrai geria KT tik turedamos nuolatini partneri. Ir nuolatinis tai nereiskia visam gyvenimui, bet gali buti 1, 2, 10 metu. Jeigu neturi - negeria, nebent serga. Kas siaip yra logiska. O prezervatyvai, kad ir kokie netobuli butu yra geriausia apsauga nuo LPL. Aisku, dvasingosioms geriausia yra jokio sekso, vardan kuno ir dvasios sventumo. Bet tai siaip tokiom temom nera ka sneket, nes tu kazkokiu iskreiptu vaizdiniu apimta apie paleistuvavima KT pagalba, tai manau as ju ir neismusiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 22 rugpjūčio 2017 - 19:01
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 22, 19:58)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ubuntu***" data-cid="71767159" data-time="1503417235">
<div>
<p>1.

2. Tai jei moetris sirgo ir jai buvo diagnozuota endometrioze, tai kaip ir tau dare operaciajs, taip ir tai moetriai gal dare patikrinti , kas cia tau taip keisto ir nesuprantamo? aisku niekas siaip sau nesidarys. Pati sakai tau dare net kelias operacijas, o stebiesi, kaip kazkam dare dvi?

</p>
</div>
</blockquote>

<p>
<p>2. Nedare man 2 operaciju, butent del to, kad nepjausto siaip. Dare viena, kai buvo aisku, kad reikia. Patikrinimui niekas nepjausto, jomajo, kaip galima isvis taip nusisneketi. As taip isivaizduoju, operacijos tikslas "patikrinimui". biggrin.gif</p>

Bet kaip tau uztenka kantrybes sviesti bobike, kuri nieko nenusimano ir kuriai aisku, kad niekas nieko neirodys 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 22, 19:16)
Keptuve karsta laizysi, is Jezaus besityciodama.
Na kaip moteris ji man negrazi, taip, rasiau " anciasnapes tipo".
O juiktis is naturaliai raukslejancios odos cia normalu?
Spejam bigsmile.gif Monteverde bigsmile.gif .

Tu jau laižei, kad žinai? Kaip sekėsi? Vis dar lekuoji? smile.gif
A, jau tipo pridėjai, minkštini savo bjaurų ir aštrų pasisakymą apie žmogaus išvaizdą? bigsmile.gif
Normalu, jei tai pagal temos kontekstą, taiklus ir gražus juokelis. Nu bet kur tau tai suprast? console.gif
Tu sakai, tu žinai smile.gif
Atsakyti
Oho, kaip moteris pasikeitė, niekad nebūčiau pagalvojus, kad tai tas pats žmogus, va ką gali saikingas makiažas ir tinkama šukuosena. Bet mūsų visažinei superwonderwoman visų galų eGZpertei rugiaveidei matomai gražesnė "prieš", nes nu juk be makiažo ir plaukai nedažyti, visa natūrali biggrin.gif
http://m.alfa.lt/str...te-jos-isvaizda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 22 rugpjūčio 2017 - 21:21
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 22, 21:20)
Oho, kaip moteris pasikeitė, niekad nebūčiau pagalvojus, kad tai tas pats žmogus, va ką gali saikingas makiažas ir tinkama šukuosena. Bet mūsų visažinei superwonderwoman visų galų eGZpertei rugiaveidei matomai gražesnė "prieš", nes nu juk be makiažo ir plaukai  nedažyti, visa natūrali biggrin.gif

Jei ji butu rijusi hormonus per klimaksa nuo pradziu, kad palaikyti reikiama balansa, tai nebutu susivariusi savo isvaizdos. O dabar tai jau per velu.

Aisku, rizika susirgti veziu, bet kaip sakoma, kas nerizikuoja, tas negeria sampano, o suserga depresija.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 22, 22:20)
Oho, kaip moteris pasikeitė, niekad nebūčiau pagalvojus, kad tai tas pats žmogus, va ką gali saikingas makiažas ir tinkama šukuosena. Bet mūsų visažinei superwonderwoman visų galų eGZpertei rugiaveidei matomai gražesnė "prieš", nes nu juk be makiažo ir plaukai  nedažyti, visa natūrali biggrin.gif
http://m.alfa.lt/str...te-jos-isvaizda

Nieko gero, ar pries ar po - face ispurtes nuo gerimo.
Atsakyti
Ei, betgi ji ne jauniklė. O kas jos išvaizdai negerai? Nu stora ir tiek. Idomucia, turi omeny kt? Kaip kt būtų padėję jai pagerint išvaizdą? hmm.gif
Dėl gėrimo nebūčiau tokia tikra, pamatytum mano anytą, nu tikrai gali pagalvot, kad chronė, bet gyvenime nei lašo neima, ir atrodo daug vyresnė, nei iš tiesų yra.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 22, 22:55)
Ei, betgi ji ne jauniklė. O kas jos išvaizdai negerai? Nu stora ir tiek. Idomucia, turi omeny kt? Kaip kt būtų padėję jai pagerint išvaizdą? hmm.gif
Dėl gėrimo nebūčiau tokia tikra, pamatytum mano anytą, nu tikrai gali pagalvot, kad chronė, bet gyvenime nei lašo neima, ir atrodo daug vyresnė, nei iš tiesų yra.

Kai pamaciau ta foto - grynai mano klasioke. Ji maukia dienu dienas, labai panasi i ta nuorodoj, jos motina grynai tokia pat , tik 60 suvirs, ispurtusi tokia ir zila ilgom liuto garbanom.
Atsakyti