Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas

QUOTE(BigBang @ 2021 07 21, 18:34)
Matyt perkaito, maziau valge, gėrė ir va ko pasekoje 38+ temperatūra. Šiandien jau gerai jaučiasi, lipa ant galvos 🙈🤣

4u.gif Sveikateles mazajai 4u.gif
Musiska praktiskai ora valgo..Du saukstus pakabina ir viskas..Bet gert geria normaliai..Tai sulciu,tai vandens,tai is uogu koki kokteisi suplaka..MAtyt uztenka,nes kuda nera biggrin.gif

QUOTE(mickute7 @ 2021 07 21, 18:48)
<p><strong>Big Bang </strong>sveikateles  4u.gif  </p><p>Nu panasu , kad sikart nesureagavau i skiepa  tongue.gif​ </p>

Kaip ir as biggrin.gif Juokemes,gal vandens mums ten suleido biggrin.gif

MB vakar pasidare testa,ta toki namini,kur siust niekur nereik..Nes darbe 1 tikrai korona serga,dar 4 su juo kartu dirbe izoliuojasi.O mb irgi bendravo su jais,bet jo izoliuotis neissiunte..TAi siaip del idomumo pasidare ta testa-neigiamas biggrin.gif

Isbandem vakar naujaja barnekine.Nu ka galiu pasakyt-kol kas man ji tokiu pinigu neverta biggrin.gif biggrin.gif Nu OK,tik sudejo mesa,nureguliavo tempa telefonu ir toliau visa procesa stebejo telefe iki issimt reikejo..Bet kepta mesa ant BBQ yra kepta mesa biggrin.gif Viska ta pati galima padaryt ir ant paprsaciausios barbekines..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 07 22, 07:58)
Labukas
4u.gif Sveikateles mazajai 4u.gif
Musiska praktiskai ora valgo..Du saukstus pakabina ir viskas..Bet gert geria normaliai..Tai sulciu,tai vandens,tai is uogu koki kokteisi suplaka..MAtyt uztenka,nes kuda nera biggrin.gif
Kaip ir as biggrin.gif Juokemes,gal vandens mums ten suleido  biggrin.gif

MB vakar pasidare testa,ta toki namini,kur siust niekur nereik..Nes darbe 1 tikrai korona serga,dar 4 su juo kartu dirbe izoliuojasi.O mb irgi bendravo su jais,bet jo izoliuotis neissiunte..TAi siaip del idomumo pasidare ta testa-neigiamas biggrin.gif

Isbandem vakar naujaja barnekine.Nu ka galiu pasakyt-kol kas man ji tokiu pinigu neverta biggrin.gif  biggrin.gif Nu OK,tik sudejo mesa,nureguliavo tempa telefonu ir toliau visa procesa stebejo telefe iki issimt reikejo..Bet kepta mesa ant BBQ yra kepta mesa biggrin.gif Viska ta pati galima padaryt ir ant paprsaciausios barbekines..

Kiek sveria tavo anuke? smile.gif
Ta komodo ar kaip ji ten gal išbandėt? Labai kažkaip ją giria.
Vakar žiūrėjau liūdną filmą prisiverkiau 😂 Gabalėlis dangaus vadinasi. Visai patiko smile.gif
Šiandien vyrą vešiu pas draugą ( trumpam per Lietuvą važiuoja nuo Latvijos iki Vokietijos), tai sakė viss naktį negrįš ir bus ten jie pas to draugo mamą. Man taip keista neįprasta bus nes visad namie miega. Bet suprantu kad labai retai jiems pavyksta susitikt, tai pasiilgę vienas kito biggrin.gif juokingai skamba, bet nori gal isgert, pabendraut vyriškai smile.gif

Atsakyti

Sveikos :) atsisėdau ir nepakeliu šiknos, nes sunkią šįryt treniruotę turėjau :D jetau jetau ir kas liepė šitaip savęs negailėti :D  :hmm: 

BigBang, sveikatos mažiukei :4u: kaip praleidot atostogas?

