Giega, trečiadienis, Tu teisi, nors ir aš žinok šįryt turėjau pagalvoti ir man visada trečiadieniais
Bet jau po darbu namie Galvoju eit i gyma ar ilsint koja...Pasakojau/ne,kaip viena nakti meslungis sutrauke,tai va,iki siol man maudzia ta koja..As jau pradedu itarinet,kad visai ne meslungis buvo,o nutruko kokia gysla...Vaikstau vel kompresine kojine uzsidejus..
O jei neisiu,tai reik eit vel uzuolaidas siut Toks vejas,nutrauke man puse kabliuku...
Galvoju eit i gyma ar ilsint koja...Pasakojau/ne,kaip viena nakti meslungis sutrauke,tai va,iki siol man maudzia ta koja..As jau pradedu itarinet,kad visai ne meslungis buvo,o nutruko kokia gysla...Vaikstau vel kompresine kojine uzsidejus..
Jokiu būdu ilsink koją ir "neduok" krūvio, kad blogiau nebūtų
Aš tvarkinėjuos šiek tiek, truputį nuo darbų atsitraukiau, bet reikės vėliau dar prisėsti šaltos kavos atsigėriau, nes karšta tikrai, tai bent tam kartui atsivėsinu ir pasiskaninu
Nu tą lazaniją pasidaryti namie yra reikalų, tai ta iš Lidl yra gan patogus reikalas, jeigu dar ir skonis neblogas, tai išvis gerai </p></div></blockquote><p></p><p>tai smagu, kad klienciu netruksta. tai jau laisvu savaitgaliu kaip ir neturi o sitam darbe kada atostogu eisi ? </p><p>Man tai visai nieko ta lazanija, kai jau pataikau su akcija, tia prigriebiu ir as . MB ne ypac megejas, bet koki karta suvalgo. o bendradarbe buvusi tai neatsidziaugia tomis lazanijomis, kai velai gristi is darbo, o dar ir vyrui reikia kazka karsto paduoti. tai sako tik pasauni i orkaite, kol apsiprause, apsikuiti ir vakariene gatava </p>
Vyras parnese ledu, kokia atgaiva
Pasidarau as laisvesni savaitgali, bet siaip tai jo, uzimta esu paataruoju metu
As kai nesu labai isranki maistui tai man irgi patinka
Noriu susitvarkyt keletą reikaliuku, jau valanda laiko laukiu kol pc uzsikraus 😂
Labas rytelis
As vakar 3 ledu porcijas per diena sukirtau
karsta, jau kazkur savaitgali reiks lekti prie vandens
Labas rytas buvau įsitikinusi, kad šiandien jau penktadienis, tikrai buvau įsitikinusi jau tikrai noriu ir reikia atostogų.
Dirbam dar šiandien visu pajėgumu, rytoj taip pat, tai dienos įprastos nusimato. Aišku visokių dar reikalų, mini pirkinių į kelionę, grožio procedūros ir pan jaučiuosi kaip dviems savaitėms išvažiuotumėm bet jau tiek esam pasiilgę tų kelionių, kad ir baimės yra, ir streso, ir džiugesio didelio tuo pačiu ir nesvarbu, kad tik 5 dienoms, bet vistiek visokių dalykų dar pasidaryti reikia, o ir popierizmo dabar visokio kiek, deklaracijos ir t.t
Man iki mini atostogu dar gera sav atidirbt Rezgu minti, kad jei geras oras, pasiimt laisva visa penktad, o ne po darbo su tom palapinem lekt.. Na ziuresim..
Labas rytas
Jau tai yra gerai, kad niką prisimenat O ką ten aš kalbėjau, bala nematę
Katė mūsų namuose yra naujokė, dar nė metukų neturi
Ledus ir aš mėgstu, saldumynai - mano draugai
Oi 5 dienos tai nera visai mazai super laika linkiu aptureti
Taip karšta, uzsidare langus, uzsitrauke zaliuzes sėdim su maziuke namie pakosti vis dar, o kai toks karstis tai i lauka irgi nenoriu vestis. Vakare sakiau gal iseisim pasivaikščiot
O pajūryje šiandien visai liuks oras, tokia atgaiva po vakarykštės karštos dienos saulės nėra, vėjuota, tai labai gerai darbuotis
Išgėriau savo žaliąjį kokteilį, eisiu kavos neužilgo, visai susivėlinu su pirmuoju puodeliu
Oi 5 dienos tai nera visai mazai super laika linkiu aptureti
Oi svarbiausia įsėsti į lėktuvą su visais turimais popieriais, tada pereiti patikras ten ir va tada prasidės atostogos
Oi svarbiausia įsėsti į lėktuvą su visais turimais popieriais, tada pereiti patikras ten ir va tada prasidės atostogos
Kiek priklausys testu darytis ?