O kokia svente lt, kad rasai- priessventine diena?
Manau Liepos 6 turėjo omeny
Oi kažkaip karšta šiandien, namie iškart jaučiasi toks dušnumas, galėtų palyti šiaip buvo prognozuota, bet tik ryte vos pakrapnojo ir tiek.
Darbuojuos dar šiek tiek, bet lėksim apsipirkti truputį gal žmonių vėlai vakare nebus daug, bet ir prekių gali visai nebūti, tai rizikuosim, nieko per daug nereikia
Labukas va ir penktadienio sulaukėm, visai liuks, nes oficialiai vyno galima išgerti o šiaip jau vakar MB siūlė, nes labai pavargusi buvau, bet kažkaip nesinorėjo, tai gal šiandien arba rytoj pasivyninsim
Karšta nuo pačio ryto, spėju lietaus nebus, tai kepsim savaitgalį ryte visur aplaksčiau, iki turgelio nulėkiau, tai vaje kiek jau lietuviškų gėrybių, aš nežinau kaip visko spėti atsivalgyti tokių mažų brokoliukų nusipirkau, tokie švieži, tokie traškus, oi skanausim
Mickute, kitą šeštadienį jau keliam sparnus, atostogausim visas 5 dienas
Labas rytelis
kazkaip puikiai vakar penktadienis praejo- grizau po pirmo kliento namo, saltos rugstyniu sriubos uzvalgiau, valandele pailsejau, tada pas kita variau, cia netoli namu, ten su sluota tik per kambarius praskridau ir vsio, dar ir saldumynais pavaisino ir net namo idejo po kelis . paskui buvo musu darbinis susirinkimas, tai nuejau pas kolege , kuri paskutineje laiptineje gyvena, tai po dar kavytes ikalem, ji rabarbaru pyragu pavaisino. nu visai apsisaldinau. grizau lyg ir aptingus. MB tai aisku kad penktadienis, tai jau alaus isvare. kazkaip ir man nesisedi namie. vakar cia vietoje bariukas pagaliau atsidare po karantino, barmene pazistama, dar man parase- tik nepbandyk nepasirodyti. nu nuejau pasisedeti. tai ten dar is vieno islauzem, tai visa sakoti nupirko ir kavos. ir vel saldumynai. tik tiek kad as jau nedaug jo ten paragavau atsivalgiau saldumynu kelioms savaitems. o siandien varom pas MB i kaima, susiskambinom su kaimynka, ji kaip tik kaime, tai priims nakvynei. Liuks ! reikia ir kapus aplankyti, MB tai labai ir kaimynu savu pasiilges, tai kad vat neskubedami kraunames, ruosiames, dedames saslykiukus, maudymke oras puikus, reikia varyti is tu namu
Sveikos visai žiūriu tik tryse bendraujam, reikia tvarką daryt
Rytas šiandien labai ankstyvas, pabudau 5val ir neišėjo užmigti tai jau daug pasidariau ir atrodo, kad tikrai daugiau valandų. Jau ir su dviračiais virš 20km pramynėm, ir maisto truputį paruošiau kitai savaitei, o dabar vėlyvus pusryčius gaminsimės
Vakar tai su reikalais buvom išlėkę, dar į kelias parduotuves reikėjo, tai vakarop tik grįžom ir kažkaip ramiai namuose vakarojom su vyneliu, su futbolu ir krepšiniu