Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 22, 12:55)

Papildyta:

jei jus sergat ta liga vadinasi turit kazka panasuas, kas sia liga sukele. Bet jus sitaip nemastot, todel ir nesuprantat smile.gif
Turiu patirties ir mastau , galvoji neesu niekuom sirgusi ir mano vaikai nera sirge?? mirksiukas.gif
Skiri pasidalinima info, pamasytumus ir gydyma?
cia vat ir yra siauras mastymas, tai ka tu sakai  biggrin.gif gydytojai, mosklai, diplomai, o kitai pnei sneket neiko apie tai negali ar ne?
biggrin.gif biggrin.gif  biggrin.gif  butent , nu matai mokaisi  mirksiukas.gif

Viena panasaus turim tai tikrai - nenukvakusios.
Siaip baisiausia liga, manau, kai protiskai neigalus esi. Tu rasai rasai rasai, gincyjies cia iki nukritimo nebesuvokdama net ka nusirasai ir tau atrodo sitas normalu. Padrikos mintys, kazkoks rasybos sutrikimas ir tas bobcejimas ta pati per ta pati doh.gif . Is realiu aplinkiniu niekas tau nesiule pas psichiatra apsilankyt? Nes ir galveles skenuot nereiktu, uztektu jam taves, tarskalynes, paklausyt biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 22, 13:14)
Viena  panasaus turim tai tikrai - nenukvakusios.

Jus jungia tai, kad tiketinai pagal tai ka ir kaip rasot neturit mylimu ir mylinciu vyru. mirksiukas.gif

Atsakyti

Tai vat taip ir yra dazniausia su tokiom porcedurom, akd galo nera smile.gifci akaip nama sena remuontuot, kiek bedarytu, vis kazkas kazkur islenda biggrin.gifgeriau is vidaus naturaliai, tvarkytis organizma ir tos naturalios rauksles, jei zmogus sveikas atrodo visai graziai smile.gif

Dabar as cia nesikabineju, o labai rimtai klausiu. Nu pagal ka jus matot, kad Bosas kazka susileidus??? Nes man labai idomu, pagal ka atskirti. 

Atsakyti

:D va va, dabar palyginkim su kokia Daina Bosas. Nezinau kiek pastarajai metu, bet jos sunus jau vede, tai virs 40 tikrai.

Dzin bosas, mano kolegei 43; ayrodo kaip sirinskienes dukra!

Atsakyti
Aš sakyčiau, gal reikėtų nustot šert trolį? biggrin.gif

Kas dėl Bosas, tai man jos antakiai baisūs, bent jau toj įdėtoj foto. Nu kaip kažkam tie tatuiruoti antakiai gražu, nesuvokiu
Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2017 08 22, 13:44)
Dabar as cia nesikabineju, o labai rimtai klausiu. Nu pagal ka jus matot, kad Bosas kazka susileidus??? Nes man labai idomu, pagal ka atskirti. </p>

tik is jos kalbos, kuria idejau. As jos nei gyvai nemacius, ir per TV jau senai macius, taigi ar ji tai padare, ka ketino nezinau, o ta ideta nuotrauka labai jau neryski, sunku kazka spresti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 22, 13:25)
Jus jungia tai, kad tiketinai pagal tai ka ir kaip rasot neturit mylimu ir mylinciu vyru.  mirksiukas.gif

Tai panagrinekim tavo unicum teorija placiau:
daleiskim ( cia aisku pagal tave), as neturiu manes mylincio v6ro ir pati jo nemyliu, o ko neturi tu?, kad ryskus protinis sutrikimas pas pacia?
Atsakyti

Tipo ubuntu aistringa tik per nevaisingas dienas? Ojei, pagalvok kaip gerai butu jei nereiketu rytais termometro tarpkojin kistis, o vyras pasirupintu , kad lialku nebutu.. sexo dyva butum, gal baigtum cia nesamonem triest.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 22, 13:51)
Dzin bosas, mano kolegei 43; ayrodo kaip sirinskienes dukra!

Storos moterys visada atrodo vyresnes, net jauno merginos, jei su virsvoriu atrodo kaip subrendusios moters, kam tai naujiena? Ka tuom norejai pasakyti?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 22, 13:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="71765464" data-time="1503313915"><div><p> biggrin.gif va va, dabar palyginkim su kokia Daina Bosas. Nezinau kiek pastarajai metu, bet jos sunus jau vede, tai virs 40 tikrai.</p></div></blockquote><p>Dzin bosas, mano kolegei 43; ayrodo kaip sirinskienes dukra!</p>

O kaip mazdaug atrodo " Sirinskienes dukra"? Nu nes ji vaiku neturi, bet isivaizduojant, tai butu kokia 20 ies panele sulaizytais i bizele zilstelejusiais plaukais?
Atsakyti

Storos moterys visada atrodo vyresnes, net jauno merginos, jei su virsvoriu atrodo kaip subrendusios moters, kam tai naujiena? Ka tuom norejai pasakyti?

Subrendusi moteris netolygu storai. Stora yra stora. 

Atsakyti

O kaip mazdaug atrodo " Sirinskienes dukra"? Nu nes ji vaiku neturi, bet isivaizduojant, tai butu kokia 20 ies panele sulaizytais i bizele zilstelejusiais plaukais?

Ne, prisiziurinti grazi moteris. Atrodo kokiu 35. Visaede sveikai besimaitinanti sportuojanti pasidazanti linksma pasidulkinanti

Atsakyti