Labas rytelis
Prisiduodu, kad gyva. penktadieni grizau nusikalusi, net kompo nejungiau, tik telika ziurejau, net uzmigau su rubais labai jau tingejau net persirengti. Kaip ir turejo balius sestadieni buti, bet taip idomiai ta draugele atkele kitam savaitgaliui, bet net nepranese, ai galvojo, kad man kita drauge pasakys. tai sestadieni ryte gerai, kad su kita drauge susirasiau, o tai buciau atsikelus ir vaziavus geliu pirkti. Buvau pazadejus sumustiniu padekla padaryti, tai aisku laksciau kelias dienas po parduotuves produktus susipirkti. tai maistas nieko, susivalgys. bet vis tiek taip normaliai pasijutau na o kadangi mes kita savaitgali isvaziuojam, tai ir nereiks man to gimtadienio Sestadieni nuvaziavau pirmiausiai testa pasidaryti, paskui kapus aplankem, aisku uzsukom i Panerio poilsiaviete pasivaikscioti ir apie 14 h jau namie buvom. vakarop padruske uzsuko i svecius, taip ir pravakarojom tryse namie.Sita drauge prie siuveju, tai dar kelias bliuskes atnese. vat ten ta melyna , kur foto dejau, tai irgi jos dovanota, o vakar ilsejausi, tik saltibarsciu puoda pasidariau ir vsio