Labas rytelis
Vakar vakara kaip ir prabludyjau prie teliko tiek kad siryt netycia padruske 8 prizadino tai va jau ir gyva. eisiu imesiu vistyte i orkaite, nera karsta, gal dar ka gero namie pasitvarkysiu, bet kojos is namu nekelsiu
Labas rytas
o as siandien namie, o tai jau vakar spaudimas nukrito iki 107/43 net galvos pakelt negalejau, ir siandien panasiai jauciuosi, i sonus meto, aisku jau geriau, guliu toliau, bet i darba tai jau tikrai negalejau eit, tai teko biuleteni pasiimti iki treciadienio. gal koks karscio smugis, gal skysciu trukumas kaip daktare sake, nes pas mane tai siaip aukstas spaudimas buna madaug 150/100. ir dar pykina nuo vakar vakaro, nevemiu, bet kazkoks gumulas taip ir stovi. nieko, pagulesiu ir tikiuosi praeis
Sveikos po savaitgalio nekarštas, fainas rytas, tai jau aplaksčiau visur kur reikia ir dabar jau prie pc darbuojuos
Vakar šiokią tokią progą su SB turėjom, tai vakarop nulekėm pasisedėti į tokią jaukią vietą netoli jūros, aplink pušynas, na labai faina šampano, austrių paskanavom, aš kokteiliuką tokį lengvą ryte su dviračiais virš 20km numynėm, tai galvojam reikia kokį savaitgalį susiplanuoti visai dienai kokią rimtesnę išvyką, tuo pačiu pikniką pasidaryti, aplankyti įdomesnes vietas
Mickute, eina sau koks žemas spaudimas ir man yra kažkada labai nukritęs, tai ir vėmiau, ir galvos net pakelti negalėjau. Laikykis gerk vandens.
Giega, sveikinu priemus naują šeimos narį
Giega, koks juoduliukas kaip tavo avatare o tai leidziasi pas mazaja ? nes buna kai vaikai uzniurko, tai ir kitu vaiku nesileidzia
Siaip jau ir geriau, visa diena taip ir guliu mineralinio buteli apsikabinus, gris va tuoj Mb nuleks dar vaistu nupirkti, kazkokiu daktare israse ir mineralio kokio rimtesnio reikia Vytauto ar Borjomi, bet man pastarasis feeeee. o su Vytautu ar Birute tai galiu draugauti
Vakar šiokią tokią progą su SB turėjom, tai vakarop nulekėm pasisedėti į tokią jaukią vietą netoli jūros, aplink pušynas, na labai faina šampano, austrių paskanavom, aš kokteiliuką tokį lengvą ryte su dviračiais virš 20km numynėm, tai galvojam reikia kokį savaitgalį susiplanuoti visai dienai kokią rimtesnę išvyką,
SU ta proga kaip jus cia sauniai- austres su sampanu. kazkokia neeiline proga
as tai kelione liepos 24 d uzsakiau Juodkrante- Nida. o tai pasirodo yra zmoniu, kurie net Nidoje nebuve. kol kas 10 zmoniu vykstam. dar keli abejoja, bet ir tai nemaza kompanija, tai jau bus smagu
SU ta proga kaip jus cia sauniai- austres su sampanu. kazkokia neeiline proga
as tai kelione liepos 24 d uzsakiau Juodkrante- Nida. o tai pasirodo yra zmoniu, kurie net Nidoje nebuve. kol kas 10 zmoniu vykstam. dar keli abejoja, bet ir tai nemaza kompanija, tai jau bus smagu
16 metų, kai esame kartu švenčiam gyvenimą, minim progas, nes o kaip kitaip ačiū!
Oi rojaus kampelis Nida, kaip pasiilgau, kaip noriu nulėkti planavom, bet dabar rimtesnė laukia kelionė ir negaliu patikėti, kad jau kitą savaitgalį dar nesvajoju, negalvoju, nes pokolkas man daugiau jaudulio ir nežinomybės, nei džiugesio
16 metų, kai esame kartu švenčiam gyvenimą, minim progas, nes o kaip kitaip ačiū!
Oi rojaus kampelis Nida, kaip pasiilgau, kaip noriu nulėkti planavom, bet dabar rimtesnė laukia kelionė ir negaliu patikėti, kad jau kitą savaitgalį dar nesvajoju, negalvoju, nes pokolkas man daugiau jaudulio ir nežinomybės, nei džiugesio
Palauk, jau cia Madridas jusu laukia ?
Labas rytelis
Siandien jau kaip ir visai puikiai jauciuosi, matomai karstis savo padare ir tiek. ir gerai, kad likau vakar pailseti, va dabar tai jau leksiu iki turgelio, darzoviu neturiu, braskiu dar noreciau. jau mastau ka ir vakarienei gaminti o ir anytos kelias dienas nebus, tai man visiska ramybe namuose, viena su katinu karaliauju
Giega kaip jusu katinukas ? ankstyvas ryte ? prizadina ? siauteja po namus ?
Big bang kazkur prapuolus, turbut per abu darbus uzsikasus
Labas rytas per tuos visus futbolus visai nepasiilsim, bet nu įdomu labai, o ką daryt prasidėjo jau aštuntfinaliai, vakar išvis nerealios rungtynės, tai kur čia miegosi va eisiu neužilgo tarp darbų su mamuku pasikavinti, tokia truputi laisvesnė šiandien diena, tai prasibudinsiu gal
Palauk, jau cia Madridas jusu laukia ?
Milanas, nors į Madridą taip pat labai norėčiau ateityje
Liuks, kad geriau jautiesi