Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Na ir kaip dienužė visoms? kaip mažasis savaitgalis? :) 

Aš dar darbuojuos, va TATTOO pasidariau šiandien minimalistinę :rolleyes: nenorėjau girtis, nes ai kažkaip nemėgstu kol nėra viskas 100proc ir šiaip nelabai čia yra kuo girtis tikriausiai :D  :rolleyes: 

Atsakyti
Labas 4u.gif
Šiandien su dukra buvom Megoj pramogaut. Tai ir i zaidimu kambari ir pas gyvunelius, labai patiko. Rytoj vaziuosim anytai as nagus padarysiu, o po pietu turbut vaziuosim i pleza, bet dar nezinau 100proc,nes maziuke maudomo neturi, plius is vandens jos neina istraukt o as nelabai galiu maudytis. Tai gal dar kazka kita sugalvosim veikt smile.gif
Atsakyti
Musiskes ir neistrauksi is baseino biggrin.gif Bet juros issigando.. per karstas dienas atvarem prie juros, bijo biggrin.gif ant ranku buna, bet net nebandyk pastatyt- klykia biggrin.gif siaip taip ikalbejau, jau teskino rankom, tai praplauke mazuliukas mires krabukas biggrin.gif vel klykt ir ant ranku biggrin.gif
Galiausiai parodziau, kaip maudes praejusiais metais ir vsio, baiges baimes,is vandens nebeistraukiau biggrin.gif

Mes su drauge jau lovytese,vyrai dar futbola dabaigineja.. ryt jau link namu.. Pakeliui dar zadam uzsukt i kelis miestus apziuret.. I viena labai noriu- Bath vadinas. Ten Romos laiku pirtys.. gaila, dabar jos dar uzdarytos del kovido.. bet siaip ten labai grazus miestas.. nuo to Bath iki namu dar 3,5h vaziavimo..
Atsakyti

Labas rytelis

Kepsim vadinasi siandien, tiek kad gerai, kad penktadienis ir darbus  baigiam  anksciau, nors tiek smagiau 

Atsakyti

Labas rytas :rolleyes: valio, savaitgalis! vakare mergaitiškas vakaras nusimato, tai eisiu dar uogų prie šampano/vyno nupirkti, galvoju ką dar skanaus sugalvoti, nes kažko sotesnio nelabai norisi tokiu oru :) 

Vakar visai susivėlinau su poilsiu, bet nieko naujo, kažkaip vis negaliu atsiriboti, negaliu atskirti darbo/namų erdvės :huh2: bet nesiskundžiu tikrai, va pailsėsiu truputį šiandien, atsiribosiu :rolleyes: 

Vakar galvojom su SB nulėksim apsipirkti, gal bus mažiau žmonių, tai aha, galvokim iš naujo :D man kažkaip sunku dar susivokt, kad tikrai vasara, kai tokį šaltą pavasarį turėjom su karantinu šalia :B​ 

Atsakyti
Labukas

Man po atostogu reiks atostogu biggrin.gif

Taip. 9 reik atlaisvint karavana. Baigiam susidet daiktus, pusrycius pavalgyt ir varysim dar prie juros pasibut.. kokia 12 jau link namu trauksim, vis del to 5h vaziuot..
Atsakyti

Labas rytelis

Nu i ka- 6 prabudau - MB  i darba isleidau, pati dar su kava pagulinejau,  skalbenke idarbinau, rengiuosi dabar jau leksiu po rajona pasizvalgyti, uz valandos   begsiu antakius pasitvarkyti, paskui namie kuitinesiuos. vakar diena parlekdama trumpam  is darbo pietu  pas mus turgelyje braskiu prisipirkau po 1.5 tai 4 kg, tai su visa deze ir parsinesiau,  gizus vakarop susitvarkiau, tai kiek cuktrumi uzpyliau, kiek jau zele pridariau, jau viena dezute  MB ir i darba issinese, o tai siandien tik keliese dirba, be to karsta,  kazko nesinori valgyti. tai vat saltomis braskemis ir ledais maitinames. reikes paskui saltibarsciu pasidaryti   :P  reiktu da biskeli braskiu nusipirkti, susitrinti ir i kamera  mazomis dezutemis - man kaip tik  tada porcijoms buna kai varskes apkepa iskepu  :D  :D​ 

Atsakyti
Labukas

Pas jus karsciai, o pas mus kaip tik atveso biggrin.gif ir visa sav lietu rodo..
Einu skalbenke jungt, apsitvarkyt, paskui i parduotuves. dar reik masinai technikini pravaryt.. Tai pakeliui uzvaziuosim..
Atsakyti

Labukas :rolleyes: va kokia ramuma čia, visos savaitgaliauja ir džiaugiasi vasar - liuks :rolleyes: 

Mes šįryt jau virš 20km su dviračiais pramynėm, tai puikiai ir aktyviai rytas prasidėjo :) norėjom kuo anksčiau išlėkti, kad žmonių būtų kuo mažiau ir ne taip karšta, tai tikrai liuks, vėjukas yra ir dar to karščio tokio nesijaučia :) 

Vakar tai truputį su reikalais važinėjomės, truputį po parduotuves vaikštinėjom, bet aš kantrybės neturiu ir nieko neradau, tai MB truputį apsipirko, reikėjo atsinaujinti :rolleyes: 

Galvoju ką čia dar nuveikus šiandien, bus matyt, gal kažką ir sugalvosim :ax:​ 

Atsakyti

Labukas

Voque turbut zmoniu  tirsta ? 

As vakar    nemazai pasitvarkiau, ryte apibegau  po rajona, o paskui neskubedama balkone tvarka dariausi, biskeli langus pavaliau,  geles   is kambario i balkona persinesiau, katra i laiptine, katra i siukslyna  :P  taip normaliai iki 17 h , vsio sakau, darbo diena baigesi uztenka, nenuprotejam tik  :D  siaip tai karsta,  bet namuose  galima buti, vis tik namas renovuotas, tai  neikaista vidus. katinui karsta- tai ir balkone paguli, tai ir ant grindu krenta, neranda vietos.  vakare biskeli isejom porai valandu pasivaikscioti, tai lauke   toks dusniakas. geras kad nors  vejas dar yra, tai namie visur langai atidaryti, skersvejis net duris tranko, bet dzin  :P  siandien namie pratupejau, pasiilsejau, o tai vakar  ir tai sugebejau virs 9000 zingsniu padaryti.  uz tai leidau sau siandien  pagulineti daugiau, balandeliu prigaminau, su telikais draugaujam

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 20 birželio 2021 - 19:00

Labas rytelis

Kepam toliau  :P​ kas atostogauja, tai super pasiseke su oru

Atsakyti

Labas rytas :) vasara, vasarėlė :B aš kaip ir esu minėjusi man per karšta, kai tokie orai, bet tikrai nesiskundžiu, nes žiūriu, kad dar pora dienelių ir vėsti truputį turėtų :rolleyes: o ir šiaip vasara juk tam ir yra, tegul tik šildo, kažkaip iškentėsim :rolleyes: 

Mickute, aha, tikrai žmonių labai daug, ypač šeštadienį ir vakar matėsi, kad sausakimša. Mes nelindom į patį miestą, bet užteko pro šalį pravažiuoti, tai yra tikrai, kitaip ir negali būti :) 

Pradedam savaitę, kažkam juk ir trumpesnė ji bus, tai visai liuks. Mums kažkaip įprastos dienos nusimato, darbuosimės bet kuriuo atveju ir Joninių manau nelabai minėsim, nes Jonų aplink neturim :D​ 

Atsakyti