Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis

Vakar vakara kaip ir prabludyjau prie teliko  :P tiek kad siryt netycia padruske 8 prizadino   :oh:  tai va jau ir gyva. eisiu imesiu vistyte i orkaite, nera karsta, gal dar ka gero namie pasitvarkysiu, bet kojos is namu nekelsiu  :ax:​ 

Atsakyti
Labukas

Vakar linksmai Atsventem mb gimke biggrin.gif Atrodo susirenkam specialiai anksciau, kad anksciau ir issiskirstyt, bet vis tiek iki 2 balius biggrin.gif
Siandien pamazu viska tvarkau.. siuksles tik penktad isveze, o jau vel pilnas konteineris..
Atsakyti

Labas rytas

o as siandien namie, o tai jau vakar spaudimas nukrito iki 107/43  :blink:  net galvos pakelt negalejau, ir siandien panasiai jauciuosi, i sonus meto, aisku jau geriau, guliu toliau,  bet i darba tai jau tikrai negalejau eit, tai teko biuleteni pasiimti iki treciadienio. gal koks karscio smugis, gal skysciu trukumas kaip daktare sake, nes pas mane tai siaip aukstas spaudimas  buna madaug 150/100. ir dar pykina nuo vakar vakaro, nevemiu, bet kazkoks gumulas taip ir stovi.  nieko, pagulesiu ir tikiuosi praeis 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 28 birželio 2021 - 08:30
Labukas

Mickute,sveikatos 4u.gif 4u.gif

MB ir kazko kriokia baisiausiai..Vakar jau net mazosios inhaliatoriu junges,kvepavo,nes koseja siaubingai...Nurasom kondicionieriui,nes jei tik ilgiau su juo pavazineja,taip ir atsiranda kosulys pas ji..DAr siais metais labai sienlige jam sunkiai pasireiskia,nepadeda ne vaistai..

NA matet jau musu zveri biggrin.gif Vakar atvare draugai damust likuciu po gimtadienio ir draugei kaimyne parase,kad nori parduot kaciuka.Nupirko vaikui,o tas labai skriaude,perspausdavo per puse ta katinuka...Na o mes vis paieskodavom,bet pas mus net tokie neveisliniai kaciukai nuo 300£,per tas koronas taip isbramgo biggrin.gif O as uz jokius gyvunus nemokesiu tokiu pinigu biggrin.gif Sakiau-pas mane taip atsiras biggrin.gif Va taip ir atsirado biggrin.gif PAemem,sake mergaite biggrin.gif Bet greiciausiai berniukas biggrin.gif TAi is Kiti bus Kitis biggrin.gif
MAzoji is pradziu bijojo,TA prasme buna salia,glosto,bet i rankas bijo imt biggrin.gif O paskui kai isidrasino,tai kaciukas nebevaiksciojo biggrin.gif Pranesiojo visa laika biggrin.gif Bet labai graziai ima,atsargiai.
Atsakyti

Sveikos po savaitgalio :) nekarštas, fainas rytas, tai jau aplaksčiau visur kur reikia ir dabar jau prie pc darbuojuos :rolleyes: 

Vakar šiokią tokią progą su SB turėjom, tai vakarop nulekėm pasisedėti į tokią jaukią vietą netoli jūros, aplink pušynas, na labai faina :angel_not: šampano, austrių paskanavom, aš kokteiliuką tokį lengvą :rolleyes: ryte su dviračiais virš 20km numynėm, tai galvojam reikia kokį savaitgalį susiplanuoti visai dienai kokią rimtesnę išvyką, tuo pačiu pikniką pasidaryti, aplankyti įdomesnes vietas :) 

Mickute, eina sau koks žemas spaudimas :huh2: ir man yra kažkada labai nukritęs, tai ir vėmiau, ir galvos net pakelti negalėjau. Laikykis :4u: gerk vandens.

Giega, sveikinu priemus naują šeimos narį :4u:​ 

Atsakyti

Giega, koks juoduliukas  :wub:  kaip tavo avatare  :P o tai leidziasi pas mazaja ? nes  buna kai vaikai uzniurko, tai ir kitu vaiku nesileidzia

Siaip  jau ir geriau, visa diena taip ir guliu mineralinio buteli apsikabinus, gris va tuoj Mb  nuleks  dar vaistu nupirkti, kazkokiu daktare israse ir mineralio kokio rimtesnio reikia Vytauto ar Borjomi, bet man pastarasis feeeee. o su Vytautu ar Birute tai galiu draugauti  :D 

