Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Karsta, vasara, pajuris, sme.. oi akmenys smile.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Prisiduodu, kad gyva. Liuks savaitgalis, net  prie kompo nebuvau priejus  :P  :P​  Kelione super,  vakare placiau aprasysiu, o dabar kava geriu ir lekiu i darba

Atsakyti

Labas rytas :rolleyes: nauja savaitė, vėl pirmadienis, vėl nauji darbai ir t.t :rolleyes: man kažkaip sunkiai jis prasidėjo, mieguistas labai rytas, motyvacijos pokolkas nulis, tai tikiuos, kad įsidienojus pagerės situacija :) 

Savaitgalis visai liuks, tik per greit pralekė kažkaip. Šeštadienį buvom miestan išlindę kokteiliukų paskanauti, tai fainai pasisedėjom, šurmuly pabuvom, žmonių tikrai daug ir jų vis dar daugės :B vakar tai daug vaikščiojom, namuose tvarkinėjomės, valgyt gaminomės, tai tokia visokia diena. Dar ir darbų turėjom, tai vakare teko ir padirbėti truputį :rolleyes: 

Rytas saulėtas, šiltas, savaitgalį žiūriu dar šilčiau bus, net pas mus planuojama iki 25-27, tai uch vasarėlė tikra :B  :angel_not:​ 

Atsakyti

Labukas

NA ka,pirmadienis biggrin.gif I kelione viskas suruosta,apie 9 pajudam is namu mirksiukas.gif
Pora dienu prie juros praleidom.Atrodo istisai sesely sedejau,bet idegus biggrin.gif
Siandien ryt Cornwaly rodo gera ora,paskui jau 50% lietaus...NA vis aplinkos pakeitimas,pasivaiksciosim graziom vietom mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Giega, smagaus laiko ir gero oro :4u:  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
Dar 2,50 h liko vaziuot.. 2,3h nuvaziuota jau .
Atsakyti
Labas. Panasu kad savijauta mano jau geresne. Siansien jau ir i lauka isejau. Sveikstu 4u.gif
Giega - grazaus laiko 4u.gif
Mickute - maciau foto fb, puikiai atrodai 4u.gif
Voque - kaio TB po to kritimo nuo dviracio? 4u.gif

Lauke oras super, du skalbinai padaryti. Eisiu vaiko surenkamo kilimo plaut smile.gif pietums valgiau lazanija, vakar is Lidl pirko vyras.
Savaitgali teko atsaukti visas klientes, negalejau dirbt, o beveik visos naujos buvo uzsirase. Na bet nieko, juk sveikata Nr. 1 o darbai palauks. Pagrindiniame darbe gavau prqstovas (man jos labiau apsimoka nei bilietenis) smile.gif
Tai va tiek is manes siandien smile.gif
Atsakyti

BigBang, smagu, kad sveikata gerėja :4u: 

MB gerėja, tikrai kasdien vis geriau. Tik sunku jam be intensyvaus fizinio aktyvumo, tai jau laukia kada galės užsiimti, nes dabar tik minimaliai :rolleyes: 

Kaip greit diena lekia, pasižiūriu į laikrodį, kad tuoj 18val jau :blink: tokia įprasta, darbinga diena, nieko įdomaus :) uogų paskanavau, nes vaje reikia kimšti pilnais žandais kol sezonas :D​ 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2021 06 14, 16:50)
<p><strong>BigBang</strong>, smagu, kad sveikata gerėja 4u.gif </p><p>MB gerėja, tikrai kasdien vis geriau. Tik sunku jam be intensyvaus fizinio aktyvumo, tai jau laukia kada galės užsiimti, nes dabar tik minimaliai rolleyes.gif </p><p>Kaip greit diena lekia, pasižiūriu į laikrodį, kad tuoj 18val jau blink.gif tokia įprasta, darbinga diena, nieko įdomaus smile.gif uogų paskanavau, nes vaje reikia kimšti pilnais žandais kol sezonas biggrin.gif​ </p>

O as tarkim braskiu labai negaliu daug suvalgyt, nors labai megstu,man po ti tenka wc praleisti daug laiko biggrin.gif va tresnju pasiilgau, bet bent kol kas tai brangokos..
Isviriau cili sriubytes, laukiu seimynos. Ryt pas gine vizitas, senai jau buvau,reikia pasiziuret profilaktikai ir dar dwl sono skausmo paklaust, nes buvo taip kad vos paejau, itariu cista...
Atsakyti

Labas rytelis

taip ir neprisedau vakar prie kompo- grizau, kaip ir laiku, dar viena drauge uzbego prekiu pasiimti, tai su ta uzsiplepejom,  dar biskeli virtuveje pasisukinejau, o tai per savaitgali nieko ir negaminau,  tai nors kiek likuciu praslavem, jau net ir kameroje vietos daugiau atsirado  :D​ 

Atsakyti

Labas rytas :rolleyes: apsiniaukęs jis pokolkas, spėju ir lietaus galim sulaukti minimalaus :rolleyes: nors pas mus labai vėjuota, tai gal ir nelis.

Vakar vėl susivėlinom eiti ilsėtis, dar futbolą norėjom pabaigti žiūrėti, tai kažkaip tik po vidurnakčio užmigom, o šįryt akių nėjo "praplėšti" :B 

Trešnių jau pirkau ne vieną kartą ir juokauju SB, kad atsivalgysim tuoj :D man atrodo, kad 5/kg labai normali kaina. Mes LIDL'E pirkom, tai tikrai tos skanios, tos didžiosios :) reikės vėl butinai nusipirkti, nes lyg savaitgalį dar pigiau bus :rolleyes: 

Lėksiu tuoj iki pašto, įprastiniai reikalai, įprasta rutina, nieko įdomaus :ax: laukiu atostogų ir reikia atostogų :angel_not:​ 

Atsakyti
Atostogos geris smile.gif
Atsakyti