Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Ir nieko keisto, kad nepameni  :) 

Aš net nežinau, ką aš čia pati veikiau ir apie ką kalbėjau  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2021 07 06, 13:30)
<p>Ir nieko keisto, kad nepameni  smile.gif </p><p>Aš net nežinau, ką aš čia pati veikiau ir apie ką kalbėjau  smile.gif​ </p>

O dabar šiaip užsukai, o gal panuoji pasilikti ir pabendrauti? 4u.gif
Atsakyti

Vakarienei lazanija turim lidlo, vyras nupirko, tai negi ismesi smile.gif

esu  pirkus as ta lidlo  lazanija, man visai nieko  :ax:  galima valgyti.  cia man  patikdavo, kad greitai- imetei i orkaite, abudu pavalgem ir dar kitai dienai i darba uztenka  :ax:  

Kaip tau  su darbais ? isivaziavai ? turi pakankamai   klientu ?

as tai kol kas virtuveje kuiciausi, turejau biskeli burokeliu su lapais is kaimo parsivezus, tai  visus issiviriau,  pora stiklainiuku ziemai uzmarinavau ir dar siubos puoda prisiviriau  :P  vakarienei  turiu karpio gabaliuku, tai vat kepsiu su bulvytemis ir valgysim su  kaimo salotomis. aisku as tu su svogunu laisku tai nevalgau, man uzteks rs siaip lapeliu. be to   turiu uzsiraugus svieziu  agurkeliu, tai labai gerai i trasa eina

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Žinau, kad nepamenat manęs, o ir aš pati nelabai bepamenu, bet.... ! Klaidžiojau po SM platybes, kaip man pasirodė, gerokai aprimusias, ir pamačiau, kad aš čia įrašyta į sąrašą pirmam puslapyje  :blink:  :D  Nors forume nebendravau kelis metus.... :D  Bet iš to galima padaryt išvadą, kad nelabai kažką daug ir praleidau  :D​ 

tai prasom junkis ir toliau bendrauk kartu   :ax:  kadangi jau senaties terminas kaip  pati sakai ir praejes, tai teks is naujo prisistatyi  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2021 07 06, 14:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="BigBang" data-cid="72850026" data-time="1625568486"><div><p>Vakarienei lazanija turim lidlo, vyras nupirko, tai negi ismesi vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p></p><p>esu  pirkus as ta lidlo  lazanija, man visai nieko  ax.gif  galima valgyti.  cia man  patikdavo, kad greitai- imetei i orkaite, abudu pavalgem ir dar kitai dienai i darba uztenka  ax.gif  </p><p>Kaip tau  su darbais ? isivaziavai ? turi pakankamai   klientu ?</p><p>as tai kol kas virtuveje kuiciausi, turejau biskeli burokeliu su lapais is kaimo parsivezus, tai  visus issiviriau,  pora stiklainiuku ziemai uzmarinavau ir dar siubos puoda prisiviriau  tongue.gif  vakarienei  turiu karpio gabaliuku, tai vat kepsiu su bulvytemis ir valgysim su  kaimo salotomis. aisku as tu su svogunu laisku tai nevalgau, man uzteks rs siaip lapeliu. be to   turiu uzsiraugus svieziu  agurkeliu, tai labai gerai i trasa eina</p>

Aha, viskas gerai ir įsivažiavau ir klienčių netrūksta smile.gif dažnai net neturiu jau kur priimt o vis raso smile.gif
Nu tą lazaniją pasidaryti namie yra reikalų, tai ta iš Lidl yra gan patogus reikalas, jeigu dar ir skonis neblogas, tai išvis gerai smile.gif
Atsakyti

Pabūsiu, paseksiu jus, prisiminsiu ir tęsiu bendravimą kaip net nebūčiau nutraukus  :) 

Sakot, prisistatyt?  :hmm: 

Esu dukra, mama, žmona, draugė  :rolleyes: 

Auginu du vaikus ir katę  :clap:​ 

Atsakyti
Rudaake,sveika sugrizus.As ir nika lygtai pamenu,bet tik tiek biggrin.gif MAtyt mazai ir bendravai biggrin.gif

As jau po darbu..Ir lietaus gavau,ir saules biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas

Pabūsiu, paseksiu jus, prisiminsiu ir tęsiu bendravimą kaip net nebūčiau nutraukus  :)

Sakot, prisistatyt?  :hmm:

Esu dukra, mama, žmona, draugė  :rolleyes:

Auginu du vaikus ir katę  :clap:​ 

pabuk pabuk . as ir kaip GIega- nick ir matytas, bet daugiau  :hmm:  tylos zona  :D  parodyk kate. gal prisiminsim  :D  :D  :D  :D​  is kokio miesto ?

Atsakyti

Aha, viskas gerai ir įsivažiavau ir klienčių netrūksta smile.gifdažnai net neturiu jau kur priimt o vis raso smile.gif
Nu tą lazaniją pasidaryti namie yra reikalų, tai ta iš Lidl yra gan patogus reikalas, jeigu dar ir skonis neblogas, tai išvis gerai smile.gif

tai smagu, kad klienciu netruksta. tai jau laisvu savaitgaliu kaip ir neturi  :P  o sitam darbe kada atostogu eisi ? 

Man tai visai nieko ta lazanija, kai jau pataikau  su akcija, tia prigriebiu   ir as . MB ne ypac megejas, bet koki karta  suvalgo. o bendradarbe buvusi tai neatsidziaugia tomis lazanijomis, kai velai gristi is darbo, o dar ir vyrui reikia kazka karsto paduoti. tai sako tik pasauni i orkaite, kol apsiprause, apsikuiti ir vakariene gatava  :D 

Atsakyti

Rudaake,sveika sugrizus.As ir nika lygtai pamenu,bet tik tiek biggrin.gifMAtyt mazai ir bendravai biggrin.gif

As jau po darbu..Ir lietaus gavau,ir saules biggrin.gif

Kaune tik vakarop  ramiai ir nesmarkiai nulyjo, uz tai sostine ryte gerai gavo lietaus, plauke ten gatves  :oh: 

Na kepam toliau, o tai vel visas sitas dienas  virs 30 bus  :ax:​ 

Atsakyti

Sveikos :) šiandien rytas dar ankstyvesnis, nes truputį reikalų turim, aš dar noriu laisvo laiko atrasti ir į kelias parduotuves užsukti, o šiaip lyg įprasta diena, kaip ir priklauso šiokiadieniais :rolleyes: 

Vakar buvom išlindę pasivaikščioti vakare, apsukom nemenką ratą pušynu, vakaras nebuvo karštas, tai labai liuks prieš miegą :) po to apvažiavom ratą aplink miestą, tai eina peklon, pusę Lietuvos suvažiavo spėju :D 

Jokių lazanijų ir paruoštų patiekalų neperkam, turim savo gan griežtą nuomonę, na nebent sudėtis tikrai gera, o tai retas atvejis :rolleyes: 

Rudaake, man taip pat matyta, bet nelabai ir aš pamenu kas, kaip ir kur :D​ 

Atsakyti
Labukas

KAs cia siandien?Treciadienis?Pasimeciau dienose biggrin.gif DArbuko nedaug,bet maciau daug visokiu laikiniu,tai reiks pagalvot,kaip ten protingai viska apvaziuot...

Pasiilgau silumos...Va ko man Anglijoj truksta,tai karstos vasaros..Nu OK,nesalta ir pas mus,apie +22..Bet gi vasara biggrin.gif
Uzsisakem savaitgali su palapinem,labai tikiuosi,kad bus geras oras,be lietaus mirksiukas.gif

Katinuks visiskai pas mane neina..Atbega,pagazdina ir vel bega,nespeju net ant ranku paimt biggrin.gif Uz tai mazojai nesiot leidziasi-cia mano geriausias draugas biggrin.gif
Atsakyti