Aš va darbuojuos jau, kažkaip anksčiau šiandien atsikėliau, anksčiau pradėjau visus darbus ir ritualus, nes vakarop esu pakviesta į miestą šampaniuko ar vynuko taurei :rolleyes: mergaitiškas vakaras nusimato truputį :wub: 

O ir savaitgalis jau daugmaž suplanuotas, nes ryt nulėksim trumpam iki Jūros šventės pasivaikščioti, šeštadienį pas MB tėvus važiuosim pavakaroti, nes MB dar vis užsuka trumpam, o aš net nepamenu kada buvom visi susitikę, labai pasiilgau :wub: aišku ir gėrybių visokių jau parsivešim, nes visko daugėja po truputį, o ir šiaip labai daug visko augina ir negaliu atsistebėti kaip visada viskas sutvarkyta, išpuoselėta :ax: kitiems labai patinka, kad ir anytai vos ne poilsis eiti ravėti, prižiūrėti, tai medalis už tai, nes man pvz nepatinka ir aš neturėčiau kantrybės :B​ 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2021 07 22, 07:19)
Kiek sveria tavo anuke? smile.gif
Ta komodo ar kaip ji ten gal išbandėt? Labai kažkaip ją giria.

11-12 kg lygtai biggrin.gif
Ne, ne kamado, mb kazko pries juos biggrin.gif ta prasme jam neverti tiek pinigu, o kad pats uz savo panasiai susimokejo, tai biggrin.gif
Imesiu i fb.. ji jungias i elektra, visa trmperatura gali telefu nureguliiot, bet kepa ant medzio. Ji ten pati uzdega af uzgesina ugni, kai reikia.. ten ir pica gali kept, ir tas slow cooker- na kur letsi ilgai kepa, ir rukint galima..
Atsakyti

Labas rytas, kumutes! As jau su antra kava, sveikinuos is darbo. Per visa savaite pirmas mano isejimas rimtas is namu  :D  :D Su tuo Viskiu reikalu tai tik spek suktis - nu tikrai kaip su mazu vaiku. Bet viska atperka jo meile  :wub: Siandien turbut jaute, kad iseinu is namu, nes rutina biski ryto pasikeite, tai jergus vargelis ir ant keliu man isitaise, ir nepaleido is akiu visur vijosi vis. Jau laukiu namo grizt  :D Sakiau jauciu isprotes is dziaugsmo! 

Siaip zinokit nieko daugiau idomaus kaip ir nevyksta. Isisukus i darbus, i suniuko reikalus, rytoj turim abu skiepus paskirtus su MB - jo ryte laikas, mano vakare bus. Kita sestadieni suniukui skiepas antras bus. Uzrasem i mokyklele jau, nu zodziu viskas kazkaip isisuko i rutina ir mazai kam tokiam gal nereiksmingam lieka laiko dabar siuo metu  :) Karsciai pas mus nesvietiski, kamsciai irgi, kai prie juros gyvenam. Bet laikomes viduj, nes suniukui dar negalima eit socializuotis paciam, o ir per karscius nenesi i lauka jo  :) 

Apie kepsnines kalbant, tai mes turim ta Kamado. Ne-a-tsi-dziau-giu! Pagrinde tik as kepu, bet daiktas tai pasaka, ypac balkone mums. Niekas niekur nebyra, belekaip lengva naudotis juo, skaniai labai maistas gaunasi, nu tikrai dziaugiuosi. MB sake "Nusipirkai pati, va galesi ir kept", tai taip iki siol ir kepu  :) Pasidarom dabar ir darbo diena pietums bbq, nes nu ner kas veikt - 10min kol isdega anglys, 10min kol sukyla temperatura, 10min kol viskas iskepa ir megaujies sau skaniu maistu  :) Sakiau noresiu labai pabandyt vista greitu metu issirukyt, tikiuos pavyks viskas  :) 

Daugiau kaip ir neturiu ka pasakot nu, tai lekiu kavos ir darbuotis. Nemazai veiklos turesiu siandien ofise, tai reik spet suktis  :) Grazios dienos visoms!  :4u: 

Atsakyti

Mes MB tėvukui norėjom kokią mandresnę šašlykinę ar va iš tų KAMADO kažkokį modelį, nes artėja labai gražus jubiliejus :rolleyes: bet jis toks konservatyvus šiuo klausimu, turi tą su grotelėmis, puikiai iškepa, jau "pasikaustęs" per tiek metų ir kiek matom tinka/patinka, tai padovanoti lengva, bet ar bus naudojama va kur klausimas :) 

