Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis

Prisiduodu, kad gyva. penktadieni grizau nusikalusi, net kompo nejungiau, tik telika ziurejau, net uzmigau su rubais  :P  labai jau tingejau net persirengti. Kaip ir turejo balius sestadieni  buti, bet taip idomiai ta draugele atkele kitam savaitgaliui, bet net nepranese, ai galvojo, kad  man kita drauge pasakys. tai sestadieni ryte gerai, kad su kita drauge susirasiau, o tai buciau atsikelus  ir vaziavus geliu pirkti.  Buvau pazadejus sumustiniu padekla padaryti, tai aisku laksciau  kelias dienas po parduotuves  produktus susipirkti. tai  maistas nieko, susivalgys.  bet vis tiek taip normaliai pasijutau  :hmm:  na o kadangi mes kita savaitgali isvaziuojam, tai ir nereiks man to gimtadienio  :P Sestadieni nuvaziavau  pirmiausiai testa pasidaryti, paskui kapus aplankem, aisku uzsukom i Panerio poilsiaviete pasivaikscioti ir apie 14 h jau namie buvom. vakarop padruske uzsuko i svecius, taip ir pravakarojom tryse namie.Sita drauge prie siuveju, tai dar kelias bliuskes atnese. vat ten ta melyna , kur foto dejau, tai irgi jos dovanota, o vakar ilsejausi, tik saltibarsciu puoda pasidariau ir vsio :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 07 birželio 2021 - 06:24
LAbukas

Vakar vis del to nulekiau iki Ikejos biggrin.gif Apziurejau staliukus i pavesine..Nu viena kaip ir isrinkau,bet galvoju gal geriau sena namini nest ten,o i namus nauja nupirkt..Bet kai grizus pradejau ziurinet staliukus i namus,nu visiskai niekas nekrenta i akis..Net tie,kurie is bedos visa tiktu,tai kaina po 600-800£ blink.gif TAi tiesiog nebezinau ka dabar daryt g.gif
Ikejoj zvakiu papirkau,leksciu paemiau,didesni dubeni salotoms,nes sudauzius viena jau senai..Dar uzuolaidas i kiemo pavesine mirksiukas.gif

Dabar patinginiausiu prie kompo,paskui i gyma,plaukus dazyt,i shopinga biggrin.gif ir gerai butu pavesines vidu isdazyt biggrin.gif
Vakar MB vienas vel nemazai padare,net juokiuos,kai jis vienas daugiau padaro,nei kai pagalbininkai ateina biggrin.gif Bet tokie darbeliai,kuriu nelabai matos..Visokie uzbaigimai,uzkaisiojimai..Ziuriu,kas cia dar liko-pastatyt kolonas,kad tvirciau stogas laikytus,viena krasta apkalt ir elektra pajungt.Dar laipto reiks,bet cia veliau,nes pirmiau zemiu uzvezt reikia,zole pasodint..O sita jauciu iki rudens atidesim..DAbar baliu maratonai prasides,tai istryps man zolyte biggrin.gif
Atsakyti

Labukas :rolleyes: vėl pirmadienis, nauja savaitė, tai tokie ir planai įprasti/darbiniai :) reikės tik vėliau išlėkt vaisių ir uogų nusipirkti, nes be jų aš niekaip :rolleyes: 

Mickute, bet kaip nefaina, kad asmeniškai nepranešė, nes nu tikrai juk susiplanavai viską ir pan. Man nepatiktų taip :huh2: 

Giega, oi bus faina, kai viską pasidarysit :B  :bigsmile:​ 

Atsakyti

NA ka,aplekiau viska.Visokios buitines chemijos,sampunu,nuo saules kremu...O kur dar lietuvine..Pripirkau kefyro,bet siandien nedarysiu saltibarsciu-ryt biggrin.gif Siandien dar yra vakarykstes sriubos,reik ja uzbaigt mirksiukas.gif

