atisonus galima marinuoti kartu su agurkais,pomidorais.tik juos reikia apvirti pora minucių pasudytame vandenyje.
Dar patisonaą galima idaryti su mėsyte ,kepti folijoje.
Galima juos marinuoti kartu su morkomis.
o kas cia per daiktas ?
As visur juos dedu- blynai, troskiniai, sriubos ir t.t. Ir dar labai skanu - parsinesi is darzo, supjaustai griezineliais ir valgai Tinka i visokias salotas, net su odele
Labai skanu įdaryti patisonai ir troškinti su pomidorais.
patisonai ...
aga, patisonai... turiu pora ir planuoju pamarinuoti. pavaisino bendradarbe marinuotais, o recepto neisduoda kursiu ka nors pati.
QUOTE(Tinguma @ 2010 08 17, 19:10)
aga, patisonai... turiu pora ir planuoju pamarinuoti. pavaisino bendradarbe marinuotais, o recepto neisduoda kursiu ka nors pati.
Tinguma,
jeigu mėgsti konservuotas morkas,gali konservuoti su patisonais.
Morkos patisonams priduoda gerą skonį.
gal kas išduos sriubytės receptą su patisonais?
QUOTE(giedrulka @ 2003 08 18, 07:32)
O musu seimyna labai megsta is patisonu blyniukus. Paprasta ir labai skanu. Nors mano mazius blynu siaip nevalgo, bet patisoninius teikiasi suvalgyti.
Daryt reikia taip: nulupta patisona sutarkuoti burokine tarka, imusti 2-3 kiausinius (priklausomai nuo patisono dydzio), miltu, cukraus, ismaisyti ir kepti. Niam niam kaip skanu :
Daryt reikia taip: nulupta patisona sutarkuoti burokine tarka, imusti 2-3 kiausinius (priklausomai nuo patisono dydzio), miltu, cukraus, ismaisyti ir kepti. Niam niam kaip skanu :
mes irgi taip gaminam. skanu laaaabai.
QUOTE(Levander @ 2010 08 27, 22:02)
gal kas išduos sriubytės receptą su patisonais?
Levander,
dėl patisonų sriubytės,galiu pasakyti labai skani patisonų trinta sriuba{aišku sukitomis daržovėmis:morka,poru,pomidoru}
ypačjie dera su pomidorais.
Dar galima patisonų sriubytę virti su grybais.
Kaip geriau panaudoti nemažą patisoną?