Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas  :)

Jau tai yra gerai, kad niką prisimenat  :B  O ką ten aš kalbėjau, bala nematę  :B

Katė mūsų namuose yra naujokė, dar nė metukų neturi  :)

Ledus ir aš mėgstu, saldumynai - mano draugai  :rolleyes: :D​  

tai parodyk savo naujaja gyventoja  :P is katro krasto esi ?

Atsakyti
O mano katinukas kazko slubuoja..Bet apziurejau,nei jokios zaizdos,paspaudinejau kojyte,nieko,nemiauksi..O eina ir slubcioja...GAl kur uzsigavo...
Atsakyti

O mano katinukas kazko slubuoja..Bet apziurejau,nei jokios zaizdos,paspaudinejau kojyte,nieko,nemiauksi..O eina ir slubcioja...GAl kur uzsigavo...

Gal kur nuo auksciau nusoko ir nykstelejo. Musiskis kai buvo issokes is 3 auksto balkono, tai irgi  kazkiek laiko slubavo. bus jam be parasiuto sokineti  :D​ 

Atsakyti

Kiek  priklausys testu darytis ? 

Nereikia pagal naujausius įstatymus, jei esame pilnai vakcinuoti :) bet taip viskas keičiasi, labai reikia sekti informaciją :rolleyes: nes grįžtant į LT dar nežinom kaip bus :huh2:​ 

Atsakyti

Gal tikrai kažkur bežaisdamas netyčia užsigavo ir nieko baisaus :ax:​ 

Atsakyti

Labas rytas

Nereikia pagal naujausius įstatymus, jei esame pilnai vakcinuoti :) bet taip viskas keičiasi, labai reikia sekti informaciją :rolleyes: nes grįžtant į LT dar nežinom kaip bus :huh2:​ 

Tai gerai tada . kazkaip kai neaktualu, tai ir neseku tos informacijos.

Man jau tuoj bus 3 menesiai po 1 skiepo ir tylu  :hmm:   sake liepos pradzioje. tai ar dar sulauksiu pranesimo ar dabar tipo jau patys turim eit  ? Kazin ar paskui nieko, kad daugiau nei 3 menesiai praeis nuo 1 skiepo   :hmm: 

Atsakyti
Labukas

Vogue,o jus jau abiem skiepais pasiskiepine?
Mums antras skiepas liepos pabaigoj,pries pat mano gimke biggrin.gif Reiktu pasiankstint,bet kad visi savaitgaliai uzimti,o siokia diena-dirbam..
Ir kelioniu jokiu neperku,kol nebus viskas aisku su visais karantinais ir testais..Per radija sake,kad su dviem skiepais grizus nebereiks karantinuotis ir is Geltonu saliu,bet kad tos geltonos salys nenori anglu isileist biggrin.gif Labai noretus ir i ISpanija nulekt,ir LT planuoja gimines susitikima..
Atsakyti

Labas rytas :rolleyes: be penkių minučiių ATOSTOGAAAA!!!  :B  :sokiai:  :sokiai: 

O šiaip rytas darbingas, ankstyvas, diena taip pat įprasta nusimato, o rytoj jau išlekiam iš ryto į oro uostą, nes apie 13 skrydis :) 

Giega, taip, esam pilnai vakcinuoti (koks man baisus žodis), turim abu po du skiepus :) 

Mickute, labai reikia sekti informaciją, nes ir mes patys vis žiūrim, vis skaitom, nes grįžtant gali būti, kad dar kažko reikės papildomai - nežinosi :hmm:​ 

Atsakyti

Labas rytas, kumutes!!

Voque - geru jums atostogu  :wub:  :4u:  Va ir prasom, gali is skiepo ir naudos gaut, ne tik apsaugos  :D 

Tiesa, man kas buvo idomu - jus po antra doze lyg neseniai visai gavot? Ar jau bus praejusios 2sav? Ar iskart ir dave ta "zalia pasa"? Zinau, kad lyg pilna vakcinacija ir viskas ten prasideda praejus kazkiek laiko po antros dozes vakcinos. Po kazkurios lyg 2sav po, po kitos lyg 4sav po  :hmm: Aisku, gal kas jau ir pasikeite. O gal ne visur taip ir tikrina, ka cia zinosi. Tikiuosi viskas praeis smooth ir puiku laika turesit  :4u: 

mickute - as tikrai skambinciau pasiteirauti, kas cia darosi  :rolleyes: Pas mus irgi buna nepranesa centrai del zmogiskos klaidos ir apkrovos, tai zmones ar nueina i vakcinaciju centra ir pasiima antra skiepa, ar paskambina pasitikslint informacijos ir tiek  :) Naturalu, kai tiek zmoniu lekia skiepytis..

giega - oj, tikiuos katinukui nieko rimto!  :4u: 

BigBang - ziuriu mano sese darbojele  :) 

