Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Nuuu, ka ir sakiau, prieštarauja pati sau kiekvienam poste, vienur rašo, kad rugiaveidė atrodo pagal savo amžių, kitur jau pripažįsta, kad atrodo vyresnė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 22, 14:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71766735" data-time="1503399608"><div><p>O kaip mazdaug atrodo " Sirinskienes dukra"? Nu nes ji vaiku neturi, bet isivaizduojant, tai butu kokia 20 ies panele sulaizytais i bizele zilstelejusiais plaukais?</p></div></blockquote><p>Ne, prisiziurinti grazi moteris. Atrodo kokiu 35. Visaede sveikai besimaitinanti sportuojanti pasidazanti linksma pasidulkinanti</p>

Oi, na tada netinkamas palyginimas su Sirinskienes dukra. biggrin.gif

Bet tai ta bendradarbe jauciu kokia nedvasinga pagal ubunte lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 22, 14:00)
O kaip mazdaug atrodo " Sirinskienes dukra"? Nu nes ji vaiku neturi, bet isivaizduojant, tai butu kokia 20 ies panele sulaizytais i bizele zilstelejusiais plaukais?

Ahaha, aš irgi ne iš karto supratau, kad čia komplimentas lotuliukas.gif
Atsakyti

Oi, na tada netinkamas palyginimas su Sirinskienes dukra. biggrin.gif

Bet tai ta bendradarbe jauciu kokia nedvasinga pagal ubunte lotuliukas.gif

Nu dvasinga :)

Atsakyti

Ahaha, aš irgi ne iš karto supratau, kad čia komplimentas lotuliukas.gif

Pagal aaaamziu :)))

Atsakyti

Taip.
1. Tai butina paciai gerti, kad zinoti informacija?
2. ZIURIU VISAI NESUVOKI APIE KA SNEKU, TAI AS JUK NEISRASINEJU GYDYMO BUDO, SNEKU APLAMAI APIE LIGAS, JU PRIEZASTIS IR GYDYMOSI GALIMYBES

3. Taip tikiu tom moterim, kurios dalinasi savo istorijom, ar bent suvoki, kad jos ne Lietuvoje gyvena ir ten GAL KITA TVARKLA ATLIKTI LAPORASKOPIJAI???
4. Kodel turetum bendrauti su pagijusioom moterim, neturetum, as taip darau, jei yra problemu ieskau kas realiai susitvarke su sia problema, pasiklausau realiu patirciu ir tada darau pati sprendimus, kaip man elgtis.

5. Ismanydama, as sneku apei kitokius metoodus, nei tu tiki.
6. Taip dauguma butent del to ir geria KT, priestarauji? Kaip manai, daugiau kokiu butu moteru, kurios geria del ligos, ar kurios geria nenoredamos vaiku, bet noredamos sekso ir daznai net ne su veinu partneriu? Del ko paaugliam pasakoja apie kontraceptikus? bigsmile.gif
7. jei jus sergat ta liga vadinasi turit kazka panasuas, kas sia liga sukele. Bet jus sitaip nemastot, todel ir nesuprantat smile.gif

Visu pirma, tai nesuprantu to eiluciu rasymo didziosiomis raidemis. Toks ispudis, kad tu reki. Jeigu nezinojai, tai is sono skaitant taip atrodo ir ramiai diskutuojantys zmones vengia 5iu eiluciu diziosiomis.

1. Mes konkreciai kalbejome apie tai, kad anot taves sunku tablete laiku isgerti. Tai as tau is praktikos sakau, kad nesunku visiskai. Nebutina gerti KT, jog suvokti toki dalyka, bet tu akivaizdu nesuvoki, nes negerei ir niekada neieskojai budu tablete isgert ta pacia valanda kelis metus is eiles. As ieskojau ir radau.

2. Tai tu zinai visu ligu priezastis? Kuo remiesi? Knyga, kuri nesiremia niekuo? Kodel serga vaikai ka tik gime? Aj, tevu nuodemes. Visada yra paaiskinimas, nulis irodymu, tiesiog kazkieno nuomone, kuria cia kisi jau 2 savaites.

3. Del tvarkos laporaskopijai tai turiu patirties is dvieju saliu ir, man rodos, net asilas suprastu, jog chirurgine inrtervencija visada yra rizika, kurios reikia vengti. Nesigydyciau pas gydytoja, kuris siulytu operacija be priezasties. Cia paciento zalojimas, jei ka.

4. As bendrauju su moterimis apie endometrioze cia SM, bet tai yra daugiau palaikymo burelis ir pasidalinimas. As nezinau kas man turetu atsitikti, jog del gydymo metodu tarciausi ne su gydytoju, o su darzelio aukletoja arba buhaltere.

5. Tau atrodo, kad ismanai.

6. As nezinau kokiam tu sluoksnyje ten sukiesi, kad aplink tave moterys geria KT noredamos megautis seksu daznai ir su bet kuo. Mano draugems labiau priimtina gerti KT, kai jau turi pastovu partneri, arba del ligu. Kitais atvejais protingos moterys naudojasi prezervatyvais, kad neuzsikrestu LPL. Tai jei nori sekso su betkuo, KT yra visiskai netinkama priemone, jei ka.

