Dar viena grazi diena Siandien nedaug darbo, tai is kart uzleksiu i maistine vis galvoju ar paciai lipdyt koki torta, ar nupirkt gatava
Labas, kumutes! Kaip vasarojat?
As pasineriau i darbus, veiklas, ikvepimus - tik spek suktis Jei viskas gerai, kita savaitgali lekiam pas veiseja susipazint su nauju savo seimos naru Orai tai cia tokie liuks - nu siandien +20 zada, jutimine +23. Sitam klimatui pats tas, tik saules nera, palyja, tai nepasedesi ramiai balkone ant zoles. Bet kai dirbt reikia, tai ner ko sedet bimbinet
Daugiau nezinau net, ka papasakot. Tai lekiu darbuotis - reik suruost rytojui mokymu programa viena specialia komandai darbo, paskui kelis kompiuterius suruost. Zodziu veiklos tikrai kaip kiaule pasipjovus
Grazios dienos visoms!
fu karsta. pas mus Kaune tik ape 22 h nulyjo gerai taip su zaibais. taip staigiai apsiniauke , uztemo, tik spejom namie langus uzsidaryti, ai dzin namie likm sedeti. tik kaimynas uzejo, tai 3 pasisedejom, siaip organizuoju kelione liepos 24 i Nida tai turiu veiklos. po kiekvienos keliones sakydavau kad jau daugiau neorganuosiu, bet...... neiseina vel pati renku chbera
Sveikos mano diena įprasta, darbuojuos, tai nesijaučia, kad būtų kažkokia šventė Ryte lėkiau apsipirkti, galvojau bus mažiau žmonių, bet aš tikriausiai vis pamirštu kartais kur gyvenu masės žmonių, visur masės, o dar ilgasis savaitgalis, tai ulialia Dar galvojom išlėkti kažkur vakare pasisedėti, bet sunku bus rasti vietos manau, na žiūrėsim ką sugalvosim.
Almost, kaip viešnagė LT? ar spėjot bent kažkiek pasimėgauti laiku su šeimyna?
Almost, kaip viešnagė LT? ar spėjot bent kažkiek pasimėgauti laiku su šeimyna?
Puikiai praleidom laika, tikrai! Nesijaute kaip atostogos, labiau kaip ilgasis savaitgalis. Visa savaite dirbom is namu (del laiko skirtumo darbo valandos tokios kvailos gavosi, tai nesijaute kaip atostogos labai ir nebimbinejom, o ir turejom gi saviizoliuotis), paskui penktadienio ryta pasidarem testus saviizoliacijos trumpinimui ir dirbom toliau. Po darbu islekem i kurorta, tai spejom susitikt su draugais Sventojiskiais, su vyro seima pasibuvom ir su vyro brolio seima. Ir viskas, pirmadieni jau ryte testai vel, atgal pas mano tevus - vyras dirbo vel visa diena. Antradieni su reikalais palakstem ir vakare skrydis buvo. Tai tiesiog gavosi pakeista aplinka ir tiek.
Visumoj labai dziaugiuosi, kad nusprendem rizikuot, kad skridom, nors ir gavosi LABAI brangi kelione del visu tu testu ir pan. Bet dabar, jei viskas gerai, po 2-3sav gausim suniuka, tai jau simet nebeiseis grizt daugiau
Labas rytelis
Kazkur 4 h gerai nulyjo, bet taip ramiai, net miegot gaiviau. penktadienis, tokia lengvesne diena nusimato ir darba baigsiu jau 15.45
Penktad. Amziais imeta man vakarini siuntini, nuo 17h, kai darba pabaigsiu kokia 13-14 nervina.
Labukas aš jau po visų ritinių lakstymų, po uogų apsipirkimo ir panašiai lėksim neužilgo skiepytis antrą kartą, tai kažkaip šįkart baiminuosi, nes prisiklausiau, kad po antro blogiau būna, jei po pirmo nieko. O dar pusseseriuks šią savaitę skiepijosi, tai labai prastai jautėsi aišku visiems skirtingai, bus matyt kaip čia mums praeis
Tai va tokia rami ir įprasta diena nusimato, vakare taip pat nieko neplanuojam, kažkaip vistiek geriau ramiau šiandien. O tuo labiau, kad vakar buvom pasisedėti meksikietiškam restoranėly, priragavom margaritų, užkandom truputį, vakaras nekarštas, na labai liuks aišku teko eilėje palaukti, bet visai neilgai, o ir vertėjo tikrai, nes senokai jau norėjom ten nulėkti
Galvojau eit i sportus i ta tarpa iki 17h, bet kazkokia labai pavargus jauciuos.. o dar kalnas zuvies, reik ta sutvarkyt, tai tiek to tie sportai
Labukas
Paryciais nulyjo, tai vel biskeli vesiau, neskubedama atsikeliau, issimaudziau, galva baigia isdziuti, nagus susitvarkiau, 15 h varysim biskeli pas draugus pasisedeti, kaip ir jos vyro gimtadienis 24 buvo, nieko ten daug nebus, dar jo sesuo su vyru prisijungs, bet va kazka pasikepiosim, drauge sake ir sonkauliuku ir kreveciu ir dar kazka keps
Sveikos na jau koks greitas šeštadienis, per greitas ruošiamės lėkti kažkur pasisedėti su šeimyna, jei vietos rasim, kažkur ratą apsuksim pasivaikščiodami, nes oras labai super. Nėra per karšta, virš 20 laipsnių, dar vėjukas pas mus, tai labai liuks
Po skiepų visai gerai jaučiamės, na minimaliai raumenis skaudėjo, galvą, bet čia smulkmenos, nes kitiems tikrai baisiai būna. Jau vakar ir aš maniau, kad įsiskaudės kūną, bet kažkaip anksčiau stengiaus užmigti ir ryte visai neblogai jaučiausi, o dabar dar geriau
oi kiek visko prisikepiojom, tai FB fotkes sudejau . sauniai pasisedejom, krentam ilsetis, nors aisku miego nenoriu dar, tai teks su TV pabendrauti