Atsakyti

Almost, oi tikiu kiek džiaugsmo dabar pas Jus :angel_not:  :wub:​ 

Atsakyti
Atostogos trumpos, bet aktyvios. Pora dienų Šventojoj, diena Druskininkų vandens parke ir po to dar aplankėm mano draugę Molėtuose.
Smulkutė anūkėlė tavo smile.gif
Oi kaio fainai susiskaitė ta šuns priežiūra, tikrai kaio su vaiku smile.gif jau visa šeima galit vadintis biggrin.gif nors ir siaio seina buvot, bet dabar didesnė smile.gif
Nuveziau vyrą pas draugus, eisiu vakarieniaut ir arba kokį filma arba kokia knyga skaitysiu smile.gif
Atsakyti
Is tikro ne nezinau kiek sveria ta mano anuke biggrin.gif zinau, kad normas atitinka biggrin.gif reiks pasvert kuria diena biggrin.gif
O kiek taviske sveria?

Po truputi vesta oras.. ryt jau tik 23, vieyoj 30 biggrin.gif 30 man ir nemaiso biggrin.gif karsta aisku dirbt, karsta miegot, bet juk vasara biggrin.gif O dabar -zakon podlasti- visa mano savaitgali pralis..

Atsakyti

Labas rytas

Valio, penktadienis,  anksciau gristam. bet dar   turiu apsipirkimu rytdienos kelionei. Kartu vaziuoja MB broliene, tai is Alytaus ji jau siandien pas mus atvaziuos, bet tai gales irgi su anyta pabendrauti, kol  as  plaukus nusidazysiu ir biskeli kojas istiesiu pailseti.  as nors  valandelei istiesiu kojas, tada geriau pailsiu, o juk ryt   ilga  diena laukia,  tikrai nemazai vaiksciojimo nusimato. kazka vakarienei  biskeli uzkasti reikes, tai vis tiek darysiu ir  rytdienai sumustiniu su lasisa ir  broliene pavaisinsiu,kazkokiu uzkanduku pasiruosiu,  dar kazkokiu saldumynu reikia nusipirkti, vakar jau darzoviu ir vaisiu spejau diena turgelyje apsipirkti

Atsakyti

Atostogos trumpos, bet aktyvios. Pora dienų Šventojoj, diena Druskininkų vandens parke ir po to dar aplankėm mano draugę Molėtuose.
Smulkutė anūkėlė tavo smile.gif
Oi kaio fainai susiskaitė ta šuns priežiūra, tikrai kaio su vaiku smile.gifjau visa šeima galit vadintis biggrin.gifnors ir siaio seina buvot, bet dabar didesnė smile.gif
Nuveziau vyrą pas draugus, eisiu vakarieniaut ir arba kokį filma arba kokia knyga skaitysiu smile.gif

O tai spejot biskeli pasivazineti  :wub:  Man labai pernai Moletuose patiko !.

Tai aisku, kad gynumas kaip vaikas, pripranti, prisirisi, visur kartu, ypac suo. Dar katina ir viena  namuose palieki ir siaip jie katinai su charakteriu  :D 

KOkia skaitai ? man vis nelieka laiko  skaitymams  :B  va pernai  kai is taves buvau pasiemus, tai ir buvo paskutine perskaityta knyga. O koki nors turkiska seriala ziuri ? as tai ta UZdraustas vaisius , kur dabar   per LNK rode .  gerai jau uzkabino tas serialas 

Atsakyti

Apie kepsnines kalbant, tai mes turim ta Kamado. Ne-a-tsi-dziau-giu! Pagrinde tik as kepu, bet daiktas tai pasaka, ypac balkone mums. Niekas niekur nebyra, belekaip lengva naudotis juo, skaniai labai maistas gaunasi, nu tikrai dziaugiuosi. MB sake "Nusipirkai pati, va galesi ir kept", tai taip iki siol ir kepu  :) Pasidarom dabar ir darbo diena pietums bbq, nes nu ner kas veikt - 10min kol isdega anglys, 10min kol 

Musu draugai irgi neatsidziaugia Camado-  drauge pagrinde kepa, uzdarei ir kepa tolygiai,  prie paprastos saslykines tai nespeji visko vartyti, o dar kai ypac daugiau kazka reikia kepti

Atsakyti