Aga,penktadienis Kol kas raso,kad 15:30 darba baigsiu,bet reik dar persidet marsruta ir neaisku kada is depo isvaziuosim..MB ir planuoja tik pusvalandi pietaut ir pusvalandziu anksciau is darbo isvaziuot,nes penktad visada buna didesni kamsciai..
Mesa vakar uzmarinuota MB iskart nuo dideliu gabalu nori pradet Tai nupirkau 2,2kg kiaulienos sprandine,visa ciela ir desim..Pagal ju specifikacijas toks gabalas turetu kept 1h30 min..Paziuresim
Musu turbut visi draugai turi tas kamado TIk MB norejo kitokios
Vakar supakavau dovaneles,juk ryt i jubilieju isvarom,o dar ir kriksto dukros gimke per diena Mergaitei buvau nupirkus toki popierini torta is 10 skilteliu,i kiekviena idejau vis kita dovanele Buvau daugiau dovaneliu nupirkus,bet pasirodo per dideles,kai sulanksciau ta torta,nebetilpo Nieko,daugiau pinigu idejau
Labukas penktadienis, penktadieniukas, pagaliau savaitgaliukas planuojam vakare nulėkti iki jūros šventės pasivaikščioti neilgam, nes nesinori per daug į tuos šurmulynus, kai tiek Klaipėda, tiek Palanga raudonoj zonoj kol dar neuždarė, kol dar leidžia ir kol vasara, tai reikia pasimėgauti
Vakar mergaitiškai pasikokteilinom, paplepėjom su pusseseriuku, dar didžiausią ratą apsukom pasivaikščiodamos, tai aišku žmonių pilna visur, o į Basanavičiaus gatvę išvis nėra ko lįsti, nes vaje vaje
Lengvos visoms dienoms ir gero prasidedančio savaitgalio
Kepam mesike, ziuresim kas gausis
Karsciai baiges.. kueme jau tuoj noresis kokio megztuko..
Smulkutė anūkėlė tavo
Oi kaio fainai susiskaitė ta šuns priežiūra, tikrai kaio su vaiku jau visa šeima galit vadintis nors ir siaio seina buvot, bet dabar didesnė
Nuveziau vyrą pas draugus, eisiu vakarieniaut ir arba kokį filma arba kokia knyga skaitysiu </p></div></blockquote><p></p><p>O tai spejot biskeli pasivazineti Man labai pernai Moletuose patiko !.</p><p>Tai aisku, kad gynumas kaip vaikas, pripranti, prisirisi, visur kartu, ypac suo. Dar katina ir viena namuose palieki ir siaip jie katinai su charakteriu </p><p>KOkia skaitai ? man vis nelieka laiko skaitymams va pernai kai is taves buvau pasiemus, tai ir buvo paskutine perskaityta knyga. O koki nors turkiska seriala ziuri ? as tai ta UZdraustas vaisius , kur dabar per LNK rode . gerai jau uzkabino tas serialas </p>
Nepradejau vakar jokios, nesenau baigiau - Įkvėpti tylą. Tikra istorija, apie žmogų susirgusį vėžiu.
Sveikos va kaip ramu čia, savaitgaliauja visos - liuks
Ir mūsų fainas savaitgalis, visko po truputį veikėm, tik šiandien labai miego trūksta, nes vakar užsiplepėjom pas MB tėvus, susivėlinom grįžti, o dar gėrybes kol visas susidėliojau, tai apie 4 tik užmigau, o ryte akių nėjo pramerkti. Aišku galėjau miegoti, bet labai po to diena susigadina, tai va beveik viską pasidariau, maisto prigaminau ir eisiu ilsėtis, o MB kambarius tvarkys
Penktadienį Jūros šventėje truputį pabuvojom, tai aš kažkaip galvojau, kad daug žmonių bus, bet, kad tiek, kad minios visur, tai nesitikėjau. Tikrai atpratę esam nuo tų šurmulių ir nors pas mus pastoviai dabar daug žmonių, bet jie kažkaip pasiskirsto, o va Klp šventės metu visas senamiestis, visas centras sausakimšas. Tai mes kažkaip greit apsukom ratą, nieko labai ypatingo pirkti neradom ir dar lėkėm pasikokteilinti/pasivyninti į super naujai atrastą vietą
Tiek iš manęs, tikiuos visos taip pat smagiai leidot laiką, mėgaukimės vasara visu pajėgumu
NA ka,savaitgalis baiges,dar vienas jubiliejus atsvestas
Kol kely buvom,cia Londone tooookios liutys nusniokste,kad net LT portalai rase...Drauge,kuri sekancioj gatvej gyvena irgi siunte man video,kaip lyja,sake,vel bus visas mano kiemas uzpiltas,bet grizom,jau viskas susigere buvo..
