Labas rytas, kumutes! Kaip gyvos, vasarojat?
Ateinu i FB papasakosiu naujienu siek tiek, man ten paprasciau dabar Tik uzbegau pasakyt, kad gyva, viskas gerai!
Labas rytas saulėtas rytas, džiaugiamės vasarėle toliau savaitgalį žiūriu dar šilčiau bus, net pas mus iki 27 planuojama, tai man per karšta jau bet pas mus spėju nesijaus tiek, vistiek dregmė, vėjuota
Įprastas trečiadienis, daug veiklos, daug visko, tai diena aišku greit pralėks. Norėčiau galbūt vakare iki jūros nulėkti, pabūti truputį, tai bus matyt kaip diena susidėlios
Ir labai noriu trešnių, noriu arbūzo ir daug uogų
pas mus zada virs 30 savaitgali, bet si ramiai namie tupesiu, butu gerai balkone kazkaip pasitvarkyti,o tai vis prie geliu neprieinu, MB dirbs, tai nieks nesimaisys o braskiu ir as siandien norejau- ejau per Vitebsko turgu, tai viskas kvepia aplinkui braskemis, bet kad dar ne namo, turejau nemazai kur vazinet, tai nesitampysi per karsti, kas is ju liks. kadangi siandien turejau 2 zmogeliukus tik, turejau kita pavedima, bet spejau greitai ryte prasisukti visur, tai po 14 val ir namie buvau, tai sugalvojau nulekt braskiu, o deja kioskelyje tik tokios jau neeeeeee, tai nuejau iki turgelio pasivaikscioti, ten tresniu pasiemiau, abrikosu, kelis persiku, grisdama dar pro parduotuve prasukau, tai ir nektarinu su akcija pasiemiau, tai dabar varau per visus is eiles
o gristan pire praeito sestadienio- oras nuo pat ryto puikus, autobusas sikarta ne pilnas buvo, kaip ir pagal reikalavimus del karantino tai vat pirmiausiai stojome Ziezmariuose, nedidelis tas miestelis, bet turejo ka parodyti vietinis gidas,net zydu sinagoga aplankem, aisku ji dabar neveikianti, tai kaip ir etnografinis muziejus dabar, bet vis tiek buvo idomu pasizvalgyti. sekantis sustojimas Guronys- kardinolo V. SLadkeviciaus teviske. ten grazi koplytele irengta, rekolekciju namai,ten ilgai neuztrukome, musu jau Zasliuose lauke jau linksmesnioji dalis - cepelinu gaminimas patys lipdem, spirgus gaminom, tada juos ten pasove i peciu 40 min, paskui dar 20 minuciu dejo i britvonus ir tusino. tai vat kol kepe tie cepkai, spejom ir po Zaslius pasizvalgyti, kas ir pasimaudyti spejo ezeriukyje, aplankem Tado Blindos aikste, kur buvo filmuojama paskutine filmo serija, kur ji ten isejusi is smukles nusauna. be abejo vel teko prisiminti Zasliu traukiniu avarija 1975 m, apie ja ir vaikysteje buvau girdejus, nors sovietmeciu niekas apie tai nekalbedavo, pasirodo tikrai daug zmoniu yra, kurie nieko nera ir girdeje . CIa idomumo delei gal noresit kuri placiau apie tai pasiskaityti https://www.15min.lt/ar-zinai/naujiena/idomi-lietuva/ten-zmones-dege-gyvi-kaip-pries-44-metus-ivyko-didziausia-traukiniu-avarija-lietuvos-istorijoje-1162-1125848?fbclid=IwAR2s0vHLN0XRt_oJbVKh7A3gfDhV9E8KhfWq3L77gs9zZe9cSnEkQyb5aUk. tai jau paskui skaniai prikirtom tu cepaku ir patraukem i Kaisiadorius, cia trumpai jau stabdelejome- pasivaiksciojome po centrine aikste, aplankem Katedra, MB sugebejo dar kazkur ir roze man nupirkti ir tada jau patraukeme i sraigiu auginimo uki. Labai grazi vieta , prie pat Strevos kranto tiek kad jau dejo lietaus teko lekti i siltnami pas sraige. o ten tokiam vienam sitnamyje ju 30 000 augina. is tikruu idomu pasiklausyti, o paskui ir paskanauti - kepe zidinyje ant druskos. man tai skanu, net MB kokias 4 suvalge nors pradzioj tai sake, kad nevalgys, net ticharia vienas paprase seimininkes paragauti tai kad ten pavesinese puikiai dar vakarojom valandele, dar savo maisto likucius susitempem, laikas bega, vakareja, o mes dar turejom ir i Mergakalni spet uzsukti. ir ten biskeli lynojo, bet vaizdas nuostabus Kauno mariu atsiveria, ten jau ilgai neuztrukom ir patraukeme link namuciu jei atvirai buvo minciu- ai cia Kaisiadorys, gal ir nieko blatno nepamatysim. bet tikrai puikiai praleistas laikas su saunia kompanija kaip sakyciau - sestadienis uzskaitytas
Mickute, oi kaip faina! faktas, kad ir netolima kelionė, kad ir čia pat, bet visuomet atitrūkti, pasižmonėti labai liuks o tuo labiau po visų karantinų, nes tikrai visi išsiilgę šito
Aš tiek prisivaikščiojau, vos ne pro visą miestą ratą apsukom, tai prisėdau ir tingiu jau kažką daryti dar reikia padirbėti truputį ir tuomet jau poilsis
Labas rytelis
turbut labiausiai ir norisi nors kazkiek istrukti is namu. reikes savaitgali pasedeti prie kompo ir pasiieskoti kokios keliones liepos menesiui o tai vasarele netruks prabegti
Siandien ilga diena nusimato, neteks trumpam parlekti namo, toliau nuo namu vazinesiu, bet vakar ir valgyt prisigaminau ir siaip spejau apsipirkti, tai kad visai nesuku del to galvos
Labukas vasara vasarėlė oras liuks, rytas ankstyvas, jau visur kur reikėjo sulaksčiau, tai dar planuojam su reikalais išlėkti trumpam ir toliau įprasta diena nusimato
Jau prisipirkau ryte uogų, tai oi skanausim, oi valgysim, aš galėčiau vien jomis gyva būti man kažkaip įprasta labai daug vaisių visada valgyti, daug daržovių, bet spėju ir tie, kurie nelabai megėjai, kurie mažiau valgo, tai vasarą vistiek įpročiai pasikeisti turėtų, kai tiek gardumų na gal klystu