Na ir kaip dienužė visoms? kaip mažasis savaitgalis?
Aš dar darbuojuos, va TATTOO pasidariau šiandien minimalistinę nenorėjau girtis, nes ai kažkaip nemėgstu kol nėra viskas 100proc ir šiaip nelabai čia yra kuo girtis tikriausiai
Labas rytas valio, savaitgalis! vakare mergaitiškas vakaras nusimato, tai eisiu dar uogų prie šampano/vyno nupirkti, galvoju ką dar skanaus sugalvoti, nes kažko sotesnio nelabai norisi tokiu oru
Vakar visai susivėlinau su poilsiu, bet nieko naujo, kažkaip vis negaliu atsiriboti, negaliu atskirti darbo/namų erdvės bet nesiskundžiu tikrai, va pailsėsiu truputį šiandien, atsiribosiu
Vakar galvojom su SB nulėksim apsipirkti, gal bus mažiau žmonių, tai aha, galvokim iš naujo man kažkaip sunku dar susivokt, kad tikrai vasara, kai tokį šaltą pavasarį turėjom su karantinu šalia
Labas rytelis
Nu i ka- 6 prabudau - MB i darba isleidau, pati dar su kava pagulinejau, skalbenke idarbinau, rengiuosi dabar jau leksiu po rajona pasizvalgyti, uz valandos begsiu antakius pasitvarkyti, paskui namie kuitinesiuos. vakar diena parlekdama trumpam is darbo pietu pas mus turgelyje braskiu prisipirkau po 1.5 tai 4 kg, tai su visa deze ir parsinesiau, gizus vakarop susitvarkiau, tai kiek cuktrumi uzpyliau, kiek jau zele pridariau, jau viena dezute MB ir i darba issinese, o tai siandien tik keliese dirba, be to karsta, kazko nesinori valgyti. tai vat saltomis braskemis ir ledais maitinames. reikes paskui saltibarsciu pasidaryti reiktu da biskeli braskiu nusipirkti, susitrinti ir i kamera mazomis dezutemis - man kaip tik tada porcijoms buna kai varskes apkepa iskepu
Labukas va kokia ramuma čia, visos savaitgaliauja ir džiaugiasi vasar - liuks
Mes šįryt jau virš 20km su dviračiais pramynėm, tai puikiai ir aktyviai rytas prasidėjo norėjom kuo anksčiau išlėkti, kad žmonių būtų kuo mažiau ir ne taip karšta, tai tikrai liuks, vėjukas yra ir dar to karščio tokio nesijaučia
Vakar tai truputį su reikalais važinėjomės, truputį po parduotuves vaikštinėjom, bet aš kantrybės neturiu ir nieko neradau, tai MB truputį apsipirko, reikėjo atsinaujinti
Galvoju ką čia dar nuveikus šiandien, bus matyt, gal kažką ir sugalvosim
Labukas
Voque turbut zmoniu tirsta ?
As vakar nemazai pasitvarkiau, ryte apibegau po rajona, o paskui neskubedama balkone tvarka dariausi, biskeli langus pavaliau, geles is kambario i balkona persinesiau, katra i laiptine, katra i siukslyna taip normaliai iki 17 h , vsio sakau, darbo diena baigesi uztenka, nenuprotejam tik siaip tai karsta, bet namuose galima buti, vis tik namas renovuotas, tai neikaista vidus. katinui karsta- tai ir balkone paguli, tai ir ant grindu krenta, neranda vietos. vakare biskeli isejom porai valandu pasivaikscioti, tai lauke toks dusniakas. geras kad nors vejas dar yra, tai namie visur langai atidaryti, skersvejis net duris tranko, bet dzin siandien namie pratupejau, pasiilsejau, o tai vakar ir tai sugebejau virs 9000 zingsniu padaryti. uz tai leidau sau siandien pagulineti daugiau, balandeliu prigaminau, su telikais draugaujam
Labas rytas vasara, vasarėlė aš kaip ir esu minėjusi man per karšta, kai tokie orai, bet tikrai nesiskundžiu, nes žiūriu, kad dar pora dienelių ir vėsti truputį turėtų o ir šiaip vasara juk tam ir yra, tegul tik šildo, kažkaip iškentėsim
Mickute, aha, tikrai žmonių labai daug, ypač šeštadienį ir vakar matėsi, kad sausakimša. Mes nelindom į patį miestą, bet užteko pro šalį pravažiuoti, tai yra tikrai, kitaip ir negali būti
Pradedam savaitę, kažkam juk ir trumpesnė ji bus, tai visai liuks. Mums kažkaip įprastos dienos nusimato, darbuosimės bet kuriuo atveju ir Joninių manau nelabai minėsim, nes Jonų aplink neturim