As tai nesiginciju, nepriimkit neteisingai - man kaip tik labai idomu ir labai domiuosi tuo, kodel va taip daro, o ne kitaip
Va greit uzmeciau aki i kelis skirtingus saltinius is kinologu - suniuka geriausia i naujus namus atiduot 8 - 10sav, tame tarpe. Butent todel, kad jo svarbiausia socializacija vyksta 6 - 14sav., kuomet jie susipazista su supanciu pasauliu (gyvunais, garsais, aplinka, visokiais stimuliantais ir pan.). Tuo metu ir su naujais seimininkais sukuriamas stipriausias, geriausias rysys, ir psichologiskai suniukas igauna pasitikejimo, susiformuoja jo asmenybe, kad ir kaip tai skamba
As suprantu, kad visi skirtingai daro ir turbut turi tam priezasciu
Mes norim i balkona nusipirkt ta parasol - nezinau, kaip vadinasi lietuviskai. Issukama stogine gal? Bet niekaip vyras neissirenka, ko nori ir kas jam grazu butu Tai turbut gal kitais metais ir turesim, gal per metus susiras kazka
Ai, dar del futbolo - zinokit man toks juokas ryte eme matant, kokius man'trumus zaidejai daro. As nesuprantu, nu taip nemoket pralaimet, kazkoks siaubas Ir siaip nu nenuostabu, kad pasaulio zmones sneka, jog britai - ziauriausi futbolo sirgaliai. Kam mustis iskart po tu varzybu, jergus nu???