Atsakyti

Vakar šiokią tokią progą su SB turėjom, tai vakarop nulekėm pasisedėti į tokią jaukią vietą netoli jūros, aplink pušynas, na labai faina :angel_not: šampano, austrių paskanavom, aš kokteiliuką tokį lengvą :rolleyes: ryte su dviračiais virš 20km numynėm, tai galvojam reikia kokį savaitgalį susiplanuoti visai dienai kokią rimtesnę išvyką,

SU ta proga  :4u:  :4u: kaip jus cia sauniai- austres su sampanu.  kazkokia neeiline proga  :P   :mirksiukas: 

as tai kelione liepos 24 d uzsakiau Juodkrante- Nida. o tai pasirodo yra zmoniu, kurie net Nidoje nebuve. kol kas 10 zmoniu vykstam.  dar keli abejoja, bet ir tai nemaza kompanija, tai jau bus smagu  :ax: 

Atsakyti

SU ta proga  :4u:  :4u: kaip jus cia sauniai- austres su sampanu.  kazkokia neeiline proga  :P   :mirksiukas:

as tai kelione liepos 24 d uzsakiau Juodkrante- Nida. o tai pasirodo yra zmoniu, kurie net Nidoje nebuve. kol kas 10 zmoniu vykstam.  dar keli abejoja, bet ir tai nemaza kompanija, tai jau bus smagu  :ax:

16 metų, kai esame kartu :rolleyes: švenčiam gyvenimą, minim progas, nes o kaip kitaip :wub:  :angel_not: ačiū!

Oi rojaus kampelis Nida, kaip pasiilgau, kaip noriu nulėkti :wub: planavom, bet dabar rimtesnė laukia kelionė ir negaliu patikėti, kad jau kitą savaitgalį :bigsmile: dar nesvajoju, negalvoju, nes pokolkas man daugiau jaudulio ir nežinomybės, nei džiugesio :ax:​ 

Atsakyti

16 metų, kai esame kartu :rolleyes: švenčiam gyvenimą, minim progas, nes o kaip kitaip :wub:  :angel_not: ačiū!

Oi rojaus kampelis Nida, kaip pasiilgau, kaip noriu nulėkti :wub: planavom, bet dabar rimtesnė laukia kelionė ir negaliu patikėti, kad jau kitą savaitgalį :bigsmile: dar nesvajoju, negalvoju, nes pokolkas man daugiau jaudulio ir nežinomybės, nei džiugesio :ax:​ 

Palauk, jau cia Madridas jusu laukia ?

Atsakyti

Labas rytelis

Siandien jau kaip ir  visai puikiai jauciuosi, matomai karstis savo padare ir tiek. ir gerai, kad  likau vakar pailseti, va dabar tai jau leksiu iki turgelio, darzoviu neturiu, braskiu dar noreciau. jau mastau  ka ir vakarienei gaminti  :P  o ir anytos kelias dienas nebus, tai man visiska ramybe  namuose, viena su katinu karaliauju  :D 

Giega kaip jusu katinukas ? ankstyvas ryte ? prizadina ?  siauteja po namus ?

Big bang kazkur prapuolus, turbut per abu darbus uzsikasus  :hmm: 

Atsakyti

Labas rytas :rolleyes: per tuos visus futbolus visai nepasiilsim, bet nu įdomu labai, o ką daryt :D  :rolleyes: prasidėjo jau aštuntfinaliai, vakar išvis nerealios rungtynės, tai kur čia miegosi :rolleyes: va eisiu neužilgo tarp darbų su mamuku pasikavinti, tokia truputi laisvesnė šiandien diena, tai prasibudinsiu gal :) 

Palauk, jau cia Madridas jusu laukia ?

Milanas, nors į Madridą taip pat labai norėčiau ateityje :rolleyes: 

Liuks, kad geriau jautiesi :4u:​ 

Atsakyti
Labukas

Ta pati gatve, namai viens pries kita, o imete 10 min tarpa blink.gif Tai turiu laiko paplepet biggrin.gif

Kaciuka nakciai kol kas paliekam pirmam aukste, kad nepasimestu nuo dezutes.. kol kas labai tvarkingai i ja eina mirksiukas.gif bet net ir diena, kai visos durys atidaros, toliau kambario ir virtuves jis neina biggrin.gif

Futbolu labai nesidomiu, bet tokias finalines ir mes ziurim biggrin.gif Bet mes tik tas, kur anksciau rodo biggrin.gif As dar vakar Delfy paziurejau kas laimejo tas velesnes,nes kaimynai labai dziauges, o mb jau miegojo..
Siandien anglai, darbe daug anglioku, bet kazkaip netiki, kad jie laimes..
Atsakyti