As uzsikrovus darbais reikalais, oj oj kiek veiklos, galva nuo minciu sprogsta tiesiog. Si savaite ir savaitgalis labai intensyvus, itempti bus. Labai daug darbu turiu pasidaryt, pasibaigt butinai, nebera laiko jau perkelt juos i velesni laika. Tai va tuo ir uzsiimsiu  :unsure: Ruosiames intensyviai naujo seimos nario atkeliavimui i namus, tai ir buta pasiruost reik, ir prekiu uzsakyt, ir pasidomet, susiziuret viska. Nu zodziu reikalu oj oj. Dar tas paskutinis studiju rasto darbas kabo man - atsiskaityma pateikt iki liepos 19d. reik, o mes suniuka liepos 16d. pasiimam, tai nu todel ir nebera jau kur perkelt  :unsure: Darbe veiklos irgi iki soties, tik spek suktis. Nu bet va prasom - vasara, kaip sako. Pailsesi, kai jau pasibaigs gyvenimo sviesios dienos, ane?  :D 

Jokiu atostogu dabar neplanuojam. Is planu tai va tik draugai atleks po keliu savaiciu vyro gimtadieni paminet ir gal paskui atleks is Liukso draugai pasibut. Daugiau tai viskas vietoj bus - gal kazkada isleksim kokiam savaitgaliui cia vietoj pasibut, pasisocializuot  :) Vis tiek dabar visa rutina kuriam laikui pasikeis suniuka isigijus, bet labai laukiu to  :wub: 

Daugiau zinokit jokiu skandalu, jokiu dramu, jokiu idomybiu. Tai grazaus visoms penktadienio ir skanios kavikes  :4u: 

Atsakyti

Almost, kaip faina, kad užsukai, trūksta Tavo postų :4u:  :wub: nors tikiu, kad nelabai ir to laiko yra, jei veiklos per akis ir vos spėji suktis, tai kur čia dar SM visokie :) koks bus naujas gyventojas? kiek laiko? vardą jau išrinkot? :mirksiukas:

Dėl skiepų, tai mums šiandien lygiai dvi savaitės, o rytoj skrydis :D nu aš labai tikiuosi, kad viskas bus gerai, žinau, kad bus :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 09 liepos 2021 - 11:31

oi visai neblogas siandien man penktadienis, jau  praktiskai 10 .30 buvau  namie, tai kadangi nenuvargus, nes kolege dar ir su masiniuku ir nuveze ir parveze,  dar nelabai karsta, tai spejau ir kambarius prasisluoti ir dar vienus langus issivaliau, ir dar siaip  biskeli prabegom pasitvarkiau. ir tada jau ramiai papietavau, padruskes neskubedama pasnekinau.  va tuoj 13 h vel iseisiu, bet cia netoli namu, praktiskai  12-15 minuciu neskubant nueiti. o is ten tiesiai pas kita klienta praktiskai i kita gatves puse 5 minutes kelio. biskeli taip grafika pasistumiau, kad nereiktu valanda  laiko belekur vaikscioti . nu ten  is viso tik 45 teks pabuti, nes penktadieni mums darbas iki 15.45 i r tada jau peskomis vel namo  :P 

Atsakyti

Almost, kaip faina, kad užsukai, trūksta Tavo postų :4u:  :wub: nors tikiu, kad nelabai ir to laiko yra, jei veiklos per akis ir vos spėji suktis, tai kur čia dar SM visokie :) koks bus naujas gyventojas? kiek laiko? vardą jau išrinkot? :mirksiukas:

Dėl skiepų, tai mums šiandien lygiai dvi savaitės, o rytoj skrydis :D nu aš labai tikiuosi, kad viskas bus gerai, žinau, kad bus :rolleyes:

:heart: 

Tikrai zinok as paskaitau, bet realiai taip va ir isjungiu.. Su drauge vis kalbam apie suniukus, dalinasi ji savo patirtim (jie savo suni jau apie puse metu turi, tai vis pasidalina kuo gali), o daugiau susikoncentravus i darba, mokslus ir informacijos paieska. Papildomam visokiam bendravimui absoliuciai nei laiko, nei energijos nebelieka tikrai. Tik dabar suvokiu, ka reiskia realiai neturet laiko, kad ir kiek to noro turi  :D Sakau jau kai rasto darba priduosiu, tai tikrai bus geriau - vienu didziuliu rupesciu maziau  :) 

Auksaspalvis retriveris, siandien 7sav suejo  :wub: Kita sav 8sav, tai ir leis pasiimt jau iskart. Kukuliai tokie, spirguciai plakuoti. Buvom ana sestadieni apziuret, tai jergus negalejau ranku atplest. Su MB manem, kad apie 15-20min uztruksim - po valandos vos issikrapstem is veisejos  :D  :D  :D Del vardo turim du variantus, abu angliski, tai matysim, kuris geriau tiks suniukui. Turim issirinke du norimus, dar neaisku, kuri gausim, nes vienas musu norimas kazkieno anksciau uz mus irgi buvo norimas  :) 

Jergus bet kaip lekia laikas, as nebesuprantu  :blink: Rimtai galvojau, kad jus vos pries kelias dienas pasiskiepyjot antra doze  :blink:  :B  :D Nu va prasom laba diena! Aisku tada viskas liuks bus!!  :4u: 

Atsakyti