Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

per tuos visus futbolus visai nepasiilsim, bet nu įdomu labai, o ką daryt :D  :rolleyes:

Milanas, nors į Madridą taip pat labai norėčiau ateityje :rolleyes:

Nesidomim ir mes futbolu, jau kai ner ka ziureti, lyg MB dar paspokso viena akimi,.

Ai truputi sumaisiau del keliones, bet jau vis tiek i ta puse  :D  :D 

Prasivaiksciojau, dar braskiu pora kilu  po 1.5 pasiemiau, reikia atsivalgyti  :P  uznesiau pirkinius namo, nes dar ejau i terminala siuntinio pasiimti, tai aisku ir Humana aplankiau, ten prasikuiciau neskubedama. tai va tik nesenai grizus ir papusryciavau. ale visai gerai  cai tie keli laisvadieniai  :P 

Atsakyti

Oi ir aš vėl uogų/vaisių prisipirkau, nes kemšam pilnais žandais :D jau ryte parsitempiau ir dar dabar trešnių prisireikė, nes labai gerai kaina :rolleyes: 

Futbolo ir mes nesam super dideli gerbėjai, bet čempionatus tikrai žiūrim ir favoritai mano visada vokiečiai, tai labai labai tikiuosi, kad šiandien laimės :rolleyes: 

Diena tokia įprasta, va darbuojuos, bet greit draugutė atlėks, sakė vešis prie jūros mane, paplepėsim trumpam, pabūsim :rolleyes: na, o vakare ne tik futbolas, bet ir krepšinis mūsų rinktinės :) nežinau nežinau kaip čia reikės žiūrėti, nes tuo pačiu metu beveik, tai spėju per du TV :D​ 

Atsakyti

EInu lietiniu su varske pakepsiu, bus su trintomis braskemis vakarienei  :P 

ALe, kad ir per pora valandu, bet spejau nemazai namie nuveikti, tai prasisukau biskeli, vel deze prikroviau visokio nereikalingo slamsto  :D  na dar ryt turesiu tam laiko  :ax:​ 

Atsakyti

Kaimyne dave rugstyniu is savo darzo, net supjaustytas :P , tai sumeciau i puoda, pora stiklainiuku ziemai pasidariau, dar puoda sriubos ir dabar valgyti issivriau, virtuveje pasikuiciau, dabar jau ramiai prie TV vakaroju  :ax:​ 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

SIandien jau ankstyva, reiskia pasiilsejus, tai kad ner cia ko ir drybsoti- rengiuosi ir varau iki turgaus  braskiu,  dar biskeli ir issivirsiu ziemai . Ir dar planuose bent jau virtuves langus issivalyti. butu gerai ir anytos kambaryje isvalyti, bent kol jos nera  namie. dar savaite pabus pas dukterecia, o tai daktare laseliniu israse, tai ji nedirba, jai ten arciau poliklinika, lai pavezioja mociute

Atsakyti
Labukas

Mickute, biuleteni turi- gulek ir ilsekis mirksiukas.gif Vaziuok prie mariu, karjero, i miska.. palik tuos langus ramybej mirksiukas.gif
Atsakyti

Labukas

Mickute, biuleteni turi- gulek ir ilsekis mirksiukas.gifVaziuok prie mariu, karjero, i miska.. palik tuos langus ramybej mirksiukas.gif

tai kad vienai neidomu, tiek to, gal sestadieni kur nors isleksim, bus matyti 

Atsakyti

Labukas :) jau kelintą rytą taip sunku atsibusti, susivėlinam labai su miegu, o ryte vos akis praplėšiam. Vakar futbolą žiūrėjom, tikėjaus, kad vokietukai laimės, bet ne...tai Giega, įsivaizduoju kas pas Jus ten dėjosi, nes svarbi labai pergalė :) 

Aha, Mickute, nepersidirbk, kad ir geriau jautiesi :4u: 

Atsakyti

Aha, Mickute, nepersidirbk, kad ir geriau jautiesi :4u:

OI tikrai nesiplesau, tuo labiau, kad siandien karsciau nei vakar. ryte buvau  islekus su kolege susitikti, paskui  dar pro rajona prasukau kol ne  taip karsta, biskeli bridzu uzsipirkau, dar grizdama  pusvalandukui pas drauge uzsukau, paskui turgelyje agurkeliu pasiemiau, uzsiraugsiu greitam valgymui, braskes siandien jau   nuo 2 eur  kaina pakilus. siaip pagalvojau , kad dar turiu  kazkokiu uogieniu likuciu, be to karsta ir  nekaisiu prie tu puodu. tai geriau tresniu nusipirkau pavalgymui  :P

Gristant kaip tik paskambino daktare, klausia kaip jauciuosi- sakau - gerai, jau noriu ryt i darba  :D  :D  jau ryte vadovei pranesiau, kad ryt gristu,  tai jau is pacio ryto ir savo grafika rytdienai zinojau. zmoniu truksta- kas atostogauja, kazkas dar susirgo, o klientu  kaip tycia daugiau atsirado. tiek to , padirbesim, be to penktadienis bus trumpesne dabo  diena- tik 2 zmogeliukai ir jau paskui  nuo 14.30  susirinkimas per zoom kaip visada uz menesi buna, tai vadinasi anksti jau namie sedesiu, nepervargsiu per sitas 2 dieneles  :P Pirmadienis priessventine diena, vadinasi valanda vel trumpiau dirbam  :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 30 birželio 2021 - 11:32

Labas rytas  :4u:​ 

Atsakyti
Labukas

O kokia svente lt, kad rasai- priessventine diena?

Vel darbo nemazai.. viena sav mano megstama norma- apie 120-130, kita vel beveik 150.. atrodo kas tie 20-30, bet cia +1 vslanda darbo.. i sav pabaiga jau jaucias tas kruvis..
Atsakyti

Labas rytas :rolleyes: va ir mažojo savaitgalio sulaukėm, ir liepos 1-oji jau :B  :) antras vasaros mėnuo, bet eina sau kaip greit :hmm: man tikrai nesijaučia, na nebent, kai į miestą išeinu ir masę žmonių pamatau, va tada suvokiu, kad vasara vis dėl to :D 

Vakar taip fainiai vakarą praleidom, nes sugalvojo MB paweikinti pirmą kartą šį sezoną (negalėjo dėl traumos), aš pačilinau gamtoj/paskaičiau, tai labai liuks prieš miegą ir nuo drabų truputį atsitraukėm, nes taip tai be šansų. Vis atrodo, ai dar truputį, dar šiek tiek, ai juk geriau nei kokią nesamonę žiūrėti per TV :D 

Mickute, kaip savijauta šiandien? :4u:​ 

Atsakyti