Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Ir mes rytoj einam skiepytis, tikiuosi, kad jokių simptomų nebus :rolleyes: 

Buvom apsipirkti maisto, grįžom tik neseniai, tai dar truputį padirbėsim ir ilsėtis eisim :) labai fainas oras, taip šilta, gera, nerealiai faina :angel_not:  :B man visa vasara galėtų tokia būti, pats tas oras :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytas   :4u: 

Ir mes rytoj einam skiepytis, tikiuosi, kad jokių simptomų nebus :rolleyes:

kiekvienam skirtingai  :mirksiukas:  tikekimes, kad nieko nejausit  :ax:​ 

Atsakyti

Labas rytas :rolleyes: oi kaip sunku buvo šįryt atsibusti, taip miego norisi, vakar visai susivėlinom eiti ilsėtis :) geriu vandenį, lekiu įprastiniais reikalais ir važiuosim skiepytis. Oi kaip nenoriu, kaip aš nenoriu :huh2:​ 

Atsakyti

Labas rytas :rolleyes: oi kaip sunku buvo šįryt atsibusti, taip miego norisi, vakar visai susivėlinom eiti ilsėtis :) geriu vandenį, lekiu įprastiniais reikalais ir važiuosim skiepytis. Oi kaip nenoriu, kaip aš nenoriu :huh2:​ 

o man jau taip atsibodo tas testavimas   :oh:  vis tas pagaliu kaisiojimas iki smegenu. as jau noriu  greiciau antro skiepo, kad nereiketu kas 10 dienu  cia man lakstyti. dar pirmai centriniam paste buvo pagalima testa darytis, dabar tik i Jonavos gatve reikia vaziuoti. tai jau be masinos darbo metu be sansu ten nusitrenkti- kaip ir nera kartais toli, bet autobusai ten koks 1-2 per  valanda vazineja, tai neprisitaikysi. reiskia si karta  sestadieni is ryto turesiu vaziuoti   :oh: tiek  kad varysim  su MB, paskui tiesiai dar iki kapu paleksim, tecio proga noriu aplankyti  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 03 birželio 2021 - 09:36

o man jau taip atsibodo tas testavimas   :oh:  vis tas pagaliu kaisiojimas iki smegenu. as jau noriu  greiciau antro skiepo, kad nereiketu kas 10 dienu  cia man lakstyti.

Oi čia tai tikrai tikiu, kad skiepai daug geriau, nes su tais testavimais kas 10 dienų nelabai faina :huh2:​ 

Atsakyti
Laba. Ranka skauda šiandien, temperatūra nepakilo smile.gif
Buvom su dukra pas akių gydytoja tai vis dar akinių reikia ir turi pastoviai nešioti. Bet nepablogėjo, tas svarbiausia 😍
Atsakyti

Na ir mes jau vakcinuoti :) 

Pasikavinau, eisiu užkąsti salotų su burokėliais ir toliau darbuosiuos :rolleyes: vakare su draugute planuojam iki jūros nulėkti pasibūti trumpam, nes oras geras ir nors saulės nėra, bet šilta tikrai :)​ 

Atsakyti

Buvom su dukra pas akių gydytoja tai vis dar akinių reikia ir turi pastoviai nešioti. Bet nepablogėjo, tas svarbiausia 😍

Liuks, kad bent nepablogėjo :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2021 06 03, 12:44)
<p>Na ir mes jau vakcinuoti smile.gif </p><p>Pasikavinau, eisiu užkąsti salotų su burokėliais ir toliau darbuosiuos rolleyes.gif vakare su draugute planuojam iki jūros nulėkti pasibūti trumpam, nes oras geras ir nors saulės nėra, bet šilta tikrai smile.gif​ </p>

Kokia vakcina pasirinkot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2021 06 03, 15:20)
Kokia vakcina pasirinkot? smile.gif

O pas jus galima pasirinkt?
Pas mus kokia turi, tokia skiepuna, jei nenori butent tokios, tai atsisakai ten vietoj ir neaisku kada gausi norima biggrin.gif
Mes astra pasiskiepine.
Mickute, o tau cia del darbo reik tiek testuotis? Bigbang, o tau irgi reik? nes juk irgi kolektyve dirbi..
O cia mazajai akinukai? Nepersu, bet esu girdejus, kad maziem vaikam akys dar kaip ir formuojas ir su akiniais akys, kaip cia issireikst- tinginiauja.. drauges vaikiukui kokiu 3m irgi buvo israse akinukus, is pradziu dejo, paskui nebe ir akys susitvarke, mato idealiai. Tam vaikiukui dabar 21 biggrin.gif
Atsakyti

Pas mus lyg iš pradžių taip pat nebuvo galima rinktis, bet dabar, kai vyksta jau masinis vakcinavimas, tai leidžiama, jei tik yra likę norimų :rolleyes: mes norėjom PFIZER, tai rinkomės šią. Tai va, BigBang, atsakau į Tavo klausimą :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 06 03, 17:38)
O pas jus galima pasirinkt?
Pas mus kokia turi, tokia skiepuna, jei nenori butent tokios, tai atsisakai ten vietoj ir neaisku kada gausi norima biggrin.gif
Mes astra pasiskiepine.
Mickute, o tau cia del darbo reik tiek testuotis? Bigbang, o tau irgi reik? nes juk irgi kolektyve dirbi..
O cia mazajai akinukai? Nepersu, bet esu girdejus, kad maziem vaikam akys dar kaip ir formuojas ir su akiniais akys, kaip cia issireikst- tinginiauja.. drauges vaikiukui kokiu 3m irgi buvo israse akinukus, is pradziu dejo, paskui nebe ir akys susitvarke, mato idealiai. Tam vaikiukui dabar 21 biggrin.gif

Man ne dėl darbo, bet aš pati nusprendžiau dėl to kad su tais nagais dirbu, ateina skirtingi žmonės, saugiau jausiuosi, nes dabar dar su kauke bet vistiek smile.gif
Giega - taip mergaitei. Yra astigmatizma jai, zvairavo akyte, dabar lyg ir geriau po pusmečio. Dėl tų visų akys tinginiauja tai yra įvairių versijų. Bet nemanau kad išrašo akinius šiaip sau ir liepia nesiot. Dar kai optikoj išrašytų jo, o dabar kai poliklinikoje tai joms jokio tikslo (jei kalbėti apie ale kad darosi pinigus)..
Atsakyti