Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Bet va tikrai atrodo "pasimaišo "protelis ir kaip baisu, kai pagalvoji. Negali žmogus savęs kontroliuoti :hmm:  :huh2: 

Tokio greitumo šiandien diena, ypatingai greita, bet kažkaip visai produktyvi. Ir kirpykloj buvau, ir su šeima mieste pasikavinau, ir aišku darbai laukė, tai va dar baiginėju ir eisiu ilsėtis :) galvojom dar ratą apsukti kažkur, nes oras superinis, bet aš tinginys šiandien, tai bus gerai ir be vaikščiojimo :D​ 

Atsakyti
Pas dukrai darbe meta visokius lauko staliukus, kedes.. o kai lauke ilgai stoveje, tai pazaliave jau.. tai va su kercheriu atsveiciau mirksiukas.gif gsila nenugotkinau, kaip atrode biggrin.gif dabar praktiskai nauji staliukai biggrin.gif mb pattumpino kojas, nulakuodim ir bus idealu mirksiukas.gif

Pradeda lasnoja,, zada perkunija, rrik eit i namus biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Kaimynei ta liga senai yra. mama buvo vaiktu daktare, tai  vis  girdydavo vaistais.,  ir kad viena gyvendama, ji pati sake, kad vaistus geria, kas met kazkiek profilaktiskai paguledavo ligonineje, Gal cia del tu karantinu pas daktarus nesilanko, gal dar kazkas, nezinau. gal ir ta liga progresuoja, kas ten zino. Seniau tai kazkaip normaliai su ja, na kad ji ten rekauja, kad ji net SMS nemoka istrinti, nu tai viskas gerai, ateidavo, prasydavo padeti - visada prasom. bet kai ziuri i akis naglai ir sako- ne, balandziu neseriu, o uz 10 minuciu jau meto batona gabalais tau ant masinos   :oh: Balkone kazkoki bardaka pasidarius-  lentu prisikelus, skuduru prikabinus, kaip koks bomzynas atrodo, Siaip ir gaila jos, bet jau   kai daeinama iki gaisru, kazkaip nelabai smagu. Net kazkaip  baisu pagalvot, kaip ja cia vakar  supakavo, zinant  ja tokia skardziabalse, tai turejo visas kiemas skambeti, juk laisva valia nesedo i masina. 

Atsakyti
Labukas

O kiek metu tai kaimynei?

Draugai cia Londone gyveno salia kazkokio pusbomzio biggrin.gif Viska ka rado gatvej,viska nesa i namus..Ar tai lentos gabaliukas,ar tai vinukas,ar plytgalis..NAmo durys atsidarydavo tik tiek,kad islyst galima biggrin.gif O kiemas-dziungles..Turbut gyvenime nera nei zole pjauta,nei medziai geneti biggrin.gif Ten lapes gyveno biggrin.gif Gyveno tai pas kaimyna,bet sikt eidavo i draugu kiema biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, damos :4u: norėjau rašyti, va ir ketvirtadienio sulaukėm :D nu kas man yra aš nesuprantu :D Giega, kaip Tau šiandien su dienomis?

Aplasksčiau iš pačio ryto visur kur reikia, dar į daržovių kioskelį užbėgau, tai nerealiai didelių ir saldžių trešnių nusipirkau - skanausim :) jau atrodo šiais metais tikrai gausus trešnių derlius ir kainos labai normalios, tikrai perku vos ne kas antrą dieną, bet neatsivalgom niekaip ir reikia dar mėgautis, nes jau turėtų baigtis spėju greit. Vaje tai toks mano laikas dėl visų gėrybių, kad galėtų visus metus taip būti :rolleyes: ne dėl oro, nes ir žiemą myliu, ir kitus metų laikus, bet va dėl tų visų gardumų :) 

Atsakyti
Galvojau galvojau kokua diena smile.gif man reik nagus susitvarkyt, tai delioju, kad paskutinei min nepasilikt smile.gif
Atsakyti

Oi kaip sukaitau, atrodo nėra karšta, bet buvom iki kapinių su pusseseriuku nulėkusios persodinti gėlių, viską pertvarkyti, tai ten vėjas neužpučia ir neblogai kepina :rolleyes: o dar galvą maudžia nuo ryto, tai grįžau, reikia darbuotis, o jėgų nulis :)​ 

Atsakyti

as siemet irgi neblogai tresniu pavalgiau  :P 

Giega- tai kaimynei rudeni bus 50

Atsakyti
O as tik iseidama is pardes pamaciau vysnias, nebegrizau, tingejau vel eile stovet..

Beveik musu metu.. baisu..

Po darbo, dar daug darbu atlikau smile.gif isveziau grazintinius siuntinius, ka i pasta, ka i hermes.. dabar laukiu pas kiniecnagu susitvarkyt.. pati galiu, bet jie greiciau ir geriau padaro smile.gif
Atsakyti
Labaa.
Oho kokie nuotykiai pas Mickute name :o tikrai smagu, kad gerai viskas baigesi 4u.gif
O aš po atostogų ant bilietenio, vaikui pirmadienio vakare temperatūra pakilo. Pasirodo vandens trukumas didelis, tai va penktadienį vel tirs šlapimą. Matyt perkaito, maziau valge, gėrė ir va ko pasekoje 38+ temperatūra. Šiandien jau gerai jaučiasi, lipa ant galvos 🙈🤣
Atsakyti

Big Bang sveikateles  :4u:  

Nu panasu , kad sikart nesureagavau i skiepa  :P​ 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti