Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos :) na ką, dar 5 dieneles padirbam ir atostogėlės! daug labai reikalų visokių, formų pildymų, o svarbiausia, kad daug neaiškumų, nes vienur vienaip rašo, kitur kitaip ir vos ne kasdien keičiasi viskas :huh2: 

Ryte taip gerai nulijo, iškart gaiviau, bet spėju dar lis, nes niaukstosi ir dušnumas toks jaučiasi :rolleyes: 

Faina kam patinka tokios dovanos, bet aš jas vadinu "dulkių rinkėjom" :rolleyes: bet čia aš tiesiog nemėgstu jokių rėmelių, statulėlių ir panašiai :)​ 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2021 07 05, 09:01)
<p>Sveikos smile.gif na ką, dar 5 dieneles padirbam ir atostogėlės! daug labai reikalų visokių, formų pildymų, o svarbiausia, kad daug neaiškumų, nes vienur vienaip rašo, kitur kitaip ir vos ne kasdien keičiasi viskas huh.gif </p><p>Ryte taip gerai nulijo, iškart gaiviau, bet spėju dar lis, nes niaukstosi ir dušnumas toks jaučiasi rolleyes.gif </p><p>Faina kam patinka tokios dovanos, bet aš jas vadinu "dulkių rinkėjom" rolleyes.gif bet čia aš tiesiog nemėgstu jokių rėmelių, statulėlių ir panašiai smile.gif​ </p>

Taicia tik kitaip pinigai ipokuoti, o ne i vokeli smile.gif
Atsakyti

Taicia tik kitaip pinigai ipokuoti, o ne i vokeli smile.gif

Aha, supratau, bet tokį gal gaila išmest būtų :D kaupikai žmonės vistiek yra, pasidedam/laikom ir neaišku kam :rolleyes:​ 

Atsakyti
Pas mane visas koridorius nukabinetas nuotraukom, tai man labai tiktu tokia dovana biggrin.gif Drauge, kuriai bus skirta si dobvana, irgi daug nuotrauku pasikabinus, pasidejus mirksiukas.gif
Dar kriksto dukrai reik sugalvot kai ipakuot pinigus biggrin.gif nes ju gimtadieniai per 1d biggrin.gif norejau tokia taupykle vardone uzsakyt, bet nespeja man jos padaryt..

Na ka,beveik viska nuplanuota ir padariau siandien+ dar zole nupjoviau mirksiukas.gif beliko nusikelt siuvimo masina ir palenkt uzuolaidas.. o privalgiau.. o tingiu biggrin.gif
Atsakyti
LAbukas

Su Mindaugo karunavimo diena!!!
O tai LT vel nedarbo diena?

PAs mus lyja lyja lyja..Visa nakti prapliaupe,dabar lygtai biski apstojo,bet vis tiek visa diena rodo lietu..Fui veu,kaip nemalonu dirbt per toki ora..

Vakar uzsisakem vietas i palapiniu miesteli,leksim uz poros sav pabut savaitgali biggrin.gif Tik jei toks oras bus,tai kazi ka ten veikt reiks biggrin.gif Nu tikekimes,kad pageres iki to laiko ax.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Taip, vel LT laisva diena. Paskui jau  greit nenusimato, tik per Velines  :hmm:​ 

Atsakyti

VA,radau,ka mazdaug darysiu smile.giftik as planuoju atspauzdint drauge foto ir padaryt jai kaip sijona is pinigu biggrin.gif

taip graziau, nei paprastai i voka ideti !

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 06 liepos 2021 - 09:17

Labas rytas :) su švente :lietuva: šiandien dar kaip tik mano dėdės gražus jubiliejus, kitą savaitgalį atlekia į pajūrį paminėti, tai iškart grįžę po kelionės sekančia dieną lėksim švęsti :D 

Mums diena įprasta, darbuosimės, veiklos yra ir tas laisvadienis jaučiasi tik dėl to, nes paštas nedirba ir man šįryt nereikia eiti :rolleyes: vakare Klaipėdoje vyks nemokamas THE ROOP ir BIPLAN koncertas šventės proga, visai faina būtų nulėkti, bes bus matyt kaip diena susidėlios :)​ 

Atsakyti

As tai siandien namie kuiciuosi neskubedama, nes siaip karsta lauke, buvau isejus  prasivaikscioti, biskeli pro turgeli prasukau, parduotuveje  apsipirkau, pas drauge uzsukau, tai pora cukiniju gavau is jos brolienes darzo ir jau namie. pasitvarkyti ir namie reikia, o tai savaitgali nieko nedariau. kaime smagiau buvo gastroliuoti :P .  sestadieni  anksti is namu pajudejom kazkur 12.30,  bet dar i senukus reikejo, nes kaimyne paprase, kad MB idetu i veranda jai langus, tai biskeli ten kai ko reikejo nupirkti, dar  savo tevu kapus  aplankiau, pakeliui sustojom  autostradoje po kebaba suvalgyti, nes nieko namie ir nebuvom valge. tada  jau neskubedami link kaimo patraukem. pirmiausiai  ir ten kapus aplankem, tada pas vienus kaimynus uzsukom pasedeti, dar pas kelius stabtelejom, nors keliais zodziais persimesti reikejo. Uzvaziavom i MB teviske. nors mes tu nauju  zmoniu nepazistam, bet kazkaip maloniai pasibendravom, pakviete  pasiziureti, tai ir i vidu uzejom, daug kas jau pakeista, daug kas dar seno palikta, paskui  ir kieme pasisedejom, ir kava pavaisino,. jiems aisku ir idomu kas kur ir is kur. Manes tai sakau neklauskit, as cia svecias, o va kai MB gimes uzauges tai jis viska gerai  ten zino. tai ten   turbut kokia valanda pasibuvom ir tada jau pas kaimyne numynem, vyrai spejo ir tuos stiklus istatyti,   saslykiuku prisikepem, smagiai 4 pavakarojom, vyrai anksciau isvirto, o mudvi tik 3 atsigulem  :P  ryte  dar MB biskeli pabaige darbus, dar pas kaimynus baloje issimaudem, biskeli lauktuviu is darzo gavau ir 16  jau buvom namie. tai tik issimaudziau, prasiskalbiau ir istiesiau kojas savo lovyteje pailseti  :P 

Atsakyti
Labukas 4u.gif
Tikrai nelabai atrandu as jums cia sm to laiko, gal ten messenger dazniau pavyksta uzsukt, bet siaio tai savo rutinoj sukuosi, vienas darbas, kitas darbas, vaikas, vyras ir pan.

Vakar kepem apkepa - bulvės, morkos, faršas ir sūris, tai va šildau ir eisim pietauti. Vakarienei lazanija turim lidlo, vyras nupirko, tai negi ismesi smile.gif

Vaikas pakosti, uzkimus, matyt nuo tu karščių.. Tai va ir sedim namie. Aš buities darbus darau kuriems šiaip neturiu laiko, vyras balkoną dažo, vis laikas ne veltui bus praėjęz per laisvą dieną.

Skaityt jau irgi mažai skaitau, nespėju unsure.gif

Geros visoms likusios dienos 4u.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Žinau, kad nepamenat manęs, o ir aš pati nelabai bepamenu, bet.... ! Klaidžiojau po SM platybes, kaip man pasirodė, gerokai aprimusias, ir pamačiau, kad aš čia įrašyta į sąrašą pirmam puslapyje  :blink:  :D  Nors forume nebendravau kelis metus.... :D  Bet iš to galima padaryt išvadą, kad nelabai kažką daug ir praleidau  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2021 07 06, 13:13)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p>Žinau, kad nepamenat manęs, o ir aš pati nelabai bepamenu, bet.... ! Klaidžiojau po SM platybes, kaip man pasirodė, gerokai aprimusias, ir pamačiau, kad aš čia įrašyta į sąrašą pirmam puslapyje  blink.gif  biggrin.gif  Nors forume nebendravau kelis metus.... biggrin.gif  Bet iš to galima padaryt išvadą, kad nelabai kažką daug ir praleidau  biggrin.gif​ </p>

Labas 4u.gif Oi man tai labai matytas tavo nikas, bet tiesą sakant nieko apie tave neatsimenu unsure.gif
Atsakyti