Einu dabar dazyt pavesines vidu,jei nebus labai karsta...ten seselis...
Atsakyti

Oi greitas pirmadienis, dar prisėdau padirbėti truputį, braškių paskanavau desertui po vakarienės :rolleyes: bet reikia eiti ilsėtis jau, nes saiko kažkaip nebejaučiam :ax:​ 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

As vakar tresniu po 4.99 prisipirkau, tai  normaliai taip pasveiciau  :P  dar pas viena klienta  arbuzu pavaisino. tai  per diena kai lakstai, liuks tokie dalykai sueina. nieko vakar gero nenuveikiau, mesos orkaiteje pakepiau ir viskas 

Atsakyti
Labukas

Karsta dienele,bet kai reik dirbt,tai nelabai faina..UZsaldziau vandens kameroj,dabar pamazu atitirpines ir visada bus saltas mirksiukas.gif Dar susiradau toki maza kelionini saldytuviuka,na tokia deze,kuri nelabai leidzia prikaist...Vnz,karsciam pasiruosus biggrin.gif O darbo daug,tai...Dar drauge sake,kad netoli jos vakar gatve uzdaryta buvo,kamsciai didziausi,o man reikia pro ja pravaziuot...Tei eisiu ziuret i navigacine,ka ten rodo...
Atsakyti

Labuks :rolleyes: fainas ir šiltas rytas, toks vėjelis gaivus, na labai liuks oras, nes karščių aš nenoriu :rolleyes: bet įdomiai kaip, nes aš iš tų žmonių, kur man visada per šalta :D 

Jau aplaksčiau iš ryto kur reikia, darbuojuos toliau su vandeniu šalia, po to kavos skanausiu :) 

Trešnių ir aš mačiau po 5/kg, tai reikės butinai pirkti. Ir jau lenkiškų šparaginių kioskely pas mus mačiau, tai eina sau prasideda gardumai ir skanumai :rolleyes: o dar kiek gėrybių vidurvasarį iš MB tėvų laukia :bigsmile:​ 

Atsakyti

Karstoka, ypac kai dar palakstyti reikia, bet nieko, dar  gyvent galima, dziaugiuosi, kad pagaliau  taip silta  :wub: buvau ir diena parlekus, tai  mesyte apsikepinau, pradejau troskinti, tai tik morku dar imeciau, o jau  kai vakare grizau,   dar pievagrybiu tik itrenkiau ir praktiskai jau gatavas troskinukas  :P  vsio, prisikimsom pilvus, dabar jau ir tresnes netilps   :P  diena grizus neblogai pakapojau  :D  :D​ 

Atsakyti

Mes dar prie darbų, bet eisim jau ilsėtis, galbūt kažką pažiūrėsim arba skaitysiu :rolleyes: gal pavyks anksčiau užmigti, nes vakar labai susivėlinom, o šįryt akis vos praplešėm :)​ 

Atsakyti

Labas rytelis

SIryt  lietus prizadino- 5 h taip gerai pyle, tiesiog sniokste viskas uz lango.  gerai, kad jau beveik ir nustojo, nes kazkaip per toki ora lakstyti nelabai malonu. o siandien teks  po rajona maltis, tai jau tada peskomis vaikstau. jau vien tai kad net vietomis per balas praeit neimanoma  :oh:​ 

Atsakyti
LAbukas

Dar viena karsta dienele biggrin.gif KAip ir patinka man karsciai,bet dirbt per tokius orus,tai nelabai biggrin.gif
Siandien jau maziau darbuko,tik 125 biggrin.gif Vakar 160 buvo biggrin.gif DAr ziuriu vienas visai ne i tema adresas idetas,reiks sakyt,kad istrintu..

Siandien drauge turejo vaziuot i carbotke(sendaikciu turgu) prekiaut biggrin.gif Reiks veliau paskambint,kaip sekas biggrin.gif
As ir vis planuoju biggrin.gif KAi jau palepej nebebus vietos praeit,tada jau tikrai vaziuosiu biggrin.gif
Atsakyti