QUOTE(Almost. @ 2021 07 09, 15:36)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="BigBang" data-cid="72850926" data-time="1625836815"><div><p>Labas
Almost - faina del suniuko. tikiuosi uz juoka nesupyksi - praktika prieš leliuka bus
</p><p>O as siandien rezervavau sventojoj nameli 2parom kitai savaitei. Namelis su visais patogumais, para 60eur. Na gal nera mazai bet kai taip pasirinkimo nera nes ne is anksto tai dziaugiuosi kad bent cia gavom vieta. Kita sav orai bus +30
</p><p>Ai dar va vakar buvau issinuomavus robotuka langam plaut. Koks nerealus daiktas.net patya galvojam gal reiketu nusipirkt, bet kai tu langu daug nėra, o pagrinde jis reikalingas man del balkono langu, nes per viduri didelis langas ir neina jo pasiekt isvalyt. Uz para 20eur, tai tiesiog stovi ir ziuri kaip uz tave darba robotujas atlieka. Super
Net siurblio uzsimaniau roboto po šito </p></div></blockquote><p></p><p>Ner ko pykt, pacios su drauge taip juokaujam
Sakem pradejom nuo augalu - tie gyvi, bujoja, nenudziuvo, tai dabar suniukai
</p><p></p><p>Kurioj vietoj apsistosit, jei ne paslaptis?
MB Sventojiskis, tai smalsu tiesiog
</p><p></p><p>Labai mane domina irgi, nekenciu as langu plaut! Bet pas mus viena problema - turim du stoglangius, bet labai aukstai. Ju nei su tuo robotuku nepasiekt, nebent jis sienom laukinem uzliptu pats
</p>
Ha ha dar kiek. Zinau tokio kad sienom laipiotu lyg neisrado 😂😂
Vadinasi Senasis azuolas. Žuvėdrų g. Apie 750m nuo juros, bet pasivaiksciosim
mazai pasirinkimo kai ne is anksto. Bet atrodo is foto tvarkinga, svaru