Siandien laisvadienis,bet kaip visada daug reikalu Pas dantiste,gal jau pagaliau isstatys ta danti..DAr per pardes,dar plaukus nusidazyt noriu,jau nekalbant apie namu tvarkyma
Sveikos po savaitgalio jau vaje koks sunkus šis rytas, iki pat dabar dar "plaukioju", neina niekaip atsibusti, trūksta jėgų kažkaip dar šiandien tokia visa karšta diena, tai tikrai galvoju, kad ir žiemą turėjom šiais metais tokią tikrą ir ši vasara labai liuks dėl oro
Pirmadienis nusimato gan darbingas, jokių kažkokių ypatingų planų, tai įprasta diena nusimato ir tiek
Giega, dar daug gimtadienių/jubiliejų nusimato šią vasarą? mums prasideda nuo rugpjūčio 10, tada dar du mėnėsio gale, tada rugsėjo pradžioje MB tėvuko jubiliejus
Ka veikiat, kad cia taip tylu?
Darbuko nemazai. O vel eiliniai pertvarkymai.. Tik laika gadina Na bet yra laiko sm pasedet 8:20 reik pradet skanuot ir tam turiu 45 min Ok, suskanuot nesinku.. va truks kokiu keliu siuntiniu ir ieskok.. o laikas tai eina. Vnz, valdzia nezino kaip issidirbinet.. o kai ju kalte buna, tai sorry, laukit..
Sveikos aha, kokia tyluma/ramuma, gal jau grįžkit po savaitgalio, auuu
Mano užimtas rytas, labai greitas, tai tik dabar normaliai prisėdau dar eidama į paštą galvoju greit iki parduotuvės užsuksiu, tai eina sau kiek žmonių, kokios eilės visur, eina sau su drauge vakarop taremės susitikti, tai aš sakiau, kad mane vežtųsi kurnos iš čia
Toks dušnumas/tvankumas lauke ir nors buvo vos ne visą dieną pranašauta, kad lis, bet ryte pakrapnojo truputį ir viskas
Labukas
Pagaliau grizo stalas su kompu i savo vieta nuo savaitgalio Broliene nakvojo, tai isskleidem kampa, taip ir liko stalas su kompu sone, o per telefa i SM nelendu, tai vat prisiduoru kad gyva, einu Avono uzsakyma pasidaryti reikia
NU va, uzsakymas padarytas, dabar jau atidziau perskaiciau ka prirase. tai Giega, kaip ta mesa iskepe ?
Na musu tikria puiku savaitgalis- penktadieni jau po 17 atvare broliene, padariau uzkanduku, biskeli pasedejom, paplepejom, paskui palikau ja plepeti su anyta, senai juk besimate, o man tai dar galva reikejo pasisviesinti, paskui tyliai i kita kambari nuvariau, o tai pavargus po visos savaites nors kiek norejau istiesti kojas. ryte kelemes kaip i darba 6 h, autobusas nuo Savo isvaziavo, tai kaip ir prie namu mums cia pat, liuks viskas, musu 14 komanija, kelione nuostabi, nemazai matem, bet jau i mirusias kojas neuzkopiau- kol buvo tas medinis takelis, tai dar ejau, bet kai pabandziau per smeli bristi, - viskas, sakes - is karto pajutau koja nu ne, galvojau, gal geriau nereikia, tai grizau is leto su savo kaimynu, tas irgi jau per senas po tokias kopas lakstyti. MB aplakste, prifotkino, viskas ok, nors vakar dar dejavo, kad raumenis skaudejo tikrai praejom nemazai, puikus gidas, dabar kai su ausinukais, tai visai liuks- viska girdi, nereikia lekti is paskos. jau Nidoje dave laisvo laiko, tai musu 10 zmoniu kompanija uzsukom i kavinuke salto alaus, nes diena karsta, tik tiek kad ten tai nuo mariu, tai nuo juros dar vejas jauciasi, tai buvo galima istverti. ir tik apie 20 val pajudejom link Kauno. namie tvarkingai 24 h buvom. dar su broliene mums reikejo dar pora valandu pakvakseti. nors visa kelia sedejom salia sekmadienis namie, broliene tik po pietu isvaziavo atgal i Alytu, o mudu tinginiavom. vakar pirmadienis jau kaip ir priklauso, pailsejom, pakeliavom, daug nuostabiu vaizdu matem. lauksim sekancios keliones