Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas. O aš maniau šiandien pora klienciu ir namo. Bet va užsirase dar viena. Na ir gerai, daugiau į pliusą biggrin.gif sesės gimtadienis šiandien bet sakė nesvarbu kada užsuksiu, tai leksim jau tik apie 7val smile.gif
Kita savaitgali kitos sesės gimtadienis. Ten sode, tai su kubilu ir pan wub.gif tai jau kitam sekmadieniui tik vakare 1 kliente užsirašiau, nes reikės ir pailseti labiau biggrin.gif
Geriu kava, uzkandu ir lekiu į saloną smile.gif
Atsakyti

Labas. O aš maniau šiandien pora klienciu ir namo. Bet va užsirase dar viena. Na ir gerai, daugiau į pliusą biggrin.gifsesės gimtadienis šiandien bet sakė nesvarbu kada užsuksiu, tai leksim jau tik apie 7val smile.gif
Kita savaitgali kitos sesės gimtadienis. Ten sode, tai su kubilu ir pan wub.giftai jau kitam sekmadieniui tik vakare 1 kliente užsirašiau, nes reikės ir pailseti labiau biggrin.gif
Geriu kava, uzkandu ir lekiu į saloną smile.gif

Saunu, kad vis daugeja klienciu   :mirksiukas:  :ax:  ir smagaus  gimtadienio  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
LAbukas

Apziurejau Mickutes sofa,nu liuks mirksiukas.gif

KAip as cia galvojau,kad Bigbangtik 1 sese turi g.gif Sveikinimai abiejoms su gimtadienaiis 4u.gif

Mes keliames pamazu.Iskepiau blynu,apsimetysim namus ir leksim kur i trasa biggrin.gif Oras wub.gif
Atsakyti

Sveikos :rolleyes: savaitgalis greitas kaip visuomet, nespėjam net susivokti, kažkokia nesamonė :rolleyes: bet visai daug visko nuveikėm, nes ir darbavomės, ir apsipirkti važiavom, ir skaniai pavakarieniavom, tai visai tokia produktyvi diena :) 

Šiaip vėsoka pas mus ir vėjuota, bet va rytoj lyg jau iki 16 žada, tai jau planuojam pasivaikščioti lėkti :rolleyes: nežinau tik kur, nes nelabai patikėjau šiandien, kai žmonių mases pas mus pamačiau :D vis dar netikiu, kad link sezono artėjam :blink:​ 

Atsakyti

Labukas

Tyluma ramuma biggrin.gif

Vakar prie juros nuvarem, fainai pasibuvom, siandien vel atlekem, o toks vejas sukilrs, susalom biggrin.gif Tai jau varom namo biggrin.gif mb eis statyt, o as nieko neveiksiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Mes va atvarė i savitarnos plovykla, tai kol. MB plauna masina aš čia įlindau. Padirbejau ir gimtadienyje sudalyvavau. Oras pagaliau be lietaus, bet vėjuota. Buvom pas anyta, tai kugeli prikepus, skaniai pavalgėm, gerai namie nereikia nieko gaminti biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

Prisiduodu ir as po savaitgalio. sestadieni dar buvau islekus porai valandu padirbeti, MB  tai  atidirbo normaliai visa diena iki 16, as dar pas drauge uzlekiau kavos ir jau paskui ramiai namie ilsejomes. Draugams sunus nupirko kamado kepsnine, tai aisku jau Mb paprase, kad padetu surinkti, tai MB jau vakar is pacio  ryto pas juos isvare, as dar labai tingejau keltis, tai norejosi nors viena diena ilgiau paguleti, nes  ir vakar pie 7 prabudau  :oh: bet buvom  dar viena drauge uzsikviete, tai praktiskai  tik del jos  ejau is namu, nors ji deja ir nepasirode  :P  kitaip man dzin ta kepsnine butu  buvus. na bet jau kai isejau, tai viskas gerai. ir saslykiuku tokiu skaniu prisikirtom jau ta proga  :P  grizom  gal jau  po 15, tai tik skalbenke idarbinau, rugstyniu sriubos priviriau ir jau tinginiavau prie teliko 

Atsakyti

Sveikos po savaitgalio :) mes visko po truputį veikėm, gan produktyviai laiką leidom, tai visai liuks. Šeštadienį apsipirkti truputį važiavom, grįžę dar darbavomės truputį, vėliau ramiai pasivyninom :rolleyes: o vakar vėlyvus ir jaukius pusryčius turėjom, popiet išlindom pasivaikščioti, tai tokį nemenką ratą apsukom, oras visai liuks, saulėtas, tik vėjas gan didelis :) bet jau jau tikiuos nebeatvės iki tiek, kad šiltų megztinių reikėtų :D vis dėl to vasara rytoj, taip nesitiki, pralėks spėju greit.

Pirmadienis įprastas, darbuojuos, eisiu manau skiepams užregistruoti mus abu, nuo šiandien jau ir aš galiu pagal metus :) galėjau jau penktadienį stovėti gyvoje eilėje ir vakar berods, bet ai kažkaip geriau užsiregistruoti pagal laiką ir ramu :rolleyes:​ 

Atsakyti
Labukas

Pas mus ilgasis savaitgalis, tai namie vusi biggrin.gif
Karsta wub.gif Galvoju pripilt baseinuka biggrin.gif
Atsakyti

Pas mus 14 šilumos, tai jau gal link vasaros po truputį keliaujam :rolleyes: nors vėjuota labai, bet bent be lietaus, o saulėtų dienų tikrai pasiilgę esam :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Nesimato tos vasaros, zada  tik kol kas, vakar vakare grizau ir tai po dekiu susirangiau prie teliko paguleti. 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2021 06 01, 05:53)
<p>Labas rytelis</p><p></p><p>Nesimato tos vasaros, zada  tik kol kas, vakar vakare grizau ir tai po dekiu susirangiau prie teliko paguleti. </p>

Mačiau savaitgali +21 žada smile.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti