Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labai greit laikas lekia iš tikrųjų ir man pačiai atrodo, kad skiepijomės visai neseniai ir dar galvojom, kad iki kelionės visai daug laiko, o va ir atėjo tas metas :rolleyes: 

Oi tikiu kiek džiaugsmo dėl naujo šeimos nario :wub: ilgai brandintas buvo sprendimas? kas paskatino? :mirksiukas: 

Atsakyti

Oi tikiu kiek džiaugsmo dėl naujo šeimos nario :wub: ilgai brandintas buvo sprendimas? kas paskatino? :mirksiukas:

Oj, mano sena svajone suniuka turet namie  :wub: O rimtai taip svarstem nuo pat atsikraustymo cia - as iskart sakiau, kad savuose namuose bus suo, o MB norejo pradzioj visus mums reikalingus dalykus pasidaryt (kas isirengima gyvenimui patogesniam liecia), o paskui jau suniuko ieskot  :) 

Tiesiog jauciam, kad norim suns. As esu didesne iniciatore siaip is esmes, nes mano vyras megsta toki patogu gyvenima, kai tik paciu savim ir zmona reik rupintis  :D  :D  Bet as va jauciu, kad galiu duoti laika ir vieta puikiam suns gyvenimui, noriu pati augintinio  :) Jauciu, kad ir mudviems puiki patirtis bus, ir puikus kompanjonas. Atsiplesimas nuo darbu ir pan. Galu gale toks tikras seimyninis lizdelis su maziuku bus dabar  :D  :D 

Atsakyti
Labas 4u.gif
Almost - faina del suniuko wub.gif tikiuosi uz juoka nesupyksi - praktika prieš leliuka bus biggrin.gif
O as siandien rezervavau sventojoj nameli 2parom kitai savaitei. Namelis su visais patogumais, para 60eur. Na gal nera mazai bet kai taip pasirinkimo nera nes ne is anksto tai dziaugiuosi kad bent cia gavom vieta. Kita sav orai bus +30 biggrin.gif
Dar galvojam kazkuria diena gal i Druskininkus nuleksim. Vyrui ir man atostogos kita savaite, tai va papramogausim smile.gif

Papildyta:
Ai dar va vakar buvau issinuomavus robotuka langam plaut. Koks nerealus daiktas bigsmile.gif net patya galvojam gal reiketu nusipirkt, bet kai tu langu daug nėra, o pagrinde jis reikalingas man del balkono langu, nes per viduri didelis langas ir neina jo pasiekt isvalyt. Uz para 20eur, tai tiesiog stovi ir ziuri kaip uz tave darba robotujas atlieka. Super smile.gif
Net siurblio uzsimaniau roboto po šito biggrin.gif
Atsakyti

Labas
Almost - faina del suniuko. tikiuosi uz juoka nesupyksi - praktika prieš leliuka bus

O as siandien rezervavau sventojoj nameli 2parom kitai savaitei. Namelis su visais patogumais, para 60eur. Na gal nera mazai bet kai taip pasirinkimo nera nes ne is anksto tai dziaugiuosi kad bent cia gavom vieta. Kita sav orai bus +30

Ai dar va vakar buvau issinuomavus robotuka langam plaut. Koks nerealus daiktas.net patya galvojam gal reiketu nusipirkt, bet kai tu langu daug nėra, o pagrinde jis reikalingas man del balkono langu, nes per viduri didelis langas ir neina jo pasiekt isvalyt. Uz para 20eur, tai tiesiog stovi ir ziuri kaip uz tave darba robotujas atlieka. Super
Net siurblio uzsimaniau roboto po šito

Ner ko pykt, pacios su drauge taip juokaujam  :rolleyes:  :D  :D Sakem pradejom nuo augalu - tie gyvi, bujoja, nenudziuvo, tai dabar suniukai  :D 

Kurioj vietoj apsistosit, jei ne paslaptis?  :) MB Sventojiskis, tai smalsu tiesiog  :) 

Labai mane domina irgi, nekenciu as langu plaut! Bet pas mus viena problema - turim du stoglangius, bet labai aukstai. Ju nei su tuo robotuku nepasiekt, nebent jis sienom laukinem uzliptu pats  :D  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2021 07 09, 15:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="BigBang" data-cid="72850926" data-time="1625836815"><div><p>Labas
Almost - faina del suniuko. tikiuosi uz juoka nesupyksi - praktika prieš leliuka bus
</p><p>O as siandien rezervavau sventojoj nameli 2parom kitai savaitei. Namelis su visais patogumais, para 60eur. Na gal nera mazai bet kai taip pasirinkimo nera nes ne is anksto tai dziaugiuosi kad bent cia gavom vieta. Kita sav orai bus +30
</p><p>Ai dar va vakar buvau issinuomavus robotuka langam plaut. Koks nerealus daiktas.net patya galvojam gal reiketu nusipirkt, bet kai tu langu daug nėra, o pagrinde jis reikalingas man del balkono langu, nes per viduri didelis langas ir neina jo pasiekt isvalyt. Uz para 20eur, tai tiesiog stovi ir ziuri kaip uz tave darba robotujas atlieka. Super
Net siurblio uzsimaniau roboto po šito </p></div></blockquote><p></p><p>Ner ko pykt, pacios su drauge taip juokaujam  rolleyes.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Sakem pradejom nuo augalu - tie gyvi, bujoja, nenudziuvo, tai dabar suniukai  biggrin.gif </p><p></p><p>Kurioj vietoj apsistosit, jei ne paslaptis?  smile.gif MB Sventojiskis, tai smalsu tiesiog  smile.gif </p><p></p><p>Labai mane domina irgi, nekenciu as langu plaut! Bet pas mus viena problema - turim du stoglangius, bet labai aukstai. Ju nei su tuo robotuku nepasiekt, nebent jis sienom laukinem uzliptu pats  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif​ </p>

Ha ha dar kiek. Zinau tokio kad sienom laipiotu lyg neisrado 😂😂
Vadinasi Senasis azuolas. Žuvėdrų g. Apie 750m nuo juros, bet pasivaiksciosim smile.gif mazai pasirinkimo kai ne is anksto. Bet atrodo is foto tvarkinga, svaru smile.gif

Atsakyti

Vadinasi Senasis azuolas. Žuvėdrų g. Apie 750m nuo juros, bet pasivaiksciosim. mazai pasirinkimo kai ne is anksto. Bet atrodo is foto tvarkinga, svaru

Gera vieta labai mano akim ziurint, maziau lebaujanciu nakti po langais bus  :rolleyes:​ 

Atsakyti

nu va kiek cia planu pas atostogaujancias  :wub:  :wub:  :wub:  o as kaip sakiau, kad namie nesedesiu, taip ir susiorganizavau- sukau galva- kur islekus, kas i kompanija. kai  negali, tada visi  kviecia, o dabar  :hmm:   MB dar ir vakar sake- tu suorganizuok, o as pritarsiu :bigsmile:  ale susiradau  :P   varysim pas draugeli , tai daugiau  MB draugas is senu laiku,  o paskui ir su jo seimyna varinedavom prie ezeru ne vienerius metus , dabar kai  furistu dirba, tai kai isvaro  keliems menesiams, retai ir pasimatom,prasilenkiam kazkaip , tai kad ryt is ryto i soda su nakvyne, sake man dzakuzi pastatys ir galesiu mirkti visa diena  :lol:  :lol:  :lol: o dar ir prudas kazkur netoli yra, tai kad vualia  :clap:  ko man daugiau  bereikia ? istraukiau mesytes is kameros, tuoj  atsileis, uzmarinuosiu, vis tiek kazka pasikepti reikes. dabar jau suku galva ka cia dar skanaus pasidarius  :P o siaip tai davolna kaip livaras-  su senai matytais draugais pasimatysim ir vel ne namie savaitgalis  :P  :clap:  :clap:  :clap:​ 

Atsakyti
Po darbo.. atvezem katinuka pas vet, ziuresim ka sakys, nes siandien is vis nenori nei vaiksciot, nei est.. Cia ka tik ji skiepino, gal kokia reakcija.. nes grynai nei is sio, nei is to..

Vakare eisim pas draugus, issinuomavo nauja nama, vaziuosim apziuret biggrin.gif
Atsakyti

Ai dar va vakar buvau issinuomavus robotuka langam plaut. Koks nerealus daiktas bigsmile.gifnet patya galvojam gal reiketu nusipirkt, bet kai tu langu daug nėra, o pagrinde jis reikalingas man del balkono langu, nes per viduri didelis langas ir neina jo pasiekt isvalyt. Uz para 20eur, tai tiesiog stovi ir ziuri kaip uz tave darba robotujas atlieka. Super smile.gif
Net siurblio uzsimaniau roboto po šito biggrin.gif

SUintrigavai mane su tuo siurbliu. reiktu pabandyt issinuomuoti. kaip bebutu daugiau tu langu. o ypac balkono man durniausiai issivalyti. tik kazin savaitgaliais  jie nuomuoja ? nes siokia diena,  jau tik po darbo, o kartais jau ir velokai gristu  :hmm: 

Atsakyti

Va kiek pas visas visokių/visokiausių planų, labai liuks :angel_not: 

Giega, kad tik viskas gerai būtų katukui, gal tikrai kokia reakcija :huh2:  :4u: 

Dėl namų ruošos, tai vaje ir pas mus kokie baisūs langai, kitų išvis patys negalim išsivalyti, nes nepasiekiam, tai žadam kviestis vėl, kad išvalytų :rolleyes: ir šiaip kapitaliai visus namus reikėtų iškuopti, susiradom tokią įmonę, tai žiūrėsim grįžę ką pasiūlys, kokios kainos ir pan. :)​ 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2021 07 09, 16:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="BigBang" data-cid="72850926" data-time="1625836815"><div><p>Ai dar va vakar buvau issinuomavus robotuka langam plaut. Koks nerealus daiktas vartotojo įkelta nuotraukanet patya galvojam gal reiketu nusipirkt, bet kai tu langu daug nėra, o pagrinde jis reikalingas man del balkono langu, nes per viduri didelis langas ir neina jo pasiekt isvalyt. Uz para 20eur, tai tiesiog stovi ir ziuri kaip uz tave darba robotujas atlieka. Super vartotojo įkelta nuotrauka
Net siurblio uzsimaniau roboto po šito vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>SUintrigavai mane su tuo siurbliu. reiktu pabandyt issinuomuoti. kaip bebutu daugiau tu langu. o ypac balkono man durniausiai issivalyti. tik kazin savaitgaliais  jie nuomuoja ? nes siokia diena,  jau tik po darbo, o kartais jau ir velokai gristu  hmm.gif </p>

Tiesiog parasyk jiems. Fb vadinasi Du švaru smile.gif gal ir nuomuoja. Neatsakysiu tau as smile.gif
Del tavo savaitgalio planu tai labai super smile.gif o as dirbsiu savaitgali smile.gif
Atsakyti
Grizom ir is vet, sake temperatura pakilus.. bet ar reakcija i skiepus, negali pasakyt.. kojai nieko nera, sako nevaiksto ir needa del tos temperaturos.. sudave vaistu, dar i namus dave.. jei ryt bus taip pat, vel atvezt..

Almost, faini tie kukuliukai, bet imciau 12sav, o ne 8… musu kaciuks va siandien lygiai 8 sav, nu iesko dar mamos, papo.. gaila biski..
Atsakyti