Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Giega, trečiadienis, Tu teisi, nors ir aš žinok šįryt turėjau pagalvoti :D ir man visada trečiadieniais :rolleyes:  :hmm:​ 

Atsakyti
MAn irgi trec arba ketv dienos susimaiso biggrin.gif Bet as zinau kodel-nes pradedu darba nuo antrad biggrin.gif Tai paskui nebesuskaiciuoji,kiek atidirbai,kiek dar liko biggrin.gif
Bet jau po darbu namie mirksiukas.gif Galvoju eit i gyma ar ilsint koja...Pasakojau/ne,kaip viena nakti meslungis sutrauke,tai va,iki siol man maudzia ta koja..As jau pradedu itarinet,kad visai ne meslungis buvo,o nutruko kokia gysla...Vaikstau vel kompresine kojine uzsidejus..
O jei neisiu,tai reik eit vel uzuolaidas siut biggrin.gif Toks vejas,nutrauke man puse kabliuku...
Atsakyti

Galvoju eit i gyma ar ilsint koja...Pasakojau/ne,kaip viena nakti meslungis sutrauke,tai va,iki siol man maudzia ta koja..As jau pradedu itarinet,kad visai ne meslungis buvo,o nutruko kokia gysla...Vaikstau vel kompresine kojine uzsidejus..

Jokiu būdu :huh2: ilsink koją ir "neduok" krūvio, kad blogiau nebūtų :4u: 

Aš tvarkinėjuos šiek tiek, truputį nuo darbų atsitraukiau, bet reikės vėliau dar prisėsti :) šaltos kavos atsigėriau, nes karšta tikrai, tai bent tam kartui atsivėsinu ir pasiskaninu :D​ 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2021 07 07, 06:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="BigBang" data-cid="72850082" data-time="1625575014"><div><p>Aha, viskas gerai ir įsivažiavau ir klienčių netrūksta vartotojo įkelta nuotraukadažnai net neturiu jau kur priimt o vis raso vartotojo įkelta nuotrauka
Nu tą lazaniją pasidaryti namie yra reikalų, tai ta iš Lidl yra gan patogus reikalas, jeigu dar ir skonis neblogas, tai išvis gerai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>tai smagu, kad klienciu netruksta. tai jau laisvu savaitgaliu kaip ir neturi  tongue.gif  o sitam darbe kada atostogu eisi ? </p><p>Man tai visai nieko ta lazanija, kai jau pataikau  su akcija, tia prigriebiu   ir as . MB ne ypac megejas, bet koki karta  suvalgo. o bendradarbe buvusi tai neatsidziaugia tomis lazanijomis, kai velai gristi is darbo, o dar ir vyrui reikia kazka karsto paduoti. tai sako tik pasauni i orkaite, kol apsiprause, apsikuiti ir vakariene gatava  biggrin.gif </p>

Vyras parnese ledu, kokia atgaiva smile.gif
Pasidarau as laisvesni savaitgali, bet siaip tai jo, uzimta esu paataruoju metu smile.gif
As kai nesu labai isranki maistui tai man irgi patinka smile.gif
Noriu susitvarkyt keletą reikaliuku, jau valanda laiko laukiu kol pc uzsikraus 😂
Atsakyti

Labas rytelis

As vakar 3 ledu porcijas  per diena sukirtau  :D  :P 
karsta,  jau  kazkur savaitgali reiks lekti prie vandens  :ax:  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Labas rytas :rolleyes: buvau įsitikinusi, kad šiandien jau penktadienis, tikrai buvau įsitikinusi :D jau tikrai noriu ir reikia atostogų. 

Dirbam dar šiandien visu pajėgumu, rytoj taip pat, tai dienos įprastos nusimato. Aišku visokių dar reikalų, mini pirkinių į kelionę, grožio procedūros ir pan :) jaučiuosi kaip dviems savaitėms išvažiuotumėm :D bet jau tiek esam pasiilgę tų kelionių, kad ir baimės yra, ir streso, ir džiugesio didelio tuo pačiu :) ir nesvarbu, kad tik 5 dienoms, bet vistiek visokių dalykų dar pasidaryti reikia, o ir popierizmo dabar visokio kiek, deklaracijos ir t.t :rolleyes:​ 

Atsakyti
Labukas

Man iki mini atostogu dar gera sav atidirbt biggrin.gif Rezgu minti, kad jei geras oras, pasiimt laisva visa penktad, o ne po darbo su tom palapinem lekt.. Na ziuresim..
Atsakyti

Labas rytas  :) 

Jau tai yra gerai, kad niką prisimenat  :B  O ką ten aš kalbėjau, bala nematę  :B 

Katė mūsų namuose yra naujokė, dar nė metukų neturi  :) 

Ledus ir aš mėgstu, saldumynai - mano draugai  :rolleyes: :D​  

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2021 07 08, 08:58)
<p>Labas rytas rolleyes.gif buvau įsitikinusi, kad šiandien jau penktadienis, tikrai buvau įsitikinusi biggrin.gif jau tikrai noriu ir reikia atostogų. </p><p>Dirbam dar šiandien visu pajėgumu, rytoj taip pat, tai dienos įprastos nusimato. Aišku visokių dar reikalų, mini pirkinių į kelionę, grožio procedūros ir pan smile.gif jaučiuosi kaip dviems savaitėms išvažiuotumėm biggrin.gif bet jau tiek esam pasiilgę tų kelionių, kad ir baimės yra, ir streso, ir džiugesio didelio tuo pačiu smile.gif ir nesvarbu, kad tik 5 dienoms, bet vistiek visokių dalykų dar pasidaryti reikia, o ir popierizmo dabar visokio kiek, deklaracijos ir t.t rolleyes.gif​ </p>

Oi 5 dienos tai nera visai mazai smile.gif super laika linkiu aptureti smile.gif
Taip karšta, uzsidare langus, uzsitrauke zaliuzes sėdim su maziuke namie 4u.gif pakosti vis dar, o kai toks karstis tai i lauka irgi nenoriu vestis. Vakare sakiau gal iseisim pasivaikščiot smile.gif
Atsakyti

O pajūryje šiandien visai liuks oras, tokia atgaiva po vakarykštės karštos dienos :rolleyes: saulės nėra, vėjuota, tai labai gerai darbuotis :) 

Išgėriau savo žaliąjį kokteilį, eisiu kavos neužilgo, visai susivėlinu su pirmuoju puodeliu :)​ 

Atsakyti

Oi 5 dienos tai nera visai mazai smile.gifsuper laika linkiu aptureti smile.gif

Oi svarbiausia įsėsti į lėktuvą su visais turimais popieriais, tada pereiti patikras ten ir va tada prasidės atostogos :rolleyes:  :B​ 

Atsakyti

Oi svarbiausia įsėsti į lėktuvą su visais turimais popieriais, tada pereiti patikras ten ir va tada prasidės atostogos :rolleyes:  :B​ 

Kiek  priklausys testu darytis ? 

Atsakyti