7. Jo, pvz turim gimda, ir kiausides dar turim. Endometriozes kilme aiskinama 3 hipotezems. Viena is ju man visai tinka, bet niekas negali pasakyti, kodel as susirgau, ar ji susirgo. Gydytojai negali, tai tu juo labiau.

Atsakyti

Tai vat taip ir yra dazniausia su tokiom porcedurom, akd galo nera smile.gifci akaip nama sena remuontuot, kiek bedarytu, vis kazkas kazkur islenda biggrin.gifgeriau is vidaus naturaliai, tvarkytis organizma ir tos naturalios rauksles, jei zmogus sveikas atrodo visai graziai smile.gif

Nu jau ant Dainos veido tikrai nesimato tvarkymo be galo. Nesimato, kad isvis kazkas buvo daryta.

Atsakyti

Aš sakyčiau, gal reikėtų nustot šert trolį? biggrin.gif

Kas dėl Bosas, tai man jos antakiai baisūs, bent jau toj įdėtoj foto. Nu kaip kažkam tie tatuiruoti antakiai gražu, nesuvokiu

Toj foto man antakiai irgi nepatinka, bet kitose nepastebejau, kad tokie patys butu. Gal visaziste persistenge pries laidos filmavima.

Atsakyti

Jus ne 90 proc nepastebite moteru, kurios kazka daresi su veidu ;) o darosi masiskai. Ir nieko cia baisaus

Atsakyti

Visu pirma, tai nesuprantu to eiluciu rasymo didziosiomis raidemis. Toks ispudis, kad tu reki. Jeigu nezinojai, tai is sono skaitant taip atrodo ir ramiai diskutuojantys zmones vengia 5iu eiluciu diziosiomis.

1. Mes konkreciai kalbejome apie tai, kad anot taves sunku tablete laiku isgerti. Tai as tau is praktikos sakau, kad nesunku visiskai. Nebutina gerti KT, jog suvokti toki dalyka, bet tu akivaizdu nesuvoki, nes negerei ir niekada neieskojai budu tablete isgert ta pacia valanda kelis metus is eiles. As ieskojau ir radau.

Man tai labai juokinga ta "problema", kad galima pamirsti KT. Pvz. as niekada niekada (kad ir kaip jausciausi) nesigulu miegoti nenusivalius makiazo ir neissivalius dantu. Tai jei KT laikai salia visu vonios priemoniu, tai kaip galima pamirsti???

Toj foto man antakiai irgi nepatinka, bet kitose nepastebejau, kad tokie patys butu. Gal visaziste persistenge pries laidos filmavima.

Antakiai yra ispesiojami, nupiesiami ar daromi ilgalaikiai. Bet bet kuriuo atveju, antakiai ne tas pats kas "visko prisileisti". Nes kai kalbama apie "visko prisileidusi" as suvokiu, kad kalbama apie hialurono rugsti, botoksa ar kazka dar, kas leidziama po oda siekiant islyginti ar pamazinti rauksles. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 22, 14:18)
Nu jau ant Dainos veido tikrai nesimato tvarkymo be galo. Nesimato, kad isvis kazkas buvo daryta.
</p>

O ar as siame poste apie ja kalbejau, ka cituojat? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 22, 13:57)
<p>Tipo ubuntu aistringa tik per nevaisingas dienas? Ojei, pagalvok kaip gerai butu jei nereiketu rytais termometro tarpkojin kistis, o vyras pasirupintu , kad lialku nebutu.. sexo dyva butum, gal baigtum cia nesamonem triest.</p>

Per vaisingas doh.gif jus gal veidrodziu karalystei gyvenat vkai kurios? biggrin.gif
Atsakyti

Man tai labai juokinga ta "problema", kad galima pamirsti KT. Pvz. as niekada niekada (kad ir kaip jausciausi) nesigulu miegoti nenusivalius makiazo ir neissivalius dantu. Tai jei KT laikai salia visu vonios priemoniu, tai kaip galima pamirsti???

Antakiai yra ispesiojami, nupiesiami ar daromi ilgalaikiai. Bet bet kuriuo atveju, antakiai ne tas pats kas "visko prisileisti". Nes kai kalbama apie "visko prisileidusi" as suvokiu, kad kalbama apie hialurono rugsti, botoksa ar kazka dar, kas leidziama po oda siekiant islyginti ar pamazinti rauksles. 

Nebent i kokia kelione isvaziavai ir neturi daiktu po akim, arba sventi vestuves ir eini makiazo valytis 4 ryto. Bet cia tokie vienetiniai atvejai, plius yra programeles telefone, kurios pypsi tol, kol isgeri tablete. Gali nusistatyti skambejimo laika, kartojimo dazni ir t.t. Taip, kad ta problema, man irgi juokinga. :)

Taip, nei viena cia nezino ko jinai prisileido, ir ko ne. Net jeigu naudoja botoksa, ar hialurona, tai saikingai, nes veidas atrodo naturalus, ne koks vaskinis, kaip daznai buna.

Atsakyti