Labas rytas, kumutes! As jau su antra kava, sveikinuos is darbo. Per visa savaite pirmas mano isejimas rimtas is namu Su tuo Viskiu reikalu tai tik spek suktis - nu tikrai kaip su mazu vaiku. Bet viska atperka jo meile Siandien turbut jaute, kad iseinu is namu, nes rutina biski ryto pasikeite, tai jergus vargelis ir ant keliu man isitaise, ir nepaleido is akiu visur vijosi vis. Jau laukiu namo grizt Sakiau jauciu isprotes is dziaugsmo!
Siaip zinokit nieko daugiau idomaus kaip ir nevyksta. Isisukus i darbus, i suniuko reikalus, rytoj turim abu skiepus paskirtus su MB - jo ryte laikas, mano vakare bus. Kita sestadieni suniukui skiepas antras bus. Uzrasem i mokyklele jau, nu zodziu viskas kazkaip isisuko i rutina ir mazai kam tokiam gal nereiksmingam lieka laiko dabar siuo metu Karsciai pas mus nesvietiski, kamsciai irgi, kai prie juros gyvenam. Bet laikomes viduj, nes suniukui dar negalima eit socializuotis paciam, o ir per karscius nenesi i lauka jo
Apie kepsnines kalbant, tai mes turim ta Kamado. Ne-a-tsi-dziau-giu! Pagrinde tik as kepu, bet daiktas tai pasaka, ypac balkone mums. Niekas niekur nebyra, belekaip lengva naudotis juo, skaniai labai maistas gaunasi, nu tikrai dziaugiuosi. MB sake "Nusipirkai pati, va galesi ir kept", tai taip iki siol ir kepu Pasidarom dabar ir darbo diena pietums bbq, nes nu ner kas veikt - 10min kol isdega anglys, 10min kol sukyla temperatura, 10min kol viskas iskepa ir megaujies sau skaniu maistu Sakiau noresiu labai pabandyt vista greitu metu issirukyt, tikiuos pavyks viskas
Daugiau kaip ir neturiu ka pasakot nu, tai lekiu kavos ir darbuotis. Nemazai veiklos turesiu siandien ofise, tai reik spet suktis Grazios dienos visoms!