Apie kitus lietuviu nespresk pagal save.
Papildyta:
Su aukstakulniais as daugiau nei dvidesimt metu isvaiksciojau diena dienon. Gražu. Ir visai jokio nepatogumo.
Ojej
1. Naturalistes, zinot ka? Man makiaza darytis tiesiog malonu, idomu, nezinau kaip dar pasakyt. Kaip zaidimas, kaip piesimas, idomus rezultats, idomu parksperimentuot. Beabejo kas diena eksperimentais neuzsiimu, nes tiesiog tam kas ryta neturiu laiko, bet... Jei tai teikia malonuma man, tai kodel negaliu sakyti kad tai darau del saves? As net makiazo kursus baigiau, nes man buvo idomu ismokti tai pasidaryti profesionaliai. Tiesiog. Kazkam idomu pomidorus augint, kazkam veida tepliotis ))
2. Jei galvojat, kad jusu vyrams dzin tie jusu triusikai, jusu vyrai "ne tokie", galvokit is naujo. Taip, tinka tiems musu vyrams ir flanelines pizamos, ir medvilniniai triusikai. Bet vyrai yra vyrai ir tie visi neriniukai, silkai... Kaip ten sako, vyrai myli akimis, ar ?
Nu makiazas niekaip nesusijes su trenigais ar nutysusias klynais, atvirksciia dazniau ir vaiksto su 3 juostelem "madingai" apsirengusios ir su"graziais " makiazais . Vyra turiu gana senai ir neturiu baimes ji prarasti, Taigi, jei pas jus komplkesai ir baimes, ne duok dieve be vyro liksiu, nepermeskitinekit ju kitiems...
As tikrai nesutinku del treningu ir makiazo. Dabar lietuves labai graziai pasidazo, man malonu ziuret, gatvej einant tik grozetis ir grozetis galima.
Ojej
1. Naturalistes, zinot ka? Man makiaza darytis tiesiog malonu, idomu, nezinau kaip dar pasakyt. Kaip zaidimas, kaip piesimas, idomus rezultats, idomu parksperimentuot. Beabejo kas diena eksperimentais neuzsiimu, nes tiesiog tam kas ryta neturiu laiko, bet... Jei tai teikia malonuma man, tai kodel negaliu sakyti kad tai darau del saves? As net makiazo kursus baigiau, nes man buvo idomu ismokti tai pasidaryti profesionaliai. Tiesiog. Kazkam idomu pomidorus augint, kazkam veida tepliotis ))
2. Jei galvojat, kad jusu vyrams dzin tie jusu triusikai, jusu vyrai "ne tokie", galvokit is naujo. Taip, tinka tiems musu vyrams ir flanelines pizamos, ir medvilniniai triusikai. Bet vyrai yra vyrai ir tie visi neriniukai, silkai... Kaip ten sako, vyrai myli akimis, ar ?
1. As irgi baigiau kursus. Tobula, darausi pilna makiaza kai einam i koki restorana, o kasdien minimuma, bet kai ismokau svarbiausius dalykus, is to minimumo isspaudziu maksimuma.
2. Siaip grazus triusikai ne tik vyrus veikia, bet ir pacias moteris, nes jos seksualiau, graziau, patraukliau jauciasi. Naturalistems is karto sakau, kad geras tas uzpakalis ir su medvilne (kasdien as tik tokius), bet uzpakalis su kaspinu man yra niolika kartu graziau.